Tşk ederim canım inş istediğim görüntüye kavuşurum bu günleri gülerek hatırlarım.
Çok ii düşünülmesi gereken bişey canım gerçekten çok istiyorsan yap sorunsuz sağlıkla kullanırız inş hepimizde.
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım ne ameliyat olana kadar nede ameliyattan sonraAmeliyattan sonra senin o halinle tartışacağını sanmıyorum eşinin..İçini hep rahat ve ferah tut canım,emin ol eşinin sana yaşattıgını burada ameliyat olan birçok kişide eşleri tarafından yaşadı.. Ameliyat öncesi o fırtına ameliyat sonrasında kalmıyor..Eşin ters ters konuşmaya başladıgında yüzüne bak ve içinden YA VEDÜD YA GAFFAR de Agzı dili bağlansın sakinleşsin..Hatta Ayetel kürsi yi biliyorsan içinden bol bol oku ve eşinin yüzüne doğru üfle bak,dediklerimi yap çok faydasını göreceksin
Herşey sizler için,sizinde en az benim kadar mutlu olmanız için canımÖpüyorum çok,ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan ben buralardayım Allahım sağlık sıhhat versin hepimize,huzur mutluluk versin..
arzumcum burdan yazmıştım sana eşim çok arıza çıkartıyor her akşam tartışıyoruz bu ameliyat için diye. gündüz yine evden tartışarak çıkmıştık akşam korkudan eve gitmek istemiyordum ters bişey söyliycek ameliyat olamıycam diye.ama senin dediğin gibi dua ve yukarda yazdığın cümleyi okudum bol bol.akşam geldi beni işten almaya ve yüzüme bakıp gülümsüyor hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor.ameliyatla ilgili olumşuz şeyler varmı nasıl olcak falan diye soruyor.hatta büyük memişlerle ilgili espiriler bile yapıyor.inanamadım yani içimden dedim Alahım sen büyüksün :)) konuşması tavrı....bir ara rüya gibi geldi kendi etimi sıktım yandan rüya ise uyanayım diye :))) sonuç olarak maşallah:) fikirleri degiişti anlamadığım bir şekilde.Kii artık son günlerde kesinlikle ikna edemiycem diyordum.herkese olduğu gibi banada yardımınla bu işin üşesinden geldim.BİRTANESİN sennn
Ohh... ne güzell..arzumcum burdan yazmıştım sana eşim çok arıza çıkartıyor her akşam tartışıyoruz bu ameliyat için diye. gündüz yine evden tartışarak çıkmıştık akşam korkudan eve gitmek istemiyordum ters bişey söyliycek ameliyat olamıycam diye.ama senin dediğin gibi dua ve yukarda yazdığın cümleyi okudum bol bol.akşam geldi beni işten almaya ve yüzüme bakıp gülümsüyor hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor.ameliyatla ilgili olumşuz şeyler varmı nasıl olcak falan diye soruyor.hatta büyük memişlerle ilgili espiriler bile yapıyor.inanamadım yani içimden dedim Alahım sen büyüksün :)) konuşması tavrı....bir ara rüya gibi geldi kendi etimi sıktım yandan rüya ise uyanayım diye :))) sonuç olarak maşallah:) fikirleri degiişti anlamadığım bir şekilde.Kii artık son günlerde kesinlikle ikna edemiycem diyordum.herkese olduğu gibi banada yardımınla bu işin üşesinden geldim.BİRTANESİN sennnİnanmak başarmanın yarısıdır İşlerin yoluna girmesine sevindim canım,Allahında izni ile herşey istediğin gibi olacak inşallah..Allah yardımcın olsun canım
Ohh... ne güzell..İnanmak başarmanın yarısıdır İşlerin yoluna girmesine sevindim canım,Allahında izni ile herşey istediğin gibi olacak inşallah..Allah yardımcın olsun canım
ohhh beee girdim çıktım bitti gitti :))) artık hayırlısı ile yavaş yavaş ağrılarımın geçmesini bekliyorum.4 gün geçti bile :)))
ohhh beee girdim çıktım bitti gitti :))) artık hayırlısı ile yavaş yavaş ağrılarımın geçmesini bekliyorum.4 gün geçti bile :)))
geçmiş olsun hayırlı olsunnn
Ohh... ne güzell..İnanmak başarmanın yarısıdır İşlerin yoluna girmesine sevindim canım,Allahında izni ile herşey istediğin gibi olacak inşallah..Allah yardımcın olsun canım
geçmiş olsun hayırlı olsunnn
çook sagol :)) sanada geçmiş (ağrılar gitmiş:) olsun...sen baya öndesin.ben yeniyim daha.hala az biraz ağrılar var.bende inşallah şu korse falan bi atılsın resim paylaşıp hepinizin yorumlarını alıcam :) bu arada sanada hayırlı olsun
çook sagol :)) sanada geçmiş (ağrılar gitmiş:) olsun...sen baya öndesin.ben yeniyim daha.hala az biraz ağrılar var.bende inşallah şu korse falan bi atılsın resim paylaşıp hepinizin yorumlarını alıcam :) bu arada sanada hayırlı olsun
tşk ederim canımm 2gün daha atlatınca sadece gerginlik hissi kalacak artık güzelleşmelerini beklicz sabırla,inşallah hızlı olurr gelişimmm
Kizlar ben ameliyat icin mayis ayinda istanbula geliyorum 2 haftaligina. Ameliyattan sonraki günlerimi düsünüyorumda.. Gezme falan konusunda cokmu kisitlanmis oluruz? Yani ameliyattan sonra 1 hafta ordayiz dönmeden. O günlerim nasil gecer neler yapabilirim diye... :/
Kasaltı olursan 10 gün sonra gezicek kıvama gelirsin canım :) ama yine tabi kollarını cok rahat hareket ettiremiyosun hafif agrın oluyo ama dayanılmıycak kadar değil.
Hadi yaaaa... Ben 12. gün ise basliyacam bidee....Ayni zamandada burun ameliyati olcam.. Yürüyen bir ölü olucam desene
Çok sevindim canımohhh beee girdim çıktım bitti gitti :))) artık hayırlısı ile yavaş yavaş ağrılarımın geçmesini bekliyorum.4 gün geçti bile :)))Geçmiş olsun Zoru başardın,gerisi beklemek artık
kızlar foto nasıl yükleniyor? telefondan yükliycem birde iş yerindeyim bilgisayara atmadan direk telden göndermek istiyorum albüme ama beceremedim.bir tane attım oda ters oldu düz koyamadım bir türlü :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?