Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

arzum hanim beni arkadas olarak eklermisiniz hem fotograflarinizi merak ettim, hem busuru konuda bilgilisiniz bilgilerinizden faydalanmak isterim eger bir mahsuru yoksa tabi

her kadin gibi bende estetige ilgiliyim, bir kez amelyat gecirdim, damla protez taktirdim. Akabinde hamilelik gecirdigim icin memelerde biraz deformasyon olustu, aramizda birden fazla meme amelyati olan arkadaslar var, acaba ikinci bir amelyat nasil oluyor, ayni yerden mi kesik oluyor, yani ilk amelyattan farklari nelerdir? bu konuda kim biseyler yaza bilir?

Arkadaşlar Bugün bir arkadaşım meme silikonu için Atilla Oymak iyidir dedi . Giden gören duyan bilen var mı aranızda? Herkese sevgiler

Alümüm şu anda yok canım,kaldırdım.Avatar fotografım bana ait Yardımı olacağım bir konu olursa seve seve bilgilendirmeye çalışırım
Hamilelikten sonra haliyle memelerde deformasyona olur.İster protez olsun ister olmasın.Tabiki ikinci operasyon olabilir.Eger ciddi sarkma varsa dikleştirmeyle beraber bu operasyon yapılabilir.Dikleştirmeye gerek görülmezse memeyi toparlayabilmek için daha farklı bir ebatta ve şekilde başka bir protez tercih edilerek bu operasyon yapılabilir.Kesi yeri aynı yerden olabilir.Benim ikinci ameliyatımda aynı yerden açılmıştı..

Alümüm şu anda yok canım,kaldırdım.Avatar fotografım bana ait Yardımı olacağım bir konu olursa seve seve bilgilendirmeye çalışırım
Hamilelikten sonra haliyle memelerde deformasyona olur.İster protez olsun ister olmasın.Tabiki ikinci operasyon olabilir.Eger ciddi sarkma varsa dikleştirmeyle beraber bu operasyon yapılabilir.Dikleştirmeye gerek görülmezse memeyi toparlayabilmek için daha farklı bir ebatta ve şekilde başka bir protez tercih edilerek bu operasyon yapılabilir.Kesi yeri aynı yerden olabilir.Benim ikinci ameliyatımda aynı yerden açılmıştı..

Arkadaşlar Bugün bir arkadaşım meme silikonu için Atilla Oymak iyidir dedi . Giden gören duyan bilen var mı aranızda? Herkese sevgiler
Hmmmm..İsmini duymuştum ama forumda ameliyat olan varmı bilemiyorum :44: Araştır bakalım varsa çıkar bilgi alırsın zaten Canım sana tavsiyem aklında olan,ismini duyduğun,muayene ücreti almayan tüm doktorlarla görüş. Hiçbirşey kaybetmezsin,aksine daha çok bilgilenirsin ve daha dogru kararlar verirsin

:81: Araştırıyorum şimdilik. Biliyorsun ilk yazdığım anda çok heyecanlanmıştım hemen olur zannediyordum. Anladım ki çok da kolay değilmiş doktor seçimi. Tavsiyene uyacağımdan hiç kuşkun olmasın :13:. Şu an yok evlenme yıl dönümüne ameliyatım bitsin, yok yeni yıl, vazgeçtim bunlardan Acele etmeden kendim için doğru olduğuna inandığım doktoru bulmak. Tavsiyelerin için teşekkür ederim tatlım Sevgiler

kızlarrr fotoğraf ekledim bana yorum yaparmısınız?? lütfen gerçek fikirlerinizi yazın bana samimi görüşleriniz ve fikirleriniz için yükledim zatan ben bu fotoları:))4. ay bitiyor hala içime sinmiş değil çünkü sonuç..

memeli hatunlaaar bişey soracağımm siz günde ne kadar süre masaj yaptınız-yapıyorsunuz memişlerinize ?
birde nasıl ? doktorum bana yanlardan tutum ortaya itip bırakmamı söyledi öyle gösterdi ama başka türlü varsa onuda yapayım kapsül oluşmasından korkuyorum..
şuan bandajlı olduklarından çok oynatamıyorum onları :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…