yaziyi tumunu okumadinizmi yoksa bu yazidan ciddi bunumu anladiniz ? :) parasi olan ,isteyen her kaidn yaptirir bende yaptirdim estetik gecmiste her kaidn tabi ki guzle olmak ister ama tabiki ama bunun icin aglamadim,banka banka dolasmadim,insanlardan borc para alip allaha yalvarmadim lutfen allahim silikon icin para diyerek bu biraz abarti geldi ve bunu yazdim takintili kisilik bence bu umarim yaziniza cvp olmustur :)
Lion81 cnm cok ama cok ozur dileyerek ,affina siginarak eski mesajlarini okudum cok istemissin bu ameliyati kim istemezki guzel olmak hele bunun bir ameliyat icinde 1 saatte gerceklesicegini bilerek bir kadin olarak ,Estetik ameliyatlara karsi degilim parasi olan olsun tabi zaten karsi olsam burda olmazdim ama yinede mesajlarindan edindigim fikirleri yazmak istedim cok icimde tutamam baska insanlar gibi ne biliyim boyleyim belki sana bir faydasi olur diye yaziyorum, insanlari kirmadan her insan gorusunu yazabilir sanirim ,Tabi ki her kadin ameliyat olmak,guzel gorunmek ister ama bunun icin Allah a yalvarmak,aglamak,cevreden borc para toplamak ,Doktora senet yaptirmaya calismak kusura bakma bana cok abarti ve cok tuhaf geldi ,Esin cok sabirli bir insan olmali sahsen benim esim yabanci ve cok acik fikirli bir insan olmasina ragmen ben bunlari yapsam benim ameliyat oncesi bir ruhsal doktora gitmemi saglardi ,sende okudugum mesajlarda bu bir hastalik gayet normal ama Yaygın anksiyete bozuklugu ve takintili kisilik suphesi duydum bir anda umarim bu durum ameliyat sonrasi sona erir ama genelde bu insanlarin takintilari kafalarina taktigi seyl;erde istekleri cevresini ve kendisini rahatsiz eder yani aglamak Allaha silikon icin dua etmek ne biliyim tuhaf geldi kusuruma bakma umarim Allah sana baska dert verip aglatip dua ettirmez cnm ,Esin de cok iyi bir insan sanirim sukret .Gecmis olsun yeniden.
Tabi ki herkesin karakteri,problemleri,kisiligi cok farkli neyse zaten cok online biri degilim garip geldi yazdim sadece sonucta naisl gogus duzeltiliyorsa eger kisilikte bir problem varsa oda farkina varilirsa duzeltilebilir hasta demedim yanlis anlasilmasin sadece ilginc geldi gorusumu yazdim ozgur dunya herkes gorusunu yazar surda burayi okuyan milyon insan var kadin,erkek bazisi dusunur yazar bazisi okur guler gecer
yaziyi tumunu okumadinizmi yoksa bu yazidan ciddi bunumu anladiniz ? :) parasi olan ,isteyen her kaidn yaptirir bende yaptirdim estetik gecmiste her kaidn tabi ki guzle olmak ister ama tabiki ama bunun icin aglamadim,banka banka dolasmadim,insanlardan borc para alip allaha yalvarmadim lutfen allahim silikon icin para diyerek bu biraz abarti geldi ve bunu yazdim takintili kisilik bence bu umarim yaziniza cvp olmustur :)
Napalım artık 1 hafta dayanacaz korseye.Sırt üstü yatıyorum arkama en rahat yastıklarıda koyuyorum ne kadar rahatda olsa sırtım ağrıyo.Kaburgalarım bile acıyo.elimle destekleyince kendimi sanki güvendeymişim gibi hissediyorum.Eşimin de pek hevesi kalmadı bu halimi görünce bütün işleri o yapınca.Sonra telafi ederim artık iyileşince.
herkes sizle erkek gibisin, çocuk gibisin, bu ne böyle deyip kahkaha atarlarsa, tezgahtarlar bile bu ne böyle çok kötü oldu erkek gibisin alma bu bikiniyi derse, erkek gibi, her göğüsü güzel olan kadına imrenerek bakarsa, kız arkadaşlarınız size aldığı iç çamaşırları gösterip bak ne güzel dedğinde içiniz burkulursa, sevgiliniz sende tahta gibisin deyip dalga geçerse, tam genç kızlığa giriş döneminde, en hassas ve kişiliğin oluştuğu dönemde herkes aa sende çocuk gibi kaldın bu ne meme bile yok derse, ağlarsınız allahada yalvarırsınız ne olur bir kapı aç diye, diğer yazdıklarınıza birşey diyemem tabi, herkesin bakış açısına saygı duymak lazımama bu psikolojiyi anlamak için gerçekten yaşamak lazım... ha banada en yakınım, ablam ,çok aptalca diyor ameliyat için, ama aptal olsam bölüm birincisi olmazdım sanırm, gayet aklım fikrim yerimde, sağlıklı bir beyine sahip olduğumu düşünüyorum, ama böyle yaşamaya mecbur değilim çözümü var sonuçta daha sağlıklı ve pozitif bir hayata sahip olmak herkesin hakkı, önyargılar illaki olucaktır sizide anlıyorum ama bu eksiklik hissini yaşamayan bilemez diye düşünüyorum...
