cnm bnmkıler yuvarlak hıgh profıl.
Bir seneye kadar inanılmaz degişiyor canım..Ameliyat olduktan bir ay sonra degişim başlıyor aslında.Sana uygulanan yönteme,senin olan kendi doku yogunluguna,protez büyüklügü bu süreyi degiştirirAma bir senenin sonunda gerçek,orijinal haline geliyor :92:
günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam
ayyy evet cimbom yaa yerimde duramıyorum valla bugün nasıl geçecekse bilmiyorum hiç:))senin profilde görmüştüm cicişlerini çok güzeldi valla benim de istediğim gibi olur inşallah:) bişey sorcam ameliyattan sonra göğüsler bandajlı oluyo dimi. ne zaman sporcu sütyeni takılıyo. bana bilgi verin ben almadım sporcu sütyeni bedenimin ne olacağını bilmediğim için. siz naptınız. ayy aklıma artık şu nasıl olcak bu nasıl olcak diye sorular gelir duruurr
arzum 77 cnmsın yaa ben bunların aşağı inmesini istiyorum da daha zamanım var yani:))
kızlaaarrr doktorumla görüştüm pazartesi ameliyat oluyorum yuvarlak protez kullanacağını söyledi taktıran varmı resimlerin bakabilir miyim?
günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam
kızlaaarrr doktorumla görüştüm pazartesi ameliyat oluyorum yuvarlak protez kullanacağını söyledi taktıran varmı resimlerin bakabilir miyim?
mersi canım ameliyatıma saatler kaldı biraz heyecan yaptım doğal olarak sabah 9:00 ameliyatta olucam dualarınızı eksik etmeyin
shans ve arzumun yuvarlak protez
sana çok soru sordum ama( tam şeklini almaları ne kadar sürdü ameliyat öncesi resimlerinde ki göğüs şeklimiz birbirine çok benziyo o yüzden sana soruyorum cnm.bede 380 cc yuvarlak ama düşük profil var kas altında 3 ay oldu altlar boş kaldı gibi yani protezlerim aşağı iner de altları daha dolu dururmu acaba zamanla yaaa 3 aydır kafayı yedim bunlarla acaba daha değişirmi görüntü keşke bende yüksek profil koydursaydım ya
Ayy çok heyecanlıııCanım hiç heyecan yapma,umursamaz rahat takılmaya çalış..Aklına gelince hiçte heyecanlı degilim gibi şeyler yapmaya çalışşşşş.... O nasıl olacaksa artık Yavrum bu senin memişlerinle geçirdigin son günün,yani memişsizlikle..Bunun bile tadını çıkar,onları sev okşa,ellerin gögsünde uyut.Bu zamana kadar seninleydiler,onlara yarın en güzel hediyeyi verecegini söyle Biraz canlarını acıtacaksın ama sonu çok güzel olacak inşallahh... Çok duygusalim be pehh... Mümkün mertebe bugün kendini fazla yormamaya,iyi uyumaya bakki yarın ameliyata dinlenmiş bir vücutla gir.Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın unutma herşey çok güzel olacak Allahın izniyle
Ameliyattan sonra bazı doktorla gögsü sıkı sıkı bandajkıyorlar ve üzerinden ameliyat sonrası korse şeklinde sütyeni takıyorlar.Her doktor farklı bir teknik kullanıyor canım.Doktorun senin için en dogru olan teknigi kullanacaktır merak etmeSporcu sütyenini sonrada alırsın,birşey olmaz Ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini tavsiye ederim.Beden ölçüne göre aldıgın için şimdiden bile alabilirdin ama olsun,acelesi yok.Doktorun belki bir marka tavsiye edebilir,ona göre alırsın Lütfen yarından sonra kendini iyi hissettigin zaman hemen bize yaz bilgilendir olurmu.Merakta bırakma bizi.Tüm ayrıntıları istiyoruzzzzz :13:
Bir arkadaşım gögsünden ceviz büyüklügünde kitle aldırmıştı.İlk bir hafta evinde istirahat etti.Kitlenin boyutu,hastanın durumu ile ilgili degişebilen bir durum olabilir bence.Her ameliyattan sonra ilk hafta yatak istirahati gereklidir
kitle vs diyosunuz da benim gögsümde de var bi ceviz kadar ama masum bi kitle demişlerdi kontrollerimde de hep temiz gözüktü 10 kadından 9 unda var endişe etme dediler ama bu meme ameliyatına sorun teşkil eder mi ya da ameliyat sırasında o bezeleri alırlar mı mesela??? Arzum galiba sende de vardı yanlış mı hatırlıyorum ameliyatta aldırlar mı yoksa önemli olmadığı için dokunmayıp direk protezi mi yerleştirdiler bilgi verirsen çok sevinirim. benim ilk oğlum 1.5 aylıkken elime gelmişti suan oğlum 4.5 yaşında hala aynı boyutta gögsümde duruyo emziriyorum ve şekli falan tehlikeli gözükmediği için almamışlardı..
yok canmm ya hıc onemlı degıl ıstedıgını sorabılırsın.1 yılı buluyo tam seklını almaları ama 6. ayda nasıl olacagı assagı yukarı belıırgınlesıyo.
sen mı ıstedın dusuk profılı yoksa doktorunmu oyle karar verdı.
bana ılerı dogru buyuklugun artması ıcın hıgh profıl demısti. mesela low 3cm moderate 5 cm hıgh profıle 7 cm ılerı goturur demıstı. aralıkları bu sekıldeydı ama
rakamları tam olarak hatırlamıyorum belkı daha fazladır. oyle dıyıncede buyutmek ıcın oluyorum zaten doktorumda hıgh dedı onu yaptı
Arzumcum sen daha önce bi yorumda demiştin ki ' ameliyat sonrası yan yatma sakın diye ' hatırlarsın belki... herhalde sekil bozukluğu oluşmasın diye falandır peki ne kadar süre yan yatmamak gerekiyo ben merak ettim hem herkese de bilgi olur ben yan uyuyan biri olarak bu bilgi önemli benim için. Burnumdan ameliyat olduğumda bile 1 hafta 10 gün zor dayandım ufak ufak yan yattım sen ameliyat sonrası ne kadar süre yan yatmadın ve hareketlerini ne kadar zaman kısıtlı kullandın cnm .... :18:
kitle vs diyosunuz da benim gögsümde de var bi ceviz kadar ama masum bi kitle demişlerdi kontrollerimde de hep temiz gözüktü 10 kadından 9 unda var endişe etme dediler ama bu meme ameliyatına sorun teşkil eder mi ya da ameliyat sırasında o bezeleri alırlar mı mesela??? Arzum galiba sende de vardı yanlış mı hatırlıyorum ameliyatta aldırlar mı yoksa önemli olmadığı için dokunmayıp direk protezi mi yerleştirdiler bilgi verirsen çok sevinirim. benim ilk oğlum 1.5 aylıkken elime gelmişti suan oğlum 4.5 yaşında hala aynı boyutta gögsümde duruyo emziriyorum ve şekli falan tehlikeli gözükmediği için almamışlardı..
Canım sana da geçmişler olsun diyim, toparlanır toparlanmaz güzel msj larını bekliyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?