Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

çevremde bu konuda konuşabileceğim kimse yok yani bilgi sahibi olan zaten kçük bi şehirdeyim..ve daha önce siz beni öyle güzel bilgilendirmiştiniz ki çok rahatlamıştım..ize ihtiyacım varr bilgisi olanlar paylaşsın lütfen.bu arada bede kas altı 380cc allergan protez var:))

canım öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan cicilerini bende salı günü ameliyat olucam 350 cc konulucak büyük olucak endişesindeyim senin gibi ben,imde kimse bilmiyor::: Senin vücut ölçülerin nasıl canım benim boy168 kilo 55 ebat sana nasıl oldu resim görme şansım varmı acaba banada fikir olması açısından

Sakın būyuk deme cnm benim boy 162 kilo 64 göğüs kafesim geniş miş yani doktor böyle dedi ben ona aman çok büyük olmasın top gibi durmasın dedim bin kere filan.. Ama şimdi bana küçük geliyo çok keşke olmuşken biraz daha büyük olsalardı diye üzülüyorum bide daha inerlerse çok fena o yüzden sakın büyük deme doktorun kim?benim Doç Dr Ersin ülkür ve memnunum sana yuvarlak mı takılacak

hiç meme dokusu olmayan bırısı ıcın 350 cc norml bı boyut... yada b cup memesı olup sarkma olan ustlerı bosalan bırı ıcınde normal bı boyut..
bende petunyalara katılıyorum..sakın buyuk deme cunku meme oturdugu zaman kuçuk bıle gelebılıyo ınsana..
sahsen benım sıfır meme dokum vardı 375 cc var suanda.gayet norma duruyolar.desteklı kullandıgım zamanlardakı gıbı aynı.
doktorun daha ıyı bılır o yusden ona bırak..hatta kucuk durursa bıraz daha buyugunu kullanında dıyebılırsın.
ben hep abartı olmayacak sekılde buyuk dedım ve ıstedıgım gıbıde oldu.bazen 400 de olabılseydı ıyı olurdu dıyorum. ama sıfır meme dokusuna 375 sıgması bıle benı
cok mutlu ettı.
doğal olsun dedııgınızde doktorlra genelde kucuk anlıyolar ona dıkkat et.
bı kere oluyosun amelıyatı sonucta ,, ucrette yuksek zaten ve sunu dusun buyuk olsa mı mutsuz olursun yada kucuk oldugunda desteklı takmaya tekrar mahkum kaldıgınamı.
bunun mukayesesını yap ve ona gore karar ver.

Son düzenleme:
Kesinlikle evet doğal olsun deyince küçük anlıyorlar ben destekli takıyordum şu an aynı sütunların desteksizini takıyorum ama keşke 400 cc deseydim(

gizemli senin fotolara bayıldım zaten 375 cc çok büyük durmamış çok doğal olmuş benim biraz yaşta var iki çocuktan sonrada içleri boşaldı yaşımdan dolayıda sarkmalar oldu azda olsa zaten asimetri var bende biri 325 diğeri 350 olucak bakalım artık gizemli darısı bizim başımıza

canım ben gatada olucam ameliyatımı ankarada yuvarlak kas üstü olucak meme ucundan

Yaa bende foto görmek istiyorum kızlar ama göremiyorum yazışmaların sayısıyla mı ilgili bu???

Yada arkadaş olarak eklemek mi lazım. Bende foto koymak istiyorum bana bilgi verirmisiniz aramızda çok tecrübeliler var bana da yorum yapılmasını isterim şahsen

Daha önce 2arkadaşım beni eklemişlerse sağolsunlar ama onlarıda yazı sayım 25 olmadığı için göremiyormuşum sanırım hala çözemedim olayı ben

Yada arkadaş olarak eklemek mi lazım. Bende foto koymak istiyorum bana bilgi verirmisiniz aramızda çok tecrübeliler var bana da yorum yapılmasını isterim şahsen

canım galiba arkadaş olarak ekliyceksin bende fazla bilmiyorum beni eklersen çok sevinirim meselabirbirimize fikir oluruz zaten sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat oluyum her aşamasının fotosunu koyucam olucak arkadaşlara fikir oluyor...

Ankarayı merak ettim. Ameliyat olalı 4 gün oldu ses cıkmadı. İnsallah iyidir. Acaba agrısı oldugu için mi giremiyor

cnm sana istek gönderdim:))inşallah ameliyatın ii geçer bence 350cc büyük deme sonra benim gibi üzülürsün..

yaa bu birbirinizin resimlerini nasıl görüyosunuz kızlar çatlıycam yaaaaaa((

bende seni ekledim canım teşekkür ederim benim sayfamda resim zaten yok ameliyat sonrası koyucam nasıl konulduğunuda açıkcası bilmiyorum arkadaşlardan yardım alırım bi yeni cicişlerime kavuşuyumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…