• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Tşk ederim canım inş istediğim görüntüye kavuşurum bu günleri gülerek hatırlarım.
Çok ii düşünülmesi gereken bişey canım gerçekten çok istiyorsan yap sorunsuz sağlıkla kullanırız inş hepimizde.

canım nasıl oldun bugün doktora uğradım bana dedi swen fotolarını birine gösterdin mi bende sana gösterdimi söledim :D forum aracılığla oldunu sölemedim şaşırdı doktor :D çok beğendi şimdiki hallerimi 48.günümdeyim çok güzel yumuşadılar :) sende bugun gelecekmissin normalde işin çıkmış galiba yarın gelecek dedi senin için :)

ben bugün kontrole gittim ve doktorum bana bugün masaj gösterecek sanıyordum 48 günüm olmuştu ama doktor masaj hakkında bişi demedi.. bende dedim masaj nasıl olacak doktorum bana ben masaj önermiyorum dedi.. ama istersen yaparsın dedi iki hareket gösterdi ama sizler nasıl yapıyorsunuz daha öncelei masaj resimleri görmüştüm hareketleri gösteren.. bana gösterdikleri çok basit gibi geldi siz nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz o.O

İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım ne ameliyat olana kadar nede ameliyattan sonra :29: Ameliyattan sonra senin o halinle tartışacağını sanmıyorum eşinin..İçini hep rahat ve ferah tut canım,emin ol eşinin sana yaşattıgını burada ameliyat olan birçok kişide eşleri tarafından yaşadı.. Ameliyat öncesi o fırtına ameliyat sonrasında kalmıyor..Eşin ters ters konuşmaya başladıgında yüzüne bak ve içinden YA VEDÜD YA GAFFAR de :34: Agzı dili bağlansın :9: sakinleşsin..Hatta Ayetel kürsi yi biliyorsan içinden bol bol oku ve eşinin yüzüne doğru üfle bak,dediklerimi yap çok faydasını göreceksin :34:
Herşey sizler için,sizinde en az benim kadar mutlu olmanız için canım :54:Öpüyorum çok,ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsan ben buralardayım :10: Allahım sağlık sıhhat versin hepimize,huzur mutluluk versin..

arzumcum burdan yazmıştım sana eşim çok arıza çıkartıyor her akşam tartışıyoruz bu ameliyat için diye. gündüz yine evden tartışarak çıkmıştık akşam korkudan eve gitmek istemiyordum ters bişey söyliycek ameliyat olamıycam diye.ama senin dediğin gibi dua ve yukarda yazdığın cümleyi okudum bol bol.akşam geldi beni işten almaya ve yüzüme bakıp gülümsüyor hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor.ameliyatla ilgili olumşuz şeyler varmı nasıl olcak falan diye soruyor.hatta büyük memişlerle ilgili espiriler bile yapıyor.inanamadım yani içimden dedim Alahım sen büyüksün :)) konuşması tavrı....bir ara rüya gibi geldi kendi etimi sıktım yandan rüya ise uyanayım diye :))) sonuç olarak maşallah:) fikirleri degiişti anlamadığım bir şekilde.Kii artık son günlerde kesinlikle ikna edemiycem diyordum.herkese olduğu gibi banada yardımınla bu işin üşesinden geldim.BİRTANESİN sennn ;)

arzumcum burdan yazmıştım sana eşim çok arıza çıkartıyor her akşam tartışıyoruz bu ameliyat için diye. gündüz yine evden tartışarak çıkmıştık akşam korkudan eve gitmek istemiyordum ters bişey söyliycek ameliyat olamıycam diye.ama senin dediğin gibi dua ve yukarda yazdığın cümleyi okudum bol bol.akşam geldi beni işten almaya ve yüzüme bakıp gülümsüyor hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor.ameliyatla ilgili olumşuz şeyler varmı nasıl olcak falan diye soruyor.hatta büyük memişlerle ilgili espiriler bile yapıyor.inanamadım yani içimden dedim Alahım sen büyüksün :)) konuşması tavrı....bir ara rüya gibi geldi kendi etimi sıktım yandan rüya ise uyanayım diye :))) sonuç olarak maşallah:) fikirleri degiişti anlamadığım bir şekilde.Kii artık son günlerde kesinlikle ikna edemiycem diyordum.herkese olduğu gibi banada yardımınla bu işin üşesinden geldim.BİRTANESİN sennn ;)
Ohh... ne güzell.. :16: İnanmak başarmanın yarısıdır :29: İşlerin yoluna girmesine sevindim canım,Allahında izni ile herşey istediğin gibi olacak inşallah..Allah yardımcın olsun canım :54:

Ohh... ne güzell.. :16: İnanmak başarmanın yarısıdır :29: İşlerin yoluna girmesine sevindim canım,Allahında izni ile herşey istediğin gibi olacak inşallah..Allah yardımcın olsun canım :54:

ohhh beee girdim çıktım bitti gitti :))) artık hayırlısı ile yavaş yavaş ağrılarımın geçmesini bekliyorum.4 gün geçti bile :)))

