Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bende bel ve boyun fıtığı var da bilirim acısını, ağrısını
Kıyamam ben Arzum meleğime

bende kiyamam :)) '' sari prensesim '' benim :)))) ben bilmiorum ama tahmin edebiliorum cidden zor agrilardan biriside o hareket kisiklilgida oluyordur egilirken kalkarken feci agrilar giriordur eminim insallah biran once iyilesir (MELEGİM)

ben de meme estetiği düşünüyorum bakalım doktorlar araştırıyorum :)
büyütmek istiyorum tabiiki.

hayirli olsun cnm kararin insalah içine sinen doktoru en kısa zamanda bulursun sabirli ol bol bol arastir içine sinene kadar gec olsun guc olmasin neticeside insallah içine siner gonlune siner... hayirlisiyla

Bende bel ve boyun fıtığı var da bilirim acısını, ağrısını
Kıyamam ben Arzum meleğime

cnm bnm bnmkiler cooookda buyuk degil aslinda normal yaniii bana kucuk gelior aslini soruk olursan seninde gogus dokun yokmus duzmus hanii benim kendi dusuncem tabiki meme dokun nasil alabilirmisin alamazmisin bunu ne ben nede baskasi asla bilemez ama benide arkadaslarim yonlendirdi bende ilk baslarda 300cc en fazlaa ona bile korkardim 250mi 275cc mi olsun disardan anlasilma dusuncesi beni kahrederdi cook korkardim birileri anliyck arkamdan konusacak die 300le basladim kendimi400le buldum suandada 375cc mutlu mesut yasiorum :))) ALLAHIM esirgesin resimde daha buyuk cıkmıs ciddi diorum sana kendi gozlerince gorunce daha kucuk gelior hos ben doktorumada kucuk dedigimde hemsire bana kocaman memisleri olmus kucuk dio demisdi :26: susup kalmisdim benim kendi dusuncem sana 350ccden assasi olmasin diorum neden dersen cektigin zahmete degmeliiiiiiiii bence ve benim goguslerim sutyenli dolgulu sutyen tabi eski haliyle esit duruor kimse anlamadiiiiiiii hiç kimse vede sporcu sutyeniyle duruorum destekli giysem zaten hemen anlarlar o ayri bak ona bisiy demiorum :))) 3500ccden assasini dusunme doktorunada soyleeee zaten olmazsa o sana derkiii olmaz bunu sizin vucudunuz kaldiramaz die sana olucak en son ccyi zaten o soyluycek sana bence sakin ol mantikli dusun o kadar para veriorsun ameliyat oluorsun cektigin cefalara degmeli bence :))) en son alabilicegin cc olmali bence :))))))))))))))))))) tabi son karar once doktorunun sonrada senin :)))

Sizin uyarılarınızı, görüşlerinizi tabi ki dikkate alacağım :) Sonuçta biz biliriz birbirimizi
Mutlaka doktorumla paylaşacağım bunları :)

Çok teşekkürler değer verip, zaman ayırdığın için canım,

Çok sağolasın :)

Hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:

ben böylee insanlari cooooooooooooooook seviorum yaaaaaaaaaaa vallahi bakk :))) kucucuk bir yardim hani tas atipda kolun yorulmuor bildigin seyleri soyluosun ve karsindaki sana bu sekilde sicak geldigi zaman kendim gibi olan insanlari gordugumde cooooooooooooooook mutlu oluyorum cnm bnm o senin yureginin guzelligi benim gercekden birsey yaptigim yok zamanimdan ayirdigim dogru ama dogru kisiye ayiriorsam o zamani inankii önemii yok :)))) bilakiss mutlu oluyorum degecek insana insanlara vakit ayirmak onlarla biseyler paylasma beni cok mutlu ediyor cook sukur rabbim karsimiza hep iyi insanlari cikarsin diger turlulerle karsilastirmasin :))) aynen öyle biz birbirimizi cooook iyi anlioruz cunku sorunlarimiz bir vede yasadigimiz seyler hemen hemen birbirine benzior cook degil ya 1ay önce bende deli gibi arastiriordum safyadan sayfaya resimden resime herkezden yorum aliordum dusunclerimi paylasiordum sagolsunlar hepsininde eksiksiz faydasi dokundu ve sayelerinde atlattim cook sukur ALLAHİM esirgesin :))) sende atlaticaksin hayirlisiyla sabret sabrinin sonu hayr olucak kendine coook iyi bak gorusuruz

canım kararın hayırlı olsun öncelikle.bende burdan araya gireyim dedim :) bak benim resimlere 300cc.ama küçük duruyor.en az bir 350olmalı.bana daha büyüğü amış doktor öyle söyledi.benimde dokum senin gibi avuç içini doldurmuyordu.yani bu forumları okumuşsundur mutlaka.şu var ki kimse büyük oldu diye şikayet etmiyor.hep aaa küçük oldu,küçüldü mü ne,ödemler gitti küçüldü eyvah :))) gibi yorumlar yapıyoruz(bende dahil) :)))))) o yüzden doktora söyle olabildiğince büyük olsun

Merhaba canım,
ilgin için çok teşekkür ederim.
Şimdi baktım, çok güzel olmuş seninkilerde , güle güle kullan

Merhaba canım,
ilgin için çok teşekkür ederim.
Şimdi baktım, çok güzel olmuş seninkilerde , güle güle kullan

rica ederim ne demek inşallah çook mutlu olacagın sonuçlar alırsın

Kızlar,sağolun varolun merak etmişsiniz.. Biraz rahatsızım,14 Şubat gecesi kendimi biraz yordum sanırım.Topuklu ayakkabılar beni mahvetti Dün gece MR çekildim fakat sonucunu Pazartesi günü alacagım.Yani yine bir bekleme moduna girdim..

arzumcum çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin ...

canimsin gecmis olsun birtanem emari cekinmissin insallah sonuclari hayirlisiyla guzel gelir merakk etmez olurmuyum 14 subati baya yogun ve dolu gecirmisiz :26: topuklular uzerinde coook durmus olman gerekiorkiiii ayaklarin mahvalmos umarim agrilari hemen gecer kendine dikkat etttttttt ciciiii bakkk olurmu lütfennnn pazartesi gunu sonucu alinca benide haberdar et merak ederim seniii bekleme modundayim aynen senin gibi cooook seviliosun kendine coooook iyi bak öpüorum cnm bnm kocaman

Şekerim, mesaj kutun dolmuş, sana özel mesaj yollayamadım. Temizleyebilirsen sevinirim.

Arzum hanım, çok geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…