Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Merhaba canim
Senin yazdiklari ameliyat öncesi herseyi okudum :) ben en cok doktor bana hangi büyüklükte silikon önerecek onu merak ediyorum boyum 160cm kg 61:) memisler dogal dursunda ama minik olmasin yani memislerim oldugu belli olsun diyorum :) heycanla ameliyat günümü bekliyorum :)

Hayırlısı olsun canım Umarım hayal ettiğin büyüklükte ve görünümde göğüslere kavuşursun sende :13:

kızlar benim merak ettiğim şöyle bir husus var: özellikle eşlerini mutlu etmek veya eşlerinin ilgisini artırmak için bu ameliyatı yaptıran var mı acaba? ve sonuçda eşlerini mutlu edebilmişler mi? ilgi artmış mı? eşlerin tepkileri nasıl?
özellikle büyütme ameliyatıyla ilgili sonuçları merak ediyorum. :)

Ben bu ameliyatı eşim için olmadım,kendim için oldum.Çünkü mutsuzdum... Eşlerini mutlu etmek için ameliyat olanlarında eşlerini pk mutlu edebileceklerini sanmıyorum.Tamam,erkekler diri,güzel,dolgun göğüsleri severler fakat herşey göğüs demek değildir.Bir erkek eşi ile mutsuzsa,ilgisizse sorun eşinin göğüsleri değildir..
Eşim ameliyattan önce beni bu ameliyatı olmaktan vazgeçirmek için herşeyi yaptı.Ama ben kafaya koymuştum birkere.Ameliyatı oldum şimdi iyikide ameliyat olmuşsun diyor ama yinede ben önceki halinide çok beğeniyordumu eklemeden geçemiyor .. Önemli olan benim mutlu olmam zaten,hiç takılmıyorum onun beğenmesine yada beğenmesine Benim kendime olan beğenim arttı,özgüvenim tavan yaptı,heryerde rahatım....Bunu göğüslerinden gerçekten sorun yaşayan kişiler anlar..

Ben ameliyatimi esim.icin olmadim hatta ilk zamanlar karsiydi ve ne gerek var diyordu... kendim cok mutsuzum kendim icin dedigim anda tamam dedi... ve suan ben cok mutluyum ve oda cok ama cok mutlu ilgisi cok artti hatta hen rahatsiz olmaya basladim bu ilgiden :)... süper birseymis diyor anlayacaginiz piskopata bagladi... bazen hatta fenalik geliyor rahat birak beni diyorum... bu konuda cok caresizim :)

Bende yazan diğer arkadaşlar,m gibi bu ameliyat kendim için oldum.öncelikle eşimin değil benim sorunumdu. Eşimin ilgisi zaten fazlasi ile ustumdeydi. Ameliyatla beraber arttimi ilgi?her erkek için bir kadinda beğendiği bir bölge vardir.kimin da meme,kimin da popo ,kimin da boy gibi.eğer meme ise zaten ister istemez memesi büyük kadina çekilir.bizde de öncelik meme olma diği için yapilinca beğendi,promosyon gibi.vücuda yakisan dolgun memeyi her erkek beğenir sanirim.gerçi benim kiler büyük olma di ama eşim begeniyuor

Arkadaslar protezsiz meme dikestiren oldumu hic aranizda lutfen bilgi verin bn protez takmak istemiyorum

Ben protezle göğüslerimi büyüttüm.Ama bir arkadaşımın göğüsleri çok büyüktü.Yeterli meme dokusu olduğundan fazla olan deri ve meme dokusu alınarak memeye tekrar şekil verilerek uygun bir boyuta getirildi.İlk sene göğüsleri inanılmaz güzeldi ve dikti..Yalnız birinci senesinden sonra göğüsleri tekrar deforme olmuş gibi bozuldu,sarktı,diriligini kaybetti.Şimdi yine sütyenlere bağlı olarak yaşıyor ve protez taktırmadığına çok pişman..Neden protez taktırmak istemiyorsun?Doktorlarla görüşüp bilgi aldınmı,ne diyorlar?

