Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

haftaya ameliyatım var ama ben henüz boyutuna karar veremiyorum 1.68 boy 55 kiloyum doktorum 300 cc kasüstü yuvarlak yapıcak sizce nasıl olur (küçük)olmasından korkuyorum yaptırdığıma deysin istiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Doktorlar bir cok seye bakıyorlar. Senin boyun ve kilonla aynı olup farklı boyut ve teknik uygulanabiliyor. Gögüs altı ölçün ne?

Bu bikini cok hosuma gitti. Rengi turunca yerine kırmızı olsadaha güzel olurdu. Birde kızın gögüsleri yuvarlak silikon dimi?

Eki Görüntüle 529191
Bu bikini cok hosuma gitti. Rengi turunca yerine kırmızı olsadaha güzel olurdu. Birde kızın gögüsleri yuvarlak silikon dimi?

Allah seni emi hasta hasta hala nelerle ugrasıyo,
bende cok begendim, arkası birleşiyo mu acaba, mayokini gibi durmuş, siyah-beyaz da güzel olurmuş, kırmızıda öle.
bence de yuvarlak silikon gibi duruyo, üstler de baya dolgun cunki

Hasta olsamda aklım orda :))))))
Beyazlı siyahlıda güzel olurdu :)
Arkası birlesiyor gibi dimi :)

kızlar hepinize selammmm..
napıyosunz bakalım?benim okul başladı biliyorsunuz eskisi gibi uğrayamıyorum artık bayağı yoğun geçiyor.pazartesi günü hasan beye gittim kontrole 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı.2 göğsümde bayağı bir yumuşadı.sol taraf biraz daha geriden geliyor gerçi ama geliyor sonuçta.hasan beyde çok güzel iyileştiğini söyledi.sağ göğsüm nerdeyse tam gerçek bir göğüs gibi oldu elleyince falan.diğer soluda banyoda falan masaj yapıyorum öyle.onun dışında bir değişiklik yok.bir yerden beklediğiim bir para var hasan beye de dedim zaten o para bir gelsin soluğu sizin yanınızda alıcam burnumu da çıkartıcam aradan dedim gülüyor hallederiz senin işler bir yoluna girsin dedi
yoluna girmesi gereken çooook işim var neyse benden şimdilik böyle kızlar cicilerimle mutluluğum artarak devamm etmekte hahahhaha

canım vaktim çok az kaldı. Salı günü ameliyatım var sana sorma nedenime gelince seninle vücut ölçülerimiz aynı bende iki doğum yaptım doktorumun dediği göğüs dokun iyi yuvarlak kas üstü mentor silikon benim en büyük sorunum boyutu hala karar veremedim 400cc aklımdan gçmiyor değil çokmu büyük olur bilemiyorum ben 38 benden giyiyorum kıyafette 400cc olursa bedenimde değişicektir ..zannedersem etrafımda silikonlu kimsede yok birebir görüp tahmin yürütsem sana soruyorum canım ben ne yapayım şimdi.......

Canım çok tşkler inşallah öyle olacak ben yolu yarıladım. bu forumda Atay Atabeye hiç silikon yaptıran biliyormusun çok iyi bir doktor başarılı ama forumda hiç denk gelmedim. silikon konusunda.

HTML:

Bugün oldu galiba yoksa mutlaka girerdi. Yarın kendini iyi hissederse girer herhalde.

İlk bikaç gün ses cıkmaması normal, insanın gözü bş görmüyo cunki canının derdinden :)
İnş güzel geçmiştir, en kısa sürede kendini toparlayıp gelir Ankara cım yanımızaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…