• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

kızlar bende yakınlarda meme büyütme olmayı düşünüyorum istanbuldayım hasan fındık a gitmeyi düşünüyorum okadar araştırıyorumki yıllardı eşimde karşıydı 5 yıl sürdü ikna etmem herşeyi okuyorum yorumlara bakıyorum vs bi gün o karışık kafamla hasan beye mail attım yazdığım şeyler saçma sapandı siz bu konuda tecrübelisinizdir hasan bey neden erkekler bu göğüs büyütmeye karşılar nasıl ikna edebilirim ben diye 5 dk sonra cevap verdi muayeneme buyrun eşinizle bütün kafasına takılanları sorsun yardımcı olurum diye şimdi ikna eetim eşimi ama ameliyat fiyatı çok geldi bana ya tabi ucuzuna kaçıyım demiyorumda 10 binde çook fazla ya
Ben 2011 senesinde 5bin tl ye ameliyat olmuştum.Fiyat yükselmiştir tabi ama yeni ameliyat olan arkadaşlar var,10 bin ödemediler. Muayenede net fiyat veriliyor,bence muayeneye gidin öncelikle. Fiyatı net konuşup öğrenirsiniz ve ona göre ya başka doktorlarlada görüşürsünüz yada net karar verirsiniz ;) Fiyat sizin için ikinci planda kalsın,tabi Sizinde belirli bütçeniz olur bu ameliyat için ama inanın başka doktorun vereceği düşük ücret ile arasındaki fark neticede biriktirilebilir.Belki biraz daha ertelersiniz ameliyatınızı ama yaşadığınız sürecin mutlu geçmesi,istediğiniz sonucu almanız en önemlisi olsun lütfen.

ben 7 bin diye hatirliyorum zammi geldi acaba.Esler dikkat ceker anlasilir diye istemiyor cnm.Yoksa istemezlerr mi hikaye yaziyolar kendilerine ben seni her halinle seviyrum diye
Eşler ilk başta şiddetle karşı çıkarlar,ameliyattan sonrada iyiki yaptırmışız derler ;)
Banada ameliattan önce ben seni bu haline seviyor beğeniyorum diyordu,ama şimdi iyiki yaptırmışsın diyor :)

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim uzun suredi yazdiklarinizi takip ediyorum, benimde esim karsiydi boyle iyisin gibi sozler, nihayet kabul etti.. 7 aylik bir oglum var boyum 174 kilom 50 yani zayifim meme dokum var fakat ufaklarnve ustleri bosalti emzirdimde.. En zoru sanirim doktor bulmak cok arastirdim aylin karanlik ile gorustum, yuvarlak high profil meme altindan 225 dedi 90c oluyomus ama ufak gibi geldi bana. baris cakir damla uyguluyor o yuzden vazgectim suan aklim encok hasan findiga yatiyor.. omuzlarim genis yuvarlak istiyorum dekolte yonunde kizlar dogalligi nasil esimin eline balon gibi bisey gelsin istemiyorum yani yumusakmi hissediliyormu ? Kas zari alti ve kohesiv jel protezlerle dogal oldugunu okudum yardimci olursaniz arzum77 hasan findiktan memnun oldugunu cok okudum 25 mesajdan sonra forograflarinizi gormek isterim simdiden tsk ediyorum kizlar :)

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim uzun suredi yazdiklarinizi takip ediyorum, benimde esim karsiydi boyle iyisin gibi sozler, nihayet kabul etti.. 7 aylik bir oglum var boyum 174 kilom 50 yani zayifim meme dokum var fakat ufaklarnve ustleri bosalti emzirdimde.. En zoru sanirim doktor bulmak cok arastirdim aylin karanlik ile gorustum, yuvarlak high profil meme altindan 225 dedi 90c oluyomus ama ufak gibi geldi bana. baris cakir damla uyguluyor o yuzden vazgectim suan aklim encok hasan findiga yatiyor.. omuzlarim genis yuvarlak istiyorum dekolte yonunde kizlar dogalligi nasil esimin eline balon gibi bisey gelsin istemiyorum yani yumusakmi hissediliyormu ? Kas zari alti ve kohesiv jel protezlerle dogal oldugunu okudum yardimci olursaniz arzum77 hasan findiktan memnun oldugunu cok okudum 25 mesajdan sonra forograflarinizi gormek isterim simdiden tsk ediyorum kizlar :)
Canım,yeni üyeleri güvenlik sebebi ile hemen eklemiyorum özür dilerim..
Eşim çok memnun,bende öyle :) gayet yumuşak,ele avuca gelen birşey yok.Herşey yolunda çok şükür :)
Bence Hasan beylede görüş,ne önerecek bak bakalım. 225 cc ile nasıl 90-C oluyormuşsun.Meme dokun varmı? Sütyen bedenin 90 mı senin? Yani meme altını,sırtını mezura ile ölçsen kaç cm çıkıyor?

