hayırlı sonuçlar olsun inşallah; 10 gün geç olsun önemli olan kendini iyi hissettiğinde ameliyat olmak sevgiler
haftaya ameliyatım var ama ben henüz boyutuna karar veremiyorum 1.68 boy 55 kiloyum doktorum 300 cc kasüstü yuvarlak yapıcak sizce nasıl olur (küçük)olmasından korkuyorum yaptırdığıma deysin istiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
haklısın canım teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 529191
Bu bikini cok hosuma gitti. Rengi turunca yerine kırmızı olsadaha güzel olurdu. Birde kızın gögüsleri yuvarlak silikon dimi?
Allah seni emihasta hasta hala nelerle ugrasıyo,
bende cok begendim, arkası birleşiyo mu acaba, mayokini gibi durmuş, siyah-beyaz da güzel olurmuş, kırmızıda öle.
bence de yuvarlak silikon gibi duruyo, üstler de baya dolgun cunki
Doktorlar bir cok seye bakıyorlar. Senin boyun ve kilonla aynı olup farklı boyut ve teknik uygulanabiliyor. Gögüs altı ölçün ne?
göğüs üstüm 82 göğüs altım 77
Doktora küçük olmasını istemiyorum dedin mi? Aslında 325 de kaldırır gibi.
75c olacaksa cok iyi. Benim istediğim ölçü de 75cözellikle büyük istiyorum dedim ilginç olan şuki:: şu anki cup ölçüm 75 a cup doktoruma sordum 300 cc olursa ne olur diye;75 c cup olur dedi anlamadım......
Canım benimNe demek...Elimden birşeyler geldiyse,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana İnşallah sende hayal ettigin görünüme kavuşursun biranönce Burada bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için varım.Art niyetle dolaşan biri degilim,zaten herkes kendini belli ediyor merak etme.Kimin ne oldugu belli,ne amaçla forumda dolaştıgı belli.Allahım kötü kişilerin şerrinden korusun bizi..Amin..Öpüyorum çok.Çok çok güzel haberlerle aramızda ol inşallah
Ankara bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba?
rahatsızdı acana ertelendimi ameliyatı bende merak ediyorum
HTML:
Bugün oldu galiba yoksa mutlaka girerdi. Yarın kendini iyi hissederse girer herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?