Meme Estetiği Hasta Yorumları

aa süpermiş :) sevindim bu habere ben daha doğum yapmadım açıkcası doğum sonrasında ne kadar sarkma olacağını merak ediyorum. dikleştirme ameliyatı zor diyorlar.

kaydirigubbakcemile2
aa süpermiş :) sevindim bu habere ben daha doğum yapmadım açıkcası doğum sonrasında ne kadar sarkma olacağını merak ediyorum. dikleştirme ameliyatı zor diyorlar.

Benimki doğum öncesinde çok küçüktü zaten, bu nedenle içi boşaldı.Ama fazla sarkma olmadı.Hatta neredeyse hiç olmadı diyebilirim.Silikon sonrasında da dimdik duruyorlar,genç kız memesi gibi:)

bu habere çok sevindim. benimde silikon öncesi hiç yoktu şuanki görüntüsü güzel bozulmasın bari :)

sweetsmiley selam canım.Ben ankaradayım ama tuğrul beyi de düşünüyorum.Zaten şu an iki doktor arasında kaldım.Tuğrul bey kasüstü yapıyor genelde ben baya zayıfım, memelerim de baya küçük kasüstü yapınca silikon dışarıdan belli olacak diye korkuyorum.Senin belli oluyormu.Bide göğüsaltı kesi izlerinin biyüklüğü yaklaşık kaç cm:ben baya kararsızım ve korkuyorum.Kasaltı ndada ileride problem çıkabiliyormuş.Kaslar silikonu sıkıştırıp şeklini bozabiliyormuş,görüştüğüm bir doktor öyle demişti.valla kafam karmakarışık,tecrübelerine ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

arkadaşım kas üstünde silikon belli oluyor bunu bilesin. ben kasaltı ve meme ucu yaptırdım çok memnun kaldım ne iz var ne yapay bir duruş. bir arkadaşımda görmüştüm meme altında bayagı iz kalıyordu ve bikiniden görünüyor.

ben kas üstü oldum dışardan hiç belli değil
iz de kayboldu
bilmeyen biri baksa bulamaz

canım geçmiş olsun ben hemşireyim bikaç tane silikon ameliyatı sonrası hastalarım olmuştu tabiki ben doktor yada konunun uzmanı değilim ama sana şunu söleyebilirim ki tüm hastalarımın ortalama 2hafta kadar şişlikleri oluodu göğüs hizası sanki çok daha yukarıda gibi duruyodu ama gerçek boyutunba ulaşması 3 ayı buluo çünkü 3ay sonra kontrole geldiklerinde görüntüdeki fark inanılmaz oluo bence daha opersayonun çok yeni kendini yıpratma şimdiden ve zamana bırak şişliklerin hemen inmez çünkü

meme ucu kesisi 5 ay oldu
250 cc bende toparlama yapılmadan slikon yapıldı
çok az doku vardı
başlarda çok sorun yaşadım ama şu an çok memnunum
zaman vermek lazımmış
kesi yerin neresiydi peki?? kac cc kullanıldı? ayrıca ne kadar süre oldu silikon taktıralı??

ilk zamnlarda kendi gögsümüz gbi hissetmiyoruz onu anlatmak istemiş arkadaslar.. 3.aydan sonra kendi gögsümüz gbi hissedebiliyomuşuzz

hayır his kaybı falan olmuyo
ilk bi iki ay hafif bi uyuşukluk oldu ben de kesi olan yerde
sonra düzeldi tabiki

zamnla düzeliyor fakat gögüs ucu kesilerinde kalıcı hissizlik ya da hisse asırı duyarlılık olma ihtimali de war..bn bunu göze alamadıgm için meme altı kesisi tercih ettim kaydirigubbakcemile2 tabii gögüs ucu kesisi yaptrıp bi saorun yasamayan arkadaslarmz war..yani mutlaka olcak die bişey yok sadece olma ihtimali de war

