• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

gizemli senin fotolara bayıldım zaten 375 cc çok büyük durmamış çok doğal olmuş benim biraz yaşta var iki çocuktan sonrada içleri boşaldı yaşımdan dolayıda sarkmalar oldu azda olsa zaten asimetri var bende biri 325 diğeri 350 olucak bakalım artık gizemli darısı bizim başımıza :16::16:

benımde soldakı meme dokum sağdakınden 25 cc gıbı fazlaydı.benımde o yusden solda 350 sağda 375 var yanı 375 te esıtlendıler.senınde benımkı gıbı olacak ve esıtlenecek.
bende buyuk durmamasının nedenıde oncesınde sıfır olmamdı.

benımde soldakı meme dokum sağdakınden 25 cc gıbı fazlaydı.benımde o yusden solda 350 sağda 375 var yanı 375 te esıtlendıler.senınde benımkı gıbı olacak ve esıtlenecek.
bende buyuk durmamasının nedenıde oncesınde sıfır olmamdı.

gizeml ayyyyyyyy bayıldım resimlerine senin ben harikalar maşallahh.önceden bende sıfırdım şimdi 380cc yuvarlak var sanırım seninkilerde yuvarlak ama ebat çok iyi benim daha küçük duruyo cicişler sen ameliyat olalı ne kedar oldu cnm? benim 3 ay oldu sence daha aşağıya kayarmı bunlar benim altlar sanki biraz boş duruyo hala seninkiler gibi durmuyo önce ki halimde senin ilk halinden bi tık daha büyük ölee düşün doktorum bana senin kiler tüberoz meme(halk arasında keçi memesi)diyolarmış öle demişti ve ısrarla damla takmak istememişti.senin fotolara bittim ama harika olmuş.

Son düzenleme:
resmime bakarmısın sence daha aşağıya inerlermi

canım sayfana yazdım burayada yazmak istedim...Gayet dolgun vede güzel sen evham yapma bence bu ölçü olsa benimde daha ne isterim:52::52:canım bu arada senin silikon öncesi göğüs cup ölçün ne idi yani azda olsa göğsün varmıydı banada 350 takılıcak göğsüm azda olsa var 75 a cup senin göğüs ölçün kadar olsa iyi daha büyüğünü istemem zaten offff son iki gün ölücem heyecandan sizde olmasanız kiminle paylaşıcam kimse bilmiyor çevremden

Son düzenleme:
hiç meme dokusu olmayan bırısı ıcın 350 cc norml bı boyut... yada b cup memesı olup sarkma olan ustlerı bosalan bırı ıcınde normal bı boyut..
bende petunyalara katılıyorum..sakın buyuk deme cunku meme oturdugu zaman kuçuk bıle gelebılıyo ınsana..
sahsen benım sıfır meme dokum vardı 375 cc var suanda.gayet norma duruyolar.desteklı kullandıgım zamanlardakı gıbı aynı.
doktorun daha ıyı bılır o yusden ona bırak..hatta kucuk durursa bıraz daha buyugunu kullanında dıyebılırsın.
ben hep abartı olmayacak sekılde buyuk dedım ve ıstedıgım gıbıde oldu.bazen 400 de olabılseydı ıyı olurdu dıyorum. ama sıfır meme dokusuna 375 sıgması bıle benı
cok mutlu ettı.
doğal olsun dedııgınızde doktorlra genelde kucuk anlıyolar ona dıkkat et.
bı kere oluyosun amelıyatı sonucta ,, ucrette yuksek zaten ve sunu dusun buyuk olsa mı mutsuz olursun yada kucuk oldugunda desteklı takmaya tekrar mahkum kaldıgınamı.
bunun mukayesesını yap ve ona gore karar ver.

cnm seninkiler yuvarlakmı bide düşük profil mi yüksek profil mi??

canım vaktim çok az kaldı. Salı günü ameliyatım var sana sorma nedenime gelince seninle vücut ölçülerimiz aynı bende iki doğum yaptım doktorumun dediği göğüs dokun iyi yuvarlak kas üstü mentor silikon benim en büyük sorunum boyutu hala karar veremedim 400cc aklımdan gçmiyor değil çokmu büyük olur bilemiyorum ben 38 benden giyiyorum kıyafette 400cc olursa bedenimde değişicektir ..zannedersem etrafımda silikonlu kimsede yok birebir görüp tahmin yürütsem sana soruyorum canım ben ne yapayım şimdi.......

