- 11 Nisan 2020
- 33
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Harleyquinnx
Cerrahlar silikonun dezavantajlarindan pek bahsetmiyorlar. Yani gorussen bile size pek durust tavsiye vermezler bence. Silikon hastaligini inkar ediyor cogu. Bende yaptirsam mutlu olurum ilk basta ama vucudumda bilmedigim bir yabanci madde olmasi beni kotu hissetirir, ve ilerde ne yapar onuda bilemiyoruz. Kumar gibi yani. Tek bir bedenim var ve saglikli bedenimle kumar oynamak nekadar dogru olabilir kiBende sizin gibiyim 37 yaşındayım neredeyse 10 yıldır araştırıyorum düşünüyorum bir türlü karar verip gidip olamıyorum. Ama çok kafama takıyorum sanki yaptırsam daha rahat daha mutlu bir insan olacağım. Hala araştırmalardayım önümüzdeki hafta evren helvacı ve Ayşegül sivriyle görüşmeye gideceğim.
Ben ankarada bir dr gitmiştim 2 sene önce silikonun olası olumsuz etkilerinden de bahsetmişti, illa silikonlu olsun dememişti. Sadece meme dokun çok az silikonsuz dik ama çok küçük memelerin olur demişti, karar i bana bırakmıştı. Ben cesaret edebilirsem o doktora yaptıracağım ileride. Ben de yillardirrrr dusunuyirum ameliyat olmayı. Bir türlü cesaret edemedim. Ama olursam silikonsuz olacağım.Cerrahlar silikonun dezavantajlarindan pek bahsetmiyorlar. Yani gorussen bile size pek durust tavsiye vermezler bence. Silikon hastaligini inkar ediyor cogu. Bende yaptirsam mutlu olurum ilk basta ama vucudumda bilmedigim bir yabanci madde olmasi beni kotu hissetirir, ve ilerde ne yapar onuda bilemiyoruz. Kumar gibi yani. Tek bir bedenim var ve saglikli bedenimle kumar oynamak nekadar dogru olabilir ki
Herkesin beklentisi farklı farklı. Ben dik ama küçük olsunlar istedim. Bir kac dr gezdim 1 tanesi hariç hiç biri implantin yan etkilerinden bahsetmedi. Benim tek sorunum yas ve doğumlar sonrası sarkması. Küçük olsa da çok önemli değil. Burada da implant sonrası çok ciddi saglik sorunu yaşayanları okuyunca imolanttan vazgeçtim.22 yasindayim ve cok uzun zamandir memelerimden sikayetciyim. memelerimden cok utaniyorum ve bundan dolayi ozguvensizim. kucukler ve sekilleri cirkin. hani sekli guzel olsaydi tamam derdim ama sekli bile cirkin. 1/2 yildir meme buyutme estetigi konusunu arastiriyorum ve farkli farkli seyler okudum. silikon implant hastaligi diye birsey varmis. vucudun icine yabanci madde kondugu icin er yada gec bu hastaliga sebep oluyormus. ilerde cocuk dusunuyorum ve silikonlu memeyle emzirmek zararli diye okudum. okadar kafam karisti ki, okadar kararsiz kaldim ki ne yapacagimi bilmiyorum. ya bu ozguvensizlikle yasayacam ve kendimi memelerimden dolayi hep eksik ve cirkin hissedecem yada yaptirip sonuclara katlanacambu konuda bilgili olanlar nolur bana tavsiye verin siz ne yapardiniz? aranizda silikon taktirmis olan varmi?
Ben dün ameliyat oldum öncesinde doktor 9 sayfalık bir yazı okutturdu bana implant süreci olası dezavantajlar falan, biraz da abartarak yazıyoruz ki iyi düşünsün hastalar dedi.Cerrahlar silikonun dezavantajlarindan pek bahsetmiyorlar. Yani gorussen bile size pek durust tavsiye vermezler bence. Silikon hastaligini inkar ediyor cogu. Bende yaptirsam mutlu olurum ilk basta ama vucudumda bilmedigim bir yabanci madde olmasi beni kotu hissetirir, ve ilerde ne yapar onuda bilemiyoruz. Kumar gibi yani. Tek bir bedenim var ve saglikli bedenimle kumar oynamak nekadar dogru olabilir ki
24 yıldır kullanıp neden tavsiye etmiyorsunuz24 senedir implant kulllaniyorum. 11. senede revizyon oldum. onceki mesajlarimda nasil bir surec oldugunu detayli olarak yazdim. oradan bakabilirsiniz. sahsen bu ameliyati olmanizi tavsiye etmem. ayrica memelerinizin belli bir sekilde olmasi gerekmiyor, "guzel" ya da "cirkin" diye degerlendirmeyin.
Şu yeryüzünde bu ameliyatı benim kadar kafasına takan korkan asla yoktur bence . 9 Haziran’da oldum bitti , ne ağrı yaşadım ne başka birşeyle rahat geçti .. olmasaydım aklımdan çıkmıyordu . Şimdi ne kadar mutluyum niye takmışım bu kadar diye kendime şaşırıyorum .Bende sizin gibiyim 37 yaşındayım neredeyse 10 yıldır araştırıyorum düşünüyorum bir türlü karar verip gidip olamıyorum. Ama çok kafama takıyorum sanki yaptırsam daha rahat daha mutlu bir insan olacağım. Hala araştırmalardayım önümüzdeki hafta evren helvacı ve Ayşegül sivriyle görüşmeye gideceğim.
