Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

cnm bnmkıler yuvarlak hıgh profıl.

sana çok soru sordum ama ( tam şeklini almaları ne kadar sürdü ameliyat öncesi resimlerinde ki göğüs şeklimiz birbirine çok benziyo o yüzden sana soruyorum cnm.bede 380 cc yuvarlak ama düşük profil var kas altında 3 ay oldu altlar boş kaldı gibi yani protezlerim aşağı iner de altları daha dolu dururmu acaba zamanla yaaa 3 aydır kafayı yedim bunlarla acaba daha değişirmi görüntü keşke bende yüksek profil koydursaydım ya

arzum 77 cnmsın yaa ben bunların aşağı inmesini istiyorum da daha zamanım var yani:))

günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam

Ayy çok heyecanlııı Canım hiç heyecan yapma,umursamaz rahat takılmaya çalış..Aklına gelince hiçte heyecanlı degilim gibi şeyler yapmaya çalışşşşş.... O nasıl olacaksa artık Yavrum bu senin memişlerinle geçirdigin son günün,yani memişsizlikle..Bunun bile tadını çıkar,onları sev okşa,ellerin gögsünde uyut.Bu zamana kadar seninleydiler,onlara yarın en güzel hediyeyi verecegini söyle Biraz canlarını acıtacaksın ama sonu çok güzel olacak inşallahh... Çok duygusalim be pehh... Mümkün mertebe bugün kendini fazla yormamaya,iyi uyumaya bakki yarın ameliyata dinlenmiş bir vücutla gir.Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın unutma herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

Ameliyattan sonra bazı doktorla gögsü sıkı sıkı bandajkıyorlar ve üzerinden ameliyat sonrası korse şeklinde sütyeni takıyorlar.Her doktor farklı bir teknik kullanıyor canım.Doktorun senin için en dogru olan teknigi kullanacaktır merak etme Sporcu sütyenini sonrada alırsın,birşey olmaz Ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini tavsiye ederim.Beden ölçüne göre aldıgın için şimdiden bile alabilirdin ama olsun,acelesi yok.Doktorun belki bir marka tavsiye edebilir,ona göre alırsın Lütfen yarından sonra kendini iyi hissettigin zaman hemen bize yaz bilgilendir olurmu.Merakta bırakma bizi.Tüm ayrıntıları istiyoruzzzzz :13:

Ben kahvaltıya kaçıyorum kızlarr.. Bugünde doktorumla randevum varr Artık akşama dogru görüşürüz herhalde..Öpüyorum sizi,görüşürüüüzzz...

kızlaaarrr doktorumla görüştüm pazartesi ameliyat oluyorum yuvarlak protez kullanacağını söyledi taktıran varmı resimlerin bakabilir miyim?

günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam

Şimdiden geçmişler olsun, yolunda geçer umarım ameliyatınn

Güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyleeee

yok canmm ya hıc onemlı degıl ıstedıgını sorabılırsın.1 yılı buluyo tam seklını almaları ama 6. ayda nasıl olacagı assagı yukarı belıırgınlesıyo.
sen mı ıstedın dusuk profılı yoksa doktorunmu oyle karar verdı.
bana ılerı dogru buyuklugun artması ıcın hıgh profıl demısti. mesela low 3cm moderate 5 cm hıgh profıle 7 cm ılerı goturur demıstı. aralıkları bu sekıldeydı ama
rakamları tam olarak hatırlamıyorum belkı daha fazladır. oyle dıyıncede buyutmek ıcın oluyorum zaten doktorumda hıgh dedı onu yaptı

Son düzenleme:

