Meme Estetiği Hasta Yorumları

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
10 gün önce eser hanıma ameliyat oldum ve kendisinden çok memnunum.gerçi daha çok yeni ama zor olan kısmını atlattım.şu andaki şekilleri bile gayet iyi,öyle füze gibide durmuyorlar.zamanla şekilleri oturacak sanıyorum.kendisine teşekkür ediyorum.:KK16:

rüzgalgül seni burda da bulduuum:))) memnun kalmana çook sewindim. senin yorumlarından yola çıkarak, ESER AYDOĞDUyu araştrdım, ekibi tamamen bayanlardan oluşuyor, tv de gazetelerde röportajı war hoşuma gitti benmde şimdiden. inşallah yarın tandewu alacağıımm =)

Bir kaçtane daha bayan doktor araştırıyorum, ama sen benim için önemlisin çünkü deneyimlisin=)) Neden Eser hanım?? başka bayan we ya erkek doktorlarla da görüştünmüü canımm.. seninle konuşmayı çook istiyoruuumm.. bir an önce iyileşmen dileğiylee canım beniimm :KK54::KK54::KK54:

rüzgalgül seni burda da bulduuum:))) memnun kalmana çook sewindim. senin yorumlarından yola çıkarak, ESER AYDOĞDUyu araştrdım, ekibi tamamen bayanlardan oluşuyor, tv de gazetelerde röportajı war hoşuma gitti benmde şimdiden. inşallah yarın tandewu alacağıımm =)

Bir kaçtane daha bayan doktor araştırıyorum, ama sen benim için önemlisin çünkü deneyimlisin=)) Neden Eser hanım?? başka bayan we ya erkek doktorlarla da görüştünmüü canımm.. seninle konuşmayı çook istiyoruuumm.. bir an önce iyileşmen dileğiylee canım beniimm :KK54::KK54::KK54:

ben başka doktorla görüşmedim canım.bu ameliyat uzun zamandır hayalini kurduğum birşeydi.artık olmalıyım dedim.eser hanımla görüştüm ve en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum dedim ve bir kaç gün içinde ameliyatımı oldum.burada huzunluguzel var,onun yazdıkları bende esr hanıma karşı güven uyandırmıştı.arion marka protez ,kas zarı altı yöntemini kullanmasıda onu seçmemde etkili oldu.çok tatlı bir doktor.bayan olmasıda rahatlatıyor insanı.inşallah en ksa zamanda sende hayallerine kavuşursun.

canııımm çook teşekkür ederim burdan da cevap yazmışsıın.... =)):KK71:

Arion markayı doktormu sana önerdi sen mi istedin? başka hangi markaları kullanıyormuş? benmde aklıma yatanlar arion we nagor. bende kas altı istiyrum we inşlh meme altından istiyorumm =))

skyeed, canımm sende ESER hanıma mı ameliyat olmuştuun??? Snada büyük geçmiiş olsuuunn canıımm inşllah çok memnun kalırsıınnn :KK71::KK71::KK71::KK54:

canııımm çook teşekkür ederim burdan da cevap yazmışsıın.... =)):KK71:

Arion markayı doktormu sana önerdi sen mi istedin? başka hangi markaları kullanıyormuş? benmde aklıma yatanlar arion we nagor. bende kas altı istiyrum we inşlh meme altından istiyorumm =))

canım eser hanım sadece arion marka kullanıyor,meme ucundan ve kas zarı altı yapıyor.yanlış anlaşılma olmasın kas altı değil kas zarı altı.inşallah en kısa zamanda karar verip sende atlatırsın.

skyeed, canımm sende ESER hanıma mı ameliyat olmuştuun??? Snada büyük geçmiiş olsuuunn canıımm inşllah çok memnun kalırsıınnn :KK71::KK71::KK71::KK54:

sweet_brave senin de aramıza katılmana çok sevindim. sen de bir an önce Eser Hanıma ameliyat olup bizimle duygularını paylaşırsın inşallah. inan aynadan geri gelmiyorum. çok super oldular supperrrr:)

sweet_brave senin de aramıza katılmana çok sevindim. sen de bir an önce Eser Hanıma ameliyat olup bizimle duygularını paylaşırsın inşallah. inan aynadan geri gelmiyorum. çok super oldular supperrrr:)

dolphinciiimmm senin memişlerde mi ESER hanımın ESERİİİİ :KK66: Ayyy çook sewinioruumm bir bayan doktordan bu kadar memnun kalan bayanları görünceeee :KK62::KK62:

ben de bir bayan doktora ameliyat olmayı çook istiyorum we YARIN İLK RANDEWUMU ESER HANIMA ALDIM KIZLARRRR :KK52: Sizleriin gazına gelereeeeekkk :KK52:

