icimde oyle bi heyecan oyle bir kipirti sormayin ya gorende beni yarin ameliyat lacak sanacak..Karar verdim olacagim, esimde destekcim ya dunyalar benim oldu:)
Daha gun almadim ne zaman olacagim ona karar vermis degilim..
Arastirmalara devam :))
Sizlerden ne haber?
Amin amin amin bende senin ve tüm kadınlar kulübü üyelerinin kandilini kutluyorum.Allah bizi nimetlerinden,lütüflarından,sevgi,şefkat,rahmet ve merhametinden mahrum bırakmasın herkesin kalbindeki dualarını dileklerini kabul etsin.Halimize bugünkü günlerimize şükürler olsun. Bugün mübarek Regaip gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun
benim 1 yılım dolmak üzere günler kaldı , sütyen içersinde ve ya öne eğildiğimde yumuşak hatta baya yumuşak.... ama sırt üstü yatınca çok sertler gerildiğinden dolayıdır diye düşünüyorum, sırt üstü yattığı halde yumuşak olan var mı ? emzirmiş bayanlar dışında, çünkü onların zaten baştada yumuşak oluyor bildiğim kadarıyla,
Herkes yumuşasın istiyo bende sert seviyorum yumuşamasa keşkeeee:))
Evli bayanlarda kapsül zor olur gibi. :))Geçenlerde ahanda dedim koltuk altıma kayıcak şimdi . Doktor masaj vermemişti bana ama gerekte kalmadı sağolsun.
Aynen ben de :)) Iki cocuk emzirdigim ve yumusamis memenin ne oldugunu cok iyi bildigim icin, yok ben artık almayayım diyorum :)Herkes yumuşasın istiyo bende sert seviyorum yumuşamasa keşkeeee:))
uyarıların için teşekkürler arzumcum, artık dizi izlerken falan biraz sağdan soldan oynucam napim belki yumuşatırımben üstüne yatarken falan rahatımda gerçek göğüs hissi istiyorum işte evli bayanlardan sertlik sorunu duymadığımza göre gerçekten protezlerin hareket etmesi ve derinin esnemesi ile ilgili yükleniyim biraz
ben ben bennn dee ameliyat düşünüyorumm yaa kas altı kas üstü falan nasıl bir fark oluyor acaba? Hiç arkadaş çevremden ameliyat olan da yok o yüzden size soruyorumm :)) Bu arada Nazmi Bayçın a ameliyat olan varmı? bu forumdan bulduğum birkaç doktordan biri ve sanırım ona ameliyatımı olcam. Bunun dışındaaa hissizlik vs problemler herkeste oluyormu?? of ya sormak istediğm çok şey var ama doktorumdan önce tecrübeli arkadaşlara sorayım istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?