bugün ilk görüşmemi yaptım devlet hastanesinde. denizlideki bütün dr lar ile görüşüp fikir almak istiyorum. çok garip oldum ya kocamdan başka bi erkek mememi tuttu sıktıdoktor sonuçta boyumu sordu köprücük kemiğimden ölçü aldı 17 dedi iyi dedi mememi mezura ile ölçmedi kendi eliyle tuttu sıktı mentordan başka kullanmıyorum dedi dolgun olsun istiyorum dedim dekolte kısmı yuvarlak mentor 300 cc kas altı olur yoksa silikon belli olur dedi bnmkiler minicik olduğundan sanırım şimdilik bu kadar haftaya da başka dr lar ile görüşürüm
silikonu medikalden alıyoruz dedi 2000 2500 gibi ameliyatta 700 900 arası dedi
sağol canım benim samimiyetine inanıyorum eminim bundan . :) çok sıkıntı çektim evet ama inşallah son bulacak artık. hakan bey bana döndü evet dönmesinin sebepleri var aslında burada yazmaya gerek yok. şuan ilgisi alakası çok iyi beni çok üzdüğünün farkında olduğunu söyledi . ve barışmamızın onuunda içini rahatlattığını hastalarıyla böyle sorunlar yaşamak istemediğini falan söyledi. elinden gelenin en iyisini yapacağını falan söylemişti ameliyat masasında :) bakacaz görecez artık yarın :)
Kızlar ameliyattan sonra kilo alan var mı? 6 kilo aldım. Göbegim cok şiş herkes hamileyim sanmıs
Hadi hayırlı olsunn....İlk adımı attın artık,gerisi çorap sökügü gibi gelir Kas altı yöntemi silikonu en iyi saklayan yöntemdir,ayrıca kapsül ve diger komplikasyonları en az olan en risksiz yöntemdir canım.Doktorun neyi uygun görürse ona odaklan.Burada şu yöntem iyi,bu yöntem en agrısız diye yazılan yorumlar kafanı karıştırmasın,doktorun ne diyorsa ona odaklan
Netten protezlerin Türkiye dagıtımını yapan firmalarla görüşürsen zaten yardımcıda olacaklardır fiyattaÇok güzel müjdeli haberlerle aramızda ol inşallah..Öpüyorum çok
ay inşallah olur 1500 e para biriktirmem lazım acilenn :))anladım canım o 1900ü pazarlıkla 1500 yaparlar :) sen kararını verde :)
Kızlar,hepinize iyi geceler..Yarın görüşmek üzere
Canım,öyle böyle sıkıntı çektin ama olsun sonuçta yeniden ameliyat oldun.Şİmdi artık pozitif düşünelim herşeyin çok güzel sonuçlanması için dua edelim...Bugün büyük gün,tabiki şu anda daha yeni birşeyler söylemek için ama bazı şeyleri belli edecektir azda olsaZamanla herşey çok degişecek ve daha güzel olacak Allahın izniyle Hayırlı güzel haberlerini bekliyorummm
Cnm benim nolur üzülme henüz yeni iyileşmesi için zaman gerek nasıl olduğunu görmedim ama yinede acele etme iyileşsin bakalım sonra belli olur herşey.şuan tek kelimeyle mutsuzum( sargılar açıldığında şoka uğradım ... olmayacak bu iş öbüründen beter olmuş mutsuzum yaaa artık yoruldum bıktım lanet olsun .
şuan tek kelimeyle mutsuzum( sargılar açıldığında şoka uğradım ... olmayacak bu iş öbüründen beter olmuş mutsuzum yaaa artık yoruldum bıktım lanet olsun .
şuan tek kelimeyle mutsuzum( sargılar açıldığında şoka uğradım ... olmayacak bu iş öbüründen beter olmuş mutsuzum yaaa artık yoruldum bıktım lanet olsun .
arzum merhaba cnm sana bişey sormak istiyorum mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım(yanlış hatırlamıyosam sen daha önce çift meme görüntüsüyle ilgili bişey ler yazmıştın bi konu içinde sanırım bi arkadaşın sorunuyla ilgiliydi ben nette araştırdım ama bişey bulamadım galiba bende böyle bi sorun oluşuyor gibi bana bildiklerindek biraz bahseder misin??benim protezim yerleştikçe böyle arada çizgi oluştu yani kendi olan memem ve protez ayrı gibi duruyo sanki
Ne oldu canım,hayırdır yaaa :26: Dur biraz bekle,sabırlı ol.Dikiş yerlerindemi sorun var,memelerdemi?? Anlamadımki üzülme biraz sabırlı ol.Eski halinden kötü olacagını sanmıyorum ben ama :44:
Cnm benim nolur üzülme henüz yeni iyileşmesi için zaman gerek nasıl olduğunu görmedim ama yinede acele etme iyileşsin bakalım sonra belli olur herşey.
doktor bey ne dedi nasıl bir savunmada bulundu merak ediyorum psikolojini bu kadar bozmaya hakları yok
ne dikişler dikiş ne memeler meme iğrenç bir görüntü doktor inatla düzelcek diyor ama mümkünatı yok. öncesindede düzelcek diyodu düzelmedi işte meme memelikten çıktı ben nerden bulaştım bu işe allah beni kahretseydi keşke allah belamı vereydi(( güzelleşelim derken ucubeye döndüm (( zaten ortada meme de yok dikişten başka birşey yok
ne diyecek hep düzelcek diyor bu görüntümü düzelcek hiç inandırıcı değilsiniz dedim düzelcek diyo başka ne denilirki bu durumda pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?