Anladım canım,sertlikten dolayı tuhaf bir hissizliktir o.Geçecek canım Allahın izniyle endişe etme
Protezler aşşagıya dogru inecek,o zaman doluluk yukarda degil aşşagıda olacak.Benimde ilk başlarda üst lobum çok şişti.Şİmdi indiler tabi..Keşke inmeseydiler
Neyse dogallaştılar işte
Kesi yerin evet banada biraz aşşagıda geldi.Hasan bey meme altı kesilerinde biraz daha yukarda yapıyorki bikini falan giyince belli olmasın.Yoksa dedigin gibi bir hareket yapmasanda dikiş yerleri hemen görünür,ortaya çıkar..İnşallah zamanla protezler aşşagıya dogru inince izler yukarıya dogru kayar.Sadece fikir yürütebiliyorum,meme altı kesisi ile ilgili çok bir bilgim yok.Şöyle olur,böyle olur diyemiyorum malesef..
Oy oyyy..Ne güzel iltifatlar bunlar böylee...
Ben zaten okusaymışım estetik cerrah olurmuşum herhalde
Yag enjekte olmaz,eger yukarda kalırsa açılan ceplerde bir sorun var demektir.Yani olması gerekden yukarıda protez cepleri açıldıysa yukarda olur ve ne yaparsan yap aşşagıya inmez..Tekrar bir operasyon yani..Neyse sen şimdi böyle düşünüpte canını sıkma.Masaj yap iyice aşşagıya dogru ittir iyice.İnşallah biran önce dogal gögüslerin olur canım.. Senin hiç meme dokun olmadıgı için birazda böyle sorunlar yaşıyorsun..Sabırlı ol...