Bugün Hasan beyle görüşme var sanırımBu zorlu yolda senin için en dogru kararı vermeni diliyorum sana,herşey istedigin şekilde gelişir inşallah ve çok mutlu olursun Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen....
Bugün Hasan beyle görüşme var sanırımBu zorlu yolda senin için en dogru kararı vermeni diliyorum sana,herşey istedigin şekilde gelişir inşallah ve çok mutlu olursun Gelişmeleri bizimle paylaş lütfen....
evet canim. uff ya arzum kafam karisti baya....Aslinda Hasan beye cok ümitlenmistim. ama malesef kararimi Hasan beye degil, Dr.Coskun Levent Tasci'ya ( Süperplast- Nisantasi) verdim. Meme büyütme simdilik yati. yani diklestirme gerek dediler (lolipop). Bende buna hazir degilim! Ikisi de, benim cok agir bir Vaaka olmadigimi söylediler. memelerim 3 cocuktan sonra böyle durmalari, hayretler icinde kaldilar Gerci hasan bey diklestirmeden olabilecegini söyledi, ama % 100 bir randiman alamiyacagimi, damlaya yakin birsey ya olur ya olmaz.ama 6 ay sonra yine bir sarkma olur. Süperplast 'da beklerken orada bir anne ile tanistim, oda karin germe ve meme diklestirme yapti. Canli canli görebildim, yani meme ucundaki kesi bir ip kadar inceydi. 7 Hafta önce opr. olmus, ama simdi bile az izi var. bugünde lazer tedavisi yapti, izler icin. ondan memel kizarmisti baya. onun memeleri önceden cok sarkikti.
onun icin simdilik vazgectim. Sütyenlerle devam.
Buarada seni de söyledim Hasan beyebenziyormusuz canim. sadece benim dokum daha cok seninkinden. Eger secimimle daha detay bilgi istiyorsan, sana özelden msj göndereyim. Yanlis anlasilmasin diye buradan yazmiyayim!
Benim icin öncelik zaten lipolyss yani yag aldirma. ve hasan bey normal liposuction yapiyor onu da sadece genel Anestezi ile.lipolyss yapmiyor. Zaten Dr. Levent Taşçı'yı doktorum olarak seçme nedeninimin başında, estetik cerrahideki en son teknikleri ve aletleri kullanıyor olması geliyor.
cumartesi lipolyss oluyorum ve sedasyon ile yari derin bir uykuyla.
Buarada bir hastalandim. Dün kötüydüm fakat bugün idare eder. Cumartesi daha iyi olurum ins. Eee tabi, Almanya kar kis kiyamet. Ama burasi ne güzel resmen bahar havasi....
Canım benim,Hasan beyi seçip seçmemen benim için önemli birşey degilki..Bak biz burada doktor ayrımı olmadan çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruzSEn görüşmelerini yapmışsın ve içinden gelen doktora karar vermişsin zaten.Önemli olan senin düşüncelerin,senin seçimin tabikide
Yalnız ben olsaydım kesinlikle kombin ameliyat olurdum.Yani her ikisinide aynı anda olur kurtulurdum (bu sadece benim düşüncem) Ama sen kendini hazır hissetmezsin,ertelemek istersin o ayrı bir mesele tabikide
Benim eski halimden daha fazlaysa dokun tabi sonuç biraz damla gibi bir gögüs olabilir..Zamanla zaten yerçekimine,yaştan dolayı oluşan deri gevşemesi gibi faktörlere karşı koyamıyoruz ve memeler haliyle biraz daha aşşagıya dogru iniyor.Bu seferde sonuçtan mutsuz olabilirsin..Her iki doktorda alacagın sonucu ayrıntısıyla anlatmıştır zaten..
Hayırlı olsun kararın canım benim..Lütfen bize yazmaya haber vermeye çalış durumundan olurmuMerakta bırakma bizi...
Bu arada Güzel,Sıcak Türkiyemize hoşgeldinGeçmiş olsun bu aradada..Umarım biran önce daha iyi olursun
biliyorum canim. sadece senin fistiklar cok güzel. Onun icin hasan beyi aslinda istiyordum. ama görüsmüs oldum. gül hanimda cok sevecen biri gercekten. 4 Dr. görüstüm 2 Dr diklestirme gerek yok (almanyadaki dr), 2 Dr. diklestirme grekir dedi. ondan kafam karisti! yoksa kombine opr. bende bastan istiyordum. Böyle kafam karisikken karar vermek istemedim!
artik bende lipo. bir sayfa acarim. tabiki size, ins mutlu haberlerime, dönecegim. ilk resimlerimi de önce sana gösterecegim!!! O kadar bilgilendirdin ki, üsenmeden ve SIKILmadan. cook tskkl canim
arkadaşlar ben salı günü meme büyültme ameliyatı olucam ama damla mı yuvarlak mı bir türlü karar veremiyorum 300 cc olarak düşünüyorum ama çok ta tırsıyorum nasıl olcak acaba cok canım acıycak mı diye sizce yuvarlak mı yoksa damla mı daha iyi duruyo? bi de sunu söyliim ben baya minik yapılı biriyim :)
canim, yarin Levent'e pazar kuruluyor mu? birde sacima bir fön cektirmek istiyorum varmi oralarda iyi bir kuaför?
slmlar
Evet canım,Salı günleri Levente pazar kuruluyor..Biraz geç bir cevap oldu ama:26: tabiki çok iyi kuaförler var..İş işten geçmiştir herhalde cevap için,o yüzden uzatmıyorum..
Evet canim. sorun degil...
Ne yaptın,gittinmi peki o gün Levent pazarına? Buldunmu güzel şeyler bakalım
yok gitmedim. Fatih de ki pazara gitim. Ama orayi begenmedim.
My Story (via Video) - Breast Augmentation, Breast Implants, and Plastic Surgeons Forums
Bu linke baksan Dr ne cikartigina baksana. Inglizce konusuyor, cok anliyamadim. sen anlarsan bana da söyle. Cok igrenc yaa. cok mu eski o protezler ne?!
Benimde o kadar iyi bir ingilizcem yok vallaDoktor ne çıkartıyor,anlamadım? Birsürü video eklemiş kız,hepsini izleyemedim valla.Ama sonuç bence çok güzel olmuş
ya dogru cok video eklemis, halbuki ben dr videosunu kopy etmistim linke. neyse. Dr. eski bir silikon mu yoksa patlamis bir silikon mu cikariyordu anliyamadim. Neyse bos ver.....
ohh maşallah kızlar pazar felan gezin:))arzum ben ankaralıyım istanbulda bi bakırköy ve yeşilköy pazarını biliyorum istanbula gelince çarşamba direk yeşilköyde pazarda alıyorum soluğu cok seviyorum ankarada fazla yok pazar kültürü bi kaç yerde var.istanbul cennet bu konuda özledim bak canım cekti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?