• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Iz için düşünmedim zaten,cilt için iyi olur..Göz altı koyulukları ıçinde iyiymiş,bende o sorun var biraz.Fakat tansiyonu düşürüyormuş o kötü,zaten yerlerde tansiyon :(( Eklemler içinde iyiymiş,dizlerim için kullanırım..Yarın iyice araştıriyim..500 mğ yeterli olur sanırım,Solğar mı kullanıyorsun sen?

Tansiyon olayinda bana problem olmadi tabi her bunye farkli. Ben 500 mg kullaniyorum. Solgar degil canim.

Ben kullaniyorum frezyamm, ester-c dokularin gelisimini ve tamirini saglar. Normal c vitaminlerden , 4 kez daha hizli dokulara girer ve daha uzun sure kalir.Cildi gerginlestirir, parlatir.Kirisik ve cizgileri azaltir. Yaralarin cabuk iyilesmesini saglar. Kizariklik, sivilcelenme, esitsiz cilt tonu lekeler gibi sorunlarda bir cok faydasi vardir. Cildin daha esit tonda gorunumunu saglar. Porselen bir gorunum kazandirir. Cilt puruzlerinde iyilesme saglar. Daha bir cok faydasi var. Ben cok memnunum:)

çok teşekkür ederim canım...tesadüf dün senin iz fotoğrafını görüp sormuştumda oradada cevaplamışsın :9: o zaman bende mutlaka bugün alıp başlıyorum...hem suda eriyen kapsülü hemde hap şeklinde varmış sanırım..sen hangisini kullanıyorsun,birde fiyatı ne kadar acaba? faydalarıda çokmuş :16:

çok teşekkür ederim canım...tesadüf dün senin iz fotoğrafını görüp sormuştumda oradada cevaplamışsın :9: o zaman bende mutlaka bugün alıp başlıyorum...hem suda eriyen kapsülü hemde hap şeklinde varmış sanırım..sen hangisini kullanıyorsun,birde fiyatı ne kadar acaba? faydalarıda çokmuş :16:

Ben hap seklinde olani kullaniyorum , Ama Tr fiyatini bilemiyorum. Ben yurt disinda yasiyorum.

Ben hap seklinde olani kullaniyorum , Ama Tr fiyatini bilemiyorum. Ben yurt disinda yasiyorum.

canım bende şu an nette araştırıyordum..solgar markasına rastladım birde bitkisel olanı varmış fakat güvenli gelmedi bana ...senin kullandığının markası nedir acaba?

canım bende şu an nette araştırıyordum..solgar markasına rastladım birde bitkisel olanı varmış fakat güvenli gelmedi bana ...senin kullandığının markası nedir acaba?

Solgar iyidir bence. Benim satin aldigim yer T rde yok. Bitkisel urunler satiyor. Holland & Barrett belki Ist da vardir .

Kızlar merhaba,

beni kırmayıp fotoları görmek için ekleyen arkadaşlardan Arzum77 dışında hiç kimsenin albümünü göremiyorum. mesaj limiti falan olsa Arzum'unkileri de göremem diye düşündüm :( Bir bilginiz var mıdır? neden göremiyorum ? :2::2:

Ferruh bingüle görüşmeye geldim kızlar. Çok gerginim bakalım ne önerecek sorunum için.. İlk defa başka bi doktorla görüşcemm

cnm bnm insallah sorununa yardimci olur guzel cozum yollari sunar gorus bakalim neler diycek neler anlaticsk merak ediorum hairisiyla insallah seninde sorunun cozulur insallah ALLAH YARDİMCİN OLSUN bitanem gerilme herseyin var bir caresi hayirlisiyla insallah hersey cook guzel olucak sakin ol motivasyonunu yuksek tut hayirlisiyla gecicek bugunler canimsin iyi olmus baska doktorla gorusmen en azından onun fıkırlerini sana sunucagi yolu ogreniceksin iyi etmissin gercekden :16:

