• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

sağol canım bende alim ya 60 taneyse iyiymiş sadece adını söyledin aldın dimi ester c yazıyo ilacın kapağında falan hiç görmediğim için ilacı hani aynı ilacı aldığımdan emin olayım diye dedim :))

evet canım ester c dediğin zaman verirler..ben natures bounty markasının aldım..daha bir çok markadada var sanırım :)

Ucuncu haftadan sonra yan yatmistim ben ortaya birlestirmek icin hicbirzamn itmedim ben.zaten doktorum gerek yok dedi .yumusayinca kendiliginden birlesir

vallahi canım ben duramadım dün ester c aldım doktoruma sormadım eczacıma danıştım..hiç bir zararı olmaz dedi ama keşke ameliyat öncesinde başlasaydınız daha etkili olurdu dedi..ama ne yapalı:-D m zararın neresinden dönsek kardır dedim alıp başladım...yan yatmak içinde 3.haftadan sonra başlayabilirsin canım sormana gerek bile yok...zaten vücudun seni yönlendiriyor..ilk zamanlar hafif yan yatıyordum tedirgindim..bugün tam 1 ay oldu :9: ..artık hafiften üzerine yüklenmiş bile buluyorum kendimi rahatça yan yatabiliyorum...ama bence doktorunun onayı olmadan masaja başlama derim dikişlerine bir zarar gelmesin:)

Bugün b vitamini aldım ikisini birlikte kullanmim dedim kilo falan alırım die ama içimde kaldı alacam yarın:-) solgar alacam ben diğer markaları bilmediğim için onu alacam yani,inşallah işe yarar canım geçte olsa başlayalım,benim cildimde bozuldu bu aralar nedense yaa ameliyattan bir hafta sonrası iyiyd serumdan falan heralde bide sigarayı azaltmıştım baya şimdi heryerimde sivilce çıktı göğüslerimde bile:-D
Yan yatmaya ben bi haftadır başladım yaa uykuda dönüyorum farkında olmadan yani yüklenmeden yatıyorum ama kötü bişi olmadı şimdilik çok şükür;-)
İkiaradabiderede masaj yapnıorun tam olarak ama oynuyprum yumuşak yumuşak ortaya doğru ittiriyorum bide ama aprı falan olmuo yaparken,biraz yumuşadı zaten tam yumuşasın inş dediğin gibi olur canım,bu arada istek göndermiştim sana kabul etmedin:-(

Kızlar dünden beri düşünüyorumda doktor o bahsettiği şeyi nası yapabilir anlamıyorum, dual plandan tamamen kas altına geçiş... Napicak yani kasımı dikicek? Ferruh bingülü eledim ben, kime sorduysam olumsuz şeyler duydum ki görüştüğümde benimde içime sinmedi.. Ben şöyle yapayım diyorumm şimdi kendi doktorum yapsın ameliyatımı hem burundada düZelttirmek istediğim şeyler var, protezim değişsin hatta 375 cc ye çıksın 325 den... Düz yüzeyliyle değişcek zaten bide... Rippling yine oluşur muhtemelen göğüs dokum ince olduğundan, göğüs dokusınu kalınlaştırcam her halükarda öyleyse protezim neden daha büyük olmasınki? Ben daha dolgun büyük olsun istiyrm b cup şuan c olsun en azından.. Yağ enjeksiyonunuda îstanbulda fln iyi bi doktor bulup ona yaptırırım daha snra yada belki o arada benim doktorda kalıcı yağ enj yapmaya başlar çyle olursa ona yaptırırımm foto eklicem yasak değîldir umarım.. Şu büyüklük çok hoşuma gidiyor mesela
Dal plandan kas altına geçmişte kas dikilmez,açılan kas cebi genişletilecek.Yani dual planda sadece üst kısımdan açılıyorya cep alta doğru cebi genişletecek..
Doktorum bu sorunu yaşadığımda pütürlü yüzeyli protezlerde dalgalanma sorununun daha fazla olduğunu söylemişti.Düz yüzeyli protezlerde bu sorun azmış fakat kapsül riski fazla olduğu içinde düz yüzeyli protezi tercih etmiyormuş.Banada önce düz yüzeyemi geçsek demişti,sonra yok şimdi şansımıza kapsül olur bu seferde diyip vazgeçmişti.Yağ enjeksiyonunda sorun çözülür,oldumda çözülmezse düz yüzeye geçeriz demişti şükür gerek kalmadı..
Eklediğin fotolardaki gögüs boyutları harika..Biri 525 diğeri 625 cc.. Bunları bizim Türk doktorlarına desek kapıdan kovarlar vallahi :27:Ama sonuçlar D cup a ulaşmış sonuçlar..Doktoruna D cup olsun diyebilirsin mesela ;) Bilemiyorum tabi senin kararın ama Hasan beyin yağ enjeksiyonundan memnun kaldım ben.. Sonradan renk değişikliği,iz,kitleleşme gibi sorunlar olmadı çok şükür..Imkanım varsa görüşmeni tavsiye ederim ..