Suan yurtdisindayim donuste Hasan bey ile gorusmeyi dusunuyorum calismalarinida gormek benim icin cok onemli, bu arada cok ozur dilerim 325 yazmak istemistim benim gogus cevrem 84 sirt 78 ama boyum uzun yani 400leri gorunce burda 325 ufak olur ben 90c veya D dolu dolu ve dolgun olsun istiyorum :)

Suan yurtdisindayim donuste Hasan bey ile gorusmeyi dusunuyorum calismalarinida gormek benim icin cok onemli, bu arada cok ozur dilerim 325 yazmak istemistim benim gogus cevrem 84 sirt 78 ama boyum uzun yani 400leri gorunce burda 325 ufak olur ben 90c veya D dolu dolu ve dolgun olsun istiyorum :)
Bu ameliyatta şırt bölgenizin ölçüsü değişmez. Yani sırt genişliğiniz 78 cm yani sizn sütyen bedeniniz 80 beden. 90 olması için sırtınıza yağ dolgusu yapılması yada kilo almanız gerek :)
80 C yada 80 D olabilir tabi.Ama 325 cc ile olabilirmi bilemiyorum .. En iyisi siz dönüşte görüşün,biz size yardımcı oluruz fotolarımızla merak etmeyin ;) O zamana kadar forumda eskirsiniz belki,ekleriz sizi :)

Aylin hanim 90lardan bahsedince banada garip geldi :) neyse onemli degil bakalim HAsan bey ne diyecek.. forumda gezmeye fazla vaktim olmuyo is guc bebek, sorun degil tsk ederim yinede..

Kizlar yazın meme protezi taktirmak istiyorum maddi açıdan ancak o zaman olabilir yorumlardan hasan bey güven verdi tabii görmek konuşmak lazim. Güncel fiyat bilgisi ve muayene ucreti hakkinda bilgisi olan var mı Teşekkürler şimdiden

Kizlar yazın meme protezi taktirmak istiyorum maddi açıdan ancak o zaman olabilir yorumlardan hasan bey güven verdi tabii görmek konuşmak lazim. Güncel fiyat bilgisi ve muayene ucreti hakkinda bilgisi olan var mı Teşekkürler şimdiden
Muayene ücretsiz canım.Durumuna göre fiyat değişebilir.Muayene olup fiyat Alman en doğrusu olacaktır ;)

Muayene ücretsiz canım.Durumuna göre fiyat değişebilir.Muayene olup fiyat Alman en doğrusu olacaktır :KK66:

geçmiş yorumları inceleyince 10000 gibi beni aşan rakamlar gördüm maalesef bu durumda muayene olsam da fiyat ne kadar değişebilir ki aşağı yukarı bu civardadır :( ben en fazla beş bin civarı bir doktor arıyorum tabi güvenilir off ne zormuş yaa

geçmiş yorumları inceleyince 10000 gibi beni aşan rakamlar gördüm maalesef bu durumda muayene olsam da fiyat ne kadar değişebilir ki aşağı yukarı bu civardadır :KK43: ben en fazla beş bin civarı bir doktor arıyorum tabi güvenilir off ne zormuş yaa
Beş bin olacağını sanmıyorum tabi.Ben 2011 senesinde beş bine ameliyat olmuştum yani.7-8 bin tl ye ameliyat olan var.O yüzden muayene olun bir görüşün dedim .
Uygun bir yer istiyorsanız Bogaziçi Tıp Merkezi ilede görüşüp fiyat alın. Mail yolu ile ulaşabilir bilgi alabilirsiniz sitesinden ;)

Kızlar ben buralarda yeniyim biraz bu izlemeye almak nedir alınca fotolar mı görünüyor ve izlemeye nasıl alıcaz pek anlayamadım

napayım içeme sinirse sekiz binlirayı da gözden çıkaracağım artık bir kere oluyor sonuçta yeter ki görsellik ve sağlık açısından sorun olmasın

Kızlar ben buralarda yeniyim biraz bu izlemeye almak nedir alınca fotolar mı görünüyor ve izlemeye nasıl alıcaz pek anlayamadım
Kişinin albüm ayarlarına bağlı aslında.Nasıl düzenlediyse o şekilde görebilirsiniz.. Beni izlemeye alın bende sizi aliyim fotolarımı görün isterseniz ;)

Kişinin albüm ayarlarına bağlı aslında.Nasıl düzenlediyse o şekilde görebilirsiniz.. Beni izlemeye alın bende sizi aliyim fotolarımı görün isterseniz :KK66:

burun ve dudaktan başka fotonuz yok mu acaba ya da ben mi göremedim ben şuan meme estetiği hakkında görsel arıyorum :)

Back
X