Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Sagol canim sana da gecmis olsun. Protez purtugu ne demek acikcasi anlayamadim ben?Bence bir meme ultrasonu cektir 6 ay bekleme. Ultrason cok kolay canim o acili olan mamografi:) memeyi sıkıstırıyorlar ondan agrili oluyormus ama ult. da yok oyle birsey. Hamilelikteki ultrason gibi ayni. İhmale gelmez boyle seyler Allah korusun

canım benim bu ultrason için jinekolağa mı gitmem gerekiyor....belli olur değilmi ..daha önce hiç yolum düşmemişti

mersi canım ameliyatıma saatler kaldı biraz heyecan yaptım doğal olarak sabah 9:00 ameliyatta olucam dualarınızı eksik etmeyin

mersi canım ameliyatıma saatler kaldı biraz heyecan yaptım doğal olarak sabah 9:00 ameliyatta olucam dualarınızı eksik etmeyin

Canım benimm..Sen bugünmü ameliyat olacaksınnnnn Tabi dogal olarak şu saatlerde yeni gögüslerine bakıyorsundur Ennnn güzel sonuçlar olsun innnşalllahhh... Çok güzel mutlu haberlerle aramıza dön tez zamanda canım benim.Hadi geçmiş olsun bakalım

teşekkür ederim arzum77 şimdi kitle aldırıldığında 10 gün istirahat etmek gerekiyormu gerçekten ben onu merak ediyorum

Bir arkadaşım gögsünden ceviz büyüklügünde kitle aldırmıştı.İlk bir hafta evinde istirahat etti.Kitlenin boyutu,hastanın durumu ile ilgili degişebilen bir durum olabilir bence.Her ameliyattan sonra ilk hafta yatak istirahati gereklidir

günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam

günaydııın:) kızlaaaarr yarın ameliyat oluyoruuumm. çok heyeceanlıyıımm. yarın büyük gün. artık yıllardır beklediğim memişlere kavuşcaaam

canımmmm artık büyük gün geldiii demek .hadi gözün aydın canım.umarım istediğin cicişlere kavusursun .her şey gönlünce olsun

canımmmm artık büyük gün geldiii demek .hadi gözün aydın canım.umarım istediğin cicişlere kavusursun .her şey gönlünce olsun

ayyy evet cimbom yaa yerimde duramıyorum valla bugün nasıl geçecekse bilmiyorum hiç:))senin profilde görmüştüm cicişlerini çok güzeldi valla benim de istediğim gibi olur inşallah:) bişey sorcam ameliyattan sonra göğüsler bandajlı oluyo dimi. ne zaman sporcu sütyeni takılıyo. bana bilgi verin ben almadım sporcu sütyeni bedenimin ne olacağını bilmediğim için. siz naptınız. ayy aklıma artık şu nasıl olcak bu nasıl olcak diye sorular gelir duruurr

şimdiden çok gecmıs olsun canım.hayırlı olsun aynı zamanda.
gecmez sana bu gun artık.
bunun yanında ılk bır hafta bandajlı oluyo.1 haftadan sonra sıkı bır sporcu sutyenıne gecıyosun.
tabı doktorun yontemıne gore degısıyo sporcuya gecme suresı yada bandajla kalma suresi

saol canım yaa işyerindeyim ama kafam başka yerlerde güzel ve sorunsuz bi şekilde atlatırım inşallah bu süreci:)

ooo süper, benimde son 15 gün :)
kendini iyi hissettiğin an gir bize anlattt bende heyecanlandımmmm

herkese günaydınnn
size bişey sormak istiyorum (büyütme ameliyatı)için ameliyattan sonra göğüslerinizin tam olarak kalıcı şeklini alması tamamen yumuşaması ne kadar sürüyor??

herkese günaydınnn
size bişey sormak istiyorum (büyütme ameliyatı)için ameliyattan sonra göğüslerinizin tam olarak kalıcı şeklini alması tamamen yumuşaması ne kadar sürüyor??

Bir seneye kadar inanılmaz degişiyor canım..Ameliyat olduktan bir ay sonra degişim başlıyor aslında.Sana uygulanan yönteme,senin olan kendi doku yogunluguna,protez büyüklügü bu süreyi degiştirir Ama bir senenin sonunda gerçek,orijinal haline geliyor :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…