beyazlar içinde idi mustafam basina gelicekleri biliordu ama o benim babam beni dinler bana kıymaz
diordu bende babayim evladin nasil tatli oldugunu biliorum diordu ama biliordu katlinin verildigi o dilsiz cellatlar onu oldurmeye calisior bogazinda ippp babaaa babaaa ben masumum diordu
suluyman agalarrrrrrr diordu gozlerinin onunde evladinin gatligini izledi aksam kalbim ölüordu izlerken bir yandan gozumden yaslar akior bir yandan mustafa mustafa öldüm öldüm cook uzuldum
kardesi suluymana yalvardi baba abime kıyma o sucsuz mustafa abim sucsuz ben biliorum dedi kıyma abime benm babam kıymaz evladina dedi kıymazsin degilmi baba dedi kıyarmiyim kiymam dedi kandirdi suluyman ormana goturduler kardesini anladi onlar gelior degilmi ded susdu digeri abime kıydiniz die nasil aglıor feryad figan bende agliorum feryat figan abim abimmmmmmmm abimmmmmm die cooooook etkilendim mustafayi elbirligi içinde katlettiler sonu heleeeeeeeeee baba ben masumum baba baba dedi ben kahroldum
o dizsiz cellatlardan kurtuldu adim adim gidiordu suluyman bakiordu hain hayin son anda cikdi yere dusurdu mustafayi gunahsizim merhametlim kiydilar mustafa
coook coook uzuldum gece 1 dua ediorum oyle ALLAHİM mekanina bol bol rahmet eylesin yattigi yerde huzur içinde yatsin mekani cennet olsun .....