Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

canım nasıl oldun bugün doktora uğradım bana dedi swen fotolarını birine gösterdin mi bende sana gösterdimi söledim forum aracılığla oldunu sölemedim şaşırdı doktor çok beğendi şimdiki hallerimi 48.günümdeyim çok güzel yumuşadılar :) sende bugun gelecekmissin normalde işin çıkmış galiba yarın gelecek dedi senin için :)

ben bugün kontrole gittim ve doktorum bana bugün masaj gösterecek sanıyordum 48 günüm olmuştu ama doktor masaj hakkında bişi demedi.. bende dedim masaj nasıl olacak doktorum bana ben masaj önermiyorum dedi.. ama istersen yaparsın dedi iki hareket gösterdi ama sizler nasıl yapıyorsunuz daha öncelei masaj resimleri görmüştüm hareketleri gösteren.. bana gösterdikleri çok basit gibi geldi siz nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz

Bugün 13.günümm ağrı yok,sadece dikiş yerlerimde ve etrafında ufak ağrılar var ama herşeyi yapabiliyorum artık bir hafta çıkartmak için savaştım kimse izin vermedi iyikide vermemişler hep büyük die sinir oldum az önce banyo yaptım ilk kez kendim yaptım ,kıyafet falan denedim bikaçtane küçük geldi şimdide:-D üst kısımlar baya yumuşadı altlar gergin hala ve dokunduğumda garip geliyor?oda geçecek zamanla inşallah...tek sıkıntı kolumun altında gibi,gibi değil kollarıma deyiyor göğüslerim :-D gerçi öncedende şekil olarak yayvandı ama altlarda normale dönünce düzelir die umuyorum? Şimdiden herkez çok doğal olduğunu söylüyor memnunum bende galiba cuma günü dikişler alınacak resim eklicem arkadaşlar,destek olanlara tşk ediyorumm:-*

Son düzenleme:

Kizlar ben ameliyat icin mayis ayinda istanbula geliyorum 2 haftaligina. Ameliyattan sonraki günlerimi düsünüyorumda.. Gezme falan konusunda cokmu kisitlanmis oluruz? Yani ameliyattan sonra 1 hafta ordayiz dönmeden. O günlerim nasil gecer neler yapabilirim diye... :/

Kasaltı olursan 10 gün sonra gezicek kıvama gelirsin canım :) ama yine tabi kollarını cok rahat hareket ettiremiyosun hafif agrın oluyo ama dayanılmıycak kadar değil.

Son düzenleme:
Kasaltı olursan 10 gün sonra gezicek kıvama gelirsin canım :) ama yine tabi kollarını cok rahat hareket ettiremiyosun hafif agrın oluyo ama dayanılmıycak kadar değil.

Hadi yaaaa... Ben 12. gün ise basliyacam bidee.... Ayni zamandada burun ameliyati olcam.. Yürüyen bir ölü olucam desene

Hadi yaaaa... Ben 12. gün ise basliyacam bidee.... Ayni zamandada burun ameliyati olcam.. Yürüyen bir ölü olucam desene

Boşver sen gezmeyi filan bol bol dinlen sonra calısmaya baslıycakmışsın ne kadar dinlenirsen o kadar kar. Çünkü gece zaten uyuyamıyosun dik uyuyosun uykusuzluk problem oluylabildiğince dinlenmeye calıs derim. Şimdiden geçmiş olsun

Son düzenleme:
Evet, ilk başlarda kramp ağrısı gibi bir ağrın olacak ve uyuşukluk hissedeceksin ama zamanla geçiyor. 1 ay olmadan ağrılar geçiyor. Merak etme.. Hatta ilk başlarda büyük gelen göğüsler zamanla ödemler indikçe küçülüyor, şekil almaya başlıyor.

Az once facede bi sayfa haber paylasmis goguslerini buyutmek isterken komaya girdi diye stres oldum boyle seyleri görünce korkuyo insan ameliyat sabahida donmenin teki karsima oturdu protezi eliyle hop oyana hop buyana elleyip duruyodu bi korktum bi korktum gizemly gelmese kaciyodum :)

kızlar foto nasıl yükleniyor? telefondan yükliycem birde iş yerindeyim bilgisayara atmadan direk telden göndermek istiyorum albüme ama beceremedim.bir tane attım oda ters oldu düz koyamadım bir türlü :S

kızlar foto nasıl yükleniyor? telefondan yükliycem birde iş yerindeyim bilgisayara atmadan direk telden göndermek istiyorum albüme ama beceremedim.bir tane attım oda ters oldu düz koyamadım bir türlü :S

cnm bnm telden nasil yukleniyor bilmiorum gercekden bilgim olsa idi yardim ederdim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…