meme ucu kesisi 5 ay oldu
250 cc bende toparlama yapılmadan slikon yapıldı
çok az doku vardı
başlarda çok sorun yaşadım ama şu an çok memnunum
zaman vermek lazımmış

leylek82 şu an memnunum yazmışsın. Eskiden bir mesajını okumuştum. "Doktorum sadece silikon takarak, izsiz dikleştirdi" gibi şeyler yazmıştın, çok heveslenmiştim. Ben de iz kalsın istemiyorum. Ama şimdi geçen Eylül'de yazdığın bir mesajı gördüm, "bi ay önce şişler inince çok güzeldi.ama şimdiden sarkıyorlar" yazmışsın. Sarkmalar toparlandı mı sonradan? Şu an sarkma var mı? Cevabın benim için çok önemli canım. Çünkü senin doktoruna senin yönteminle ameliyat olmayı düşünüyorum. Son durumun hakkında bilgi verirsen ve bu yöntemi (sadece silikon takip dikleştirme yönetemini) tavsiye ediyor musun etmiyor musun yazarsan çok sevinirim. Merakla cevabını bekliyorum.

valla canım şişler inince sağ göğsüm çok sarktı sandım
sandım diyorum çünki yazılarımın hepsini okuduysan baştan beri problemler yaşadım sol göğsümde.kistler,dolaşım bozukluğuna bağlı simsiyah olması falan.tabi sağ göğüste problem kalmayınca o çabuk indi ve ben sol göğsünde bütün şişinin indiğini sandım çünki sertlik falan kalmamıştı.ben aynaya baktıkça sürekli rahatsız oluyodum .sonra bi süre bi-iki ay hiç bakmamaya karar verdim.bu arada kilo aldım.sanırım kilo slikonun dış yüzeyi açısından işe yaradı hani bağ doku örüyo ya zamanla ondan.çünki çok doğal bi görüntü aldı.meğer benim sarkma sandığım sol göğsün daha yukarda kalmasıymış.herşey normale binince şimdi çok memnunum.ha ama tabiki bu yöntem öyle çok uzun vadede iyi değil.çünki toparlanmayan deri zamanla çabuk sarkıcaktır.çünki göğüs olduğu yerde büyüycek.deri toparlandığı zaman ise göğsü istediği yere alıyor doktor ve tabiki daha mükemel oluyorlar.benim deride fazlalık çok olduğundan özellikle de sağ göğüste çok geç toplandı maalesef.ama ben kom marka sütyenin bana uygun olan toparlayıcı sütyeninden çok memnun kaldım bu arada.çünki doktorum ısrarla sürekli sütyen takmamı göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çabuk sarkabileceğini söyledi.ben ikinci bebek yaptıktan sonra nasıl olsa toparlatıcam.ama şu an sanki 20 yaşındaki hiç sarkmamış hallerini aldı.tabi benim göğüslerim o zamanlar iriydi bundan dolayı şu an da iri dolayısıyla.mesela selen var bilirsin onunki daha ufaktı ve gene aynı ölçülerinde ve o da çok memnun.zaten doktora gidince o sana gerekeni anlatır.
ha bu arada tek şikayetim keşke aynı yöntemle kas altı olmak mümkün olsa.çünki benim gibi durumlarda ister istemez zaman zaman hissediyosun slikonu.ama eşim bundan rahatsız değil o pek anlamıyo.ben biliyorum ya ondan heralde.neyse tabiki buna da şükür.çünki önceki halleri çok kötüydü çok. şimdi çok memnunum.ama muhakkak her detayı sor doktora ve bi kaç doktorla da görüş.eğer kesin toparlancak derlerse tuğrul beyden şaşma derim iyice gezki farkı anlıyasın.ben onunkinden daha iyi toparlama görmedim.diğer yöntemleri zaten iyi olan bütün doktorlar güzel yapıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…