beyazlar içinde idi mustafam basina gelicekleri biliordu ama o benim babam beni dinler bana kıymaz :43: diordu bende babayim evladin nasil tatli oldugunu biliorum diordu ama biliordu katlinin verildigi o dilsiz cellatlar onu oldurmeye calisior bogazinda ippp babaaa babaaa ben masumum diordu :43: suluyman agalarrrrrrr diordu gozlerinin onunde evladinin gatligini izledi aksam kalbim ölüordu izlerken bir yandan gozumden yaslar akior bir yandan mustafa mustafa öldüm öldüm cook uzuldum :43: kardesi suluymana yalvardi baba abime kıyma o sucsuz mustafa abim sucsuz ben biliorum dedi kıyma abime benm babam kıymaz evladina dedi kıymazsin degilmi baba dedi kıyarmiyim kiymam dedi kandirdi suluyman ormana goturduler kardesini anladi onlar gelior degilmi ded susdu digeri abime kıydiniz die nasil aglıor feryad figan bende agliorum feryat figan abim abimmmmmmmm abimmmmmm die cooooook etkilendim mustafayi elbirligi içinde katlettiler sonu heleeeeeeeeee baba ben masumum baba baba dedi ben kahroldum :43: o dizsiz cellatlardan kurtuldu adim adim gidiordu suluyman bakiordu hain hayin son anda cikdi yere dusurdu mustafayi gunahsizim merhametlim kiydilar mustafa :43: coook coook uzuldum gece 1 dua ediorum oyle ALLAHİM mekanina bol bol rahmet eylesin yattigi yerde huzur içinde yatsin mekani cennet olsun .....

ayy canımmm benimm yaa dün bende çok üzüldüm süleymana gıcık oldum hala da gıcığım :D :43:

Kızlar yaa benim göğüslerim bi küçüldü bi küçüldü yas tutcam nerdeyse o kıvama geldimm.. :14:
Kasaltı ameliyatlarda kaslar gevsedikce zaman gectikce acaba büyüyo mu ??

ayy canımmm benimm yaa dün bende çok üzüldüm süleymana gıcık oldum hala da gıcığım :D :43:

al benden de o kadarrrrrrrrrrrr aynen gozlerinin onunde infazi verildi öldürdüler sonra mustafa aldi kucagina mustafam dio 5 dk once izliodun ani anina nasil can cekisdigini ahh ahh cook etkilendim gun icindede acip izledim gene agladim :5: :5:

Kızlar yaa benim göğüslerim bi küçüldü bi küçüldü yas tutcam nerdeyse o kıvama geldimm.. :14:
Kasaltı ameliyatlarda kaslar gevsedikce zaman gectikce acaba büyüyo mu ??

