herkes sizle erkek gibisin, çocuk gibisin, bu ne böyle deyip kahkaha atarlarsa, tezgahtarlar bile bu ne böyle çok kötü oldu erkek gibisin alma bu bikiniyi derse, erkek gibi, her göğüsü güzel olan kadına imrenerek bakarsa, kız arkadaşlarınız size aldığı iç çamaşırları gösterip bak ne güzel dedğinde içiniz burkulursa, sevgiliniz sende tahta gibisin deyip dalga geçerse, tam genç kızlığa giriş döneminde, en hassas ve kişiliğin oluştuğu dönemde herkes aa sende çocuk gibi kaldın bu ne meme bile yok derse, ağlarsınız allahada yalvarırsınız ne olur bir kapı aç diye, diğer yazdıklarınıza birşey diyemem tabi, herkesin bakış açısına saygı duymak lazım
ama bu psikolojiyi anlamak için gerçekten yaşamak lazım... ha banada en yakınım, ablam ,çok aptalca diyor ameliyat için, ama aptal olsam bölüm birincisi olmazdım sanırm, gayet aklım fikrim yerimde, sağlıklı bir beyine sahip olduğumu düşünüyorum, ama böyle yaşamaya mecbur değilim çözümü var sonuçta
daha sağlıklı ve pozitif bir hayata sahip olmak herkesin hakkı, önyargılar illaki olucaktır sizide anlıyorum ama bu eksiklik hissini yaşamayan bilemez diye düşünüyorum...