- 27 Temmuz 2022
- 75
- 26
-
- Konu Sahibi Sapkasizmandalina
Amin insAllah kolay gecer, ama inan dayanilmaycak agri degil. Okadar zor degil yani. Sadece gögüs kaslarini kullanamadigin icin biraz engelli oluyorsun
Evet memnunum, hatta biraz kücük olsada olurdu :)Siz 325 cc taktırmıstınız sanırım memnun musunuz acaba
Dokunuz öncesinde varmıydıEvet memnunum, hatta biraz kücük olsada olurdu :)
Yani cok büyük degildi ama vardi. 70 c kullaniyordum. Simdi 75 d-eDokunuz öncesinde varmıydı
Ben de 17 sinde ameliyat oldum. 2. Gün bitti bir göğüste ağrı ve acı var. Yatmak ve kalkmak dert. Onun harici yürürken veya sabit dururken daha iyiyim. Dikişlerim altıncı günde alınacakmış. Korse gerçekten çok sıkıyor ve inanılmaz ödemim var. Ama geçecek. 345 cc damla takıldı. Şu an yuvarlak gibi duruyor dışardan350 yaptır. Çok küçülüyor sonra. Ben 450 yaptırdım hala büyük değil. Keşke 600 koydursaydim..
Geçmiş olsun :) bana diren takılmadı ve ilk gün kaldırmadılar, ikinci gün yürüttüler ondan daha rahat ettim sanırım:) şimdi nasılsınız? Yatmak kalkmak dert biraz ve de korseden sıkılıyorum bazen çokAa aynı gün olmuşuz, beni ilk yürüttüklerinde tansiyonum düştü bayıldım drenlerim de hala çıkmadı
Sana da geçmiş olsuuun. Yatarken kalkarken daha rahatım artık tabi destekle hala. Bugün drenleri de çıkarttılar. Ondan bi tık rahatladım, korsenin bel kısmı beni de rahatsız ediyor bugün muayenede açtılar korseyi oh dedim ya rahatladım ama sonra tekrar takıldı tabiGeçmiş olsun :) bana diren takılmadı ve ilk gün kaldırmadılar, ikinci gün yürüttüler ondan daha rahat ettim sanırım:) şimdi nasılsınız? Yatmak kalkmak dert biraz ve de korseden sıkılıyorum bazen çok
Bugün duş almama yardım ettiler, dikişlerime pansuman yaptık korseyi tekrar taktım, bir tık ayarını gevşettik, korse çıktığında ben de rahat bir nefes aldım :) salı günü dikişlerim alınacak. Arada canım acısa da pişman değilim ödemli şiş hali görüntüsü bile mutlu ediyor. Aynı zamanda da benim değilmiş gibi hala şaşkınım.Sana da geçmiş olsuuun. Yatarken kalkarken daha rahatım artık tabi destekle hala. Bugün drenleri de çıkarttılar. Ondan bi tık rahatladım, korsenin bel kısmı beni de rahatsız ediyor bugün muayenede açtılar korseyi oh dedim ya rahatladım ama sonra tekrar takıldı tabiağrım yok çok şükür sen nasılsın genel olarak nası hissediyorsun pişmanlık var mı
Sadece bir mememde ağrı acı daha fazla, günde iki kez voltaren içiyorum ve parol o iyi geliyor. Bir de C vitamini ve kolajene başladım. Sizin nasıl? Hemen iyi olalım inş :)Bugün duş almama yardım ettiler, dikişlerime pansuman yaptık korseyi tekrar taktım, bir tık ayarını gevşettik, korse çıktığında ben de rahat bir nefes aldım :) salı günü dikişlerim alınacak. Arada canım acısa da pişman değilim ödemli şiş hali görüntüsü bile mutlu ediyor. Aynı zamanda da benim değilmiş gibi hala şaşkınım.
Bana agumentin ve cipro verdiler günde 2 defa alıyorum, ağrı kesici olarak dolorex kullanıyorumSadece bir mememde ağrı acı daha fazla, günde iki kez voltaren içiyorum ve parol o iyi geliyor. Bir de C vitamini ve kolajene başladım. Sizin nasıl? Hemen iyi olalım inş :)
Benim antibiyotik 12 saatte bir enfexia diye bir ilaç :) yarın 5. Gün. Yatıp kalkarken dikişlerim acıyor onun haricinde daha iyiyim. 45 derece açıyla oturur gibi yatıyorum geceleri.Bana agumentin ve cipro verdiler günde 2 defa alıyorum, ağrı kesici olarak dolorex kullanıyorum
Çok şükür ağrım yok duş da alamadım henüz.