benimkilerde coooook kucukdüü saglik olsun sorunsuz yasiyalimda onlarla beraber baska birsey istemiorum rabbimden :16:

al benden de o kadarrrrrrrrrrrr aynen gozlerinin onunde infazi verildi öldürdüler sonra mustafa aldi kucagina mustafam dio 5 dk once izliodun ani anina nasil can cekisdigini ahh ahh cook etkilendim gun icindede acip izledim gene agladim :5: :5:

yaa inş bu hünkarın rüyası felandır :D :D mustafa ölmemiştir :D rüya olarak yapsalar süper olur ki sanki :S tarihe göre yapmasınlar ya :D mustafa çıksın tahta :D

bütün adamlarım öldü zaten pargalı, yavuzzz , mustafa :43: tadı tuzu kalmadı final bölümünde neysek meryem üzerli gelicekmiş öle diorlar ne kdr doğru bilmiyom

final yakin diorlarlar bir kac bolumden sonra filim biter diorlar bakalim noglucak mustafanin ölümü herkezi mahvedicek bakda gor herkeze bisiyleer olucak kimsenin huzuru kalmiycak

:16: ben Arzum77 Çoooook Özledim Yaaa:16: sevgililer gununden bu yaniya göremiorum :14: cooook özledimmm benden baska özlüyen varsa EL KALDİRSİN :26: yalniz olmadigimi hissedeyim :17: ''SARİ PRENSESİM'' Çoooook uzaklardann derin duygular içinde acaipppppppppp özlenmekdesin :17: bu arada kizlar arzum yarin emar cekinicek insallah hayirlisiyla sonuclari iyi gelir dualarim onunla canim benim RABBİM yardimcisi olur insallah canimsin birtanem sevgi sellerimin hepicigi senin sen herseyin en iyisine en guzeline layiksin yuregi (KALBİ) Güzel ''DOSTUM'' birtanem :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16::16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
MUCİZEM:54:

tatlim bugun hastanedesin yogun bir gun geciriorsun umarim en kisa zamanda senden haber alirim coook coook gecmis olsun hayirlisiyla insallah guzel haberlerini alicam kendine coook iyi bak coook gecmis olsun dualarim seninle coook seviliosun :16: :38:

:16: ben Arzum77 Çoooook Özledim Yaaa:16: sevgililer gununden bu yaniya göremiorum :14: cooook özledimmm benden baska özlüyen varsa EL KALDİRSİN :26: yalniz olmadigimi hissedeyim :17: ''SARİ PRENSESİM'' Çoooook uzaklardann derin duygular içinde acaipppppppppp özlenmekdesin :17: bu arada kizlar arzum yarin emar cekinicek insallah hayirlisiyla sonuclari iyi gelir dualarim onunla canim benim RABBİM yardimcisi olur insallah canimsin birtanem sevgi sellerimin hepicigi senin sen herseyin en iyisine en guzeline layiksin yuregi (KALBİ) Güzel ''DOSTUM'' birtanem :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16::16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
MUCİZEM:54:

Amin, sağlık haberleri gelir inşallah tez zamanda :18:

Amin, sağlık haberleri gelir inşallah tez zamanda :18:

oyyy oyyy :))) sen nieee kendini yemeye basladin :)))) insallah iyi haberlerini aliriz beli agrior arzumun bugun emar cekinicekdi bende onu bekliorum bakalim nasil oldu insallah iyi haberlerini aliriz hayirlisiyla ... :16:

oyyy oyyy :))) sen nieee kendini yemeye basladin :)))) insallah iyi haberlerini aliriz beli agrior arzumun bugun emar cekinicekdi bende onu bekliorum bakalim nasil oldu insallah iyi haberlerini aliriz hayirlisiyla ... :16:

Bende bel ve boyun fıtığı var da :( bilirim acısını, ağrısını :(
Kıyamam ben Arzum meleğime

Back