memeli hatunlaaar bişey soracağımm siz günde ne kadar süre masaj yaptınız-yapıyorsunuz memişlerinize ?
birde nasıl ? doktorum bana yanlardan tutum ortaya itip bırakmamı söyledi öyle gösterdi ama başka türlü varsa onuda yapayım kapsül oluşmasından korkuyorum..
şuan bandajlı olduklarından çok oynatamıyorum onları :44:
memeli hatunlaaar bişey soracağımm siz günde ne kadar süre masaj yaptınız-yapıyorsunuz memişlerinize ?
birde nasıl ? doktorum bana yanlardan tutum ortaya itip bırakmamı söyledi öyle gösterdi ama başka türlü varsa onuda yapayım kapsül oluşmasından korkuyorum..
Gülmek güzeldir canım..Allahım gülmekten ayırmasın hepimiziBak buradan buldum http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
Bu arada ben bugün dayanamadım yine sütyen takımı aldımPullu pullu ışıl ışıl..Akşama foto çekilir eklerim artıkın
Risus cugum..Drita arkadaşımızında dedigi gibi sen sadece doktorunm önerdigi biçimde masaj yap sadece.Hatta masaj önermezse hiç yapma..Senin için en iyi kararı doktorun verecek,senin durumunla diger arkadaşların bizim durumumuz aynı olmaz unutmaÇok fazlada oynatmaya çalışma,içerisi henüz daha yeni,yara dikiş dolu..Allah korusun kanama yapabilir ....
Beratticigimm :)))) Evet,güzel oldu.Hep kendi memelerimi milletin gözune sokuyordum sanki.Degişiklik olsun biraz..Gözüne girsin benim memeler der gibi(null)
Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsunAkşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım )
Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsunAkşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım )
Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsunAkşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım )[/QUOT
Bende beklemedeyimm canımmmmmmmmm
bu amaliyatı olursam senin sayende olucakk senin fotoları görünce
daha bii cesaret geliyo banaa
bekliyorum ki ben
Canım,albümüm yok şu anda o yüzden göremiyorsunAkşam yeni cicilerimle fotograf çekilir eklerim görürsün canım )[/QUOT
Bende beklemedeyimm canımmmmmmmmm
bu amaliyatı olursam senin sayende olucakk senin fotoları görünce
daha bii cesaret geliyo banaa
Bakabilirsin canımmmmmmm
İnşallah sende istedigin memişlere kavuşursun canımÖnemli olan istedigin görünüme ulaşabilmek,mutlu olmak
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım,öpüyorum çok
Melisuzun isimli hesabımı kapatıp bu isimle devam edeceğim arkadaşlar üyeliğime!! Arkadaşlık taleplerımı başka biri sanıp geri çevirmezsenız memnun olurum canlarım)
Yeni kullanıcımı açtın canım?Keşke isim degişikligi için Muneye yazsaydın,yardımcı olurdu sana..Neyse hayırlı olsun,bende ekledim seni
arkadaşlar merhaba,
bireysel olarak meme estetiği olan arkadaşlardan birkaç tanesine yazdım ama doktorun karar vereceğini söyleyerek pek yardımcı olamadılar
ben şuan 2. bebeğime hamileyim kısmetse 1 ay sonra bebeğim doğacak
2 hamileliğimde de çok kilo aldım
gögüs sarktı. büyüdü ve uçlarıda büyüdü
şuan d beden takıyorum
ama zayıfken gögüslerim cok da küçük değildi?
şimdi ben araştırma yaparken neye dikkat edeyim
bana kas altı mı, zar altı mı yapılır, yada silikon takılır mı
sadece toparlanma mı yapılır?
fikirlerinize ihtiyacım var
hatta durumu bana benzeyip bu ameliyatı olmus olan arkadaşlar varsa beni arkadaş olarak ekleyip resimlerini gösterme şansı var mı_ teşekkürler şimdiden
Hadi ya yapabilir miydi birşeyhala şansım varsa deneyebilirim aslında sıfırdan başlamaktansa onu devam ettırmeyı tercıh ederdim:) mune kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?