Her kadin guzellesmek ,eksiklerini yada kendini eksik gordugu yerlerini zamanla deforme olan bolgeleri duzeltmek ister ben estetik ameliyatlari seviyorum oldum da ayrica ama anlatmak istedigim tabiki cok farkli bir durum yazdiklarimi yeniden basa almaya gerek yok sanirim,haklisin tabiki bunun yokluguda kotu varligida benim goguslerimde bedenime gore buyuk 90 ama vucudum icin 1 numara buyuk ergenlik caginda surekli laf atilmasi,askili giydigimde insanlarin gozuyle rahatsiz etmesi beni de cok huzursuz etmistir inan en iyisi ortasi tabi umairm gonlunuzce olur
Cnm sana hikayemi anlatmak isterdim ama fazla vaktim yok burayıda fazla meşgul etmeyeyim.Evet ben kafama koyduğumu yaparım geçmişte yaşadığım üzüntüler sıkıntılar yüzünden kendimi tamamen bırakmıştım.Çok sıkıntılı günler geçirdim.Kendime olan güvenimide kaybettim tabi bunda da abartılacak bir durumda yok ben Allaha dua ettiysem kendim için ettim.Benim azimli hırslı ve güçlü bir yapım var.Bu şekilde güçlü olmasam nasıl bu zamana kadar ayakta kalabilirdim.Soyunmaktan bile utanıyorsun çoğu kadına imrenerek bakmak nasıl bir duygu acaba bunu yaşayanlarda yorumlarını burda yazmışlar zaten.Para kısmına gelince herşey nasip işi tabiki ben sadece hayalime kavuşmak için uğraşmadım sırf göğsüm olsun diye ağlamadım tabiki kendime olan güvenimi özgüvenimi cesaretimi herşeyimi geri kazanmak için uğraştım.Zannetmiyorum ki benim gibi karaktere sahip olan var.Çoğu insan beni takdir bile ediyo ne kadar azimlisin böyle diye.Bence asıl başarı imkansızlıklar içinde başarıya ulaşmaktır.Ben işede girdim amacım kendi ayaklarım üstünde durmak.Benim karakterim böyle tutkulu arzulu hayata karşı hep olumlu pozitif her türlü zorlukları bile aşmış bir kadınım.Böyle olmasam farklı yerlerde olurdum bir köşede mıymıy öyle başkalarının ağzına bakarak yaşardım heralde.Eşime gelince evet çok iyi ama bana o kadar sıkıntıyı yaşattıktan sonra şimdi bana karşı koyamıyo.Ben bütün imkansızlıkları başarmak için dua ettim ettiysem ben anladım ne demek istediğini sanırım benim durumum farklı algılanmış.
Cnm benim çok güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederim bitanem.Burda destan gibi hikayemi anlatmak istemiyorum sadece yardımseverliğimden iyi niyetimden başkalarına belki umut olur diye mücadele etmekten vazgeçmesinler diye anlattım.Benim hayatım mücadele etmekle geçti mutsuz bir evliliğim oldu benim o kadar anlayışlı bir kocam yoktu ailesine karşı ezdirdi.Ailelerimiz bile sorunluydu.Kendi kendime sadece Allaha sığınarak kimseden yardım almadan umutlarımla sabrımla inancımla aştım bu problemleri.Bu şekilde kadınlığımı bile unutmuştum kendimi çirkin görmeye beğenmemeye başlamıştım ki sanki küllerimden yeniden doğdum kendime hedefler koydum yapmak istediklerimi yapabileceklerimi düşündüm.Bu şekilde Rabbimden beni hayata yeniden döndürmesi için artık mutlu ve huzurlu olmak istediğim için bana o güzel güneşiyle hayatımı aydınlatması için dua ettim.Ettiğim dualarımın inancımın karşılığıdır bütün bunlar.İllede oramı buramı yaptıracam diye dua etmedim tabiki herşeyin duanında adabı vardır.Burdaki asıl mesele en umutsuzken bile Rabbimden yardım görmek yani beni duyması bana icabet etmesi kadar daha güzeli varmıdır.Slikon taktıracam ameliyat olacam diye sevinmedim dualarıma karşılık verdi diye seviniyorum.Demekki burdan çıkarılacak ders inancınızı kaybetmemeniz mücadele etmeiz sabretmeniz vsssss daha çok ders var.Kendimi baştan yepyeni biri haline getirerek işimde başarılı bir kadın olarak kendimi görmek istedim.Şimdiye kadar başkaları için hayatımı feda ediyordum şimdi ise herşeyi kendim için yaparak mutluluğun tadına varmaya çalışıyorum.Lioncum çok çok geçmiş olsun.