Bazen gülecek gibi oluyorum ya da öksürük geliyor çok korkuyorum o zaman kendimi zor tutuyorum
Bi an önce iyileşip keyfini sürmek istiyorumm
Ben henüz dikişlerimi hissetmiyorum, bugün kendim giyinip kapıları açabildim çok şükürBenim antibiyotik 12 saatte bir enfexia diye bir ilaç :) yarın 5. Gün. Yatıp kalkarken dikişlerim acıyor onun haricinde daha iyiyim. 45 derece açıyla oturur gibi yatıyorum geceleri.
Merhaba ben de amelliyat oldum tam iki ay beş gün oldu ama kapı açarken sabun vs o silikonun oynadığını hissediyorum doktoruma sordum normal dedi sizde de var mıyıd bu durum?Babana acil şifalar dilerimCanın istediğinde bana özelden yazabilirsin,seni dinlerim.çünkü bu süreç zor bir süreçmiş onu anladım.sen biraz büyük taktırdığın için daha yukarıda duruyordur ve eskiden göğüslerin ufaksa deri de daha gevşememiş ve yavaş yavaş genişleyecektir.ödem de var tabi.bunlar için zamanın var.6 ayda biraz daha rahatlarsın ama istediğin sonucu 1 yılda tam olarak alırsın.tam kıvamına gelir.Bu ameliystla ilgili Allah başka sorun vermesin bu geçici ve normal bişey.
Merhaba ben de amelliyat oldum tam iki ay beş gün oldu ama kapı açarken sabun vs o silikonun oynadığını hissediyorum doktoruma sordum normal dedi sizde de var mıyıd bu durum?Bana bu hissi yaşacağımı söylediSelam kızlar yine ben
31 gün önce meme estetiği oldum.
1.65 - 65 kilo - 450CC Mentor High profil
Ameliyatta takılan sütyen çok dardı ve kendime yeni bir ameliyat sütyeni aldım. Silikonlarım çok üstte kaldığı için önden bantlı cerrahi sütyen kullanmaya başladım. (Faydasını gördüm mü bilemem) Ve dün cerrahi sütyenin son günüydü ve bugün sporcu sütyenimi kullanmaya başladım. + Göğüs bandı kullanıyorum.(Pentiden aldım. Balensiz, süngersiz ama arkadan takmalı normal sütyene benziyor.)
Babam hayati tehlike yaşayacak kadar acil bir sağlık problemi yaşadığı için doktor kontrolüne gidemedim. Bu süreçte 20 saate yakın otobüs yolculuğu yapmak ve araç kullanmak zorunda kaldım.
1. Hafta
İlk başlarda ölecekmişim gibi göğüsümde baskı vardı. 5 gün içinde bu his kayboldu.
Beni en çok zorlayan şey yatmak ve tuvalete gitmekti.
Yatarken 3 yastıkla yattım ve zamanla yastıkları azalttım ve ağrı içinde uyumaya alıştım.
Tuvalet ve kalkma problemim için nişanlım yardım etti sağolsun. Tek başıma tuvalete gidecek gücüm yoktu. Kilotumu bile cekemiyordum. Sifona bile basamiyordum.
Tabi bu sorunların hepsi 1 haftada geçti.
2-3. HAFTA
2-3. Haftalarda göğüsümun içinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Sanki içinde su baloncukları varmış gibi. 3. Haftada bu tamamen geçti.
Tek problemim dekoltemde olan ödem ve silikonun üstte kalması. Ve yatıp kalkarken çektiğim ağrı.
Bilmiyorum belki benim canım çok kıymetli o yüzden acı bana fazla gelmiş olabilir.
Uyandıktan 1 saat sonra kaslarım alıştığı için ağrım geçiyordu.
Bu süreçte temizlik yaptım. Yemek pişirdim. AVMeye gittim. Nisanlimla gezdim vs. Ağrı dışında yine problemim olmadı.
4. HAFTA
Ödemlerimin bir kısmı geçti ama üstte olan sertlik hala devam ediyor.
Göğüs bandajinin faydasını görür gibiyim.