Allah başka sıkıntı keder vermesin, en büyük derdin bu olsun inşaAllah :)
bu arada anlaşılan sizinkiler çok güzel olmuş... ilgi manyağı olmak isteyenler sizin doktora koşsun diyelim :)

Son düzenleme:
ben henüz evli değilim ve memelerimin küçük olmasını kafama takıyor da değilim.
ancak erkeklerin büyük memeli sevdiğinin de farkındayım.
evlendiğim zaman erkeğimi her bakımdan tatmin etmek istediğim için bu ameliyatı düşünmeye başladım.
bu halimle sosyal hayatta kendimi eksik hissetmiyorum ama yinede bunu düşünüyorum çünkü yarın bir gün evlenince eşimin ilgisini yetersiz görürsem veya bakışlarını başka kadınların üstünde yakalarsam işte o zaman kendimi eksik hissedebilirim.

Eşlerin kadınlara karşı olan ilgisizliğinin tek nedeni gögüssüzlük değildir..Çok güzel göğüslerinizde olsa,vücudunuz fit güzel bir bayanda olsanız erkekler her zaman başka birinde farklı bir şeyler bulma düşüncesi ile sizden daha çirkin,daha kötü bir bayana bile ilgi gösterebilir.. Ben gögsülerimi beğenmiyordum ve bu konuda kendimi gerçektende sosyal yaşantımda eksik mutsuz hissediyordum.Bunun için ameliyat oldum..Ameliyattan önce denizde,plajda,tatilde,eğlence yerlerinde güzel göğüslü,alımlı güzel bir bayan gördüğüm zaman ben bile dikkatli bir şekilde bakıyordum..Erkekler nasıl bakmasın :)) Ameliyattan sonra özgüvenim yerine geldi,öncesindede özgüvenim vardı ama dediğim gibi göğüslerimi güzel bulmadığımdan dolayı kafaya taktığım birşeyler vardı ve bu beni mutsuz ediyordu..Giyindigim herşeyi kendime yakıştırıyordum,omuzlarım dik kendime güvenir bi şekilde yürüyordum.Bakışların üzerime toplanması hoşuma gitmiyor değildi tabi.Eşim benim yanımda bir başka kadına ufakta olsa bakışlar atsada pek umursamıyorum yapacağı bu tür hareketler onun terbiyesizliğini gösterir sadece,benim gözümde küçülür..Yani diyeceğim o ki güzellik,vücut güzelliği çokta bu konularda yeterli önleyici bir unsur değil..Önemli olan tek şey var SİZİN KENDİNİZİ EKSİK HİSSETMEMENİZ..Eşim başkasına bakmış bakmamış benim kendime olan beğenim tam olduktan sonra,kendimi eksik hissetmedikten sonra gerisi çokta önemli değil.Haa tabi olmaması daha güzel olur yanında fıstık gibi hatun var b.. mu var başka karılara bakıyorsun
Kendinizde bir eksiklik,özgüven kaybı,rahatsızlık duyduğunuz bir yeriniz varsa (bence göğüslerinizden memnun değilsiniz) Maddi olarakta imkanınız varsa,bu ameliyatı olabilme şansınız varsa bence hiç beklemeyin ameliyatınızı olun derim Siz yanınızda kim olursa olsun dimdik yürüyün,etrafınızdaki saçma sapan konulara takılmayın..Kendinizi eksiksiz ve tam bir dişi gibi hissedin,sadece gögsülerinizle değil saçlarınızla,yüzünüzle,bakışınızla,giyiminizle Eşiniz size karşı biraz ilgisiz olursa,bakışlarını başka bir kadının üzerinde bile yakalasanız kendinizi eksik hissetmeyin,önemli olan bu

erkek milleti işte.dünyanın en güzelide olsa doymaz gözleri.sonuna kadar katılıyrm.arkadaşlar bu arada bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.3 aydır araştırıyorum.kayserideyim.aslında ankara yada istanbul düşünüyorum ama malesef zamanım olmadığı için burda olmaya karar verdi.ama benim görüştüğüm doktor;bana kas üstü uygulayacak.benimde meme dokum yok.yapay durmasından çok korkuyorum.2.görüşmemde kas zarı altı istedim.ben zaten kas zarı altına fasyaya yerleştirecem dedi.bu sefer iyice kafam karıştı.kas zarı altı olanlar varmı?lütfen yardımcı olurmusunuz.

