Ben meme ucu asimetrisini sorun ettiğimde doktorum ilk başta ameliyata sıcak bakmamıştı.Ynai herkesde olabilien durum bu,neden bu kadar kafaya takıyorsun gerek yok,diye beni ikna etmeye çalışmıştı.Bir keresinde muayeneden çıkmıştım,balkona geçip hüngür hüngür ağladığımı hiç unutmuyorum
( Başka birçok doktora gittim tabi,gerçekten gerek varmı yokmu diye öğrenmek için.. Görüşme yaptığım tüm doktorlar farklı şeyler söyledi,hiçbiri mantıklı gelmedi bana,içime asla sinmedi..Sonra yine bir kontrolümde doktoruma rahatsızlıgımı dile getirdim.Bu kadar çok rahatsız ediyorsa yapalım tabi,ama masraf narkoz sıkıntı olacak senin için dedi..ben tabi havalara uçuyorum,aman dedim siz yapında gerisini boşverin..Aylarca hareketsiz yatsamda değer dedim..
Ameliyat oldum,ilk muayenede bile yüzüm gülüyordu.Sonrasında bana bu kadar mutlu olacagını bilsem hemen yapardım demişti tabi
Olsun dedim,geç olsun güç olmasın
Şimdi seni çok iyi anlıyorum ben..Kafankarmakarışık oldu.Tek düşüncen bu sıkıntıdan kurtulmak..Bende bu dalgalanmayı yaşadım biliyorsun.Hasan beyin bu dalgalanmayı ilk fark ettiğimizde söylediği şey,endişe etme.Zamanla düzelmese yağ ejekte ederiz,yada hyalüronik asit.. Nitekim işlem gördü o bölge ve Allahıma şükür bir sorun olmadı..
Benden sonra üç arkadaş aynı sorundan aynı şekilde operasyon gördü.Arada konuşuyoruz,Allah razı olsun senden diyorlar..
İnşallah sende biran önce sorununa çözüm bulursun canım ne diyim..
Meme dokusu az olunca bu sorun oluyor genelde.Benim üst kısımda azdı dokum,oradan oldu..Protezin büyüklügünden kaynaklı oldugunu sanmıyorum açıkcası.Bu şekildeki bir operasyon tek seferde halledilir tabiki..Peki sorunun düzelebileceginin garantisini verdimi?