- Konu Sahibi EstetikEditor
Ben 2011 senesinde 5bin tl ye ameliyat olmuştum.Fiyat yükselmiştir tabi ama yeni ameliyat olan arkadaşlar var,10 bin ödemediler. Muayenede net fiyat veriliyor,bence muayeneye gidin öncelikle. Fiyatı net konuşup öğrenirsiniz ve ona göre ya başka doktorlarlada görüşürsünüz yada net karar verirsiniz Fiyat sizin için ikinci planda kalsın,tabi Sizinde belirli bütçeniz olur bu ameliyat için ama inanın başka doktorun vereceği düşük ücret ile arasındaki fark neticede biriktirilebilir.Belki biraz daha ertelersiniz ameliyatınızı ama yaşadığınız sürecin mutlu geçmesi,istediğiniz sonucu almanız en önemlisi olsun lütfen.kızlar bende yakınlarda meme büyütme olmayı düşünüyorum istanbuldayım hasan fındık a gitmeyi düşünüyorum okadar araştırıyorumki yıllardı eşimde karşıydı 5 yıl sürdü ikna etmem herşeyi okuyorum yorumlara bakıyorum vs bi gün o karışık kafamla hasan beye mail attım yazdığım şeyler saçma sapandı siz bu konuda tecrübelisinizdir hasan bey neden erkekler bu göğüs büyütmeye karşılar nasıl ikna edebilirim ben diye 5 dk sonra cevap verdi muayeneme buyrun eşinizle bütün kafasına takılanları sorsun yardımcı olurum diye şimdi ikna eetim eşimi ama ameliyat fiyatı çok geldi bana ya tabi ucuzuna kaçıyım demiyorumda 10 binde çook fazla ya