Canım son günler foruma giremedim.Yeni cevap yazabiliyorum kusura bakma :34: Bana 400cc lik silikon kas zarı altına takıldı.Sanırım kas üstüne takılsaydı bir tık daha büyük durabilirdi :52: Doktorun kaç cc tavsiye etti sana?Kas üstü olacagı için büyüklügünü belli eder protezin,üst bedeninde degişir tabi..Nerdede oturuyorsun bilmiyorum ama görüşebilme imkanımız olsaydı memişlerimi gösterirdim sana :34: Arkadaş olarak ekliyorum seni,albümüme bakarak fikir edinebilirsin.Ama unutmaki bazı fotolarda oldugundan daha büyük çıkabiliyor.Normalde gayet olması gereken,ideal boyutta gögüslerim var :16:

gizeml ayyyyyyyy bayıldım resimlerine senin ben harikalar maşallahh.önceden bende sıfırdım şimdi 380cc yuvarlak var sanırım seninkilerde yuvarlak ama ebat çok iyi benim daha küçük duruyo cicişler sen ameliyat olalı ne kedar oldu cnm? benim 3 ay oldu sence daha aşağıya kayarmı bunlar benim altlar sanki biraz boş duruyo hala seninkiler gibi durmuyo önce ki halimde senin ilk halinden bi tık daha büyük ölee düşün doktorum bana senin kiler tüberoz meme(halk arasında keçi memesi)diyolarmış öle demişti ve ısrarla damla takmak istememişti.senin fotolara bittim ama harika olmuş.

ıyıkıde doktorunu dınlemıssın yoksa ustlerın bos kalırdı.. banada doktorum damla yaparsam 3 ay sonra begenmedım dıye gelırsın dedı.. o yusden yuvarlakta hemfıkır olunca hıc karısmadım gerısıne ve bana deseydı kı sana damla uygun kalkar gıderdım..
senınde daha 3 ay olmus ve zamanla dahada yumusayınca dahada dolgun olacaklar ve 380 cc de azımsanak bır boyut degıl.
sabırlı ol canım... benım 2 yıl 3 ay bıttı. zamanlada daha guzel oluyo.

canım sayfana yazdım burayada yazmak istedim...Gayet dolgun vede güzel sen evham yapma bence bu ölçü olsa benimde daha ne isterim:52::52:canım bu arada senin silikon öncesi göğüs cup ölçün ne idi yani azda olsa göğsün varmıydı banada 350 takılıcak göğsüm azda olsa var 75 a cup senin göğüs ölçün kadar olsa iyi daha büyüğünü istemem zaten offff son iki gün ölücem heyecandan sizde olmasanız kiminle paylaşıcam kimse bilmiyor çevremden

benim 80 a idi cnm küçüktü göğüslerim şimdi b cup takıyorum

Canım son günler foruma giremedim.Yeni cevap yazabiliyorum kusura bakma :34: Bana 400cc lik silikon kas zarı altına takıldı.Sanırım kas üstüne takılsaydı bir tık daha büyük durabilirdi :52: Doktorun kaç cc tavsiye etti sana?Kas üstü olacagı için büyüklügünü belli eder protezin,üst bedeninde degişir tabi..Nerdede oturuyorsun bilmiyorum ama görüşebilme imkanımız olsaydı memişlerimi gösterirdim sana :34: Arkadaş olarak ekliyorum seni,albümüme bakarak fikir edinebilirsin.Ama unutmaki bazı fotolarda oldugundan daha büyük çıkabiliyor.Normalde gayet olması gereken,ideal boyutta gögüslerim var :16:

canım teşekkür ediyorum evet albümüne baktım ve bayıldım süper olmuş büyükte değil bana göre:16::16:ben ankarada olucam ameliyatı doktorum muayene sonrası dokumun yeterli olduğunu 350 düşündüğünü söyledi ben büyük olur diye düşünüyordum fakat değilmiş...Kesinlikle 350 altı istemiyorum yardımın için teşekkür canım :16::16::16:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.... Önümüzdeki hafta pazartesi silikon taktırıyorum ve iş yerime ne diyeceğimi bilmiyorum bi fikri olan var mı? doktorum 10 gün dinlenirsen daha iyi olur dedi o yüzden geçerli bi hastalık bulmam lazım. yarın kontrole gidiyorum işyerime göğüsümde ağrı var şişkinlik var dedim ama devamını nasıl getireceğimi bilemiyorum. yardıımmmm.....

canım teşekkür ediyorum evet albümüne baktım ve bayıldım süper olmuş büyükte değil bana göre:16::16:ben ankarada olucam ameliyatı doktorum muayene sonrası dokumun yeterli olduğunu 350 düşündüğünü söyledi ben büyük olur diye düşünüyordum fakat değilmiş...Kesinlikle 350 altı istemiyorum yardımın için teşekkür canım :16::16::16:

Gerçekte görsen eminim daha çok begenirsin :34: Hiçte abartı olmayan büyüklükteler.350cc kas üstüne bence iyi bir boyut,doktorunda onu tavsiye etmiş zaten :34: Bence doktoruna güven,dolu dolu güzel gögüsler istiyorsan eminimki istedigin sonuca ulaşacaksın :54: En güzel,mutlu haberlerle aramızda ol canım,öpüyorum çok :54:

Son düzenleme:
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.... Önümüzdeki hafta pazartesi silikon taktırıyorum ve iş yerime ne diyeceğimi bilmiyorum bi fikri olan var mı? doktorum 10 gün dinlenirsen daha iyi olur dedi o yüzden geçerli bi hastalık bulmam lazım. yarın kontrole gidiyorum işyerime göğüsümde ağrı var şişkinlik var dedim ama devamını nasıl getireceğimi bilemiyorum. yardıımmmm.....

