• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Alttan çıtçıtlı Gömleklerde fenaymış :27:

$76934199_tn50_0.jpg $76934191_tn50_0.jpg

ablacım meraba seninle konuşmuştuk estetik hakkında biraz biraz cesareti mi topladım galiba yazın kesin yapttırıyorum ablacaım senni doktorunda yaptırmaya karar verdim adını yazarmısın doktorun?? bide seninle arkadaş olmuştuk resimlerine bakmak için bakıp cesaret aldım valla bu görüntüye her acıya değer dedim ama beni çıkarmışsın galiba arkadaşlıktan bi suçum mu oldu acaba ??

ablacım meraba seninle konuşmuştuk estetik hakkında biraz biraz cesareti mi topladım galiba yazın kesin yapttırıyorum ablacaım senni doktorunda yaptırmaya karar verdim adını yazarmısın doktorun?? bide seninle arkadaş olmuştuk resimlerine bakmak için bakıp cesaret aldım valla bu görüntüye her acıya değer dedim ama beni çıkarmışsın galiba arkadaşlıktan bi suçum mu oldu acaba ??

Merhaba canım.Evet hatırladım seni,yazismistik bir ara.Ben meme estetiği olan ve olamak isteyen,bu konu ile alakalı kişileri listemde tutuyorum genelde.Birde irtibat halinde olanları tutuyorum.Senin daha önce meme estetiği konusundan yorumların vardı ama sonra bu konudan çekildin sanırım,öyle hatırlıyorum..Kimi üyeler foto görene kadar yazıyorlar çiziyorlar.Ameluat olucam gibi yorumlar oluyor.Sonra bir anda yok oluyorlar,kimi foruma bir girmiyor uzun süre.Arada temizlik yapıyorum yani listemde ;) Bur yanlışın olmadı hayır.Sebepler bunlardan biridir...

Hayırlısı olsun,inşallah ameliyat olursun.Benim doktorum Hasan Fındık idi.Aynı doktorla ameliyat olup olmamak önemli degil,Önemli olan yardımcı olabilmek iyi hisler duymak karşılıklı olarak :29: Bazen ameliyat olsada olmasada farklı hisler duyan olabiliyor... Ekliyorum tekrardan :34:

ben 2009 temmuz ayında oldum ve hiç memnun değilim çünkü ne kadar doğal olursa olsun silikon olduğu belli oluyor. pişmanım doğum yaptıktan sonrra çıkartacağım, tavsiye etmem
ilk zamanlar bir heyecan kendine güven oluyor ama sonradan sahteliğini siz de partneriniz de anlıyorsunuz ve hoş olmuyor :S

Merhaba canım.Evet hatırladım seni,yazismistik bir ara.Ben meme estetiği olan ve olamak isteyen,bu konu ile alakalı kişileri listemde tutuyorum genelde.Birde irtibat halinde olanları tutuyorum.Senin daha önce meme estetiği konusundan yorumların vardı ama sonra bu konudan çekildin sanırım,öyle hatırlıyorum..Kimi üyeler foto görene kadar yazıyorlar çiziyorlar.Ameluat olucam gibi yorumlar oluyor.Sonra bir anda yok oluyorlar,kimi foruma bir girmiyor uzun süre.Arada temizlik yapıyorum yani listemde ;) Bur yanlışın olmadı hayır.Sebepler bunlardan biridir...

Hayırlısı olsun,inşallah ameliyat olursun.Benim doktorum Hasan Fındık idi.Aynı doktorla ameliyat olup olmamak önemli degil,Önemli olan yardımcı olabilmek iyi hisler duymak karşılıklı olarak :29: Bazen ameliyat olsada olmasada farklı hisler duyan olabiliyor... Ekliyorum tekrardan :34:

evet ablacım acaba bir hatam mı oldu diye tereddüt ettim ondan evet çok istiyorumgirip okuyorum yazılanları işte biraz maddi açıdan düzelmeyi bekliyorum inşallah yaza olacak kısmetse fakat burda bir arkadaş video paylaşmış ya ameliyattan sonra baya acı içindeydi korktum doğrusu :)

bugun tıp bayramı.. siteyi takip eden , etmeyen tüm cerrahlarımızın tıp bayramını kutuyorum . :nazar:

Meme topiğini takip etmeyeli meme estetiği olan arkadaşlarımızın sayısı artmış.Hepsinede buradan geçmiş olsun diyorum.Çok güzel bi duygu isteyen arzulayan herkesin yaşamasını dilerim.Henüz ameliyat olamamış ama çok isteyen arkadaşlarımıza ne hayal ederseniz ne isterseniz o gerçek olur diyorum yeterki buna canı gönülden inanın bir bir adım attıkça geriside onu takip edecektir mutlaka.

