- 20 Eylül 2013
- 156
- 109
- 333
Slm ben adanada olmayı düşünuyorum tavsiye edebilcegin bi doktor varmiHangi şehirdesin canım,nerede ameliyat olmak istiyorsun? Yardımcı oluruz tabi
canım tavsıye edecegım bır doktor yok. burada olan arkadaslardan bılgı alabılırsın. eger burdan bırını bulamazsan doktor sitesi yada tavsıye edıyorum.com dan bakabılırsın. hasta sorularına ve cerrahların verdıgı cevaplara gore degerlendırebılırsın. yada orda aklına yatan bı cerrah varsa google yaz adını oraada mutlaka denkgelırsın yorumlara. belkı bu forumda olanlarda vardır. o sekılde karsına cıkar.Slm ben adanada olmayı düşünuyorum tavsiye edebilcegin bi doktor varmi
Benimde çalışmam lazım bu hareketleri
Ayy kızlar içim bir tuhaf oldu yaaaInstagramda verdiği sexy pozlarla ünlüymüş bu kadın "Biancaghez"
Benimde çalışmam lazım bu hareketleri
Valla bilemiyorum,çok doğal duruyor ama o vücuda o gögüsler protezdir kesinBunları yapabilsek gün içinde masaja falan gerek kalmaz vallaBununkiler protez mi sence?
Katilsam fena olmayacak yani ama bogazimi tutabilirmiyim acaba..ameliyattan sonra 4 kilo aldihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...luk-zayiflama-yarismasi.762302/#post-37354894Hem zayıflamak hede eğlenmek isteyenler..21 Günlük zayıflama yarışması konusu açılmıştır.Katılımlarınızı beklerizBende oradayım
Valla bilemiyorum,çok doğal duruyor ama o vücuda o gögüsler protezdir kesinInstağram Dan baktımda,Hatun taş Çok beğendim
Ya bişey diyecem gülmeyin ama
Ayy kızlar içim bir tuhaf oldu yaaaInstagramda verdiği sexy pozlarla ünlüymüş bu kadın "Biancaghez"
Ya bişey diyecem gülmeyin amaameliyat öncesi böyle bişey yoktu şimdi benimde böyle oynuyo bu normal mi bende içeride silikon oynuyor diye düşünmüştüm hasan bey normal demişti silikonu hissetmen yerine oturacak demişti istediğim zaman memeleri oynatabiliyorum
Bu kadar meme yok bende ama oynuyo mesela sıvı sabun almak için kolumla bastırıyorum ya oynuyo sonra keşfettim kendimde yapabiliyorumNasıl yaa? Aynen böyle mi yani?
Bu kadar meme yok bende ama oynuyo mesela sıvı sabun almak için kolumla bastırıyorum ya oynuyo sonra keşfettim kendimde yapabiliyorum
Tek tek yapamıyorum ikizi bir oluyo :)
Kız isteyerek yapmıyorum ki ben rahatsız oluyorum ama normal mi anormal mi onu çözemedim açıkcasıAy içim tuhaf oldu, denemeye bile kalkışamam
Kız isteyerek yapmıyorum ki ben rahatsız oluyorum ama normal mi anormal mi onu çözemedim açıkcası
Benim kaslarım kalın dı bi Dr öyle demişti belki ondandır sporcularda oynanabiliyor ya :))Kas hasar gördü ya istemsiz hareket edebilir bence normaldir canım doktorun da öyle demiş zaten :)
Aynen bende birseyi bastirinca benimkilerde biraz oynuyor ya...demekki anormal degil..sanirim daha tam oturmadi protezler..ama cok tuhaf biseyYa bişey diyecem gülmeyin amaameliyat öncesi böyle bişey yoktu şimdi benimde böyle oynuyo bu normal mi bende içeride silikon oynuyor diye düşünmüştüm hasan bey normal demişti silikonu hissetmen yerine oturacak demişti istediğim zaman memeleri oynatabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?