Ameliyattan sonra sırt agrıların olacak ve hareketlerinde biraz kısıtlamalarda olacak.Agır kaldıramayacaksın,oturup kalkarken dikkat etmen gerekecek,kollarını uzatıp birşey alman zor olacak...Yani ilk 10 gün yatak istirahati yapsan gerçekten iyi olur..Sırtım tutuldu diyebilirsin,ameliyat oldugunu söylemen gerekirse gögüs hastalıları ile ilgili bir hastalık söyleyebilirsin.Gögüslerinden kitle aldırdıgını söyleyebilirsin mesela silikon ameliyatı oldugunu saklamak istiyorsan :34:

Kızlar merhaba :) Bir iki hafta önce sağ mememde nohut buyuklugunde bir sertlik elime geldi ve ben ***panik oldum tabii :18: Bu ne şimdi diye.Aile hikayemde de meme kanseri vakası olduğundan olsa gerek (teyzem).Tabi hemen Tuğrul ***beyi aradım.O da bana endişe edecek bir şey olduğunun sanmıyorum süt bezesi (dedi sanırım panikten anlayamadım) olduğuna eminim ama aile hikayende olduğu için uyanık olmakta fayda var dedi bana.Bir meme ultrasonu çektir ve gel kontrol edelim dedi.
Nihayet iki gun once jinekoloğuma gittim.Kendisi ***erkek:))Durumu anlattım.Ultrason çektir bi bakalım dedi.Sonra radyoloji uzmanına yönlendirildim (o da erkek) Neyse sedyeye uzandım ama ben tabii kıpkırmızıyım (Allahım şimdi benim silikonlar kabak gibi çıkcak ortaya):17:Neyse ustumdedi ortuyu kaldırdı.Şöyle bir iki elledi sağ gogsumu eveet neler varmış bakalım derken (o anda anladı herhalde ki şöyle daha bir dikkatli baktı) ben de –neler varmış söylememe gerek var mı acaba dedim gülerek- o da guldu –hayır hiç onemi yok – dedi .Hiç utandırmadı beni sagolsun.
O sırada sag memedeki kitle gorundu ekranda evet bu bir fibro adenom dedi.Endişelenecek hiçbirşey yok ***iyi huylu bir tumordur dedi.bir cok bayanda olurmuş.Kontrol altında tutmamız için 6 ayda bir ultrason çektimen lazım dedi.Buyurse alırız dedi ama genelde gerek kalmazmış.Bunları söylerken yardımcısı iki bayan doktor da yanımıza geldi baktılar ekrandan.Benim silikonları onlar da gordu tabii.Ama çok guselll olmuşlarrrr diye bayağı bir incelediler benim memişleri ehu ehu.Hatta biri ayy benim de çok ihtiyacım var ben de istiyorum yaaa falan yaptı.(konu bir anda bayansal geyiğe dondu anlayacağınız)Ben de yaptırın o zaman dedim korkulacak bir şey yok falan dedim.
Sonra raporumu yazdı.Aman yarabbi her iki memede de silikon protez mevcut yazmaz mı?? Ben tabi o sonucu bu sefer jinekoloğuma gösterdim.O da şöyle bir okuduu okuduuu.Ben tabi gülmemek için kendimi zor tutuyorum hem de utancımdan yerin dibindeyim :17:Hiç o konuya değinmedi sagolsun.Aynı şeyleri o da söyledi zararsız, kontrollerini aksatma falan .
Yani şekerler meşhur oldu benim memeler hastanede duymayan kalmadı.Ama çok rahatladım açıkçası.Sizler de her 6 ayda bir mutlaka tetkiklerinizi yaptırın kıslar.Optum hepinizi….
geçmiş olsun canım böyle durumları ertelememek gerek hiç utanma sağlığın herşeyden önce gelir bende 1,5 ay önce meme büyültme ameliyatı oldum ama 20 gündür senin gibi nohut buyüklüğünde önceden yoktu ama ameliyattan sonra ortaya çıktı canım çok sıkkın dok.gittim protez pürtügü olabilir ama senin dokundanda olabilir 6 ay bir bekle dedi sanırım yeni ameliyat olduğum için ultrason nasıl bildiğim kadarıyla bayaa can acıtıcı birşeymiş ...ne yapacağım bilmiyorum

canım göğüs dokum çok azmış doktorum söyledi. Ben büyük istiyorum 325cc yada 350 doktorum 300cc ısrarlı offf bilemiyorum.Eğer 300cc olursa südyen bedenim kaç olur?? şu anda 75A kullanıyorum oda dolu dolu değil tabiki:50::50:

canım benim 75aa idi seninkilerden çok daha minik hiçbir sütyene giremiyordum 275cc ile 75 b oldum

Back