Meme topiğini takip etmeyeli meme estetiği olan arkadaşlarımızın sayısı artmış.Hepsinede buradan geçmiş olsun diyorum.Çok güzel bi duygu isteyen arzulayan herkesin yaşamasını dilerim.Henüz ameliyat olamamış ama çok isteyen arkadaşlarımıza ne hayal ederseniz ne isterseniz o gerçek olur diyorum yeterki buna canı gönülden inanın bir bir adım attıkça geriside onu takip edecektir mutlaka.

Hoşgeldin canım,seni buralarda görmek çok güzel :16: Arada uğra lütfen :29:

Hadi bakalım,aklındaki herneyse istedigin biçimde olur inşallah :34: Hayallerin peşinden gitmek gerek,yoksa o hep hayal olarak kalır :54:
İnşallah cnm Allah yolumuzu açık etsin.Aynen cnm artık olduğum yerde kalmak istemiyorum bişeyler yapmam gerek yoksa çatlayacam ben sussam bile beynim ruhum kalbim susmuyo bi türlü.

Ilksencim mesajlarini aliyorum ama mesaj kutun doluymus bosalt istersen mesaj gonderemiyorum.

bende gögüslerim silikon taktırmak istiyorum ama bu konuda pek bilgi edinemedim .. hangi silikon daha iyi hangi doktor olmalı hangi hastane bilmiyorum.. tam olarak bu dedigim olmadı.. çok fazla para verecek bi durumum yok uygun fiyata iyi biyer arıyorum arkadaşlar eger sziin bildiginiz biyer varsa bana önere bilirmisiniz.. itanbul anadolu yakasında... bende silikon taktırmak istiyorum :5:

bende gögüslerim silikon taktırmak istiyorum ama bu konuda pek bilgi edinemedim .. hangi silikon daha iyi hangi doktor olmalı hangi hastane bilmiyorum.. tam olarak bu dedigim olmadı.. çok fazla para verecek bi durumum yok uygun fiyata iyi biyer arıyorum arkadaşlar eger sziin bildiginiz biyer varsa bana önere bilirmisiniz.. itanbul anadolu yakasında... bende silikon taktırmak istiyorum :5:

Canım,şöyle söyliyim artık kullanılan bütün protezler iyi.Kötüsü yok yani,her doktor farklı protez tercih ediyor..Bazen hastanın vücut,gögüs yapısına göre bazende anlaştıgı firma ile alakalı olarak..
Seçecegin doktorun çalıştıgı veya anlaşma oldugu hastanede ameliyat olursun zaten..
Öncelikle devlet hastanelerindeki plasit cerrahi bölümlerinden bilgi alabilirsin.Uygun fiyata devlet hastanesinde ameliyat olabilirsin :34: Avrupa yakasında bu ameliyatı yapan özel bir hastane var.Bogaziçi Tıp Merkezi..Sanırım 3500-4000 tl gibi fiyatı var.Bende anadolu yakasında ameliyat oldum,doktorum özel çalışıyor.Anlaşmalı oldugu hastanede yapıyor ameliyatlarını.Şu anki fiyat sanırım 6000 civarı..
Araştırma yaptıkça,doktorlarla görüşmelere başlayınca bilgileneceksin zaten.Bu forumdada sana yardımcı olacak birçok kişi olacaktır eminim :29: İnşalah sende bu ameliyatı olur istedigin hayal ettigin gögüslere kavuşursun canım..
Sevgiler..

teşekküür ederim arzum 77 inşallah yhaa .. sizlerin yazılarını okuyarak zaten bişşiler ögrendim bende .. biraz daha böle bakıcam ama bi hastaneylede görüşmek istiyorum bende istiyorum :46: tabi biraz ameliyattan sonraki durumdan çok korkuyorum yalan yok :18: inş.. bende yaptırırım ....

Back