- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- Konu Sahibi EstetikEditor
Özel albümler olduğu için tabiki kapalıdır yani İzlemeye aldım sizi,bakabilirsiniz..galiba herkesin albüm ayarı kapalı ya da bende bir sorun var bakamadım :) izlemeye aldım sizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel albümler olduğu için tabiki kapalıdır yani İzlemeye aldım sizi,bakabilirsiniz..galiba herkesin albüm ayarı kapalı ya da bende bir sorun var bakamadım :) izlemeye aldım sizi :)
İzlemeye aldım sizi,şimdi diğer albümlerimide görebilirsiniz..burun ve dudaktan başka fotonuz yok mu acaba ya da ben mi göremedim ben şuan meme estetiği hakkında görsel arıyorum :)
:)) Büyüklük kişisel beğenidir tabi.Ama ben hep yaptırmışken dolu dolu ve sexy göğüs istemiştim doktorumdan.Kimine göre büyük göğüslerim var,ama aslında vücuduma göre diri duran güzel büyüklükte göğüslere sahibim.Çünkü ben çok zayıf kuru bir kadın değilim sonuçta.Kalça genişliğime ve omuz genişliğime ornatılı çok sexy sonuca ulaştım..Ben memnunum,en önemlisi bu Birde emzirdiğim için esnek göğüs yapısına sahiptim.Gögsümü dirilştirip doldurmak içinde ona göre protez seçilmeliydi..arzum77 çok ama çok beğendim fotoğraflarını şimdi daha bi isteğim arttı kafamda netleşti diyebilirim .. şunu da anladım yapmışken büyük olsun yaa :)
:)) Büyüklük kişisel beğenidir tabi.Ama ben hep yaptırmışken dolu dolu ve sexy göğüs istemiştim doktorumdan.Kimine göre büyük göğüslerim var,ama aslında vücuduma göre diri duran güzel büyüklükte göğüslere sahibim.Çünkü ben çok zayıf kuru bir kadın değilim sonuçta.Kalça genişliğime ve omuz genişliğime ornatılı çok sexy sonuca ulaştım..Ben memnunum,en önemlisi bu Birde emzirdiğim için esnek göğüs yapısına sahiptim.Gögsümü dirilştirip doldurmak içinde ona göre protez seçilmeliydi..
Sende yaptırır sonucundan memnun olursun inşallah canım.Ve dikkat ettiysen meme ucu kesisi ile oldum,izde kalmadı İki ay öncede tam karın germe ameliyatı oldum.Onda bile izleri harika Darısı başına,çok daha güzelleri seninde olur inşallah..
Meme ucu kesisini başarı ile yapan cerraha amelşyat olursan hiçbir riski yok. Meme altı kesisi ile amelşyat olan ama hissizlik yaşayan,sinir damarları kesilen hastalarda gördük biz forumda.Hasan bey meme ucu kesisini başarı ile uygulayabiliyor. Tabi uygunsan öneriyor,değilsen meme altı kesisini öneriyor. Beni izlemeye alın,bende sizi aliyim izleri görün ..arzum77 Meme ucu kesisini tekrar çocuk yapma planı olan birine tavsiye edermisiniz? izleriniz hiç mi kalmadı , sanırım meme altı kesisinde ne olursa olsun mutlaka azda olsa iz kalıyor..Darısı bizim başımıza ama bize 400cc takılacağını hiç sanmıyom benim göğüs altı 75 tam göğüsümün ortasından ölçtüğümde 85 çıkıyor
Meme ucu kesisini başarı ile yapan cerraha amelşyat olursan hiçbir riski yok. Meme altı kesisi ile amelşyat olan ama hissizlik yaşayan,sinir damarları kesilen hastalarda gördük biz forumda.Hasan bey meme ucu kesisini başarı ile uygulayabiliyor. Tabi uygunsan öneriyor,değilsen meme altı kesisini öneriyor. Beni izlemeye alın,bende sizi aliyim izleri görün ..
Benimde meme altı ölçüm 75. Meme dokum Esnemiş oldugundan 400 cc yi rahatlıkla aldı.Zaten 400 cc öyle aman aman büyük değilki. Öyle anlaşılıyor ama değil.Sonuçta meme büyütme ameliyatı oluyoruz.Onca acıya ve verdigimiz paraya değsin değilmi
:)) Büyüklük kişisel beğenidir tabi.Ama ben hep yaptırmışken dolu dolu ve sexy göğüs istemiştim doktorumdan.Kimine göre büyük göğüslerim var,ama aslında vücuduma göre diri duran güzel büyüklükte göğüslere sahibim.Çünkü ben çok zayıf kuru bir kadın değilim sonuçta.Kalça genişliğime ve omuz genişliğime ornatılı çok sexy sonuca ulaştım..Ben memnunum,en önemlisi bu Birde emzirdiğim için esnek göğüs yapısına sahiptim.Gögsümü dirilştirip doldurmak içinde ona göre protez seçilmeliydi..
Sende yaptırır sonucundan memnun olursun inşallah canım.Ve dikkat ettiysen meme ucu kesisi ile oldum,izde kalmadı İki ay öncede tam karın germe ameliyatı oldum.Onda bile izleri harika Darısı başına,çok daha güzelleri seninde olur inşallah..
Rica ederim ,tabiki soracaksın.bizde bilgimiz dahilinde yardımcı olacağızmeme ucu bana da daha mantıklı geliyor iz açısından ve tabii dediğin gibi işinin ehli olmalı.. iyi dileklerin için çok teşekkürler canım yaptırdığımda mutlaka paylaşacağım :) kas altı kas üstü diye bir şey duydum seninki hangisi canım hangisini önerirsin ? ne çok şey sordum sana kusura bakma ama ilgili ve bilgili bulunca sorular da bitmiyor :)
merhaba benide izlemeye alırmısınız bnde amleyat tarihi bekliorum ama bi ki kişinin fotolarıı gördüm burda sadece :)İzlemeye aldım sizi,şimdi diğer albümlerimide görebilirsiniz..
Kizlar yazın meme protezi taktirmak istiyorum maddi açıdan ancak o zaman olabilir yorumlardan hasan bey güven verdi tabii görmek konuşmak lazim. Güncel fiyat bilgisi ve muayene ucreti hakkinda bilgisi olan var mı Teşekkürler şimdiden
Yeni üyeleri güvenlik nedeni ile hemen izlemeye alamıyorum canım kusura bakma..arzum hn beni de izlemeye alır mısınız resimlerinizi görmem için?
Evett ben eskidim bni bile almadi :))Yeni üyeleri güvenlik nedeni ile hemen izlemeye alamıyorum canım kusura bakma..
Görüşmen nasıl geçti ?
Sen eskidin dimi Fotoda eklemiştin ok,ekliyorum seniEvett ben eskidim bni bile almadi :))
Heheh evet tsk ettm:)Sen eskidin dimi Fotoda eklemiştin ok,ekliyorum seni
Yapın nasılsa öyle olur benceBişey sormak istiyorum benim göğüslerim biraz ayrık duruyor ameliyattan sonra da öyle mi durur nasıl bir görüntü olur. Benzer durumda olan biri var mı ameliyat sonrası nasıl oldu öğrenmek istiyorum?