- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
arzumcum çoook geçmiş olsun.Allah şifa versin ...
canimsingecmis olsun birtanem emari cekinmissin insallah sonuclari hayirlisiyla guzel gelir merakk etmez olurmuyum 14 subati baya yogun ve dolu gecirmisiz :26: topuklular uzerinde coook durmus olman gerekiorkiiii ayaklarin mahvalmos umarim agrilari hemen gecer kendine dikkat etttttttt ciciiii bakkk olurmu lütfennnn pazartesi gunu sonucu alinca benide haberdar et merak ederim seniii bekleme modundayim aynen senin gibi cooook seviliosun kendine coooook iyi bak öpüorum cnm bnm kocaman
Çok teşekkür ederim kızlarArzum hanım, çok geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim kızlarAminn,Allahım sağlık versin hepimize...
Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete
bugun 22gunum sag mememin alttan biraz yukarisinda kirmizilik var o kisimda elledigimde bisey iniyor geri cıkıyor tam ney oldugunuda bilmiorum balon sismesi gibi bisiy diordum ama hissediorum simdi yine dokundum seffaf birseyin daha kalini hafifden basinca inip cıkıor hala uyusuk agrisi var bilmiorum ne zaman geciciek bu agrilar 22gun
canım,senin sertlik var mı göğüslerinde. benim 1.ayım doldu taş gibiler.
ewet cnm ayni seninki gibi sertlik var zamanla duzelicekler insallah sabir gerekior ...
Nasilsin tatlimmm tabi sabirr 6 ay bi gecsin bakalim
en sonki durumda duruorum doktora da gitmedim 2hafta sonra muayenem gogoslerimde agrım sızım var birde sanirim insallah yaniliorumdur silikonu hissediorum 6ayin gecmesini bekliorum sabirla insallah sen nasilsin nasil oldun nasil gidior .. ?
Neresini hissediyorsun peki? Bende ayni iste ameliyat gununu bekliyorum
bugun 22gunum sag mememin alttan biraz yukarisinda kirmizilik var o kisimda elledigimde bisey iniyor geri cıkıyor tam ney oldugunuda bilmiorum balon sismesi gibi bisiy diordum ama hissediorum simdi yine dokundum seffaf birseyin daha kalini hafifden basinca inip cıkıor hala uyusuk agrisi var bilmiorum ne zaman geciciek bu agrilar 22gun
en sonki durumda duruorum doktora da gitmedim 2hafta sonra muayenem gogoslerimde agrım sızım var birde sanirim insallah yaniliorumdur silikonu hissediorum 6ayin gecmesini bekliorum sabirla insallah sen nasilsin nasil oldun nasil gidior .. ?[/QUOTE:18::18:en korktuğum şey. inşallah zamanla geçecek bi durumdur.şimdi masaj falan yapabiliyomusun yani dr ne zaman başlanmasını öneriyo
2gogsunde sag altlarinda bakalim 2hafta sonra zaten muayenem var ozaman gorusucem hayirlisi sabir gerekdiren bir surec gercekden bugunlerimize coook sukur allahım hepimizi esirgesin insallah sende cnm bnm en kısa zamanda hayirlisiyla girer cikarsin iyilesme surecinide guzel atlatirsin insallah hayirlisiyla canimsin
çok kafana takma canım ya inşallah bi problem çıkmaz
bende zaten öyle yapmaya calisiorum cnm sagoll insallah gonlumce olur .. tsk ederim..
Saol kuzucum ben ameliyat olana kadar kafayı yemezsem iyidir. Yuvarlakmı damlamı die bin defa fikir değiştiririm hayırlısı olur inş
Canim ins bi problem yoktur ne zaman gidiceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?