OTE=gypsymia;33984457]Ferruh bingüle görüşmeye geldim kızlar. Çok gerginim bakalım ne önerecek sorunum için.. İlk defa başka bi doktorla görüşcemm[/QUOTE]

Merhaba bende meme buyutme ameliyatı olmadan önce ilk görüşmemi ferruh bingulle yapmistim. Fakat gösterdiği hiç bir fotoğrafı beğenmedim. Hele bir tanesinin meme uçları yere bakıyordu neden böyle diye sorduğumda hastam büyük protez istedi o yüzden böyle oldu demişti. Gerçi digerleride pek mükemmel değildi. Sonrasinda ben ona farkli bir bölge için işlem yaptırmaya karar verdim yapacağı güne kadar çok ilgililerdi fakat ameliyattan sonra yanında çalışanlarda dahil olmak üzere herkes çok ilgisizdi. Ben çok ağrılı bir dönem geçirmiştim ve kliniği her aradigimda beni hiç ciddiye almıyorlardi ve doktoru telefona baglamiyorlardi. Sonrasinda anlasildiki agrilarim durduk yere olmamış yani ben abartmamisim ameliyatla ilgili gerçekten bir problem oluşmuş ve sonrasında onu düzeltmek için yapılan andaki çektiğim acıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Şuan durumum iyi fakat benden yağ alınan yerlerdeki dikiş izlerinin inan tarifi yok. Benim sana tavsiyem doktor seçerken çok iyi düşünmen. Umarım herşey gönlünce olur.

cnm bnm insallah sorununa yardimci olur guzel cozum yollari sunar gorus bakalim neler diycek neler anlaticsk merak ediorum hairisiyla insallah seninde sorunun cozulur insallah ALLAH YARDİMCİN OLSUN bitanem gerilme herseyin var bir caresi hayirlisiyla insallah hersey cook guzel olucak sakin ol motivasyonunu yuksek tut hayirlisiyla gecicek bugunler canimsin iyi olmus baska doktorla gorusmen en azından onun fıkırlerini sana sunucagi yolu ogreniceksin iyi etmissin gercekden :16:

canım ne dedi pekı doktor bizi habersız bırakma ?

Ne yaptın canım,görüşme nasıl geçti?

Görüşme çok iyi geçti diyemicem kızlar. Yani çok ilgili bulmadım, icimede cok sinmedi.. Öncelikle bendeki ripplingin dual planedan kaynaklandığını söyledi, protez buyuk gelseydi eger ust kisimlarda rippling olurdu dedi.. Protez degiscek boyut ve yuzey olarak ayrica tamamen kas altına alinacak ve göğüs dokusunu kalınlaştırmak için yağ enj yapilacak dedi.. Bu arada tamamen kas altina alincagindan 425 ccyle falaN degismeli ayni goruntu icin dedi.. islem tek ameliyTta olurmus.. Daha guvenilir bi doktor bulmaliyimm istanbulami gitsem :((

Son düzenleme:
OTE=gypsymia;33984457]Ferruh bingüle görüşmeye geldim kızlar. Çok gerginim bakalım ne önerecek sorunum için.. İlk defa başka bi doktorla görüşcemm

Merhaba bende meme buyutme ameliyatı olmadan önce ilk görüşmemi ferruh bingulle yapmistim. Fakat gösterdiği hiç bir fotoğrafı beğenmedim. Hele bir tanesinin meme uçları yere bakıyordu neden böyle diye sorduğumda hastam büyük protez istedi o yüzden böyle oldu demişti. Gerçi digerleride pek mükemmel değildi. Sonrasinda ben ona farkli bir bölge için işlem yaptırmaya karar verdim yapacağı güne kadar çok ilgililerdi fakat ameliyattan sonra yanında çalışanlarda dahil olmak üzere herkes çok ilgisizdi. Ben çok ağrılı bir dönem geçirmiştim ve kliniği her aradigimda beni hiç ciddiye almıyorlardi ve doktoru telefona baglamiyorlardi. Sonrasinda anlasildiki agrilarim durduk yere olmamış yani ben abartmamisim ameliyatla ilgili gerçekten bir problem oluşmuş ve sonrasında onu düzeltmek için yapılan andaki çektiğim acıyı hayatım boyunca unutmayacağım. Şuan durumum iyi fakat benden yağ alınan yerlerdeki dikiş izlerinin inan tarifi yok. Benim sana tavsiyem doktor seçerken çok iyi düşünmen. Umarım herşey gönlünce olur.[/QUOTE]

