Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

canım ağrılar geçince ameliyat oldunu 1 ay sonrasında unutacaksın hatta sana yetmiyecek bile

Ben çok çok istiyorum meme estetiği 27 yaşındayım hem düşük hemde içi boş gibi ancak sütyenli kendimi iyi hissediyorum.

Sütyensizken sanki sallanan iki et parçası gibi sanırım bana hem dikleştirme hem silikon uygulanacak ama gebelik düşüncem var. Emzirmede sakıncalıymış yada sütü azaltıyormuş diye duydum.

Bende sütyensiz bluz giymek dolaşmak istiyorum

bende çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye ama şuanda zaten mysuzum destekliler dolmuyor yazın bikini olmuyo bugün moralim yüksek dr.güveniyorum çok güzel olcak :)
İnşallah canım gönlünce olsun her şey bende biraz cesaretlensem çok güzel olacak. benim korkum sonrası ağrılar, ameliyat beni ürkütmüyor

Bende bende istiyorum

Yaş kaç cnm seninde nedenin gebelik düşünmenmi?

Ben 90 beden giyiyorum ama oda sarkıklığından gençkızkende çok dik memelerim yoktu hoş ama emzirince pörsüdü resmen

30 canım Hayır ben güzel olmaz diye korkuyorum sonrasında pişman olmak düşüncesi biraz düşündürüyor hatta biraz demeyeyim dedirtecek beni .

30 canım Hayır ben güzel olmaz diye korkuyorum sonrasında pişman olmak düşüncesi biraz düşündürüyor hatta biraz demeyeyim dedirtecek beni .

Canim goguslere sahip olmanin neresi kotu hemde dik ve diri ise :) inam cok guzel olacaklar kendine bakacaksin surekli .d.d bn surekli onden dugmeli bluzlrr giyorum evde ki surekli acip bakim onlara diye .d.d

kızllaaaaaaaaaaaarrr bugün saat 11.de ameliyata giriyorum,acıya cokta dayanıklı degilimdir ama Allah sonumu hayır etsin.. size iyi uykular,ben birazdan gidiyorm.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin.. iyi oldugumda yazıcam yine..şimdilik hoşçakalın

Canim goguslere sahip olmanin neresi kotu hemde dik ve diri ise :) inam cok guzel olacaklar kendine bakacaksin surekli .d.d bn surekli onden dugmeli bluzlrr giyorum evde ki surekli acip bakim onlara diye .d.d

:)) hiç kötü olurmu düşüncesi bile heycanli henüz bir doktorla bire bir gorusmedim ama birisine email yoluyla foto gönderdim bana dokuların var istediğin gibi bir şey çok rahatlıkla olur dedi o günden beridir iki kere rüyalarıma girdi sabah kalktım yüzümde anlamsız bir mutluluk :))

ıcegirl cüm sabah sabah güldürdün kız beni moralim yeine geldi hakkaten öylemi arkadaşım mutlu ediyomu bende öyle olurum kesin sporcu aldımgiydim bomboş foto çektim sonrasını hayal ediyorum şuanbende açar açar bakarım kesin ahahahaha:)

ıcegirl arkadaşım doğru söylemiş ... sonradan böyle iri göğüslere sahip olunca insan arada bir bakıp duruyorlarmı yoksa hayalmi diye kontrol etmekten kendini alıkoyamıyorki

yaaaaaa gercektenmi çok korkuyorumda ya üzülürsem diye ama çok istiyorum büyük gün perşembe tüm cicilerimi çıkardım hepsini giymek için sabırsızlanıyorum inan

yaaaaaa gercektenmi çok korkuyorumda ya üzülürsem diye ama çok istiyorum büyük gün perşembe tüm cicilerimi çıkardım hepsini giymek için sabırsızlanıyorum inan

hiç korkma tatlım... eğer bunu gönülden çok istiyorsan başaracaksındır...ne olursa olsun altından kalkabileceğine önce kendin inan sonrası kolay

Arkadaşlar ya kusura bakmayın kimseyi üzmek korkutmak değil derdim.
Ben 4yıldır bekliyorum nişanlım asla dediği halde hep olacak dedim,onu bile ikna ettim.
Şimdi öncelikle çoook fazla ağrım oldu şu an öylemi tabiki deil,ama ağrılar gerginlik rahat nefes alamamanın verdiği sıkıntı,uyandığında hiç kıpırdamadan heryerin tutulmuş olması göğüslerin dahada gerilmesi sinir bozucu.
Hep hayal ettiğimiz mükemmel göğüslerimiz olacak ameliyat olunca. Ama buna alışmak benim için kolay olmuyor çünkü hayalimdeki ve istediğim göğüslere kavuşmam belki bir ay belki bir sene sürecek.
İlk dönem çok can sıkıcı ben açık konuşuyorum ama korkutmak deil amacım:-(
İlkgünden beri şunu düşünüyorum evet göğüslerim küçüktü ama acaba bişey olurmu die hiç düşünmüyodum sadece küçüklüğünü takıodum.
Şimdi regl döneminde biraz ağrı olsa sertleşse korku olacak,streslee yaşama korkusu var içimde şimdi.
5.günüm bugün ilk günden beri nişanlım baktı bana bebekler gibi yemeğimden tuvalet ihtiyacıma kadar, o hiç bişey demedi ama ben şunu düşündüm hep çokmu gerekliydi böyle kazık gibi oturuosun leş gibi olmuşsun(makyajsız olmak benim için çıplak kalmak gibi) haftasonu eğlenmek varken sevgilime sarılamadım bile:-( ve bu ne kadar sürecek bilmiyorum? Bi aksilik çıkacakmı bilmiyorum? İşte bunları düşünmek beni üzdü ve pişmanlık yarattı arkadaşlar belki ben çok hassas düşünüyorum ama inşallah değer bu acılara ve strese.
şu anki görüntü çok kötü gerçekten gergin garip duruo?
Sigara içememekde beni deli edio zaten gerçi içiorum ama içime çekmiorum çoğunu?
Zaman hemen aksın geçsin tek istediğim bu şuan?Çok iştahsızım yemek istemiorum hiç lokma ağzımda döndürüp duruorum herkezmi böyle oldu acaba? Ki ben öküz gibi yemek yerim normalde:-D

tuanan geçmiş olsun öncelikle, ben henüz olmadı ama geçici bunlar en azından öyle düşün, sonrasında ne kadar mutlu olacağını düşün

ıcegirl arkadaşım doğru söylemiş ... sonradan böyle iri göğüslere sahip olunca insan arada bir bakıp duruyorlarmı yoksa hayalmi diye kontrol etmekten kendini alıkoyamıyorki

sizleri iyi anlıyorum...bende karın ameliyatından sonra günde beş kere jarnıma bakardım.3 yıl bitti hala bakarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…