Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Hormonal birşey olmadığı için drum ilaçta vermedi. Epilasyon yaptırcaksın yspacak birşey yok dedi . Lazerin silikona zararı varmı acaba ?

Aman deyim amannn yaf oglun da var kizin da var buyutmussun onlari rahata kavusmussun dellendin mi sen??? Ya insan ozluyor unutunca o gunleri anliyorum seni ama benim basimda 6 yil sonra gelen bir deli oglan var 28 aylik buyuse de rahatlasak artik diye resmen gun sayiyoz kari koca:)) hem memeleri dusun memeleriii noolcak onlarrr??

bgn tlfnda doktorla grştüm gel boğaz kültürü alsınlar sonuca göre bakalım ddi ama sonuç 3 güden önce çıkmıyormuş e bnmde prş sabahtandı ameliyatım sonuç çıkmamş olcak büyük ihtimal ki boğazımda baya kötü bundada vardır bi hayır ztn ameliyat günüm adetime denk geliyordu tam bakalım yinede çrş doktorla grşmeye gtcem tşk edrim cnm msjın için asprin btki çayı kullanılmayacağını okudumda antibiyotik görememştm .

Son düzenleme:

canım benim burun ameliyatımdada benzer sorun oldu üşütmüştüm ameliyatım ertelendi. geç olsun güç olmasın benimde günüm yaklaştıkça mazeret yaratmaya çalışıyorum ameliyattan tırsıyorum biraz ameliyat sonrası nazlanıcak kimsemde yok
vefakatçimde olmuyacak sakladım herkesten offf bi akıl verin kızlar bana

çok geçmiş olsun ben ameliyata 4.gün kala boğaz ağrısı burun akıntısı durumu yaşamıştım doktorumu aradığım da aspirin bitki çayı içme ama hemen antiboyitiğe başla demişti ilacın ismini verdi onu kullandım zaten ameliyat sonrası kullanıyoruz biliyorsundur;doktorun ne öneriyorsa onu uygula herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın

galiba tırstıkça mazeretler çoğalıyor Allah kolaylık versin nazlanacak biri olsa iyi olurdu tabi ama yoksa da iş başa düşecek çok istedikten sonra üstesinden gelirsiniz

aynı mesaj.......

Son düzenleme:

en azından bi kişiye söyle canım yalnız kalma ilk günler zor olur hem bedenen hemde morale ihtiyacın olabilir ağrın olursa,bnde çok korkuyorum belkide vücut kendni savunmaya almıştır :9 bi yandan hemen olsun bitsin istyrm bi yandanda hastayken bişi olur die korkuyorum

çok teşekkür ederim canım doktorla yüzyüze görüşemedm bgn ama gel boğaz kültürü alınsın ona göre bakarız duruma dedi gttm verdim ama 3 günden önce çıkmıyormuş sonuç e nasıl ameliyat olcak anlamadım.boğazımda gttkçe kötü oluyor ilaç kullan demediği için hiç bişi yapamıyorum şuanda

canım eşim zaten bilmiyor ona süpriz yapıcam 2 ay sonra gelicek kasıtlı söylemedim ona yaşadığım şehirdede kimsem yok artık güvendiğim bir iki arkadaşa anlatmayı düşünüyorum sağolsunlar ilgileniceklerinden eminim en azından çocuklarla ilgilenseler bana yeter zaten uykularım kaçtı şimdiden bi yanım bir an önce olsamda güvenim gelse diyor sonuç ne olursa olsun dönüş yapmıycam kararlıyım ama korkuyorum

canım senin estetik fiyatın bana çok uygun geldi prof yapıcak demiştin değilmi yanılmıyorsam benim doktorum bildiğin uzman doktor fiyatla hemen hemen aynı ve hacettepe gatadan daha iyi bir hastane ikilemde kaldım :44:

galiba tırstıkça mazeretler çoğalıyor Allah kolaylık versin nazlanacak biri olsa iyi olurdu tabi ama yoksa da iş başa düşecek çok istedikten sonra üstesinden gelirsiniz

haklısınız iş başa düştü sonucu düşününce bir anda gözlerim parlıyor gelip geçici sıkıntılar gözüme büyümüyor anlıycan kendi ipimi çekmeye razıyım

Arzucum birsüredir foruma giremiyordum. bana gönderdiğin bilgiler için çok tşk ederim çok makbule geçti tam ümidimi yitirmiştim muzice gibi geldin. senin uzattığın el sayesinde adım atabildim hem cesaretlendim hemde kendime güven geldi. Keşke herkez senin gibi iyi niyetli ve yardım sever olsa. Gönlü güzel arkadaşım Rabbim her daim sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat bahşetsin sana.

Son düzenleme:

Canım benim Ne demek...Elimden birşeyler geldiyse,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana İnşallah sende hayal ettigin görünüme kavuşursun biranönce Burada bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için varım.Art niyetle dolaşan biri degilim,zaten herkes kendini belli ediyor merak etme.Kimin ne oldugu belli,ne amaçla forumda dolaştıgı belli.Allahım kötü kişilerin şerrinden korusun bizi..Amin..Öpüyorum çok.Çok çok güzel haberlerle aramızda ol inşallah

Hmm... :44: Ben zaten bebekleri çok seviyorum.0-1 yaş arası Versinler bana onlara misler gibi bakiyim,kokliyim,giyindiriyim güzel güzel,gezdiriyim Ama büyümesinler hiç Üff....Zaten zorlukları aklıma geldikçe vazgeçiyorum.Yaşta ilerledi,elimi ayagımı baglayacak o benim..Ben tatilde ne yapacagım Clübe falanda gidemem ben şimdi Yok yok..Vazgeçtim Memişler zaten Allah korusun,bozulurlar diye emzirmemde ben bebegi,keçi sütüyle beslerim Maddi olarak çökeriz herhalde Kazar olmadıktan sonra yok yok,vazgeçtim tamam

hayırlı sonuçlar olsun inşallah; 10 gün geç olsun önemli olan kendini iyi hissettiğinde ameliyat olmak sevgiler

arkadaşalr bende göğüslerimi büyütmek istiyorum ama aydındayım en yakın izmir var bayan doktor arıyorum fyatıda uygun
bilginiz olursa bana dönermsiiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…