Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

hadı canım hayırlı olsun. atlattın sende...mutlu olmana cok sevındım.
bol bol su iç ödem atmak için.

Maşallah canım.Hadi geçmiş olsun,darısı ameliyat günü bekleyen arkadaşlara inşallah.. 350cc eminim çok güzel olmuştur Ödemler zamanla geçer canım,merak etme.Bazı bitkiler kanı sulandırır ve henüz içeride yara olan bölgelerde kanama yapıp ameliyat sürecini olumsuz bir yere getirebilir.Bu yüzden bitki çaylarından uzak dur,bol bol su iç.Vücudundaki narkozu,narkotik ilaçları at.Kollarını zorlama,istirahat etmeye bak.En kıssa zamanda daha iyi olacaksın

Geçmiş olsun cnm hadi gözün aydın kurtuldun bak bundan sonra günden güne iyileşirsin artık.Bol bol dinlen fazla zorlama kendini dikkat et kendine olur mu.

çok geçmiş olsun

Hosgeldin canım, cok iyiyim mutluyum msjlarını görmek beni cok mutlu ediyor. İyiles fotograf ekle canım. Darısı bana ve nemutlubanaya artık :)

ayyyy çok geçmiş olsun bende pazartesi olacağım inşallah senin gibi mutlu çıkarım ameliyattan kötü olmasından çok korkuyorum inş umduğumdan da güzel olur kızlar dua edin benim için bana 250 cc takılacak çok küçük olmaz inş...

Hayirli olsun, insallah en guzel sekilde atlatirsin.muhtesem olduklarina eminim gule gule kullan saglikla:)

çok geçmiş olsun cnm güle güle kullan:))eminim çok güzel olmuşlardır..

kızlar hepinize teşekkür ediyorum ağrılarıma rağmen çok mutluyum sizlerin desteği olmasaydı süreç kolay geçmezdi hepinizi seviyorum iyiki varsınız

kızlar hepinize teşekkür ediyorum ağrılarıma rağmen çok mutluyum sizlerin desteği olmasaydı süreç kolay geçmezdi hepinizi seviyorum iyiki varsınız

Canım geçmişler olsun,en kısa sürede toparlanırsın umarım.Kime ameliyat oldun,yöntem ne,ay benim de 320 cc olacak ama doktora söylesem mi acaba diyorum 350yi de bir denese mi :44:

Canım geçmişler olsun,en kısa sürede toparlanırsın umarım.Kime ameliyat oldun,yöntem ne,ay benim de 320 cc olacak ama doktora söylesem mi acaba diyorum 350yi de bir denese mi :44:

canım benim göğüslerim azda olsa vardı ama doğumlardan sonra içleri boşaldı..Ben ankarada oldum gatada kas üstü yuvarlak menton takıldı boyut süper bana göre bende acaba büyükmü olur diye düşünüyordum ama büyük değiller 350 cc düşün derim boy ve kilonda musaitse eğer benim boy 168 kilom 55 350 cc doktorum tavsiye etti bana doğal olurlar dedi dediği gibide duruyorlar inşallah küçülmezler şişlikler gidince ama muhteşem bir duygu sende olduğunda hak vericeksin bana özgüvenim tavan yaptı bir anda

Ne güzel maşallah,darısı başıma 6 günüm kaldı benim de...
Doktora söyleyeceğim ameliyat sırasında bir baksın,ama yine de uygun gördüğüne karar versin.

kızlar size bir sorum olucak ameliyat olalı 3 gün oldu kendi başıma yataktan kalkamıyorum destek almam gerekiyor bu ne zamana kadar devam eder acaba????

kızlar size bir sorum olucak ameliyat olalı 3 gün oldu kendi başıma yataktan kalkamıyorum destek almam gerekiyor bu ne zamana kadar devam eder acaba????
gecmis olsun ne guzel ya mutlu mutlu yazilan yazilari gorunce nasil mutlu oluyorum
.daha dur daha yenisin hele bi iyiles ozguveni sen ozaman gor tam tavan yapiyor.
canim birazcik sabir. bi kac gune hicbiseyin kalmaz herbiseyini sorunsuz yaparsin tabiki hareketler agir cekimde gibi olur ama desteksiz kendin kalkip yatabilirsin .iste boyle bi ameliyat gunden gune hizli bi sekilde iyilesirsinki kendin bile sasirirsin.
en zoru ameliyatti cok sukur onuda atlattin bundan sonra hizli bir iyilesme suresi basliyor gerci buda sana bagli kendine dikkat et bol bol dinlenmene bak

Ne güzel maşallah,darısı başıma 6 günüm kaldı benim de...
Doktora söyleyeceğim ameliyat sırasında bir baksın,ama yine de uygun gördüğüne karar versin.

ay canim benim seninde az gunun kalmis simdiden hayirli olsun. evet bencede soyle doktoruna baksin nasil istedigini belirt belirtki ilerde pisman olmayasin bir kez ameliyat olacaksin zate arada 25 cc fark var 320 alan bir gogus 350 yide alir kanimca. yinede konus doktorunla hakkinda hayirlisi olur insallah

bizim kusak
ankara 11 ekim yanlıs hatırlamıyorsam 275 cc takıldı
hasretimsin_x 16 ekim 350cc takıldı
esra_m 18 ekim hencanım hadi gel ne takıldı neler oldu söyle
canan_mehmetim 22 ekim 250 yuvarlak düşünülüyor
nemutlubana 25 ekim 320 cc
ve bennnnn 2 kasım 300 cc dual plan

unuttuklarım var mı kızlar

şöyle bir bakıyorumda en küçük benimki göünüyor. kızlar sizin göğüs yapınız nedir anlamadım 300 cc 350 cc leri alıyorda benimki neden almıyor anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…