- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- Konu Sahibi EstetikEditor
O telefonun otomatik düzeltmesinden dolayı öyle oluyor :) Bende düzeltme yapmazsam Can'ım oluyor,düzeltirsem canım :)))canımlar artık düzelmiş Can'ım yazmıyorsunuz yani yazmıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O telefonun otomatik düzeltmesinden dolayı öyle oluyor :) Bende düzeltme yapmazsam Can'ım oluyor,düzeltirsem canım :)))canımlar artık düzelmiş Can'ım yazmıyorsunuz yani yazmıyorsun
Karın germe demi olacaksın?
Aşırı kilo verme sonucunda ben hem gerdirme hemde silikon yaptırtacağım yani senelerdir istiyordum ama cesaret edememiştim şimdi çok ani olsada bu adımı attım artık kendimi kadınsı ve sexy hissetmek istiyorum
İyi hadi hayırlısı olsun o zamanEvett @soocutenin Memişleri sağolsun :)
Hayır meme gerdirme yada toparlama diyelimKarın germe demi olacaksın?
iphone farkı diyorsun yaniO telefonun otomatik düzeltmesinden dolayı öyle oluyor :) Bende düzeltme yapmazsam Can'ım oluyor,düzeltirsem canım :)))
Dikleştirme artı silikon diyelim biz buna en iyisiHayır meme gerdirme yada toparlama diyelim
Yok be.. Otomatik düzeltme yapıyor güyaiphone farkı diyorsun yani
Ameliyat gününü kesinleştirdinmi?Merhaba arkadaşlar
Bende dün Hasan Fındık'a karar verip bugün randevu talep ettim ve cumartesi veya pazartesi ameliyat için yarın haber vereceğim inanın çok heyecanlı ve sabırsızım...bana dua edin lütfen
Evet ameliyatım kısmetse cumartesiAmeliyat gününü kesinleştirdinmi?
İnşallah canım ya Hiçbirşey duymadan çıksak bi gözümüzü açsak Allah'ın izniyle gerisi gelir yavaş yavaş. Ya bişey duymayız dimi ameliyatta (Canım ben biraz rahatladım sende rahat olmaya çalış sonrasını düşün yada 1 hafta sonrasını düşün inşallah çok mutlu olacağız
Haha keşke öyle olsa valla süper olur yaa :)Hadi yaaa ne güzel :))
Bende yarın vajına estetiği için görüşüp gün alacağım
Ay bende C tesi günü ameliyat gününü alayım parti yapalım hastanede kızlar
Narkozlum alınca çok güzel uyuyacaksın :) Asla birşey hissetmeyeceksinİnşallah canım ya Hiçbirşey duymadan çıksak bi gözümüzü açsak Allah'ın izniyle gerisi gelir yavaş yavaş. Ya bişey duymayız dimi ameliyatta (
Aralık ayında çok yoğunluk var demişlerdi . Bakalım ne zaman gün verirler artık banaHaha keşke öyle olsa valla süper olur yaa :)
Ayy inşallah yaNarkozlum alınca çok güzel uyuyacaksın :) Asla birşey hissetmeyeceksin
Uyandığında titreme ve kasma olabilir. Ağrı'lar seruma katılan ilaçla kontrol altına alınıyor zaten
Canlarım inşallah yaaaa ben şuan sakinleştim ama cumartesi hastanede ne durumda olurum bilmiyorum ve ameliyat sonrası uyanınca nasıl hissedeceğim kendimi çok merak ediyorumAyyy inşallah ya hayırlısıyla bi olsa bitse uyansak bitmiş..