• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Ayin 26 sına ameliyat günü aldım. Kafamı karıştırmak isteyen çok insan var. Herkes doktor kötülüyor offf off. Bu kadar zor olacağını tahmin etmedim
Anlamadım... Kim doktor kötülüyor? Kimi kötülüyor? Sen aklı başına birisin sonuçta,görüşür karar verirsin.Burada veya hayatta bazı kişiler seni kendi doktoruna,yanında çalıştığı sonra yönlendirmek içşn diğer doktorları kötüleyebilir. Bu demek değildirki o doktr kötü kendi doktoru iyi!! Bu tarz davranışlar çok basit ucuz.. Ona kötü gelen bana iyi gelir,bana iyi gelen ona kötü gelebilir.Yani mükemmel garanti sonuç yoktur zaten.. Sen karar vereceksin senşn için en doğrusunu,başkası değil.Mutşulugunda herkes yanında olabilir sana destek verir ama mutsuzluğunda hepsi kaçar tek kalır pişman olursun.Sen senin için en doğru kararı ver!
Bende ameliyat olacağım zaman çok doktor araştırdım,görüştüm.Özelden aman o doktor kötü,benim doktorum en iyi ona git amelşyat ol gibi mesajlar aldım .Ben gördüğüm,güvendiğim doğru doktoru seçtim.Kimsenin iyi veya kötü yorumlarına bakmadan. Çünkü bu benim kararım olmalıydı.İyiyi veya kötü sonucu kendi kararımla almalıydım.İyi sonuca herkes destek olur ama kötüye?!
Yaşadığım iyi kötü durumdada Doktorumla çözümledik sorunları .. Ne haddine başka birinin benim kararına karışması,ne demek .. Destek vereceğine köstek olacak,kimmiş o?? Bu ne kötü yaklaşım,düşünce,art niyettir!!

Herkes birbirini kötülüyor estetik gruplarında ki estetik olanlar. .sonra görüştüğüm doktorların Asistanlari. .ne zormuş arkadaş

Bir doktoru kötüleyebilmek için öncelikle o doktora ameliyat olmak, ameliyat sonucunun kötü olması, doktorun ameliyat sonrası ilgisizliği gibi nedenler olması gerekir. Karşıdan nasıl kötülenebilir ki bir doktor?

6 doktor içinde yüzümde gulumsemeyle çıktığım tek doktordu hasan bey. Kimse kafamı karistirimaz ama işi artık bazıları iyice ticarete dokmus. .
Malesef oyle ama kafani karistirmasina izin verme kimsenin bana da cok asistan kafa karistirici seyler soyledi ama ben kimseyi dinlemedim .. Sende hangi doktor daha guvenilir geldiyse ona ol guven cok onemli simdiden hayirli olsun...

Herkes bık bık yapıyor burada.. kötüleyenler varsa da eminim çok isteyip de başka sebepler yüzünden başka Dr a ameliyat olanlardır. Sen kendi kararını kendin ver. Sana youtube dan aradım aynı senin gibi ameliyat olacak olan bir kadın vardı ama bulamadım malesef.. Tüp mide ameliyatı olmuş ve baya kilo vermiş biriydi.. sonucu çok güzel olmuştu..bir çok insanın yapamadığı şeyi başarmış bir insansınız.. kimsenin etkisinde kalmadan herkes kendi seçimini yapar internet var bilgiye ulaşmak çok kolay artık herkes aklı başında sen gönlünü rahat tut .. inanıyorum çok güzel olacak her şey
Herkes birbirini kötülüyor estetik gruplarında ki estetik olanlar. .sonra görüştüğüm doktorların Asistanlari. .ne zormuş arkadaş

Dün Dr. Hasan Bey'e ameliyat oldum ve hiçbir ağrım olmadı. Belki benim metanetimden de kaynaklanıyor olabilir ama bu kadar sıkıntısız geçirmemin aynı zamanda doktorumun başarısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha ilk günden kollarımı havaya kaldırabildim kendi kendime oturup kalkabildim tek sıkıntım mide bulantısı o da vücudumun narkoza verdiği tepkiden dolayı.

Dün Dr. Hasan Bey'e ameliyat oldum ve hiçbir ağrım olmadı. Belki benim metanetimden de kaynaklanıyor olabilir ama bu kadar sıkıntısız geçirmemin aynı zamanda doktorumun başarısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha ilk günden kollarımı havaya kaldırabildim kendi kendime oturup kalkabildim tek sıkıntım mide bulantısı o da vücudumun narkoza verdiği tepkiden dolayı.
Çok geçmiş olsun kolay atlatanları görünce seviniyorum valla benim ilk 3 günüm çok zordu herşey gönlünce olsun

