Meme Estetiği Hasta Yorumları

gizem256

37 yaşında
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
34
0
11
merhaba arkadaşlar boyum 1.55 kilom 55, yuvarlak 300 cc kas üzeri silkon taktırdım bugun 2. günüm göysüm sarılı ama füze gibi sivri ve dik duruyo ustelikte çok büyük oldu sanki, çok morelim bozuk arkadaşlar ne yapıcam şimdi ben zaten zorla taktırdım çok utanıyorum denemiştik ameliyattan önce böyle görunmuyodu

Öncelikle geçmiş olsun..Daha çok yeni...ılk zamanlar çok yukarıda gibi durur..Belli bir süre sonra göğüsleriniz normal halini alacaklar...ılk zamanlar size iğrenç gelecektir..Bunun nedenide göğüslerinizin silikon takılmadan önceki hacmi küçüktü, içine silikon yerleştirildi.Oradaki deri henüz yeni dolduğu için zamanla silikonun büyüklüğüne göre hacmi genişleyecektir..Yani oradaki deri esneyecektir...Tabi buda biraz zaman alıyo maalesef..Ama belli bir süre sonra farka sizde inanamayacaksınız ve iyikide yaptırmışım diyeceksiniz..Kendinizi hiiç üzmeyin ve yeni göğüslerinizin kıymetini bilin....

gecmiş olsun opuyorumnanaktan bgn ikinci günün daha coook yeniler we ödemden dolayı oldgundan daha şiş görünüyolardır sen şimdiden takılma bunlara zamnla iner şişlik we o füze görüntüsü.. bnmde ilk bayaı büyük geliyodu gözüme sonra alıstım we şişlkler indi gayet normal bnmde boyum 165 kilom 55 bna da 300cc konuldu olumunekankayizsmile

Işallah iner arkadaşlar doktorda denediğimde böyle değildi şimdi 2 tane füzeden geziyorum dışarı çıkınca herkes bakıcak sanki öyle geliyo bana ne kadar iner çok farkedermi

cnm çok geçmiş olsun. burada yorumları okuyorum.zamanla inicektir şişlikler.ilerde ben de yaptırıcamhihoyyyt

canım ilk bir ay öyle iğrenç gözükecekelr,füze gibi.ama zamanla inecekelr ve doğal formunu alacakalr merak etme.ben olalı 6 ay oldu ve şu an doğal gögüsten hiçbir farkı yok.ama bana kas zarı altına damla protez takıldı.

aynaya baktıkça alışmaya başladım ama biraz inse fena olmaz salı günü dikişleri aldırıcam cok merak ediyorumeyvahedigeldismile

Merhaba,

endişelenmene gerek yok. ben 2007 yılında oldum. 300cc ve boyu.175 bence sen biraz kendine büyük seçmişsin. ama genede söyle diyeyim. gözümü ilk açtığımda aman yarabbi ne bu gözüme girecek demiştim hepsi iniyor zamanla ve yerine oturuyor. tavsiyem masajlarını aksatmaman onların yerine oturmasına yardımcı olur. masaj yapmaktan korkma sakın.
benim boyutuna doktor karar vermişti ayrıca kendim seçmemiştim.

sen kafana takma ben iyiki yaptırmışım diyorum :) eskiden sütyen alamazdım kendime şimdi 50 tane oldu :)

Alında silikonlu sütyen giyodum ben onu çıkarınca göğüsler dümdüz bir tarafıma silikonlu sütyeni taktım bir tarafa silikonu ikisi aynı oluyordu şimdiki görüntü silikonlu sütyen halimden çok büyük zaten iyike yaptırmısım demeye başladım eskii fotoğraflararıma bakıyorum görüntü nene göysü gibi buyukte olsa mutlu olmaya başladım çok sexi sütyenler alıcam kendime eskiden eşimin önunde soyunamazdım şu dikişlerde alınsın gösteri ozaman başlıyor :kedi:
:teytey::kedi:

Son düzenleme:
bence her çeşit sütyen al acısını çıkar. İnsanın kendine guveni geliyor. :) ne diyeyim iyi gunlerde kullanalım :)

Doğum yağmış anneler silikonla birlikte toparlama ameliyatı yapılıyor zira sarkık göğüs ise sadece silikon takılması hoş durmuyordu bilginizde olsun

Doğum yağmış anneler silikonla birlikte toparlama ameliyatı yapılıyor zira sarkık göğüs ise sadece silikon takılması hoş durmuyordu bilginizde olsun

Ben 2 çocuk emzirdim 18 er ay..Sonrasında içi boş balon gibi oldular,fos fos.Ama sadece kasüstü,350 cc yuvarlak high profil silikon takıldı.Her memede dikleştirmeye gerek görmüyorlar.Şu an görüntüleri muhteşem...hihoyyyt

bende 1 çocuk emzirdim memenin altında kas erimişti sedec deri kalmıştı . ama şimdiki görüntüsü mükemmel benimkine meme başından hafif dikleştirme yapıldı:sm_cool:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…