Memelerim alttan yumuşamaya başladı. Yumuşaklığı hoşuma gitmeye başladı. Çok güzeller
Buarada doktor kontrolünede gittim. Her şey yolunda dikislerin iyi görünüyor.2 ay sonra gel bu boyut sana çok yakıştı dedi. ( KEŞKE 500CC YAPTIRSAYDİM. BÜYÜK MEMELER HARİKAAAA..)
krem olarak dikis izlerine Dermatix Jel sürüyorum. Doktorum başka bir şey önermedi.
sütyen dikişlerime baskı yaptığı için steril gazlı bezle üstlerini hala kapatıyorum.
MASAJ KONUSUNDA; Doktorum bandajlarimi çıkarır çıkarmaz hemen ilk hafta masaja basla dedi. Silikonlarini aşağıya it dedi. Sabah ve akşam hala masaj yapıyorum bebe yağı ile.
Şimdilik hala seklinden memnun değilim. Çok yeni olduğu için zamana bıraktım.
Burayi güncellleyecegim iyilestikce.
İyileşme sürecinde tavsiyelere açığım. Ne öğrendiysem buradan öğrendim çünkü.
Sevgiler..
2. AYIM BİTTİ VE .. (Güncelleme)
Memelerim baya düzelmeye başladı. Şekli yuvarlaklasti ve normal sütyen taktiğimda çokta güzel duruyor. (Özelden mesaj atarsanız fotoğraf paylaşabilirim.)
Hala sporcu sütyeni takıyorum ve hareketlerime dikkat ediyorum. Kollarımı dikkatli kullanıyorum.
Dikiş izi konusunda; baya düzeldi kremimi günde 3 defa sürüyorum. Şuan rengi açık kırmızı gibi.
Kremim Dermatix
Onun dışında bepanten sürüyorum göğüslerime ve güzelce masaj yapıyorum.
Ödem konusunda; hala sertlik ve şişlik var. Ama yumuşayan yerleri çok güzel ve orjinal memeymis gibi hissettiriyor. Dekoltesi çok güzel oldu. Memelerime bayılıyorum dekolte konusunda....
1 ay sonra görüşmek üzere güncellleyecegim
Merhaba canım,Merhaba ben de amelliyat oldum tam iki ay beş gün oldu ama kapı açarken sabun vs o silikonun oynadığını hissediyorum doktoruma sordum normal dedi sizde de var mıyıd bu durum?Bana bu hissi yaşacağımı söyledi
Merhaba bende yaklaşık bir ay önce oldum 375 Cc motivasyon marka takıldı. Hala ara ara ağrım oluyo sabahları kalktığımda tutulmuş gibi hissediyorum. Tam olarak kullanamıyorum kollarımı sizce bunlar normal mi diğer yaptıran arkadaşlarımda yanıtlarsa çok sevinirimSelam kızlar yine ben
31 gün önce meme estetiği oldum.
1.65 - 65 kilo - 450CC Mentor High profil
Ameliyatta takılan sütyen çok dardı ve kendime yeni bir ameliyat sütyeni aldım. Silikonlarım çok üstte kaldığı için önden bantlı cerrahi sütyen kullanmaya başladım. (Faydasını gördüm mü bilemem) Ve dün cerrahi sütyenin son günüydü ve bugün sporcu sütyenimi kullanmaya başladım. + Göğüs bandı kullanıyorum.(Pentiden aldım. Balensiz, süngersiz ama arkadan takmalı normal sütyene benziyor.)
Babam hayati tehlike yaşayacak kadar acil bir sağlık problemi yaşadığı için doktor kontrolüne gidemedim. Bu süreçte 20 saate yakın otobüs yolculuğu yapmak ve araç kullanmak zorunda kaldım.
1. Hafta
İlk başlarda ölecekmişim gibi göğüsümde baskı vardı. 5 gün içinde bu his kayboldu.
Beni en çok zorlayan şey yatmak ve tuvalete gitmekti.
Yatarken 3 yastıkla yattım ve zamanla yastıkları azalttım ve ağrı içinde uyumaya alıştım.
Tuvalet ve kalkma problemim için nişanlım yardım etti sağolsun. Tek başıma tuvalete gidecek gücüm yoktu. Kilotumu bile cekemiyordum. Sifona bile basamiyordum.
Tabi bu sorunların hepsi 1 haftada geçti.
2-3. HAFTA
2-3. Haftalarda göğüsümun içinden tıkır tıkır sesler geliyordu. Sanki içinde su baloncukları varmış gibi. 3. Haftada bu tamamen geçti.
Tek problemim dekoltemde olan ödem ve silikonun üstte kalması. Ve yatıp kalkarken çektiğim ağrı.
