Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

ben uyaninca kalkmak istedm kalkamayinca felcmi ettiniz beni diye agladm corba icmeye agzimi zor aciyodum o ilk gün ama daha sonra hic agrim olmadi cok sükür kas alti oldugum icin ben sadece kaslarim zorluyodu beni yoksa hic agrim sizim olmadi

sen korkma canimmm sevin valla pisman oluncak hic bsy yok

diosun :)))))))) hem hemde gülerim mi oldu neysanki :))) yedim bende bunu :)))))))

siz gecin söyle korkduk böyle bagırdık igneleri yedik diyin sonrada korkma korkma sevin diyin bende yedim :))) bunu :))))))))))))))

diosun :)))))))) hem hemde gülerim mi oldu neysanki :))) yedim bende bunu :)))))))

siz gecin söyle korkduk böyle bagırdık igneleri yedik diyin sonrada korkma korkma sevin diyin bende yedim :))) bunu :))))))))))))))

ahahaha ama canim agda yaparken bile canin aciyo kiii bundada birak o ilk gün brz agrin olsun valla bak öyle korkulcak bsy yok ilk 2-3 saat gögsünde sanki kaya varmis gibi bi his oluyor brzda agrin oluyo kas alti olursa o kdr igne vuruyorlar kalcandan o cok rahatlatti beni

korkuyorum bu birgercek ama korkumdan dolayi hayalimden vazgecemen ameliyat olucagim illaki agrim sizim olucak bende bilincindeyim 1gun kaldi yaa insallah hayirlisiyla atlatirim...

benimd eameliyatım bu cumartesi...şu an o kadar çok kortumki anlatamam...ağrı eşiğim mükemmel yüksektir....üç sezeryan 1 karın germe...ama bundan tırsıyorum...valla her an vazgeçebilirim...sanırım ben pişman olmaktan korkuyorum...

ne gibi pisman olunur ki :/ doktorun iyi dglse tabiki sonuctan memnun kalmaya bilirsiniz ama doktorunuzu iyi secerseniz istedgnz boyutu modeli söylerseniz pisman dgl memnun olursunuz :) bence korkutmayin kendinizi hepimiz o agrili sürecten gectik sizde geciceksiniz ama 1-2 ay sonra iykide yaptirmisim cok rahatim cok memnunum diyeceksiniz

inşallah canım ya bu tuannan dan sonra içime korku girdi bilmiyorum ki....doktorum harika , çok iyi işinde ve özünde...sen benim karın germe fotolarımı görmedinmi...öncesi ve sonrasına bak...doktorum başarılı...ben sadece pişman olmaktan korkuyorum...ne olur desteklerinize ihtiyacım var

offfffffffffffff yaaaa nerden gordum ben bu yazilari bende coooooooooooook korkuyorum tuannanin yazdıklari beni çoook etkiledi (( napicm ben ya :18:

görmedim cnm bakicam simdi ama sakin vazgecme kararindan ilerde cook daha pisman olucaksin emin ol madem doktoruna öncede güvenip ameliyat oldun bunada gözün kapali girmen lazim doktorun seni taniyor sen doktorunu güvenmelisin hic korkulcak birseyde yok simdi bakiyorum fotolarina

cnm bence hic korkma harika yapmis gercekten pürüzsüz :128::128: tuba demisti dersin gögüs ameliyatindan sonra iyikide yaptirmisim diceksin

bende çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye ama şuanda zaten mysuzum destekliler dolmuyor yazın bikini olmuyo bugün moralim yüksek dr.güveniyorum çok güzel olcak :)

offffffffffff silkilenin ve kendinize gelin lütfen..korkmak yok..neolursa olsun suankı mutsuz ve memnunıyetsızlık halinizden daha kötüsü olamaz dimi.hem allah korusun dıelım kı kotu oldu ve pısman oldunuz eee neolacak kı herseyın çözümü var...dielim ki korktunuz bu ameliıyatı olmadınız omrunuzun gerı kalan kısmında keske acaba olsamıydım diye ıcınızde ukte kalacak.
ben de suan bir takım sorunlar yasıyorum ama neolursa olsun mutluyum :) ıyıkı olmusum.ohhhhhhhhhh kendıme guvenım geldı.

Hadi ya ay benin hep ılk günkü gibiydi ya.. cok sukurki atlattık canm darısí tum olan ve olacaklara

Evet o iğneler gerçekten rahatlatıyor kas altı olacaksa agriya hazirlicaksnz kendinizi ama kimse vazgeçmesin asla gercektn o desteklilerden kurtulmak kaDar guzl bise yok ya :)

Yaa bende biraz tedirgin oldum şimdi kaç zamandır takip ediyorum hep olumlu şeyler okudum sonrasında pişman olmak düşüncesi deliricem sanırım. .

Yaa çıkarttırmak istiyorum ben bunları olurmu acaba,eski halinemi döner hemen?

Canım neden böyle düşünüyorsun seni böyle üzen acıların mı yoksa beğenmedin mi bizimle paylaş lütfen çok tedirgin oldum şimdi eğer acılarsa inan geçiyordur olan bir çok arkadaş değdiğini söylüyor karamsar olma ama başka bir şeyse lütfen paylaşırmisin

Canım bende aynı doktora ameliyat oldum ama ben çok memnunum doktorumdan.. ağrı eşiği çok düşükmüş onun o yüzden pişmanlık tabiki operasyon sonusunda doğaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…