- Konu Sahibi EstetikEditor
Anlamadım... Kim doktor kötülüyor? Kimi kötülüyor? Sen aklı başına birisin sonuçta,görüşür karar verirsin.Burada veya hayatta bazı kişiler seni kendi doktoruna,yanında çalıştığı sonra yönlendirmek içşn diğer doktorları kötüleyebilir. Bu demek değildirki o doktr kötü kendi doktoru iyi!! Bu tarz davranışlar çok basit ucuz.. Ona kötü gelen bana iyi gelir,bana iyi gelen ona kötü gelebilir.Yani mükemmel garanti sonuç yoktur zaten.. Sen karar vereceksin senşn için en doğrusunu,başkası değil.Mutşulugunda herkes yanında olabilir sana destek verir ama mutsuzluğunda hepsi kaçar tek kalır pişman olursun.Sen senin için en doğru kararı ver!Ayin 26 sına ameliyat günü aldım. Kafamı karıştırmak isteyen çok insan var. Herkes doktor kötülüyor offf off. Bu kadar zor olacağını tahmin etmedim
Bende ameliyat olacağım zaman çok doktor araştırdım,görüştüm.Özelden aman o doktor kötü,benim doktorum en iyi ona git amelşyat ol gibi mesajlar aldım .Ben gördüğüm,güvendiğim doğru doktoru seçtim.Kimsenin iyi veya kötü yorumlarına bakmadan. Çünkü bu benim kararım olmalıydı.İyiyi veya kötü sonucu kendi kararımla almalıydım.İyi sonuca herkes destek olur ama kötüye?!
Yaşadığım iyi kötü durumdada Doktorumla çözümledik sorunları .. Ne haddine başka birinin benim kararına karışması,ne demek .. Destek vereceğine köstek olacak,kimmiş o?? Bu ne kötü yaklaşım,düşünce,art niyettir!!