- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
valla canım şişler inince sağ göğsüm çok sarktı sandım
sandım diyorum çünki yazılarımın hepsini okuduysan baştan beri problemler yaşadım sol göğsümde.kistler,dolaşım bozukluğuna bağlı simsiyah olması falan.tabi sağ göğüste problem kalmayınca o çabuk indi ve ben sol göğsünde bütün şişinin indiğini sandım çünki sertlik falan kalmamıştı.ben aynaya baktıkça sürekli rahatsız oluyodum .sonra bi süre bi-iki ay hiç bakmamaya karar verdim.bu arada kilo aldım.sanırım kilo slikonun dış yüzeyi açısından işe yaradı hani bağ doku örüyo ya zamanla ondan.çünki çok doğal bi görüntü aldı.meğer benim sarkma sandığım sol göğsün daha yukarda kalmasıymış.herşey normale binince şimdi çok memnunum.ha ama tabiki bu yöntem öyle çok uzun vadede iyi değil.çünki toparlanmayan deri zamanla çabuk sarkıcaktır.çünki göğüs olduğu yerde büyüycek.deri toparlandığı zaman ise göğsü istediği yere alıyor doktor ve tabiki daha mükemel oluyorlar.benim deride fazlalık çok olduğundan özellikle de sağ göğüste çok geç toplandı maalesef.ama ben kom marka sütyenin bana uygun olan toparlayıcı sütyeninden çok memnun kaldım bu arada.çünki doktorum ısrarla sürekli sütyen takmamı göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çabuk sarkabileceğini söyledi.ben ikinci bebek yaptıktan sonra nasıl olsa toparlatıcam.ama şu an sanki 20 yaşındaki hiç sarkmamış hallerini aldı.tabi benim göğüslerim o zamanlar iriydi bundan dolayı şu an da iri dolayısıyla.mesela selen var bilirsin onunki daha ufaktı ve gene aynı ölçülerinde ve o da çok memnun.zaten doktora gidince o sana gerekeni anlatır.
ha bu arada tek şikayetim keşke aynı yöntemle kas altı olmak mümkün olsa.çünki benim gibi durumlarda ister istemez zaman zaman hissediyosun slikonu.ama eşim bundan rahatsız değil o pek anlamıyo.ben biliyorum ya ondan heralde.neyse tabiki buna da şükür.çünki önceki halleri çok kötüydü çok. şimdi çok memnunum.ama muhakkak her detayı sor doktora ve bi kaç doktorla da görüş.eğer kesin toparlancak derlerse tuğrul beyden şaşma derim iyice gezki farkı anlıyasın.ben onunkinden daha iyi toparlama görmedim.diğer yöntemleri zaten iyi olan bütün doktorlar güzel yapıyo
Çok sagol canım. Ben de toparlanmayı ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Senin şu an memnun olmana çok sevindim. Benim için şu an önemli olan iz olmaması ve çabuk toparlanmak, günlük yaşama çabuk dönebilmek. Kasaltını da çok istersek sonra da yaptırabiliriz. Ama ben istemiyorum kasaltını. Mesajlarını okumuştum. Yaşadığın problemleri hatırlıyorum. Senden güzel haberler alınca çok sevindim. Çok teşekkürler canım.