Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

icimde oyle bi heyecan oyle bir kipirti sormayin ya gorende beni yarin ameliyat lacak sanacak..Karar verdim olacagim, esimde destekcim ya dunyalar benim oldu:)

Daha gun almadim ne zaman olacagim ona karar vermis degilim..

Arastirmalara devam :))

Sizlerden ne haber?

Son düzenleme:

ne güzel ya inşallah en kısa zamanda olup hayallerine kavuşursun

ameliyat öncesi çok güzel bir heyecan oluyor insanın içinde bende öyleydim.

hele ameliyat için gün aldığında ve o gün yaklaştığında daha bir tuhaf oluyorsun. korkuyla karışık bir heyecan, kıpırdanma oluyor :18:

bende yeni memelerime alışmaya çalışıyorum. tam şekillenmediler henüz. şekil almalarını ve balenli sütyen giyeceğim günleri merakla bekliyorum.

masaja başlıycam bugün. eve gitsem de bir an önce masaj yapsam diye sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
Sizlerin yazdiklarini okuyunca zaten bi cesaret geliyo bana sormayin :))

Ysmn cim sana da cok gecmis olsun tadini cikar cok sanslisin atlatmissin ne guzel.

Konun yok galiba ameliyat surecini okumak icin baktim ama goremedim.

teşekkür ederim canım. evet konu açmamıştım ben. ama sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım hepsini.

darısı en kısa zamanda başına inşallah

• Bugün mübarek Regaip gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun…

Amin amin amin bende senin ve tüm kadınlar kulübü üyelerinin kandilini kutluyorum.Allah bizi nimetlerinden,lütüflarından,sevgi,şefkat,rahmet ve merhametinden mahrum bırakmasın herkesin kalbindeki dualarını dileklerini kabul etsin.Halimize bugünkü günlerimize şükürler olsun.

benim 1 yılım dolmak üzere günler kaldı , sütyen içersinde ve ya öne eğildiğimde yumuşak hatta baya yumuşak.... ama sırt üstü yatınca çok sertler gerildiğinden dolayıdır diye düşünüyorum, sırt üstü yattığı halde yumuşak olan var mı ? emzirmiş bayanlar dışında, çünkü onların zaten baştada yumuşak oluyor bildiğim kadarıyla,

şöyle daha net ifade edeyim yanlardan sıktığımda yine idare eder yumuşaklığı ama üstten basınç uyguladığımda cidden çok sert :/

Herkes yumuşasın istiyo bende sert seviyorum yumuşamasa keşkeeee:))

Aynen yaaa...Yumuşamasın benimkilerde böyle kalsınlar ( Maalesef yerçekimi,evli olanlarında eşleri nedeniyle oldukça çabuk yumuşuyorlar evli olan bayanların Bekar olan bayanlar çok fazla ellemiyorlar oynamıyorlar gögüsleriyle.Belki sarkacak birşey olacak korkusuyla.Ama bu seferde böyle sertleşme problemi oluyor.Kızlar,lütfen gögüslerinizi ellemekten korkmayın valla eşim biraz kilolu benim düşün o agırlıgın altında kalıyor birşey olmuyor korkmayın yahu daha ne diyim ben

Evli bayanlarda kapsül zor olur gibi. :))Geçenlerde ahanda dedim koltuk altıma kayıcak şimdi . Doktor masaj vermemişti bana ama gerekte kalmadı sağolsun.

Evli bayanlarda kapsül zor olur gibi. :))Geçenlerde ahanda dedim koltuk altıma kayıcak şimdi . Doktor masaj vermemişti bana ama gerekte kalmadı sağolsun.