Sonunda oldun demek kas altı mı kas üstü mü kaç cc. ?Şu yeryüzünde bu ameliyatı benim kadar kafasına takan korkan asla yoktur bence . 9 Haziran’da oldum bitti , ne ağrı yaşadım ne başka birşeyle rahat geçti .. olmasaydım aklımdan çıkmıyordu . Şimdi ne kadar mutluyum niye takmışım bu kadar diye kendime şaşırıyorum .
Oldum oldumSonunda oldun demek kas altı mı kas üstü mü kaç cc. ?
Bendensin yazdığın yazıda kendimi gördüm .yıllardır korkuyordum. Kafamda deli sorular . Ama herşey olana kadarmış .... 9 Haziran’da oldum bitti .. ve hemen kabullendim ... çok ta rahat geçirdim. Kas üstü oldum düşünme hemen ol . Biryere kaymıyor silikon .. iyi bi doktora ol ..Merhabalar bende artık 35 yaşını devirmiş biri olarak yıllardır istediğim ama eşimden izin çıkmadığı ve aileme açılamadığım.için sadece hayal olarak gördüğüm bir durumdu estetik ama artık bu sene iyice kafama taktım ve muayeneye gittim ,bir tanesi neredeyse dümdüz ve her gördüğüm bayanın yüzüne değil.göğüslerine bakıp devamlı eksikliğimi kafama.taktım ,bir yanım.hemen git ol.diyor iki dakika sonra acaba diyorum.Benim.korkum.ameliyat sonrası eski hayatına devam edebilecek miyim.yoksaheo protez kayar diye hep kısıtlanacakmıyız lütfen yardımcı olun
Doktor ve hastaneye güveniyorum ,bana da kas üstü dedi ama derin kalın tutar dedi,ama pek meme dokusu yok bende ,doğum yaptığım için elastik olmuş derin dedi,birde eşimin tepkisinden korkuyorum yapay olarak görür mü çünkü şimdiden ben istemem plastik mi olacaksin diye moralimi bozuyor aslında farkındayım ameliyat kolay birşey değil ondan korkuyorBendensin yazdığın yazıda kendimi gördüm .yıllardır korkuyordum. Kafamda deli sorular . Ama herşey olana kadarmış .... 9 Haziran’da oldum bitti .. ve hemen kabullendim ... çok ta rahat geçirdim. Kas üstü oldum düşünme hemen ol . Biryere kaymıyor silikon .. iyi bi doktora ol ..
Csnım benim de dokum yoktu . Portakal konmuş gibi kase konmuş gibi bi görüntü olur diye korktum . Bunun üstünde çok durdum .. Motiva ergonomiks silikon takıldı Bugün 19. Günüm o kadar güzel o kadar doğal ki .. Motiva ergonomikste yapay görüntü olması mümkün değil ... doktorum bana aynen böyle dedi . Sakın kas altına koydurup , kaslarını kestirme .. iki arkaşdım bu formdan tanıştım . Rahatsızlar kas altında olmasından şikayetleri var kas üstüne aldıracaklar ..ve kas üstü ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı . Doktorumun adı Tamer şakrak , gerçekten eli çok hafif ...tavsiye üzerine kendisine ameliyat oldum . Bi sorun yaşamadımDoktor ve hastaneye güveniyorum ,bana da kas üstü dedi ama derin kalın tutar dedi,ama pek meme dokusu yok bende ,doğum yaptığım için elastik olmuş derin dedi,birde eşimin tepkisinden korkuyorum yapay olarak görür mü çünkü şimdiden ben istemem plastik mi olacaksin diye moralimi bozuyor aslında farkındayım ameliyat kolay birşey değil ondan korkuyor
Benim doktorum Mentor kullandığını söyledi,ama o zaman gittiğimde pek protez çeşitlerini bilmediğimden soru sormadım bir dahakine birçok soru biriktirdim,çok teşekkür ederim motive ettinizCsnım benim de dokum yoktu . Portakal konmuş gibi kase konmuş gibi bi görüntü olur diye korktum . Bunun üstünde çok durdum .. Motiva ergonomiks silikon takıldı Bugün 19. Günüm o kadar güzel o kadar doğal ki .. Motiva ergonomikste yapay görüntü olması mümkün değil ... doktorum bana aynen böyle dedi . Sakın kas altına koydurup , kaslarını kestirme .. iki arkaşdım bu formdan tanıştım . Rahatsızlar kas altında olmasından şikayetleri var kas üstüne aldıracaklar ..ve kas üstü ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı . Doktorumun adı Tamer şakrak , gerçekten eli çok hafif ...tavsiye üzerine kendisine ameliyat oldum . Bi sorun yaşamadım
Benim doktorum Mentor kullandığını söyledi,ama o zaman gittiğimde pek protez çeşitlerini bilmediğimden soru sormadım bir dahakine birçok soru biriktirdim,çok teşekkür ederim motive ettiniz
Hangi ilde kime olduguz ameliyatı.Ben dün ameliyat oldum öncesinde doktor 9 sayfalık bir yazı okutturdu bana implant süreci olası dezavantajlar falan, biraz da abartarak yazıyoruz ki iyi düşünsün hastalar ded
Fiyat bilgisi aşağı yukarı da olsa paylaşır mısınız? Çok geçmiş olsunOldum oldumkas üstü ergonomiks 400 cc Tamer Şakrak’ a oldum . Hiç ağrım olmadı şükürler olsun çok rahat geçti