Arzum77 Canim İYİKİ VarSıN... Seni ÇooooK SeviYoRuM
Çok teşekkür ederim kızlarbencede vallahi iyiki var
Çok teşekkür ederim kızlarSizlerde iyiki varsınız
Bu arada bir bilgilendirme yapayım.. Bağendiğiniz ve beğenmediğiniz yorumlarınızı yorumun altındaki ​YILDIZA tıklayıp değerlendirebilirsiniz
Ay kıızz,kavga etmeyin ben hepiciğinize yeterimhayır arzumm benımmm :) kimseye vermem
Evey,üst üste aynı kişiye beğeni yapamıyoruz.. Başka kişileride değerlendirmek gerekiyorama orda bazen beğenilmiyor.yani bunu değerlendirebilmek için başkasının mesajını beğenmeniz gerekiyor diyor :S
ben simdi leybisinkini begendim sonrada geri arzuma dondum begen yapamiorum gene aynisini soyluor baskasininkini begeniceksiniz dio olmuyor yani bence bu is biraz karismis... :44:
beni ve yorumlarımı pek kaale almıyor sanırım burası :)))) birde başkasınınkini beğenip arzuma dön bakalımşaka bir yana bende denemiştim senin bu yazdığını ama olmamıştı...
Malzemeler;3 yumurtanın beyazı (sarıları üzeri için ayrılacak) ,2 Tatlı kaşıgı tuz ,4 Tatlı kaşığı şeker ,1 su bardağı ılık süt ,1 su bardağı sıvı yağ ,2 Adet Yaş maya ,un...
Yapılışı; Önce sütümüzü ılıklaştıralım,hamuru yoğuracağımız kaba dökelim.Mayayı içine koyup eritelim..Sonra yumurta beyazını,şekeri,tuzu,sıvı yağını ekleyip elimizle karıştıralım...Sonra yavaş yavaş unu ekleyelim.Hamur toparlanıp elimize yapışmayacak bir kıvama geliyor.Fazla un koymayalım,yumuşacık bir hamur oluyor.Kabın üzerini streç filim sarıp mayalanması için bekleyelim..Mayalanan hamurdan yumurta büyüklügünde parçalar koparıp elimizle fazla yoğurmadan şekil verelim (ben yuvarlak yapıyorum.Yağlı kağıt serili tepsiye dizelim..Üzerine yumurta sarısından sürüp susam,çörek otu ne isterseniz dökelim.. Isıttığımız fırına verip kızarıncaya kadar pişirelim..Fırından çıkan poğçaların üzerine nemli bir bez örtelim ve tekrar kuru bir örtü örtelim.Biraz bekletelim..Sonra hava almayacak şekilde muhafaza ederiz zaten
Afiyet olsun
Sorma canım,yoğun istek üzerine ekledim :))masallah tatlim tariflere geçmişsiniz afiyet olsun
Malzemeler;3 yumurtanın beyazı (sarıları üzeri için ayrılacak) ,2 Tatlı kaşıgı tuz ,4 Tatlı kaşığı şeker ,1 su bardağı ılık süt ,1 su bardağı sıvı yağ ,2 Adet Yaş maya ,un...
Yapılışı; Önce sütümüzü ılıklaştıralım,hamuru yoğuracağımız kaba dökelim.Mayayı içine koyup eritelim..Sonra yumurta beyazını,şekeri,tuzu,sıvı yağını ekleyip elimizle karıştıralım...Sonra yavaş yavaş unu ekleyelim.Hamur toparlanıp elimize yapışmayacak bir kıvama geliyor.Fazla un koymayalım,yumuşacık bir hamur oluyor.Kabın üzerini streç filim sarıp mayalanması için bekleyelim..Mayalanan hamurdan yumurta büyüklügünde parçalar koparıp elimizle fazla yoğurmadan şekil verelim (ben yuvarlak yapıyorum.Yağlı kağıt serili tepsiye dizelim..Üzerine yumurta sarısından sürüp susam,çörek otu ne isterseniz dökelim.. Isıttığımız fırına verip kızarıncaya kadar pişirelim..Fırından çıkan poğçaların üzerine nemli bir bez örtelim ve tekrar kuru bir örtü örtelim.Biraz bekletelim..Sonra hava almayacak şekilde muhafaza ederiz zaten
Afiyet olsun
arzum valla herkesın en zor anında yetısıyo. bende nette ararken tarıf arzumla mesajlastık ve ona sormustum bu tarıfı verdı saolsun ve gercekten cok basarılı bı sonuc cıkıyo ortayaa. hatun her yonuyle marıfetlı canım.
burda gorunce tekrar bı tesekkur edeyım dedım boyle guzel bir tarif için
Afiyet olsun
Dün yaptım bu poğçadan..Beatiful_beby arkadaşımız tarifini istedi bende paylaştım :) Gerçekten hamurun kıvamını tutturduğunda harika bir lezzet çıkıyor ortayaarzum valla herkesın en zor anında yetısıyo. bende nette ararken tarıf arzumla mesajlastık ve ona sormustum bu tarıfı verdı saolsun ve gercekten cok basarılı bı sonuc cıkıyo ortayaa. hatun her yonuyle marıfetlı canım.
burda gorunce tekrar bı tesekkur edeyım dedım boyle guzel bir tarif için
Yap bakalım,ama fazla un koyma hamuruna unutmacok tsk ederim melegim bugun bunu yapicam insallah ELLERİNE SAGLİK :) CANİMSİN
tarif defterime sari prensesimin puacasi olarak eklendi :))) yaninada hashasli tatli yapcam :)))
Dün yaptım bu poğçadan..Beatiful_beby arkadaşımız tarifini istedi bende paylaştım :) Gerçekten hamurun kıvamını tutturduğunda harika bir lezzet çıkıyor ortayaPamuk gibi yumuşacık poğçalar Rica ederim tatlım,afiyet olsun deneyip yapan herkese
Yap bakalım,ama fazla un koyma hamuruna unutmaYumuşak bir kıvamı olacak,ele yapışmayacak,hamur toplanacak
Beceremezsen suç benim değil haaOlmazsa,beceremezsen enseye bir tokat geliyor ona göre
Çabuk hadi,sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?