Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

çok teşekkür ederim hayatım.ohh çektim zaten evet benim artık görmemişler gibi sürekli onları seviyorum elliyorum nasıllar diye aman aman

Tekrardan hayırlı olsuuuun Adına hepimiz çok sevindik bende ilk zamanlar sürekli bakıyordum elliyordum protezler iyice oturunca düşün bide

Canım çok sevindim hayırlı olsun tüm aksiliklere rağmen ameliyatını oldun tebrik ederim valla Çok geçmiş olsun sağlıkla mutlulukla kullan inşallah

cnm çok geçmiş olsun aksiliklere üzülmüştüm ama şimdi çok sevindim senin adına işte kadın isterse herşey mümkün yeterki isteyelim eminim istediğin gibi olmuştur artık keyfini çıkarırsın iyileşme sürecini atlatınca güle güle kullan yeni cicişlerini

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fıstıklar.En komiğide çocuklarım kucağımdaki drenleri görünce habire soru soruyolar.anne bu ne niye kalkamıyosun yürüyemiyosun gibi.Bende göğsümde leke vardı onu aldılar dedim altımdaki korseden kalkamıyorum hareket edemiyorum dedim.İnşallah yakında annemlerin yanına gidecek çocuklar söylerlerse yandım.O yüzden tembih ediyorum söylemeyin diye.

Bana çoğu delisin diyolar.Eşime nazlanmıyorum bile adamıda zorla ikna ettim zaten üstüne birde kredi kartından 800 Tl sini çektirdim yani.O kadar imkansızlığa rağmen kafama koydum.İllede olacak dedim bir an önce o sevinci yaşamak için bayağı uğraştım.
İşte tek korkum şimdi dikişlerin açılması hareket edemediğimden geriliyolar drenler çıkar diye korku var biraz temkinli olmaya çalışıyorum ne kadarda olsa zorlanıyorum.Kaç gün daha böyle sürer kızlar.ben yarın işe bile gitmeyi düşünüyorum hiç iş yapmadan orda olsam bile yeter şimdi izin alamam.Yarın kendi gözleriyle görürlerse belki izin verirler.Perşembeyi iple çekiyorum şu bandajları ve drenleri çıkarsalar gerisi kolay.İlk zorluğu atlatmak önemli.

Yarın işe gidince patronuna drenleri göster Kesin izin verir....
Aman canım,çok dikkat et.Kol hareketlerinde yani seni zorlayacak kol hareketlerinden uzak dur.Çocukarı kucagıma aliyim falan düşünme hiç.Bir haftayı atlatta hele bir,ondan sonra rahatlamaya başlarsın Allahın izniyle

İnşallah cnm zaten patronum karı koca çok iyiler söylüyorum onlara size karşı çok mahçup oluyorum diye.Yok cnm kucağıma almıyorum hatta üzerimi çıkartmama giymeme eşim yardım ediyo.İster istemez geriliyo.Korse çok sıkıyo normalmi bu kadar sıkması.Elim göğsümde sanki elimle destekleyince rahat oluyorum.Doktorda gördü elimi orda korkma düşmez dedi güldü.Elimle göğsümü destekleyerek yatıp kalkıyorum.Hayırlısıyla geçer inşallah zahmetlere değer bence yeterki iyi olsunlar

Ahhh...O korse çok sıkar tabi,ama sıkması lazımki mümkün oldugunca şişmesin,protezler dogru yerde kalsın,kaymasın Yatarken lütfen sırtüstü yat,sakın sakın yan yatma canım.Şu ilk bir ay özellikle çok çok önemli.Protezler açılan ceplere iyice otursun,dogru yerde yerini bulsun yerleşsin...Benim sırtımı,koltukaltımı hep kesmişti o korse ve bandajlar.Hatta mosmor olmuştu.Çok sıkan yerlere bez yerleştiriyordumki etlerimle çok temas etmesin biraz rahatlasın diye Elinle desteklemende normal,sanki elini çeksen canın yanacak,aşşagıya dogru inecekmiş gib.Bir his,dürtü gibi bir durum.Yani elini orada tutsanda birşey olmaz,tutmasanda...Ama sen tut tabi yinede

Hayirli olsun Lion81 sevindim senin adina :) Kizlar bende ufak kucultmek ve diklestirmek istiyorum 2.bebekten sonra Veli bey kaca yapiyor bu islemi bilen varmi ?

ameliyattan ne kadar zaman sonra denize girebilirizzzz şimdiden antalya planları yapıyorum bikinimide alayımmmm

Napalım artık 1 hafta dayanacaz korseye.Sırt üstü yatıyorum arkama en rahat yastıklarıda koyuyorum ne kadar rahatda olsa sırtım ağrıyo.Kaburgalarım bile acıyo.elimle destekleyince kendimi sanki güvendeymişim gibi hissediyorum.Eşimin de pek hevesi kalmadı bu halimi görünce bütün işleri o yapınca.Sonra telafi ederim artık iyileşince.

