Slm Bayan Ruj
Çncelikle gecikmeli cevap için özür diliyorum..
Malum havaları ısındı,gezmelerden evde duramıyorum
Bazen cep telefonu ile giriyorum ama yanımdaki arkadaşlar kızıyor
Neyse tamam cevap veriyorum
Ufak sarkma durumlarında bazen bazı doktorlar hem meme ucunu doğru olan yere getirebilmek için (meme ucunda bir şekil bozuklugu varsa düzeltebilmek için,örnegin uygun boyuta getirebilmek için) Hemde hafif sarkmaları düzeltebilmek,toparlayabilmek için meme ucu halkasını çepeçevre kesip hem ufak sarkmaları düzeltebilirler hemde meme başı kahverengi kısıma tekrar şekil verip doğru yere koyabilirler.. Bence bu durumda sana uygun olabilir,ters T şeklindeki kesi gögsünde fazlaca bir iz bırakabilir,hem daha evlenmemişsin bile..İze karşı olan bir başka doktordan tekrar görüş ve fikir al bence
Mesela ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,hiç iz kalmadı..Daha sonra meme ucu asimetrisi için ameliyat olmuştum,Hasan bey meme ucu kahverengi halkayı doğru olan yere getirerek problemi ortadan kaldırdı
Hamilelik,emzirme gibi işlemlerden sonra senin gögüs durumuna göre hafif veya fazlaca bir deformasyon olabilir tabi.Ama bunun derecesini bizler bilemeyiz,doktorlarda bilemez...Bekleme sabrın varsa ve yakın zamanda çocuk düşüncesi varsa bekle tabi
Belli bir doku var ama kaç cc olabilir sorusuna gelince bunu inan bilememki
Yani bunu ancak doktorun seni muayene ettiginde tahmini,yaklaşık bir cc ölçüsü söyleyecektir..Ama dikleştirme ameliyatlarında protez olmadan dikelştirme yaptıranlarda zamanla yine mutsuz edici bir sonuç olabiliyor (gözlemledigim kadarıyla) O yüzden ufakta olsa mutlaka protez koydur derim ben
Çatlak görünümü düzelmez sanırsam,yani nasıl düzelebilirki?Ancak ve ancak çatlak olan bölgenin,derinin tamamen kesilip çıkarılması gerekki yok olsun,buda imkansız olur sanırım :44
ikiş izlerin yine senin vücuduna göre ve doktorunun el becerisine göre bir iz bırakacaktır.Meme ucu kesisi kullanılırsa sadece hiçbir iz kalmayabilir.Çünkü meme ucu kesisi izi en iyi saklayan bölgedir..
Umarım sorularına cevap verebilmişimdir
Sevgiler..