Meme Estetiği İyileşme Süreci Günlüğüm - Bilgisi Olan ?

ay merak ettim ne tatlı duruyolardır şimdi

Meme boyutundan ziyade vücudunun şekline uyumu önemlidir, doktor yüzlerce estetik yapmıştır ve her vücuda kaç numara gideceğini gayet iyi bilir, doktoru dinle sonradan pişman olursan doktor sana sen istedin bunu demesin.

Aynı durum bende de var sızlama batma kaşıntı.Biber sürmüş gibi yani nasıl bir his anlatamıyorum Bana da normal dediler sol tarafım sırtıma vuran batma hissi var birde bana üstten bandaj tak dediler o bandaj takınca şikayetler artıyor ama doktor yine de tak dedi.
275cc takıldı 300 koyduk kıvrıldı dediler daha büyük olsalar daha mı acırdı. Bu acıları çekiyorum bir tık daha büyük olsaydı iyiydi

Ne kadar moral verici konuşmuşsunuz teşekkür ederim

Seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim ve hala da yasiyorum ilk zamanki kadar kotu degil sadece. Suan sadece meme ucumda acima var baski agrisi gibi. Ben biraktim medikal sutyen takmiorum bandaj da takmiyorum bu kadar aci cekerken takamazdim. Doktorum sporcu sutyeni giyebilirsin sorun olmaz dedi. Sonrasinda rahatladim. Bende kucuk diodum ama suan gozum alisti gayet guzel ideal duruyor. Yumasayinca daha da iyi duracaktir. Daha buyuk koyulsa eminim aci daha fazla olurdu cunku kaslarin daha da zorlanirdi. Yanlardan tasma yapardi daha buyugu dedi doktorum o goruntu cok kotu o yuzden razi geldim ben Cuma gunu 1. Ay kontrolum var bakalim ne durumda gorecegiz

Şu zamanları en güzel şekilde atlatalım inşallah ve ömür boyu hiç sıkıntı çıkmasın

öncelikle geçmiş olsun canım.. bana 300 cc takıldı çok merak ediyorum, sizce çok mu küçük?? Yani siz 450 cc 85B diyince kafam karıştı açıkçası

öncelikle geçmiş olsun canım.. bana 300 cc takıldı çok merak ediyorum, sizce çok mu küçük?? Yani siz 450 cc 85B diyince kafam karıştı açıkçası
Banada 300 cc takildi. 1 60 45 kiloyum. Sanırım vücudun yapisina göre. Bana doktor 330 takmak istedigini söylemişti. Ama olmadı dedi 300 cc de karar kıldım dedi. Doktorlar en uygun olanını bilir gibime geliyor. Sonuçta vücudu zorlamakta olmaz tepkisini verir sonradan bize((

Merhaba beşinci günüm benim de sol yukarda daha sert daha şiş sağ yumuşak ve aşağıda doktora göre simetrik ama çok belli

Benim de 6. Gunum. Cok agrim acim yok 45 derece kollarimi kaldirarak kendi yemegimi falan hazirliyorum. Koltuk altlarina dogru cok yayvan duruyor sadece. Bu koltuk altina yayilma durumu ne zaman gecti sizlerde

Merhaba arkadaşlar bende 30 Eylül olacağım fakat büyüklük karar veremedim dr vücudun ince dedi 310 önerdi ben 375 istiyorum yanlardan taşar dedi Fajat sonradan küçülüyormuş doğru mu??

Merhaba beşinci günüm benim de sol yukarda daha sert daha şiş sağ yumuşak ve aşağıda doktora göre simetrik ama çok belli
Merhaba geçiyor merak etmeyin, ikisi de eşitleniyor. Benim çok bariz bir fark vardı, baya üsteydi sol taraf şu an ikisi de iyi durumda. Ödem sanırım o eşitsizlik. Güle güle kullanın

Canım ben 325 yaptırdım 7 yıldır kullanıyorum suanda benım meme ölçüm 80 B ve inan cok güzel duruyor. Cok yapmacık durmamasıni tabsıye edıyorum. Bir gecelık gıyıyorum göğüslerım benden önce yuruyor. Yani gerek tok daha buyugune tabı benım fıkrım bu sen nasıl ıstersen. Bu arada ödem varken sutyen ölçüm once 95 di sonra 90 oldu sımdı 80:)

Merhaba carsamba gunu ameliyat oldum kas alti 345 cc mentor marka takildi 1 gece yatip ciktim bugun ameliyat sonrasi 3.gunum. Direnler hala duruyor inanilmaz bir agri var ve goguslerim inanilmaz sis odem sanirim. Insanlar 1 haftada is basi yapabilecek duruma gelmis ben suan hicbirsey kendim yapamiyorum hep yardimla kalkiyorum, wc ye gidiyorum vs. Direnler cikinca rahatlayacaksin diyorlar ama nasil bir rahatlama olacak emin degilim, geceler zaten kabus heryerim agriyor sirtim boynum goguslerim. Bu sureci baya kolay atlatanlar olmus ama benim moralim cok bozuk gercekten agrim cok var. 1 hafta icinde gercekten kayda deger bir agri azalisi oluyor mu ozellikle diren takilanlarda cikarilinca gercekten etkisi goruluyor mu? 10 gun sonra ise baslayacagim bu sekilde giderse napacagim hic bilmiyorum

Merhaba geçmiş olsun öncelikle ve teşekkür ederim paylaştığınız İÇİN.Ben de 2.hafta oldu bugün ameliyat Olalı. 250 cc taktırdım ben doğal istediğim için doktorumda bana en güzel 250 olacağını söyledi. 50 kiloyum 168 boyundayım. Üç kez muayene oldum 250 275 arası kaldık ameliyatta 250 nin daha doğru seçim olduğuna karar verip onu takmış şimdi siz küçülüyor deyince korktum ( eskidende az meme dokum vardı aama az. Kendi bedenim 75 b idi şimdi 80 b olacak dedi doktor ,siz 400 cc ye 85 deyince şaşırdım biraz.Sizin doktorunuz ne dedi küçülme konusunda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…