Arzumcum sen daha önce bi yorumda demiştin ki ' ameliyat sonrası yan yatma sakın diye ' hatırlarsın belki... herhalde sekil bozukluğu oluşmasın diye falandır peki ne kadar süre yan yatmamak gerekiyo ben merak ettim hem herkese de bilgi olur ben yan uyuyan biri olarak bu bilgi önemli benim için. Burnumdan ameliyat olduğumda bile 1 hafta 10 gün zor dayandım ufak ufak yan yattım sen ameliyat sonrası ne kadar süre yan yatmadın ve hareketlerini ne kadar zaman kısıtlı kullandın cnm .... :18:

kitle vs diyosunuz da benim gögsümde de var bi ceviz kadar ama masum bi kitle demişlerdi kontrollerimde de hep temiz gözüktü 10 kadından 9 unda var endişe etme dediler ama bu meme ameliyatına sorun teşkil eder mi ya da ameliyat sırasında o bezeleri alırlar mı mesela??? Arzum galiba sende de vardı yanlış mı hatırlıyorum ameliyatta aldırlar mı yoksa önemli olmadığı için dokunmayıp direk protezi mi yerleştirdiler bilgi verirsen çok sevinirim. benim ilk oğlum 1.5 aylıkken elime gelmişti suan oğlum 4.5 yaşında hala aynı boyutta gögsümde duruyo emziriyorum ve şekli falan tehlikeli gözükmediği için almamışlardı..

bende de var ama dedğin gibi cogu kadında oluyormus. ameliyata sorun olacagını sanmıyorum

bana doktorum düşük profil uygun görmüş ama yüksek olmalıymış şimdi anlıyorum

Ameliyattan sonra sırtüstü düz yatmanın çok önemli oldugunu söylemişti doktorum.Bunun nedeni henüz iç kısımların çok yeni yara olması ve bu ilk zamanlarda protezler kendine yer edinecegi için yan yatma halinde protezlerde yanlış biçimde yer edinebilecegini söylemişti.Yan yattıgın taraftaki gögüs içe dogru,biri biraz daha aşşagıda veya yukarıda olması gibi.Sırtüstü yatmak protezi dogru yerde sabitlemek oluyor yani Bende burun ameliyatında sürekli sırtüstü yatıyordum.Biraz sıkıntılı,bel agrılarını tetikleyen bir durum olsada ameliyatın başarı oranını,sonraki görüntüyü etkiledigi içim dişimizi sıkmak gerekiyor.Ben ne zamana kadar sırtüstü yatmıştım net hatırlamıyorum .Ama ilk iki,üç hafta bence önemli.Üçüncü haftada hafif yan dönüşlerle uzun süreli olmamak kaydıyla yan yatılabilir bence.Yada sırt kısma yastık destegi vererek,pozisyonu rahatlatarak bu süreç daha sıkıntısız bir hale getirilebilir...

Ameliyatımı olmadan bir sene önce fark etmiştim gögsümdeki fibrokistleri.Meme cerrahıma ve plastik cerrahıma bu durumumu belirtmiştim.Bu ameliyatı olmamda hiçbir sakınca yoktu.Gögsümdeki kistler alınması gereken kistler degildi.Her kadında belirli bir yaştan sonra olan ve ara ara ortaya çıkıp kıssa süreli rahatsızlıklar veren fibrokistlerdi.Ameliyat esnasında alınmasına gerek yoktu,alınmadı.Ameliyattan sonra bu fibrokistlerimi hiç hissetmedim,hiçbir rahatsızlıkta yaratmadı dogrusu.Sanki bu ameliyat bana çok iyi gelmişti..Bence protez ameliyatından önce bie meme cerrahına yada genel carrah doktoruna gidip bu ameliyatı olmak istedigini söylemelisin.Gerekirse durumuna tekrar bakılır ve ona göre sana birşey söylenir.Aynı boyutta duran bir kitle ise belki bu ameliyatla zaten gögsün açılacagı için müdahale edilip alınması istenebilir

Canım sana da geçmişler olsun diyim, toparlanır toparlanmaz güzel msj larını bekliyoruzz..

kızlar merhaba ameliyatımı oldum korktuğum kadar zor olmadı..Bugün 3.cü günüm çok şişler sadece birde kalkarken çok zorlanıyorum ama muhteşem duruyorlar 350cc takıldı çok mutluyum sabırsızlıkla doğallaşmalarını bekliycem.Ödem çok fazla kızlar ne yapmam lazım ödem atabilmem için özel içtiğiniz çay varmı?ben atlattım darısı bu ameliyatı olmak isteyen tüm arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…