arzum hanim beni arkadas olarak eklermisiniz hem fotograflarinizi merak ettim, hem busuru konuda bilgilisiniz bilgilerinizden faydalanmak isterim eger bir mahsuru yoksa tabi
her kadin gibi bende estetige ilgiliyim, bir kez amelyat gecirdim, damla protez taktirdim. Akabinde hamilelik gecirdigim icin memelerde biraz deformasyon olustu, aramizda birden fazla meme amelyati olan arkadaslar var, acaba ikinci bir amelyat nasil oluyor, ayni yerden mi kesik oluyor, yani ilk amelyattan farklari nelerdir? bu konuda kim biseyler yaza bilir?
arzum hanim beni arkadas olarak eklermisiniz hem fotograflarinizi merak ettim, hem busuru konuda bilgilisiniz bilgilerinizden faydalanmak isterim eger bir mahsuru yoksa tabi
her kadin gibi bende estetige ilgiliyim, bir kez amelyat gecirdim, damla protez taktirdim. Akabinde hamilelik gecirdigim icin memelerde biraz deformasyon olustu, aramizda birden fazla meme amelyati olan arkadaslar var, acaba ikinci bir amelyat nasil oluyor, ayni yerden mi kesik oluyor, yani ilk amelyattan farklari nelerdir? bu konuda kim biseyler yaza bilir?
Hmmmm..İsmini duymuştum ama forumda ameliyat olan varmı bilemiyorum :44: Araştır bakalım varsa çıkar bilgi alırsın zatenArkadaşlar Bugün bir arkadaşım meme silikonu için Atilla Oymak iyidir dedi. Giden gören duyan bilen var mı aranızda? Herkese sevgiler
Hmmmm..İsmini duymuştum ama forumda ameliyat olan varmı bilemiyorum :44: Araştır bakalım varsa çıkar bilgi alırsın zatenCanım sana tavsiyem aklında olan,ismini duyduğun,muayene ücreti almayan tüm doktorlarla görüş. Hiçbirşey kaybetmezsin,aksine daha çok bilgilenirsin ve daha dogru kararlar verirsin
Selam kızlaarrr..Memetörünüz geldiYeni avatarım nasıl :111:
nerden buldun, süpermiş, tam olmuş sana
Dimii....Süper oldu evet,degişiklik olsun yahu.Hep kendi memelerimimi sizin gözünüze sokacagım.Biraz degişik memeler görün
Bak buradan buldum,süper şeyler var.Tavsiye ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
Ohhh...ohhh.... Ne güzel işteNe demişti İbrahim Tatlıses ağabeyimiz...
-Kavuşmuyor düğmeler,tombul tombul memeler:92::92:
kızlarrr fotoğraf ekledim bana yorum yaparmısınız?? Lütfen gerçek fikirlerinizi yazın bana samimi görüşleriniz ve fikirleriniz için yükledim zatan ben bu fotoları:))4. Ay bitiyor hala içime sinmiş değil çünkü sonuç..
fotoloarın operosyon geçirdikten sonraki halin mi canım ??
yazını okumadan önce gördüm profilde kımıl kımıl bişey yakından bi baktım güldürdün beni nereden de buldun ..memeler resmen baş kaldırmış
Çevir kazı yanmasında güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?