Ben kas zatı altı yöntemi ile ameliyat oldum canım..Kas zarı altıda kas üstü yöntemi ile aynı gibi..Kas zarı altında protez kasın üstündeki zarın altına koyuluyor.Yani kas üstü ile arasındaki fark sadece zarın altında olması..Bazı doktorlar bu yöntemin bir hayal ürünü olduğunu,kas üstü yöntemin aynısının olduğunu,böyle bir yöntemin aslında olamayacağını,kasın üzerindeki o zarın hiçbir zarar vermeden ayrılamayacagını söylüyorlar Ne derece doğrudur bilemem,bende bu yöntemle ameliyat olmama rağmen içimde bir şüphe var hep ama ben memnunum sonuçta.O yüzden fazla takılmıyorum
Benim meme dokum vardı,güzel ve sorunsuz oldu..Senin meme dokun yok.Fazla büyük bir protez kullanılmazsa sorun yaşamayabilirsin.Doktorun bu konuda garanti verip kesin konuşabiliyorsa ve sende doktorundan güven alıyorsan bence güven
Ama birkaç doktor ile daha görüşüp fikir ve bilgi al öyle karar ver muhakkak

yarın bi doktorla daha görüşmem var.sonrasında kararımı vereceğim.ayrıca ilgin için teşekkür ediyorum.çok korkuyorum.eşimi zor ikna ettim:)ama oldu.gelişmelerden haberdar ederim.teşekkürler arzum:)çok ağrın oldumu canım

Son düzenleme:
Rica ederim canım.Şubat ayında 3. Senem olacak inşallah..Burada yaşadığımız süreçleri ve edindiğimiz bilgileri sizinle paylaşıp yardımcı olabilmek adına varız
Kas üstü veya kas zarı altı yöntemi dual plana ve kas altına göre daha az ağrılı bir yöntemdir.Ama kişinin ağrı eşiğine bağlı bir durum aslında.Kas altı yöntemini çok ağrılı geçirenlerde var,çok kolay atlatanlarda.İnşallah sizde minimum ağrı ile atlatırsınız ;( Benşm dayanılmayacak kadar ağrım olmadı şükür.
Hiç korkmayın,inanın doktorunuza nasıl bir gögüs istediğinizi iyi anlatırsanız ve istediğiniz göğüslere kavuşursanız inanılmaz derecede mutlu olacaksınız ve hayatınızda kendinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye olacak bu ameliyat..Çekilen her ağrıya,sürece değer

kızlarr ben yeni üyeyim ve dr.esabilin herkesçe meme büyütmede iyi olduğu yazılmış ama fiyatlar nasıl sigorta karşılıyormuş bide doğru mu randevu alıp muyeneye gidicem bide çalışıyorum izin alcam o yüzden boşuna izin almayım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?

canım sen kas üstmü olacaksın.kas altımı.kas üstü 1 haftalık dinlenme yetiyor diye duydum.bende kas üstü düşünüyorum.ama kas altından olan arkadaşım 3 haftada anca toparladı kendini.işe dönüşü biraz geç oldu yani.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.doktor bana sen tam sınırdasın.kas üstüde olur altıda dedi.ama kas altı yaparım dedi.açıkçası kafam karıştı.belki doğallık istiyorum dedi o yüzden.ben kas üstünde ısrarcıyım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Kas altı yöntemine uygun bir adaysan ve doktorunda kas altı yapalım diyorsa bence kas altı yöntemini tercih et.Kas altı yöntemi bu ameliyattan sonra oluşabilecek komplikasyonlarda daha güvenlidir.Unutma,en son ihtiyacımız olacak meme toparlama ameliyatlarında bile hastaya kas altına protez takılıyor . Ayrıca görüntü olarakta daha doğal,protezi hissetmeyeceğin bir yöntem olacaktır bence Doktoruna güven,onlar bu işin sonucunu daha iyi biliyorlar sonuçta...

arzum canım seninki kas zarı altı tekniğiydi değilmi?peki senin ameliyatına 3 sene oldu.slikonu hissediyormusun.görüntü olarak yada elle dokunduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…