Bu ağrıları unutacaksııın hele bi memişlerin güzelleşsiin :) bana sadece sporcu sütyeni taktılar o da pek sıkmıyordu. Hiç sırt ağrım da olmadı sadece 1 hafta hafif ağrı oldu. Seninde 1 hafta sonra bişeyin kalmayacak inş :)

sanada bişi kalmadı canımmm zaman çabucak geçiyor bir bakmışsın beraber sana gün sayıyoruz ne bilim böyle bikinileri gördükçe yerimde duramıyorum

sabredeceksin. bu günler nasıl geldiyse, bikinili, tril tril elbiselerle, bluzlarla dolu zamanlar bizi de bekliyor olacak. bu yazı gözden çıkardım. zaten denize gitmiyordum ki ailemle. şimdiye kadar bir defa gittim onlarla, o tatil de burnumdan gelmişti. bikinimde dolgularla sağa sola dönemiyordum. düşün artık...
ben de duramıyorum yerimde sütyen, iç çamaşırı bölümlerinden geçtikçe kaynıyorum fokur fokur. çok durmamaya çalışıyorum o bölümde, yoksa ameliyattan önce alıcam cicileri. olacak iş değil yani

Son düzenleme:

Lion81 cnm cok ama cok ozur dileyerek ,affina siginarak eski mesajlarini okudum cok istemissin bu ameliyati kim istemezki guzel olmak hele bunun bir ameliyat icinde 1 saatte gerceklesicegini bilerek bir kadin olarak ,Estetik ameliyatlara karsi degilim parasi olan olsun tabi zaten karsi olsam burda olmazdim ama yinede mesajlarindan edindigim fikirleri yazmak istedim cok icimde tutamam baska insanlar gibi ne biliyim boyleyim belki sana bir faydasi olur diye yaziyorum, insanlari kirmadan her insan gorusunu yazabilir sanirim ,Tabi ki her kadin ameliyat olmak,guzel gorunmek ister ama bunun icin Allah a yalvarmak,aglamak,cevreden borc para toplamak ,Doktora senet yaptirmaya calismak kusura bakma bana cok abarti ve cok tuhaf geldi ,Esin cok sabirli bir insan olmali sahsen benim esim yabanci ve cok acik fikirli bir insan olmasina ragmen ben bunlari yapsam benim ameliyat oncesi bir ruhsal doktora gitmemi saglardi ,sende okudugum mesajlarda bu bir hastalik gayet normal ama Yaygın anksiyete bozuklugu ve takintili kisilik suphesi duydum bir anda umarim bu durum ameliyat sonrasi sona erir ama genelde bu insanlarin takintilari kafalarina taktigi seyl;erde istekleri cevresini ve kendisini rahatsiz eder yani aglamak Allaha silikon icin dua etmek ne biliyim tuhaf geldi kusuruma bakma umarim Allah sana baska dert verip aglatip dua ettirmez cnm ,Esin de cok iyi bir insan sanirim sukret .Gecmis olsun yeniden.

estetik ameliyat olanlar tedavimi görsün dediniz tam anlamadım?

estetik ameliyat olanlar tedavimi görsün dediniz tam anlamadım?

yaziyi tumunu okumadinizmi yoksa bu yazidan ciddi bunumu anladiniz ? :) parasi olan ,isteyen her kaidn yaptirir bende yaptirdim estetik gecmiste her kaidn tabi ki guzle olmak ister ama tabiki ama bunun icin aglamadim,banka banka dolasmadim,insanlardan borc para alip allaha yalvarmadim lutfen allahim silikon icin para diyerek bu biraz abarti geldi ve bunu yazdim takintili kisilik bence bu umarim yaziniza cvp olmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…