arzumcum sütyenim geldi sargıların üzerinden denememe rağmen beğendim 75 beden istemiştim. baya güzel ve kaliteliymiş. bayada esnekmiş ama olsun sıkı tutuyor genede iyiki ufak beden almısım. cuma günü dikişlerim ve sargılarım alıncak. hayırlısı inşallah çok merak ediyorum son durumumu :)
:))) iyileseyimm eller havaya yapacam. Aslında yarın eglenceye gidecez. Gelemem diyemedim. Ne giyecem onuda bilmiyorum. Suan cok dikler bol birsey giymem gerek ama bol kıyafetimde yok
ameliyat hastalık günlerinden sonra insan deli gibi eğlenme isteği duyuyor valla :)
Ehh biz boşuna demiyoruz Ay Yıldızın sütyeni çok iyi diyeZaten üzerinede yazıyor özellikle estetik ameliyatı sonrası için ideal sütyen diye,okumayanlar gidip okuyabilirler Cuma gününe az kaldı,umarım çok mutlu olacagın bir sonuçla karşılaşırsın canım arkadaşım Mutlu olmanı çok istiyorum inan bana..Herşey gönlünce olsun artık,öpüyorum çok Cuma günü çok mutlu güzel haberlerle bekliyorum seni buraya
haklısın bitanem :) cumartesiye ertelendim canım cuma günü full ameliyattaymış doktor cumartesi gidicem artık hayırlısı. çok sağol canım inşallah bandajların altı mutlu eder beni :)
bende cumartesi istanbula kontrole gittiğimde ay yıldızdan alcam sütyen 1 taneyle olmuyor bu arada kızlar izlerime bugün bakayım dedim inanamadım ten rengime dönmeye baslamıslar ve deli gibi kasınıyolar peçeteyle kaşıcam bişey olurmu ki
bugün ilk görüşmemi yaptım devlet hastanesinde. denizlideki bütün dr lar ile görüşüp fikir almak istiyorum. çok garip oldum ya kocamdan başka bi erkek mememi tuttu sıktıdoktor sonuçta boyumu sordu köprücük kemiğimden ölçü aldı 17 dedi iyi dedi mememi mezura ile ölçmedi kendi eliyle tuttu sıktı mentordan başka kullanmıyorum dedi dolgun olsun istiyorum dedim dekolte kısmı yuvarlak mentor 300 cc kas altı olur yoksa silikon belli olur dedi bnmkiler minicik olduğundan sanırım şimdilik bu kadar haftaya da başka dr lar ile görüşürüm
silikonu medikalden alıyoruz dedi 2000 2500 gibi ameliyatta 700 900 arası dedi
İnşallah canım inşallah.İnan çok güzel mutlu haberlerle gelmeni istiyorum canım benim... Biraz sıkıntı çektin ama olsun bak sabrın sonu selamettirDoktorun yine ilgilendi seninle Allah razı olsun.Ben eminimki Hakan bey elinden gelenin en iyisini yapmıştır
bugün ilk görüşmemi yaptım devlet hastanesinde. denizlideki bütün dr lar ile görüşüp fikir almak istiyorum. çok garip oldum ya kocamdan başka bi erkek mememi tuttu sıktıdoktor sonuçta boyumu sordu köprücük kemiğimden ölçü aldı 17 dedi iyi dedi mememi mezura ile ölçmedi kendi eliyle tuttu sıktı mentordan başka kullanmıyorum dedi dolgun olsun istiyorum dedim dekolte kısmı yuvarlak mentor 300 cc kas altı olur yoksa silikon belli olur dedi bnmkiler minicik olduğundan sanırım şimdilik bu kadar haftaya da başka dr lar ile görüşürüm
silikonu medikalden alıyoruz dedi 2000 2500 gibi ameliyatta 700 900 arası dedi
canım bnde ameliyatımı devlet hastanesinde oldum mentor marka yuvarlak takıldı,silikonu bizde medikalden aldık yani ztn hastaneye geliyor onlar pazarlık flnda yapabiliyorsun yerlerine git istersen senin söylediğin fiyat brz fazla geldi bana 1500 civarında fiyatlar başka medikalcilerede sor istersen bi.
Fazlanazli ,hadi hayirli olsun:) ilk adimi atmisssin.ilk muayenede cekiniyor biraz insan ama sonra alisiyorsun. Umarim hersey gonlunce olur:)
ben bugün bir doktor ile görüştüm bu siteden bir arkadaşımız ona ameliyat olmuş 5 sene önce memnunum dedi bende bi cesaret gittim doktorun verdiği medikal numarasını aramadım netten araştırdım bu mentor markayı ithal eden firma ile görüştüm oda 1900 tl dedi daha karar verilmediği için siz doktor ile görüşün kesinleşince yardımcı oluruz dedi
başka bi hasttaneden başka doktora randevu aldım çarşamba gününe sonrada özel hastanelere gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?