Bilmiyorum belki benim canım çok kıymetli o yüzden acı bana fazla gelmiş olabilir.
Uyandıktan 1 saat sonra kaslarım alıştığı için ağrım geçiyordu.
Bu süreçte temizlik yaptım. Yemek pişirdim. AVMeye gittim. Nisanlimla gezdim vs. Ağrı dışında yine problemim olmadı.
4. HAFTA
Ödemlerimin bir kısmı geçti ama üstte olan sertlik hala devam ediyor.
Göğüs bandajinin faydasını görür gibiyim.
Memelerim alttan yumuşamaya başladı. Yumuşaklığı hoşuma gitmeye başladı. Çok güzeller
Buarada doktor kontrolünede gittim. Her şey yolunda dikislerin iyi görünüyor.2 ay sonra gel bu boyut sana çok yakıştı dedi. ( KEŞKE 500CC YAPTIRSAYDİM. BÜYÜK MEMELER HARİKAAAA..)
krem olarak dikis izlerine Dermatix Jel sürüyorum. Doktorum başka bir şey önermedi.
sütyen dikişlerime baskı yaptığı için steril gazlı bezle üstlerini hala kapatıyorum.
MASAJ KONUSUNDA; Doktorum bandajlarimi çıkarır çıkarmaz hemen ilk hafta masaja basla dedi. Silikonlarini aşağıya it dedi. Sabah ve akşam hala masaj yapıyorum bebe yağı ile.
Şimdilik hala seklinden memnun değilim. Çok yeni olduğu için zamana bıraktım.
Burayi güncellleyecegim iyilestikce.
İyileşme sürecinde tavsiyelere açığım. Ne öğrendiysem buradan öğrendim çünkü.
Sevgiler..
2. AYIM BİTTİ VE .. (Güncelleme)
Memelerim baya düzelmeye başladı. Şekli yuvarlaklasti ve normal sütyen taktiğimda çokta güzel duruyor. (Özelden mesaj atarsanız fotoğraf paylaşabilirim.)
Hala sporcu sütyeni takıyorum ve hareketlerime dikkat ediyorum. Kollarımı dikkatli kullanıyorum.
Dikiş izi konusunda; baya düzeldi kremimi günde 3 defa sürüyorum. Şuan rengi açık kırmızı gibi.
Kremim Dermatix
Onun dışında bepanten sürüyorum göğüslerime ve güzelce masaj yapıyorum.
Ödem konusunda; hala sertlik ve şişlik var. Ama yumuşayan yerleri çok güzel ve orjinal memeymis gibi hissettiriyor. Dekoltesi çok güzel oldu. Memelerime bayılıyorum dekolte konusunda....
2 AY 10 GÜN GÜNCELLEME
Bugün sütyen bedenimi öğrendim 85B
Keşke daha büyük taktırsaydım dediğim anlardan birini yaşadım... 500-550CC gibi
Memelerimde bariz yumuşama var. Dokunmadan edemiyorum çok güzeller...
Dikiş izi konusunda; soluklasmayi bariz görüyorum.. Hala rengi kırmızımsı
1 ay sonra görüşmek üzere güncellleyecegim
Merhabalar ben 5eylül 275cc yuvarlak protez takıldı sol göğsüm günden güne indi ama hala sağ tarafıma göre şiş. Sağ göğsüm yumuşak ağrı yok sol tarafım ağrıyor. Ultrason çekildi anormal bir şey görülmedi ödem var dendi.sizin sol taraftaki eşitsizlik düzeldi mi? Şuan ne durumdasınızMerhaba, benim de bugün 8. Günüm. 325 CC high profil mentor yuvarlak taktırdım, kas zarı altı.
Ama benim sol memem sağa göre daha yukarıda 2 parmak kadar. Ve daha sert sağa göre.
Sizde de böyle eşitsizlik var mı acaba?
Merhaba, ben de şimdi kontrol ederken buraya soru sorduğum aklıma geldi ve siteye giriş yaptım :) 3 gün sonra 2. Ayım bitmiş olacak ve eşitsizlik düzeldi, memeler yumuşadı hatta sallanmaya başladı.Merhabalar ben 5eylül 275cc yuvarlak protez takıldı sol göğsüm günden güne indi ama hala sağ tarafıma göre şiş. Sağ göğsüm yumuşak ağrı yok sol tarafım ağrıyor. Ultrason çekildi anormal bir şey görülmedi ödem var dendi.sizin sol taraftaki eşitsizlik düzeldi mi? Şuan ne durumdasınız