- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdımya 2 paket yaş maya diye,neden tekrar tekrar soruyorsun Ayrıca hamura ılık süt kullanacağız,mayayı önce o ılık sütte eritin diyede yazdım :99: Okumuyormusun bakiyim tarifide bana tekrar tekrar soruyorsun :83:Adet günümdeyim,sinrilendirmeyin beni uleynn :95:cnm bnm 2paket maya yas maya degilmi :)) onu azicik ilik suda eritiyimi ?
Yazdımya 2 paket yaş maya diye,neden tekrar tekrar soruyorsun Ayrıca hamura ılık süt kullanacağız,mayayı önce o ılık sütte eritin diyede yazdım :99: Okumuyormusun bakiyim tarifide bana tekrar tekrar soruyorsun :83:Adet günümdeyim,sinrilendirmeyin beni uleynn :95:
Sar iyice hamuru,sıcak yere koy iyice mayalansın kabar kabar kabarsın..Sakın kabarmadan başlama haa..Sonra yok tarif olmadı,güzel olmadı falan yazarsan karışmamoy oy oyyy seniii nasil anliorum ben :))) stres topu alayimd yolluyayim :))) tum stresin gider :)) okudum ama hızlı okumusum :))) kopyalamisdim oyaziyi yazdikdan sonra geri tekrar okudum yazmis dedim sormasaymiissim dedim :)) sordum hedef tahtasi gibi ortadan vuruldum tatlim sen sinirlenme valla bak ben sana bir capicino yolluyayimda agzin datlansin hmurumuda yugurdum birazdan mutfaga dalacam :))))
Sar iyice hamuru,sıcak yere koy iyice mayalansın kabar kabar kabarsın..Sakın kabarmadan başlama haa..Sonra yok tarif olmadı,güzel olmadı falan yazarsan karışmam
Tamam tamam sakinim,tatlımı yedim,üstünede fındıklı çikolata yedim iyi geldi :125::125::125:
Valla bilmem artık,çiklolataya güvenme fazla enseyi kollaAaaa Fındıklı cıkolatamiii afiyet olsunnn ev yakın olsa idi bi kosu gelirdim tadimlik alir giderdim yaa sansima kuseyim hamuru sicak yere koydum demin bakdim bisiycikler yok dedigin gibi kabardiginda mutfaga gecip hazirliycam yigidimede dedim okula giderken tutamadim kendimi sana puaca yapicam die sevindi :)) aksam sicak sicak yerim dio sipam :)) bugunde ben bi cay keyfi yapiyim :)) cigkoftete yugurucam :)) aksam resimleri yollarim sana :))))))))) bakalim ne dieceksin :)) umarim enseye tokat gelmez
Valla bilmem artık,çiklolataya güvenme fazla enseyi kolla
Bekliyorum sonucu,hadi bakalım kolay gelsin
ben geçen sene endoskopik mide ameliyatımın leblebi kadar küçük izleri için contratubex kullandım, hiç bir işe yaramıyor.Bence boşuna almayın, çok da pahalı ve sigorta karşılamıyor.
Ben yaptım dün,yedim.. Gizeml de yapmıştı,onayladı.. Sıra Beatiful_ Baby de.. Merakla bekliyoruz ne yaptığını,becerebildimi bakalım.Yolsa enseye bir şaplak gelecek ama hayırlısı Ya korkudan gelmiyor yada poğçalar harika oldu yemekten kendini alamıyor :125::125::125:ohooo burada tarifler verilmiş,poaçalar pişmiş tadına bile bakılmış olamalı enseye tokatda gelmemiştir inşallah...neyse ben şu dikiş izleri için ester-c vitamini hakkında bilgisi olan varmıydı diye soracaktımda :26:
Ben yaptım dün,yedim.. Gizeml de yapmıştı,onayladı.. Sıra Beatiful_ Baby de.. Merakla bekliyoruz ne yaptığını,becerebildimi bakalım.Yolsa enseye bir şaplak gelecek ama hayırlısı Ya korkudan gelmiyor yada poğçalar harika oldu yemekten kendini alamıyor :125::125::125:
İz için hiçbirşey kullanmadığım için Ester C hakkında yorum yapamiycam..
Gerçektenmi,çok sevindim beğenmene Sen bana mail ile at,ben yüklerim buraya fotoyuOoOo DAHA YENİ 2 ser tane goturduk valla enfesdi guzeldi :))) resimide cektim yuklenmior hata verior :))) ama gercekden süper oldu yigidimde bende bayildik :))) enseye saplakdan kurtuldum valla gercekden süper oldular arzumum sana atiorum forma yukluyemedim bak :)))
Gerçektenmi,çok sevindim beğenmene Sen bana mail ile at,ben yüklerim buraya fotoyu
Afiyet bal şeker olsun,ellerine sağlık
Bak,enseye tokattan korkup böyle diyorsan karışmam haa.. Gönder fotoyu anlarım ben şimdivalla bak cook begendikkk :)) kuzum yedi bana hep bundan yap dio tamam dedim :))))))) sagol bitanem gercekden super oldu :)) tesekkır ederim atiorum simdi resmi
Bak,enseye tokattan korkup böyle diyorsan karışmam haa.. Gönder fotoyu anlarım ben şimdi