Arkadasim iyiki yazdin yaa.. Ben neyse artik bu doktora olurum heralde diyordum kendi kendime ciktigimda.. Pek icime sinmemisti ama.. Senden yag alma islemimi oldu. Benim korktugumda zaten yag slinan yerde iz kalmasi fln.. Ne gibi problemler yasadin cok onemli benim icin yazarsan cok sevinirim cnm. Buarada ankarada baska doktorlarla ilgili bi tecruben oldumu?

Görüşme çok iyi geçti diyemicem kızlar. Yani çok ilgili bulmadım, icimede cok sonmedi.. Öncelikle bendeki ripplingin dual planedan kaynaklandığını söyledi, protez buyuk gelseydi eger ust kisimlarda rippling olurdu dedi.. Protezi tamamen kas altına almamız lazım, ve göğüs dokusunu kalınlaştırmak için yağ enj yapmamız dedi.. Iki islem tek ameliyTta olurmus.. Daha guvenilir bi doktor bulmaliyimm istanbulami gitsem :((
Ben meme ucu asimetrisini sorun ettiğimde doktorum ilk başta ameliyata sıcak bakmamıştı.Ynai herkesde olabilien durum bu,neden bu kadar kafaya takıyorsun gerek yok,diye beni ikna etmeye çalışmıştı.Bir keresinde muayeneden çıkmıştım,balkona geçip hüngür hüngür ağladığımı hiç unutmuyorum :(( Başka birçok doktora gittim tabi,gerçekten gerek varmı yokmu diye öğrenmek için.. Görüşme yaptığım tüm doktorlar farklı şeyler söyledi,hiçbiri mantıklı gelmedi bana,içime asla sinmedi..Sonra yine bir kontrolümde doktoruma rahatsızlıgımı dile getirdim.Bu kadar çok rahatsız ediyorsa yapalım tabi,ama masraf narkoz sıkıntı olacak senin için dedi..ben tabi havalara uçuyorum,aman dedim siz yapında gerisini boşverin..Aylarca hareketsiz yatsamda değer dedim..
Ameliyat oldum,ilk muayenede bile yüzüm gülüyordu.Sonrasında bana bu kadar mutlu olacagını bilsem hemen yapardım demişti tabi :16: Olsun dedim,geç olsun güç olmasın :34:
Şimdi seni çok iyi anlıyorum ben..Kafankarmakarışık oldu.Tek düşüncen bu sıkıntıdan kurtulmak..Bende bu dalgalanmayı yaşadım biliyorsun.Hasan beyin bu dalgalanmayı ilk fark ettiğimizde söylediği şey,endişe etme.Zamanla düzelmese yağ ejekte ederiz,yada hyalüronik asit.. Nitekim işlem gördü o bölge ve Allahıma şükür bir sorun olmadı..
Benden sonra üç arkadaş aynı sorundan aynı şekilde operasyon gördü.Arada konuşuyoruz,Allah razı olsun senden diyorlar..
İnşallah sende biran önce sorununa çözüm bulursun canım ne diyim..
Meme dokusu az olunca bu sorun oluyor genelde.Benim üst kısımda azdı dokum,oradan oldu..Protezin büyüklügünden kaynaklı oldugunu sanmıyorum açıkcası.Bu şekildeki bir operasyon tek seferde halledilir tabiki..Peki sorunun düzelebileceginin garantisini verdimi?

Back