teşekkür ederim sizlerde olmasanız iyiki varsınız kızlar
Canım karın germe ameliyatı çokta basit yada küçük bir bölgeye yapılan bir operasyon degilki.Hijyen için fazla traşlamış olabilirlerYada temizlemişken diger yerleride bırakmayalım,tertemiz olsun hoş gözüksün demiş olabilirler Üzülme canım,ne yapalım olan olmuş.Bir çaresi vardır elbet,sabırlı olacaksın biraz ne yapalım
Ya kızlar,birşey diyecegim... Bu aralar bende bir hamile kalma istegi varr.. :44: Acaba hafta sonu yaşadıgımız o müthiş aşk dolu dakikalardan dolayımı acabaBen artık çocuk istemiyordum,ne oldu bana yahuu... Arada böyle olan varmı benim gibi.Geçen sene eltim hamile kalmıştı,bende yine bu istek olmuştu.Ama dogum yapınca ve çocuk eve gelipte o sıkıntıyı görünce vazgeçmiştim.Şimdide görümcem hamile.Acaba onları kıskanıyorumda bendemi böyle düşünüyorum :44: diyecegim ama kıskanılmacak bir durum yokki,yani kıskanmadıgımı düşünüyorum..Off..eşim zaten bir tane daha çocuk istiyor,benim böyle düşündügümü bir bilse hemen yapalım der :18: Neler oluyor bana acabaa
Ameliyattan bir hafta önce bitki çayı,aspirin,antibiyotik kullanımı yasak..Bir hafta vücudunun temiz olması gerekiyor ve özellikle öksürük,nezle grip gibi bir hastalıgınında olmaması gerekiyor.Ameliyatta narkoz aldıkatn sonra bir nevi bitkisel hayata giriyoruz makinaya baglanıyoruz.Bogazımızdan aşşagıya hortum sokuluyor ve nefes alıp verme işlemi makina tarafından kontrol ediliyor,yönetiliyor.Bu yüzden solunum yolu hastalıklarından birinin olmaması lazım kızlarAmeliyattan sonra bogazda yaşanan o gıcık durumu,agrı bu yüzden Doktorunada sor tabi yinede,umarım engel çıkaracak bir durum olmaz.Bol bol meyve ye
bgn tlfnda doktorla grştüm gel boğaz kültürü alsınlar sonuca göre bakalım ddi ama sonuç 3 güden önce çıkmıyormuş e bnmde prş sabahtandı ameliyatım sonuç çıkmamş olcak büyük ihtimal ki boğazımda baya kötübundada vardır bi hayır ztn ameliyat günüm adetime denk geliyordu tam bakalım yinede çrş doktorla grşmeye gtcem tşk edrim cnm msjın için asprin btki çayı kullanılmayacağını okudumda antibiyotik görememştm .
bgn tlfnda doktorla grştüm gel boğaz kültürü alsınlar sonuca göre bakalım ddi ama sonuç 3 güden önce çıkmıyormuş e bnmde prş sabahtandı ameliyatım sonuç çıkmamş olcak büyük ihtimal ki boğazımda baya kötübundada vardır bi hayır ztn ameliyat günüm adetime denk geliyordu tam bakalım yinede çrş doktorla grşmeye gtcem tşk edrim cnm msjın için asprin btki çayı kullanılmayacağını okudumda antibiyotik görememştm .
canım benim burun ameliyatımdada benzer sorun oldu üşütmüştüm ameliyatım ertelendi. geç olsun güç olmasın benimde günüm yaklaştıkça mazeret yaratmaya çalışıyorum ameliyattan tırsıyorum biraz ameliyat sonrası nazlanıcak kimsemde yok
vefakatçimde olmuyacak sakladım herkesten offf bi akıl verin kızlar bana
canım benim burun ameliyatımdada benzer sorun oldu üşütmüştüm ameliyatım ertelendi. geç olsun güç olmasın benimde günüm yaklaştıkça mazeret yaratmaya çalışıyorum ameliyattan tırsıyorum biraz ameliyat sonrası nazlanıcak kimsemde yok
çok geçmiş olsun ben ameliyata 4.gün kala boğaz ağrısı burun akıntısı durumu yaşamıştım doktorumu aradığım da aspirin bitki çayı içme ama hemen antiboyitiğe başla demişti ilacın ismini verdi onu kullandım zaten ameliyat sonrası kullanıyoruz biliyorsundur;doktorun ne öneriyorsa onu uygula herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın
en azından bi kişiye söyle canım yalnız kalma ilk günler zor olur hem bedenen hemde morale ihtiyacın olabilir ağrın olursa,bnde çok korkuyorum belkide vücut kendni savunmaya almıştır :9 bi yandan hemen olsun bitsin istyrm bi yandanda hastayken bişi olur die korkuyorum
en azından bi kişiye söyle canım yalnız kalma ilk günler zor olur hem bedenen hemde morale ihtiyacın olabilir ağrın olursa,bnde çok korkuyorum belkide vücut kendni savunmaya almıştır :9 bi yandan hemen olsun bitsin istyrm bi yandanda hastayken bişi olur die korkuyorum
galiba tırstıkça mazeretler çoğalıyor Allah kolaylık versin nazlanacak biri olsa iyi olurdu tabi ama yoksa da iş başa düşecek çok istedikten sonra üstesinden gelirsiniz
Arzucum birsüredir foruma giremiyordum. bana gönderdiğin bilgiler için çok tşk ederim çok makbule geçti tam ümidimi yitirmiştim muzice gibi geldin. senin uzattığın el sayesinde adım atabildim hem cesaretlendim hemde kendime güven geldi. Keşke herkez senin gibi iyi niyetli ve yardım sever olsa. Gönlü güzel arkadaşım Rabbim her daim sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat bahşetsin sana.
Aman deyim amannnyaf oglun da var kizin da var buyutmussun onlari rahata kavusmussun dellendin mi sen??? Ya insan ozluyor unutunca o gunleri anliyorum seni ama benim basimda 6 yil sonra gelen bir deli oglan var 28 aylik buyuse de rahatlasak artik diye resmen gun sayiyoz kari koca:)) hem memeleri dusun memeleriii noolcak onlarrr??
çok teşekkür ederim canım doktorla yüzyüze görüşemedm bgn ama gel boğaz kültürü alınsın ona göre bakarız duruma dedi gttm verdim ama 3 günden önce çıkmıyormuş sonuç e nasıl ameliyat olcak anlamadım.boğazımda gttkçe kötü oluyorilaç kullan demediği için hiç bişi yapamıyorum şuanda
haklısınız iş başa düştü sonucu düşününce bir anda gözlerim parlıyor gelip geçici sıkıntılar gözüme büyümüyor anlıycan kendi ipimi çekmeye razıyım
topik çok iyi olmuş bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyım
bu konuda hiç bir bilgim yok arzumm sen hangi doktora oldun? Okuduğum kadarıyla
çok rahat olmuş seninki çok ta güzel fiyatlarda önemli tabi biraz fikir verirsen çok sevinirim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?