:)) Ameliyatımdan bir iki ay sonra kontrole gitmiştim.Gögüslerimi biraz sert buldu doktorum.Yahu hiç ellemiyormusunuz bunları demişti.Bende korkuyoruz demiştim Korkmayın birşey olmaz,aksine ellemezseniz sertleşir kapsül olur dedi.Eşim korkuyordu en çokta.Korkmasın aksine onun ellemesi daha iyi olur,sen korkarsın bir yerde durursun ama öbür türlü daha iyi olur demişti Bende eşime korkma sende beee,elle artık rahat ol dedim.Demez olaydım Haa öylemi dedi veee... İŞte öyle devam ediyor,ilk zamanlar tabi canımın yandıgı dönemler oluyordu ama artık rahat.Bu şekilde olmasaydı eminimki hep canım yanacaktı,belkide yüzüstü hiç yatamayacaktım Şimdi çok şükür rahatım..
Kızlar bakın bunları açık açık yazmamızın sebebi sizleri bilgilendirmek,uyarmak.Siz ellemezseniz gögüslerinizi bu sertlik aradan bir sene geçsede devam eder.Sonra en büyük risk olan Kapsül sorunu ortaya çıkar allah korusun uğraş dur ondan sonra

yorumları okudum evet aslında sert göğüs iyidir tamam ama bu şekilde protezin sertliğini hissetmekte bence güzel bir duygu değil, gerçek göğüs hissini hiç vermiyor çünkü, açıkcası bir yerde bende okudum , ben nerdeyse diikişlere birşey olur diye hiç dokunmadım göğüslerime, masajdan bile çekindim, hergece bol bol masaj yapsam sırt üstü yattığım zamanda yumuşak olur mu? ben hala bu soruya yanıt bulamadım sırt üstü yatınca protez yayılıyor o sertlik herşekilde olacak mı geçenlerde spor yaptım baya bir sonra öne eğildiğimde çok yumuşak olduğunu farkettim , hatta öyle yumuşakki acaba protez açıldımı diye korktum bile keşke yatıncada aynı yumuşaklık olsa

uyarıların için teşekkürler arzumcum, artık dizi izlerken falan biraz sağdan soldan oynucam napim belki yumuşatırım ben üstüne yatarken falan rahatımda gerçek göğüs hissi istiyorum işte evli bayanlardan sertlik sorunu duymadığımza göre gerçekten protezlerin hareket etmesi ve derinin esnemesi ile ilgili yükleniyim biraz

ben ben bennn dee ameliyat düşünüyorumm yaa kas altı kas üstü falan nasıl bir fark oluyor acaba? Hiç arkadaş çevremden ameliyat olan da yok o yüzden size soruyorumm :)) Bu arada Nazmi Bayçın a ameliyat olan varmı? bu forumdan bulduğum birkaç doktordan biri ve sanırım ona ameliyatımı olcam. Bunun dışındaaa hissizlik vs problemler herkeste oluyormu?? of ya sormak istediğm çok şey var ama doktorumdan önce tecrübeli arkadaşlara sorayım istedim:)

Canım,sen sürekli masaj yap.Hatta dayanabilecegin sertlige kadar çık.İnan bana gögsündeki yumuşamayı fark edeceksin..Diğer yorumunda yazmışsın dikişlere birşey olur diye koktum masaj yapmadım diye..İşte bu nedenden dolayu bu sertlik Yüz üstü uyumak bile onlara masajdır,protezinin koyuldugu cep ne kadar rahat olursa yattıgın zamanda o kadar yumuşak duracaklar endişe etme.

Kas altı kas üstü,kas zarı altı dual plan..Bu yöntemlerden hangisi sana senin vücuduna uygunsa doktorunda onu tercih edecek zaten.SEn onlara takılma canım Nazmi beye ameliyat olanlar var evet forumda.Yorumunu görürseler yazıp yardımcı olacaklardır Hissizlik her ameliyat olanda olmuyor tabikide.Doktorun iyi başarılı bir ameliyat yaparsa hissizlik olmaz.Bende olmadı üstelikte meme ucu kesisi ile ameliyat oldum

biri bana yardım etsiinn. Kızlar burun estetiği olacağım ama bütçem kısıtlı yani bi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. yenimahallr devlet hastanesinde ali mübin aral var, bide gazi üniv gittim. Kararsızım kime yaptırıyım. Bilginiz varsa lütfen paylaşıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…