Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Hadi hayırlı olsunn.... İlk adımı attın artık,gerisi çorap sökügü gibi gelir Kas altı yöntemi silikonu en iyi saklayan yöntemdir,ayrıca kapsül ve diger komplikasyonları en az olan en risksiz yöntemdir canım.Doktorun neyi uygun görürse ona odaklan.Burada şu yöntem iyi,bu yöntem en agrısız diye yazılan yorumlar kafanı karıştırmasın,doktorun ne diyorsa ona odaklan
Netten protezlerin Türkiye dagıtımını yapan firmalarla görüşürsen zaten yardımcıda olacaklardır fiyattaÇok güzel müjdeli haberlerle aramızda ol inşallah..Öpüyorum çok

Canım,öyle böyle sıkıntı çektin ama olsun sonuçta yeniden ameliyat oldun.Şİmdi artık pozitif düşünelim herşeyin çok güzel sonuçlanması için dua edelim...Bugün büyük gün,tabiki şu anda daha yeni birşeyler söylemek için ama bazı şeyleri belli edecektir azda olsa Zamanla herşey çok degişecek ve daha güzel olacak Allahın izniyle Hayırlı güzel haberlerini bekliyorummm

kızlar bende tombul tombul memeler gorup cesaretlenıp yaptırmak ıstıyorum bende hıc yok ne yazıkkı.ama yenı uyeyım dıe kımse arkadaslık ıstegımı kabul etmıyor. benı ekleyenler olursa sevınırım. bu arada ANKARA da yaptıracagım doktor tavsıyesı versenız superrrr olur benıde alın aranıza bende eksıklıgımden kurtulayım

çok sağ ol canım burda sen ve diğer arkadaşları gördükçe cesaret geliyor çarşamba Okan Morkoç a gideceğim Hasan Beyin asistanlığını yaptığına göre oda çok iyidir gibi bir his var içimde bütün görüşmelerimi yapıp sömestırda olmak istiyorum Allah ım hayırlısı olur inşallah

Kızlar,hepinize iyi geceler..Yarın görüşmek üzere

arzum merhaba cnm sana bişey sormak istiyorum mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım(yanlış hatırlamıyosam sen daha önce çift meme görüntüsüyle ilgili bişey ler yazmıştın bi konu içinde sanırım bi arkadaşın sorunuyla ilgiliydi ben nette araştırdım ama bişey bulamadım galiba bende böyle bi sorun oluşuyor gibi bana bildiklerindek biraz bahseder misin??benim protezim yerleştikçe böyle arada çizgi oluştu yani kendi olan memem ve protez ayrı gibi duruyo sanki

şuan tek kelimeyle mutsuzum ( sargılar açıldığında şoka uğradım ... olmayacak bu iş öbüründen beter olmuş mutsuzum yaaa artık yoruldum bıktım lanet olsun .

şuan tek kelimeyle mutsuzum ( sargılar açıldığında şoka uğradım ... olmayacak bu iş öbüründen beter olmuş mutsuzum yaaa artık yoruldum bıktım lanet olsun .
Cnm benim nolur üzülme henüz yeni iyileşmesi için zaman gerek nasıl olduğunu görmedim ama yinede acele etme iyileşsin bakalım sonra belli olur herşey.

doktor bey ne dedi nasıl bir savunmada bulundu merak ediyorum psikolojini bu kadar bozmaya hakları yok

canım daha çok yeni ameliyatın biraz zamana bırak belki zamanla daha düzelir şeklini alır..moralini hemen bozma..doktorun bu duruma ne dedi

Çİft meme ile ilgili bir fotografta paylaşmıştım evet.Bu linke göz atarsan bulabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...at-yontemleri-hakkinda-bilgi-paylasim-41.html
Yeterli meme dokusu olan ve meme dokusu gevşemiş olan bir gögüse kas altına protez koyulursa bu durum gerçekleşebilir.Yada meme dokusu dar ise protezi geniş yüzeyli olursa yine alttaki protez meme dokusu dışına taşarsa çift meme görünümü olabilir..Bunlar hastaya yanlış uygulanan protez ebatı,genişligi ve yanlış yöntemden dolayı kaynaklanır..Genelde meme altında ve yanlarına belirgin olur bu durum..Şu an ameliyat olalı ne kadar oldu?

Ne oldu canım,hayırdır yaaa :26: Dur biraz bekle,sabırlı ol.Dikiş yerlerindemi sorun var,memelerdemi?? Anlamadımki üzülme biraz sabırlı ol.Eski halinden kötü olacagını sanmıyorum ben ama :44:

Ne oldu canım,hayırdır yaaa :26: Dur biraz bekle,sabırlı ol.Dikiş yerlerindemi sorun var,memelerdemi?? Anlamadımki üzülme biraz sabırlı ol.Eski halinden kötü olacagını sanmıyorum ben ama :44:

ne dikişler dikiş ne memeler meme iğrenç bir görüntü doktor inatla düzelcek diyor ama mümkünatı yok. öncesindede düzelcek diyodu düzelmedi işte meme memelikten çıktı ben nerden bulaştım bu işe allah beni kahretseydi keşke allah belamı vereydi (( güzelleşelim derken ucubeye döndüm (( zaten ortada meme de yok dikişten başka birşey yok

doktor bey ne dedi nasıl bir savunmada bulundu merak ediyorum psikolojini bu kadar bozmaya hakları yok

ne diyecek hep düzelcek diyor bu görüntümü düzelcek hiç inandırıcı değilsiniz dedim düzelcek diyo başka ne denilirki bu durumda pofff

Silikonlar çıktıgı için memeler boş küçük geldi tabi gözüne.Keşke yine uyumlu bir ebatta takılsaydı silikon.Dikişlerin eminim şu anda kötü duruyordur.Ama zamanla tabiki düzelecektir canım,bunu sakın kafaya takma bence..Bela falanda okuma,hiç öyle şeyler denirmi yahu Bela döner dolanır seni bulur Allah korusun başka işler yol açar başına...

arzum benimde bir sorum olucak,ben ameliyat olalı bir ay oldu ,şu an görüntü ve yumuşama gayet normal fakat,göğsümün arasındaki yani çatalında dediğimiz kısımda,alta doğru elimle baktığımda silikonun sertliğini hissediyorum ...bu geçicimi acaba silikon oturtukça geçermi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…