Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...
- Konu Sahibi arzum77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
aaa bunun göğüsleri protez mi bilmiyordumm
Kate Upton'ın protezler bir acayip durmuyor mu sizce de?
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Buğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canım Varsa foto çekilir paylaşırımayy 1. si çok güzelmiş hakikaten bende bayıldım
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ayyy süper olurrBuğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canım Varsa foto çekilir paylaşırım
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Protezim diye bağırıyorlar zaten :)aaa bunun göğüsleri protez mi bilmiyordumm
- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
protezli olanla olmayanı pek ayıramıyorum da şaşırdım vallaProtezim diye bağırıyorlar zaten :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiii Sürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun canımSelammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiii Sürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)
Evettt :) teşekkür ederim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiii Sürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
ben de 1.si diyorum
Geçmiş olsun canım Br zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiii Sürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun canım Br zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)
Fahri Mola'ya oldum İzmir'de. geçtiğimiz ptesi, 19 ocak yani. bugün 4.gün. kas altı, 255 cc her ikisi de.. Bugün kontrol var öğleden sonra gideceğiz.
h&m deki de şahane görünüyor. Artık bunlardan giyebileceğime inanamıyorum.
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?
Kendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysan Siğara kullanmıyrsan veya dikkat edersen çok güzel iyileşir Önemli olan ne gerekli ise onu yaptırmak . Tabiki iz olacak diye kabul etmemek sonraki pişmanlıktan çok daha iyi..! Ben karın germe ameliyatıda oldum,izler şahane şimdiden nazar değmesinKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Aynen zaten bende takmiyorum artik izlereKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Gitmese bile lazer le silinir diye dusundum doktorun nasil dikis attigi onemli ve memz diklestirmede nasil bir form aliyor meme merak ettim
Burda birinin diklestirme sonucunu pek begenmedim alt tarafi kare gibi duruyordu bir tane daha kisi vardi onun ki oyle durmadi guzeldi onun icin doktor cok onemli bende senin diklestirmeni merak ettim
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysan Siğara kullanmıyrsan veya dikkat edersen çok güzel iyileşir Önemli olan ne gerekli ise onu yaptırmak . Tabiki iz olacak diye kabul etmemek sonraki pişmanlıktan çok daha iyi..! Ben karın germe ameliyatıda oldum,izler şahane şimdiden nazar değmesin
Yok sigara içmiyorum, maşallah sana da