Bugün 13.günümm ağrı yok,sadece dikiş yerlerimde ve etrafında ufak ağrılar var ama herşeyi yapabiliyorum artık:-) bir hafta çıkartmak için savaştım kimse izin vermedi iyikide vermemişler:-P hep büyük die sinir oldum az önce banyo yaptım ilk kez kendim yaptım ,kıyafet falan denedim bikaçtane küçük geldi şimdide:-D üst kısımlar baya yumuşadı altlar gergin hala ve dokunduğumda garip geliyor?oda geçecek zamanla inşallah...tek sıkıntı kolumun altında gibi,gibi değil kollarıma deyiyor göğüslerim :-D gerçi öncedende şekil olarak yayvandı ama altlarda normale dönünce düzelir die umuyorum? Şimdiden herkez çok doğal olduğunu söylüyor memnunum bende galiba:-) cuma günü dikişler alınacak resim eklicem arkadaşlar,destek olanlara tşk ediyorumm:-*

geçmiş olsun hayırlı olsunnn:71::71::64:

çook sagol :)) sanada geçmiş (ağrılar gitmiş:) olsun...sen baya öndesin.ben yeniyim daha.hala az biraz ağrılar var.bende inşallah şu korse falan bi atılsın resim paylaşıp hepinizin yorumlarını alıcam :) bu arada sanada hayırlı olsun ;)

Son düzenleme:
çook sagol :)) sanada geçmiş (ağrılar gitmiş:) olsun...sen baya öndesin.ben yeniyim daha.hala az biraz ağrılar var.bende inşallah şu korse falan bi atılsın resim paylaşıp hepinizin yorumlarını alıcam :) bu arada sanada hayırlı olsun ;)

tşk ederim canımm 2gün daha atlatınca sadece gerginlik hissi kalacak artık güzelleşmelerini beklicz sabırla,inşallah hızlı olurr gelişimmm:10:

Kizlar ben ameliyat icin mayis ayinda istanbula geliyorum 2 haftaligina. Ameliyattan sonraki günlerimi düsünüyorumda.. Gezme falan konusunda cokmu kisitlanmis oluruz? Yani ameliyattan sonra 1 hafta ordayiz dönmeden. O günlerim nasil gecer neler yapabilirim diye... :/

Kizlar ben ameliyat icin mayis ayinda istanbula geliyorum 2 haftaligina. Ameliyattan sonraki günlerimi düsünüyorumda.. Gezme falan konusunda cokmu kisitlanmis oluruz? Yani ameliyattan sonra 1 hafta ordayiz dönmeden. O günlerim nasil gecer neler yapabilirim diye... :/

Kasaltı olursan 10 gün sonra gezicek kıvama gelirsin canım :) ama yine tabi kollarını cok rahat hareket ettiremiyosun hafif agrın oluyo ama dayanılmıycak kadar değil.

Son düzenleme:
Kasaltı olursan 10 gün sonra gezicek kıvama gelirsin canım :) ama yine tabi kollarını cok rahat hareket ettiremiyosun hafif agrın oluyo ama dayanılmıycak kadar değil.

Hadi yaaaa... Ben 12. gün ise basliyacam bidee.... :( Ayni zamandada burun ameliyati olcam.. Yürüyen bir ölü olucam desene

Hadi yaaaa... Ben 12. gün ise basliyacam bidee.... :( Ayni zamandada burun ameliyati olcam.. Yürüyen bir ölü olucam desene

Boşver sen gezmeyi filan bol bol dinlen sonra calısmaya baslıycakmışsın ne kadar dinlenirsen o kadar kar. Çünkü gece zaten uyuyamıyosun dik uyuyosun uykusuzluk problem oluyo.Olabildiğince dinlenmeye calıs derim. Şimdiden geçmiş olsun :16:

Son düzenleme:
Evet, ilk başlarda kramp ağrısı gibi bir ağrın olacak ve uyuşukluk hissedeceksin ama zamanla geçiyor. 1 ay olmadan ağrılar geçiyor. Merak etme.. Hatta ilk başlarda büyük gelen göğüsler zamanla ödemler indikçe küçülüyor, şekil almaya başlıyor.

Az once facede bi sayfa haber paylasmis goguslerini buyutmek isterken komaya girdi diye stres oldum boyle seyleri görünce korkuyo insan ameliyat sabahida donmenin teki karsima oturdu protezi eliyle hop oyana hop buyana elleyip duruyodu bi korktum bi korktum gizemly gelmese kaciyodum :)

kızlar foto nasıl yükleniyor? telefondan yükliycem birde iş yerindeyim bilgisayara atmadan direk telden göndermek istiyorum albüme ama beceremedim.bir tane attım oda ters oldu düz koyamadım bir türlü :S

kızlar foto nasıl yükleniyor? telefondan yükliycem birde iş yerindeyim bilgisayara atmadan direk telden göndermek istiyorum albüme ama beceremedim.bir tane attım oda ters oldu düz koyamadım bir türlü :S

cnm bnm telden nasil yukleniyor bilmiorum gercekden bilgim olsa idi yardim ederdim ...

Back