İnşallah bnde Eser hanımı çok sewerim we ona ameliyat oluruummmmmm:84::84:

slm kızlarr bende dün eser hanıma meme büyütme operasyonu yaptırttım.. biraz ağrım var ve bolcada ödemim ama ii sayılırm sizlern biraz olsyn toparlanması ne kadar sürmüştü??

slm kızlarr bende dün eser hanıma meme büyütme operasyonu yaptırttım.. biraz ağrım var ve bolcada ödemim ama ii sayılırm sizlern biraz olsyn toparlanması ne kadar sürmüştü??

geçmiş olsun canım.benim 2.haftam bendede hala ödem var ama ilk günlere göre süper rahatım.ağrın bir kaç gün içinde geçer sanıyorum.bir hafta sonunda daha rahatlamış olcaksın.zor olanı atlatmışsın,bundan sonra her gün biraz daha rahatlamış hissedeceksin.:KK71:

çok teşekkürler inşallah dediin gibi çabucak geçer ağrım ve şişliklerim şimdi nasıl seninkiler nasıl görünüyorlar:KK17:

çok teşekkürler inşallah dediin gibi çabucak geçer ağrım ve şişliklerim şimdi nasıl seninkiler nasıl görünüyorlar:KK17:

şu anda gayet normal gibi görünüyorlar.bugüne kadar çok isteyipte giyemediğim geceliklerimi giydiğimde harika duruyorlar.iki hafta sonunda insan kendini çok rahatlamış hissediyor canım.

fatih dagdelen ,barış çakır ,osman oymakdan sonra bugün eser hanımla görüşücem..arar almaz randevu aldım,bu kötü bişe degildir umarım..
kızlar memnunmusunuz?..kafam karıstı baya,her doktor ayrı birşey söylüyor...
eser hanımın fiyatları nedir??

fatih dagdelen ,barış çakır ,osman oymakdan sonra bugün eser hanımla görüşücem..arar almaz randevu aldım,bu kötü bişe degildir umarım..
kızlar memnunmusunuz?..kafam karıstı baya,her doktor ayrı birşey söylüyor...
eser hanımın fiyatları nedir??

canım ben memnun kaldım ama sen içinin rahat olması için bir kaç doktorla daha görüş,içine sineni seç.fiyatları 5000-6000 arası.

kızlar haftaya eser hanıma ameliyat olucam...
arion kullanması,kas zarı altı olması,ve bilmiyorum iyi bi elektrik verdi..260 cc ya da 270 denicem dedi..ben biraz daha büyük olsun istiyorum ama bakalım..
:)

kızlar haftaya eser hanıma ameliyat olucam...
arion kullanması,kas zarı altı olması,ve bilmiyorum iyi bi elektrik verdi..260 cc ya da 270 denicem dedi..ben biraz daha büyük olsun istiyorum ama bakalım..
:)

inşallah herşey gönlünce olur ariesna.biraz daha büyük olmasını istiyorsan en azından 290 cc de ısrar et.gerçi eser hanım sana en uygun olanı koyacaktır.ben kilonu ve boyunu ,vücut yapını bilmiyorum ama bence 290 iyi olur.oralet var burada onun 290 çok güzel duruyor.büyüklüğüde çok iyi.

1,66 boyum var gögüs cevrem 82 gögüs altım 77 ,56 da kilom...ama üst yapım narin..öyle geniş omuzlarım yok...ben de 280 olsun diye ısrar edicem ama ya ona güvenmek de istiyorum böyle cok kasacaksa bedenimi anlamı yok...canım sen memnunmusun??..güzel görünüyorlar mı? foto var mı hiç?

X