Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

tuanan geçmiş olsun öncelikle, ben henüz olmadı ama geçici bunlar en azından öyle düşün, sonrasında ne kadar mutlu olacağını düşün

Tşk ederim canım inş istediğim görüntüye kavuşurum bu günleri gülerek hatırlarım.
Çok ii düşünülmesi gereken bişey canım gerçekten çok istiyorsan yap sorunsuz sağlıkla kullanırız inş hepimizde.

canım yaa sen neler yazmışsın böyle çok fazla duygusal yönde düşünmüşsün..elbette zor bir dönem benim 2 haftam oldu ve ben bir anneyim daha kızıma sımsıkı doyasıya sarılamıyorum fakat bu günler geçicek elbette...yıllardır hayalini kurduğumuz bir istek..sevdiklerin yanında ve sana destek oluyorlar.....isteklerimizi elde etmek istiyorsak elbette bizde bazı şeylerden ödün vermek zorundayız...şahsen ben daha 2 hafta olmasına rağmen gayet hayatımdan memnunum herkezin düşünceleri ve beklentileri farklı olabilir ama ben ağrı çekerken bile veya bazı şeylerden mahrum olsam bile iyi yönden düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum ..bu benim hayat felsefemdir..bence kendine biraz çekidüzen ver makyaj yapamıyorum demişsin kolların o kadarda zorlamaz seni yapabilirsin ben 4.günümde kuaförüme gittim saçlarıma bakım yaptırıp fön çektirdim inan çok motive ediyor...bu günler geçecek ve güzel günler yakında ...yüreğini ferah tut

canimmm cok güldümmm kafana takma bunlari sen 1 ay sonra yumusamaya basliyorlar 3.haftam benim yumusadilar bile hafiften :)) cok fazla takiyosun bence rahat oll

tubacım senin nasıl gidiyor? dikişlerin felan nasıl oldu

cok iyiyim cnm masallah :)) sag gogusumde yara yeri normal ten rengimi almaya basladi bile bnm dikisler 2. gunde alindi bn o gun ucaga binip donmek zorundaydm cok korktum acikirmi acaba diye ama korktugum gibi olmadi :)

ıcegirl arkadaşım doğru söylemiş ... sonradan böyle iri göğüslere sahip olunca insan arada bir bakıp duruyorlarmı yoksa hayalmi diye kontrol etmekten kendini alıkoyamıyorki

en güzeli de aradan bi süre geçtikten sonra tesadüfen elin göğüslerine değdiğinde hissettiğin şaşkınlık ( " anaaa bunlar benim mi?? " hali ) ve ardından gelen tatlı tebessüm :)

cok iyiyim cnm masallah :)) sag gogusumde yara yeri normal ten rengimi almaya basladi bile bnm dikisler 2. gunde alindi bn o gun ucaga binip donmek zorundaydm cok korktum acikirmi acaba diye ama korktugum gibi olmadi :)

Tubacım ben son zamanlarda pek giremiyorum foruma, sana geçmiş olsun demeyi atlamışım sanırım.. herşeyin iyi gitmesine sevindim :) çok çok geçmiş olsun, güzel günlerde kullan :)

en güzeli de aradan bi süre geçtikten sonra tesadüfen elin göğüslerine değdiğinde hissettiğin şaşkınlık ( " anaaa bunlar benim mi?? " hali ) ve ardından gelen tatlı tebessüm :)

bizimde az kaldı bu duyguları yaşamamız için :)

ayy bugün kuzenimle sutyen alışverişine çıktık yani tam kuzen sayılmayızz dantell,i sutyen denedim ameliyat oldumu bilmiyor çok beğendi göğüslerimi

haklısın canım ben hala benim olduklarına inanamıyorum

Tubacım ben son zamanlarda pek giremiyorum foruma, sana geçmiş olsun demeyi atlamışım sanırım.. herşeyin iyi gitmesine sevindim :) çok çok geçmiş olsun, güzel günlerde kullan :)

cok tsk ederim cnm benim dusunmen yeter :) insallah hepimiz sorunsuz mutlu mutlu cicilerimizle yasayip gideriz <3

bir sorum daha var benim,

bayanlar eşlerinizi nasıl ikna ettiniz?

bende aynı dertten müzdaripim ( gün bile almış olmama rağmen eşim bana hiçmi hiç anlayışlı davranmıyor.gün aldığımdan beri hergün tarışıyoruz. kızınca ne dediğini de bilmiyor.yok ben beğeniyorum,kime gösterceksinki... falan demeye başladı.beni ne kadar kırdıgının hiç farkında bile degil

biraz kıskanıyorlar sanırım, ben daha gün falan almadım, burun ameliyatım kesinleşti de bunu da tek narkozda halledeyim istiyorum ama henüz eşim ikna olmadı.
benimki daha çok, estetik bağımlılık yapıyor, heryerine birşeyler yaptırmak isteyeceksin falan diyor.
bir de 2. çocuğa karar verirsek ne olacak sorunu var..

bir sorum daha var benim,

bayanlar eşlerinizi nasıl ikna ettiniz?

Bencede gerekli bir sebep söyliyemiyorlarsa (ki genelde öyle oluyor) bunun adı kıskançlık :) ama hiçte itiraf edilmiyor tabi...yok tehlikeli yok herşeyin doğalı güzel falan filannn ....:S

Ameliyata gidecegim ana kadar vazgeçirmek için elinden geleni yaptı eşim :)) Ameliyattan sonrada hiç neden oldun demedi,gözleri sürekli gögüslerimde idi Tadını almaya başlayıncada iyiki yaptırmışız yahu demeye başladı
Erkek değilmi hepsi aynı arkadaş.. karısının çokta güzel ve dikkat çekici olmasını istemiyorlar ama dışarıda yada televizyonda güzel gögüslü birinide görünce ağızlarının suyu akıyor Ameliyattan önce eşimle beraber imrenerek bakardık güzel gögüslü hatunlara,şimdi gözü benden başkasına kaymıyor,sıkıysa kaysın valla Tüm gözlerde benim üzerimde toplanınca
Emin ol sende ameliyat olduktan sonra iyikide ameliyat olmuşsun diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…