Aynen ben :) bende bulantı bile yçcu
Tesadüf olmasa gerek benimde hiç ağrım yoktu ama Dr bunun benimle alakalı olduğunu söylemişti o kadar komik ki ameliyat olduğumu memelerimi elleyince anlamıştım :)

arkadaşlar 1 hafta kaldı ameliyatıma.önümüzdeki pazartesi ameliyat oluyorum.. kol germe ve göğüs büyütme aynı anda olacak..diğer operasyonlar sonra olacak hepsini bi anda yaptırmaya cesaret edemedim.ameliyattan öncesi için ne gibi tavsiyeleriniz var ne yapmam ya da ne yapmamam lazım.hastaneye ne götürmem lazım. türkiyenin bi ucundann gelcem orlarda perişan olmayayım.yanımızda bi yakınımızı getirebiliyoruz değil mi <*

arkadaşlar 1 hafta kaldı ameliyatıma.önümüzdeki pazartesi ameliyat oluyorum.. kol germe ve göğüs büyütme aynı anda olacak..diğer operasyonlar sonra olacak hepsini bi anda yaptırmaya cesaret edemedim.ameliyattan öncesi için ne gibi tavsiyeleriniz var ne yapmam ya da ne yapmamam lazım.hastaneye ne götürmem lazım. türkiyenin bi ucundann gelcem orlarda perişan olmayayım.yanımızda bi yakınımızı getirebiliyoruz değil mi <*
aynı gün olacaz senle ameliyat..arzum un konusu var bu sorunla ilgili oraya bi bak istersen

Hastane zaten beş yıldızlı otel konforunda duşu falan var refakatçi için yatak var cinsilatifin dediği gibi arzumun konusuna bak, istersen..

kızlar bende yakınlarda meme büyütme olmayı düşünüyorum istanbuldayım hasan fındık a gitmeyi düşünüyorum okadar araştırıyorumki yıllardı eşimde karşıydı 5 yıl sürdü ikna etmem herşeyi okuyorum yorumlara bakıyorum vs bi gün o karışık kafamla hasan beye mail attım yazdığım şeyler saçma sapandı siz bu konuda tecrübelisinizdir hasan bey neden erkekler bu göğüs büyütmeye karşılar nasıl ikna edebilirim ben diye 5 dk sonra cevap verdi muayeneme buyrun eşinizle bütün kafasına takılanları sorsun yardımcı olurum diye şimdi ikna eetim eşimi ama ameliyat fiyatı çok geldi bana ya tabi ucuzuna kaçıyım demiyorumda 10 binde çook fazla ya

ben 7 bin diye hatirliyorum zammi geldi acaba.Esler dikkat ceker anlasilir diye istemiyor cnm.Yoksa istemezlerr mi hikaye yaziyolar kendilerine ben seni her halinle seviyrum diye

kızlar bende yakınlarda meme büyütme olmayı düşünüyorum istanbuldayım hasan fındık a gitmeyi düşünüyorum okadar araştırıyorumki yıllardı eşimde karşıydı 5 yıl sürdü ikna etmem herşeyi okuyorum yorumlara bakıyorum vs bi gün o karışık kafamla hasan beye mail attım yazdığım şeyler saçma sapandı siz bu konuda tecrübelisinizdir hasan bey neden erkekler bu göğüs büyütmeye karşılar nasıl ikna edebilirim ben diye 5 dk sonra cevap verdi muayeneme buyrun eşinizle bütün kafasına takılanları sorsun yardımcı olurum diye şimdi ikna eetim eşimi ama ameliyat fiyatı çok geldi bana ya tabi ucuzuna kaçıyım demiyorumda 10 binde çook fazla ya

ben 7 bin diye hatirliyorum zammi geldi acaba.Esler dikkat ceker anlasilir diye istemiyor cnm.Yoksa istemezlerr mi hikaye yaziyolar kendilerine ben seni her halinle seviyrum diye
Aynen öyle benim ki de küçük iyi güzel falan der dururdu hep bi karşı hep bi karşı kimseyi dinlemedim valla Ohhh iyi yapmışım :)

Nasil peki memnuniyetin hissetmek nasil canm dokuyu yabanci madde cok farkeder s
rahatsiz olurum diye korkuyorum.

Eskiden elime gelen bi meme yoktu şu an ellediğimde meme var sütyene bile ihtiyaç duymuyorum bu çok güzel.. ben memnunum tabiki doğal gibi olmaz herhalde ama inanki doğalının nasıl olduğunu bilmiyorum.. istediğim kıyafeti giyebiliyorum full destekli sütyenleri çöpe attım.. geceliklerimi giyiyorum yani benim için harika ama bu beklenti meselesi tabi ki

Normal bir şekilde istediğin kadar sık eline bişey gelmiyo sadece benim öne edilince altta geliyo o da benim eskiden dokumun hiç olamaması ile ilgili

Eskiden elime gelen bi meme yoktu şu an ellediğimde meme var sütyene bile ihtiyaç duymuyorum bu çok güzel.. ben memnunum tabiki doğal gibi olmaz herhalde ama inanki doğalının nasıl olduğunu bilmiyorum.. istediğim kıyafeti giyebiliyorum full destekli sütyenleri çöpe attım.. geceliklerimi giyiyorum yani benim için harika ama bu beklenti meselesi tabi ki

Normal bir şekilde istediğin kadar sık eline bişey gelmiyo sadece benim öne edilince altta geliyo o da benim eskiden dokumun hiç olamaması ile ilgili
Coknsevindim.senin adina gecelikleri ozgur giymek desteklileri atmak bana kismet olur artikk ;)

Back
X