sagol canim yaa biraz kanama yapmis bantlari acinca fark ettim sende ne var ne yok nasil gidiyor?
iyiyim şükür karın bölgemde ödem ve aşırı gaz var göğüslerdeki ödem indi birazda yumuşadılar ölçünde değişme oldumu senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim yaa biraz kanama yapmis bantlari acinca fark ettim sende ne var ne yok nasil gidiyor?
iyiyim şükür karın bölgemde ödem ve aşırı gaz var göğüslerdeki ödem indi birazda yumuşadılar ölçünde değişme oldumu senin
canim seninde dedigin gibi odemlerim azalmaya basladi haliyle boyutlari degisiyor fotografda ekledim..ama vucut olarak odemim hala devam
canim seninde dedigin gibi odemlerim azalmaya basladi haliyle boyutlari degisiyor fotografda ekledim..ama vucut olarak odemim hala devam[/QUOT
ben ödem için bitki çayı aldım aktardan çok rahatsız etti çünkü oda ii geldi
inş. cok küçülmezler şu an süperler
canim seninde dedigin gibi odemlerim azalmaya basladi haliyle boyutlari degisiyor fotografda ekledim..ama vucut olarak odemim hala devam[/QUOT
ben ödem için bitki çayı aldım aktardan çok rahatsız etti çünkü oda ii geldi
çok fazla küçüleceğini sanmıyorum ben gayet memnunum ameliyat esnasında herkez 325 cc olsun demiş ama asım bey hastamız 350 den küçüğünü beğenmez demiş ve 350 koymuş iyikide öyle yapmış ....ama senin vücudunda 325 gayet güzeldi...zamanla şekil değiştirip doğallaşıcak...endişe etme bence süper olacaklar
Frezyamm ne oldu canım yaa dikkat etmelisin kendine bi süre,yorma zorlama.dikişin eriyen dikilmiydi canım?
İnş önemsiz bişeydir ve tekrarı olmaz sıkma canını,korkulacak bişey yok bence.panik yapma hemen sonuçta açık yara,enfeksiyona dikkat et canım,bide çok sık banyo yapmasan daha iyimi olur acaba,bantları çıkar tak,ıslanınca yumuşuyor sonra geri sertleşiyor sanırım?belki yanlış düşünüyorumdur ben çok rahatsız olmadan banyo yapmicam bu seferde pislikten mikrop kapmam inşallah:-D çalışınca zor olur bu dediğim ben bi süre evden çıkmamayı planlıyorum.
Neyse canım panik yok bi anlık bişeydir umarım üzme kendini
ARzummmm yetişmişsin hemen acil durum olduğunu hissediyormusun kuzum sen
Sütyenle ilgili yazdığınıda dikkate aldım o zaman bende baştan önden kopçalı sütyenimi alayım doktor çıkar diyene kadarda kullanmaya devam ederim.
Canımmm sana bide özel bi sorum var özelden yazıyorum şimdi;-)
çok fazla küçüleceğini sanmıyorum ben gayet memnunum ameliyat esnasında herkez 325 cc olsun demiş ama asım bey hastamız 350 den küçüğünü beğenmez demiş ve 350 koymuş iyikide öyle yapmış ....ama senin vücudunda 325 gayet güzeldi...zamanla şekil değiştirip doğallaşıcak...endişe etme bence süper olacaklar
inşallah canım ben memnunum bunuda atlattık gene kanaman olmuş canım ya çok geçmiş olsun
sagol canim evet bugun asim beyin yanindaydim ...oda cok sasirdi krem ve farkli bir steril bant verdi dikisler hava alsin dedi persembe tekrar gidicem ama kanama hala devam ediyor....moralim cok bozulduinşallah canım ben memnunum bunuda atlattık gene kanaman olmuş canım ya çok geçmiş olsun
sagol canim evet bugun asim beyin yanindaydim ...oda cok sasirdi krem ve farkli bir steril bant verdi dikisler hava alsin dedi persembe tekrar gidicem ama kanama hala devam ediyor....moralim cok bozuldu
aaa üzüldüm canım ya hala devam etmesine neden oluyormuş bu kanama?Doktorun bilgi verdimi? zorladınmı acaba dikişleri:26:
aaa üzüldüm canım ya hala devam etmesine neden oluyormuş bu kanama?Doktorun bilgi verdimi? zorladınmı acaba dikişleri:26:
Dikislerimde zorlanma veya acilma yok canim fakat uc kismindan kan sizma yapiyor..sanirim dren sonrasi biriken kani atiyor..patikk arkadasimizdada olmus ve 2 gun surmus benimde gecicek insallah...doktorum goruntuyu cok begendi
tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine