Kas altı kas üstü,kas zarı altı dual plan..Bu yöntemlerden hangisi sana senin vücuduna uygunsa doktorunda onu tercih edecek zaten.SEn onlara takılma canımNazmi beye ameliyat olanlar var evet forumda.Yorumunu görürseler yazıp yardımcı olacaklardır Hissizlik her ameliyat olanda olmuyor tabikide.Doktorun iyi başarılı bir ameliyat yaparsa hissizlik olmaz.Bende olmadı üstelikte meme ucu kesisi ile ameliyat oldum
Merhaba canim
Senin yazdiklari ameliyat öncesi herseyi okudum :) ben en cok doktor bana hangi büyüklükte silikon önerecek onu merak ediyorum boyum 160cm kg 61:) memisler dogal dursunda ama minik olmasin yani memislerim oldugu belli olsun diyorum :) heycanla ameliyat günümü bekliyorum :)
kızlar benim merak ettiğim şöyle bir husus var: özellikle eşlerini mutlu etmek veya eşlerinin ilgisini artırmak için bu ameliyatı yaptıran var mı acaba? ve sonuçda eşlerini mutlu edebilmişler mi? ilgi artmış mı? eşlerin tepkileri nasıl?
özellikle büyütme ameliyatıyla ilgili sonuçları merak ediyorum. :)
kızlar benim merak ettiğim şöyle bir husus var: özellikle eşlerini mutlu etmek veya eşlerinin ilgisini artırmak için bu ameliyatı yaptıran var mı acaba? ve sonuçda eşlerini mutlu edebilmişler mi? ilgi artmış mı? eşlerin tepkileri nasıl?
Arkadaslar protezsiz meme dikestiren oldumu hic aranizda lutfen bilgi verin bn protez takmak istemiyorum
Allah başka sıkıntı keder vermesin, en büyük derdin bu olsun inşaAllah :)Ben ameliyatimi esim.icin olmadim hatta ilk zamanlar karsiydi ve ne gerek var diyordu... kendim cok mutsuzum kendim icin dedigim anda tamam dedi... ve suan ben cok mutluyum ve oda cok ama cok mutlu ilgisi cok artti hatta hen rahatsiz olmaya basladim bu ilgiden :)... süper birseymis diyor anlayacaginiz piskopata bagladi... bazen hatta fenalik geliyor rahat birak beni diyorum... bu konuda cok caresizim :)
ben henüz evli değilim ve memelerimin küçük olmasını kafama takıyor da değilim.Ben bu ameliyatı eşim için olmadım,kendim için oldum.Çünkü mutsuzdum... Eşlerini mutlu etmek için ameliyat olanlarında eşlerini pk mutlu edebileceklerini sanmıyorum.Tamam,erkekler diri,güzel,dolgun göğüsleri severler fakat herşey göğüs demek değildir.Bir erkek eşi ile mutsuzsa,ilgisizse sorun eşinin göğüsleri değildir..
Eşim ameliyattan önce beni bu ameliyatı olmaktan vazgeçirmek için herşeyi yaptı.Ama ben kafaya koymuştum birkere.Ameliyatı oldum şimdi iyikide ameliyat olmuşsun diyor ama yinede ben önceki halinide çok beğeniyordumu eklemeden geçemiyor .. Önemli olan benim mutlu olmam zaten,hiç takılmıyorum onun beğenmesine yada beğenmesineBenim kendime olan beğenim arttı,özgüvenim tavan yaptı,heryerde rahatım....Bunu göğüslerinden gerçekten sorun yaşayan kişiler anlar..
ben henüz evli değilim ve memelerimin küçük olmasını kafama takıyor da değilim.
ancak erkeklerin büyük memeli sevdiğinin de farkındayım.
evlendiğim zaman erkeğimi her bakımdan tatmin etmek istediğim için bu ameliyatı düşünmeye başladım.
bu halimle sosyal hayatta kendimi eksik hissetmiyorum ama yinede bunu düşünüyorum çünkü yarın bir gün evlenince eşimin ilgisini yetersiz görürsem veya bakışlarını başka kadınların üstünde yakalarsam işte o zaman kendimi eksik hissedebilirim.
Ben kas zatı altı yöntemi ile ameliyat oldum canım..Kas zarı altıda kas üstü yöntemi ile aynı gibi..Kas zarı altında protez kasın üstündeki zarın altına koyuluyor.Yani kas üstü ile arasındaki fark sadece zarın altında olması..Bazı doktorlar bu yöntemin bir hayal ürünü olduğunu,kas üstü yöntemin aynısının olduğunu,böyle bir yöntemin aslında olamayacağını,kasın üzerindeki o zarın hiçbir zarar vermeden ayrılamayacagını söylüyorlarerkek milleti işte.dünyanın en güzelide olsa doymaz gözleri.sonuna kadar katılıyrm.arkadaşlar bu arada bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.3 aydır araştırıyorum.kayserideyim.aslında ankara yada istanbul düşünüyorum ama malesef zamanım olmadığı için burda olmaya karar verdi.ama benim görüştüğüm doktor;bana kas üstü uygulayacak.benimde meme dokum yok.yapay durmasından çok korkuyorum.2.görüşmemde kas zarı altı istedim.ben zaten kas zarı altına fasyaya yerleştirecem dedi.bu sefer iyice kafam karıştı.kas zarı altı olanlar varmı?lütfen yardımcı olurmusunuz.
Rica ederim canım.Şubat ayında 3. Senem olacak inşallah..Burada yaşadığımız süreçleri ve edindiğimiz bilgileri sizinle paylaşıp yardımcı olabilmek adına varızyarın bi doktorla daha görüşmem var.sonrasında kararımı vereceğim.ayrıca ilgin için teşekkür ediyorum.çok korkuyorum.eşimi zor ikna ettim:)ama oldu.gelişmelerden haberdar ederim.teşekkürler arzum:)çok ağrın oldumu canım
kızlarr ben yeni üyeyim ve dr.esabilin herkesçe meme büyütmede iyi olduğu yazılmış ama fiyatlar nasıl sigorta karşılıyormuş bide doğru mu randevu alıp muyeneye gidicem bide çalışıyorum izin alcam o yüzden boşuna izin almayım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Rica ederim canım.Şubat ayında 3. Senem olacak inşallah..Burada yaşadığımız süreçleri ve edindiğimiz bilgileri sizinle paylaşıp yardımcı olabilmek adına varız
Kas üstü veya kas zarı altı yöntemi dual plana ve kas altına göre daha az ağrılı bir yöntemdir.Ama kişinin ağrı eşiğine bağlı bir durum aslında.Kas altı yöntemini çok ağrılı geçirenlerde var,çok kolay atlatanlarda.İnşallah sizde minimum ağrı ile atlatırsınız ;( Benşm dayanılmayacak kadar ağrım olmadı şükür.
Hiç korkmayın,inanın doktorunuza nasıl bir gögüs istediğinizi iyi anlatırsanız ve istediğiniz göğüslere kavuşursanız inanılmaz derecede mutlu olacaksınız ve hayatınızda kendinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye olacak bu ameliyat..Çekilen her ağrıya,sürece değer
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.doktor bana sen tam sınırdasın.kas üstüde olur altıda dedi.ama kas altı yaparım dedi.açıkçası kafam karıştı.belki doğallık istiyorum dedi o yüzden.ben kas üstünde ısrarcıyım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Kas altı yöntemine uygun bir adaysan ve doktorunda kas altı yapalım diyorsa bence kas altı yöntemini tercih et.Kas altı yöntemi bu ameliyattan sonra oluşabilecek komplikasyonlarda daha güvenlidir.Unutma,en son ihtiyacımız olacak meme toparlama ameliyatlarında bile hastaya kas altına protez takılıyor .Ayrıca görüntü olarakta daha doğal,protezi hissetmeyeceğin bir yöntem olacaktır bence Doktoruna güven,onlar bu işin sonucunu daha iyi biliyorlar sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?