Sende atlatırsın merak etme inan çok güzel bir duyguymuş hakikatende burda yazılanlar kadar varmış yani.Hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah cnm.
Hoşbulduk hayatım.Evet ama son dakika bir mucize oldu ve parayı ayarladım.Allah bir kapı açtı bana.Zaten ameliyat 15.00 de olması gerekiyodu uzadıkça acaba yine aksilikmi olacak dedim korktum neyseki herşey bitti.İyileşmeyi bekliyorum.Hiçkimsenin haberi yok ailemin çevremin.
teşekkür ederim cnm Allah yardımcın olsun cnm umarım sende atlatırsın hayırlısıyla.
Sağol tatlım inşallah sende kavuşursun hayaline.Evet darısı bu heyecanı mutluluğu yaşamak isteyenlerin başına.Allah yardımcın olsun cnm benim.
Şimdilik otururken yatarken üstümü giyerken zorlanıyorum ama hepsi geçici mutluluklar kalıcı diyorum.Üstelik ameliyat öncesi kötü bir haber almıştım onamı üzüleyim ameliyatamı sevineyim karıştı hepsi.Amcam kaza yapmış hayati tehlikesi varmış ama neyseki atlatmış yarın belli olacakmış babam demezmi köye gelin diye eyvah dedim ameliyatlı nasıl giderim oraya haberleride yok ameliyattan.Yani ne yapacağımı şaşırdım.Allahtan gitmeme gerek kalmadı bu halde de gidemezdim.Dua ettim iyi olsun diye.Bir çok aksilk yaşadım anlayacağınız.