Beni de korku sardı ama anlamadım beğenmedi mi acıdığı için mi bu kadar karamsar oldu arkadaş( eğer acı ise Sonu mutlu olacağı için insan dayanır acıya diye düşünüyorum ama hayal kırıklığı ise uff gece vakti kör olucam şu göğüsler yüzünden (
İnşallah canım gönlünce olsun her şey bende biraz cesaretlensem çok güzel olacak. benim korkum sonrası ağrılar, ameliyat beni ürkütmüyorbende çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye ama şuanda zaten mysuzum destekliler dolmuyor yazın bikini olmuyo bugün moralim yüksek dr.güveniyorum çok güzel olcak :)
canım ağrılar geçince ameliyat oldunu 1 ay sonrasında unutacaksın hatta sana yetmiyecek bile
Ben çok çok istiyorum meme estetiği 27 yaşındayım hem düşük hemde içi boş gibi ancak sütyenli kendimi iyi hissediyorum.
Sütyensizken sanki sallanan iki et parçası gibi sanırım bana hem dikleştirme hem silikon uygulanacak ama gebelik düşüncem var. Emzirmede sakıncalıymış yada sütü azaltıyormuş diye duydum.
Bende sütyensiz bluz giymek dolaşmak istiyorum
Bende bende istiyorum
Yaş kaç cnm seninde nedenin gebelik düşünmenmi?
Ben 90 beden giyiyorum ama oda sarkıklığından gençkızkende çok dik memelerim yoktu hoş ama emzirince pörsüdü resmen
30 canım Hayır ben güzel olmaz diye korkuyorum sonrasında pişman olmak düşüncesi biraz düşündürüyor hatta biraz demeyeyim dedirtecek beni .
Benimkiler zaten çirkin :)
Endişe yok içimde hani ameliyat olsa daha kötü olur diye eminim daha iyi olur :)
30 canım Hayır ben güzel olmaz diye korkuyorum sonrasında pişman olmak düşüncesi biraz düşündürüyor hatta biraz demeyeyim dedirtecek beni .
Canim goguslere sahip olmanin neresi kotu hemde dik ve diri ise :) inam cok guzel olacaklar kendine bakacaksin surekli .d.d bn surekli onden dugmeli bluzlrr giyorum evde ki surekli acip bakim onlara diye .d.d
Canim goguslere sahip olmanin neresi kotu hemde dik ve diri ise :) inam cok guzel olacaklar kendine bakacaksin surekli .d.d bn surekli onden dugmeli bluzlrr giyorum evde ki surekli acip bakim onlara diye .d.d
ıcegirl cüm sabah sabah güldürdün kız beni moralim yeine geldi hakkaten öylemi arkadaşım mutlu ediyomu bende öyle olurum kesin sporcu aldımgiydim bomboş foto çektim sonrasını hayal ediyorum şuanbende açar açar bakarım kesin ahahahaha:)
yaaaaaa gercektenmi çok korkuyorumda ya üzülürsem diye ama çok istiyorum büyük gün perşembe tüm cicilerimi çıkardım hepsini giymek için sabırsızlanıyorum inan
ıcegirl arkadaşım doğru söylemiş ... sonradan böyle iri göğüslere sahip olunca insan arada bir bakıp duruyorlarmı yoksa hayalmi diye kontrol etmekten kendini alıkoyamıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?