Yüce Rabbım büyüklügünü her heyrde her an gösterır.Duaların kabul olmuş çok sevındım.
Sonuçlarıda ümit ederimki senı mutlu etsın.Acilen şifa dilerim.
Senın hıkayen sadece senı baglar.Alçakgönüllülük edip burda biizmle en samımı duygularını paylaştıysan senın erdemındır o.
Yaşam cesurları ve mücadele edenleri sever.Hedefıne odaklı bir insansın.Takdır ediyorum canım senı...çocuklarınla eşinle mutlu vemesut SAADET dolu günler dilerim.
Güzel memişlerini beklıyoruz:)
Yok canım,ben büyüttüm
Cnm benim çok güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederim bitanem.Burda destan gibi hikayemi anlatmak istemiyorum sadece yardımseverliğimden iyi niyetimden başkalarına belki umut olur diye mücadele etmekten vazgeçmesinler diye anlattım.Benim hayatım mücadele etmekle geçti mutsuz bir evliliğim oldu benim o kadar anlayışlı bir kocam yoktu ailesine karşı ezdirdi.Ailelerimiz bile sorunluydu.Kendi kendime sadece Allaha sığınarak kimseden yardım almadan umutlarımla sabrımla inancımla aştım bu problemleri.Bu şekilde kadınlığımı bile unutmuştum kendimi çirkin görmeye beğenmemeye başlamıştım ki sanki küllerimden yeniden doğdum kendime hedefler koydum yapmak istediklerimi yapabileceklerimi düşündüm.Bu şekilde Rabbimden beni hayata yeniden döndürmesi için artık mutlu ve huzurlu olmak istediğim için bana o güzel güneşiyle hayatımı aydınlatması için dua ettim.Ettiğim dualarımın inancımın karşılığıdır bütün bunlar.İllede oramı buramı yaptıracam diye dua etmedim tabiki herşeyin duanında adabı vardır.Burdaki asıl mesele en umutsuzken bile Rabbimden yardım görmek yani beni duyması bana icabet etmesi kadar daha güzeli varmıdır.Slikon taktıracam ameliyat olacam diye sevinmedim dualarıma karşılık verdi diye seviniyorum.Demekki burdan çıkarılacak ders inancınızı kaybetmemeniz mücadele etmeiz sabretmeniz vsssss daha çok ders var.Kendimi baştan yepyeni biri haline getirerek işimde başarılı bir kadın olarak kendimi görmek istedim.Şimdiye kadar başkaları için hayatımı feda ediyordum şimdi ise herşeyi kendim için yaparak mutluluğun tadına varmaya çalışıyorum.
Belki Spor bölümündeki yazılarımıda okursanız anlarsınız.Ben 15 kilo vererek değişime başladım üstüne sporda yaparak daha da geliştirdim kalçamı bile dikleştirdim.O bakımsız eski monoton halimden kurtuldum.Şimdi bambaşka bir kadın haline dönüştüm.Bu şekilde aslında kendimin farkına vardım güzel ve çekici olduğumu hissettim.Asıl hayat bundan sonra başlıyo Ağustosta 31 e girecem yani hayatımın önceki kısmından 16 yaşında nişanlandım 15 senesi mutsuz geçti.13 yıllık evliyim.Çocukluğumu gençliğimi evliliğimi yaşayamamın acısı çıkıyo.
Aledax canım benim çok tatlısın ya.İşte benim anlatmak istediğimde buydu pes etmemek.Pes etseydim olmuyo diye vazgeçseydim şimdi hayalime kavuşamayacaktım işte bütün mesele bu olmak yada olmamak
merak etmeyin yakında fotolarımıda koyarsam asıl değişimi o zaman göreceksiniz gözleriniz bayram etsin biraz.Bu foruma denk gelmeseydim bu ameliyatlardan haberim bile olmayacaktı.Yine burası sayesinde uygun fiyata iyi bir doktor olduğunu öğrendim.Boğaziçi Tıp Merkezini burdan buldum demekki nasibimde de varmış ki beni buralara yönlerdirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?