• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

valla canım şişler inince sağ göğsüm çok sarktı sandım
sandım diyorum çünki yazılarımın hepsini okuduysan baştan beri problemler yaşadım sol göğsümde.kistler,dolaşım bozukluğuna bağlı simsiyah olması falan.tabi sağ göğüste problem kalmayınca o çabuk indi ve ben sol göğsünde bütün şişinin indiğini sandım çünki sertlik falan kalmamıştı.ben aynaya baktıkça sürekli rahatsız oluyodum .sonra bi süre bi-iki ay hiç bakmamaya karar verdim.bu arada kilo aldım.sanırım kilo slikonun dış yüzeyi açısından işe yaradı hani bağ doku örüyo ya zamanla ondan.çünki çok doğal bi görüntü aldı.meğer benim sarkma sandığım sol göğsün daha yukarda kalmasıymış.herşey normale binince şimdi çok memnunum.ha ama tabiki bu yöntem öyle çok uzun vadede iyi değil.çünki toparlanmayan deri zamanla çabuk sarkıcaktır.çünki göğüs olduğu yerde büyüycek.deri toparlandığı zaman ise göğsü istediği yere alıyor doktor ve tabiki daha mükemel oluyorlar.benim deride fazlalık çok olduğundan özellikle de sağ göğüste çok geç toplandı maalesef.ama ben kom marka sütyenin bana uygun olan toparlayıcı sütyeninden çok memnun kaldım bu arada.çünki doktorum ısrarla sürekli sütyen takmamı göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çabuk sarkabileceğini söyledi.ben ikinci bebek yaptıktan sonra nasıl olsa toparlatıcam.ama şu an sanki 20 yaşındaki hiç sarkmamış hallerini aldı.tabi benim göğüslerim o zamanlar iriydi bundan dolayı şu an da iri dolayısıyla.mesela selen var bilirsin onunki daha ufaktı ve gene aynı ölçülerinde ve o da çok memnun.zaten doktora gidince o sana gerekeni anlatır.
ha bu arada tek şikayetim keşke aynı yöntemle kas altı olmak mümkün olsa.çünki benim gibi durumlarda ister istemez zaman zaman hissediyosun slikonu.ama eşim bundan rahatsız değil o pek anlamıyo.ben biliyorum ya ondan heralde.neyse tabiki buna da şükür.çünki önceki halleri çok kötüydü çok. şimdi çok memnunum.ama muhakkak her detayı sor doktora ve bi kaç doktorla da görüş.eğer kesin toparlancak derlerse tuğrul beyden şaşma derim iyice gezki farkı anlıyasın.ben onunkinden daha iyi toparlama görmedim.diğer yöntemleri zaten iyi olan bütün doktorlar güzel yapıyo

Çok sagol canım. Ben de toparlanmayı ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Senin şu an memnun olmana çok sevindim. Benim için şu an önemli olan iz olmaması ve çabuk toparlanmak, günlük yaşama çabuk dönebilmek. Kasaltını da çok istersek sonra da yaptırabiliriz. Ama ben istemiyorum kasaltını. Mesajlarını okumuştum. Yaşadığın problemleri hatırlıyorum. Senden güzel haberler alınca çok sevindim. Çok teşekkürler canım.

rica ederim kolay gelsinyerimseniben
Çok sagol canım. Ben de toparlanmayı ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Senin şu an memnun olmana çok sevindim. Benim için şu an önemli olan iz olmaması ve çabuk toparlanmak, günlük yaşama çabuk dönebilmek. Kasaltını da çok istersek sonra da yaptırabiliriz. Ama ben istemiyorum kasaltını. Mesajlarını okumuştum. Yaşadığın problemleri hatırlıyorum. Senden güzel haberler alınca çok sevindim. Çok teşekkürler canım.

sweetsmiley selam canım.Ben ankaradayım ama tuğrul beyi de düşünüyorum.Zaten şu an iki doktor arasında kaldım.Tuğrul bey kasüstü yapıyor genelde ben baya zayıfım, memelerim de baya küçük kasüstü yapınca silikon dışarıdan belli olacak diye korkuyorum.Senin belli oluyormu.Bide göğüsaltı kesi izlerinin biyüklüğü yaklaşık kaç cm:ben baya kararsızım ve korkuyorum.Kasaltı ndada ileride problem çıkabiliyormuş.Kaslar silikonu sıkıştırıp şeklini bozabiliyormuş,görüştüğüm bir doktor öyle demişti.valla kafam karmakarışık,tecrübelerine ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler

Ben de zayıfım Birce2 ,ama çok doğal duruyor göğüslerim.Bu sadece benim değil eşimin de görüşü..:)Çok memnunum yaptırdığıma.Bana kasaltı deseydi doktor tercih etmezdim,iyi ki kasüstü oldu;benim kişisel görüşüm tabii ki..Göğüs altını doktorum tercih etti,ucu yeterince geniş değilmiş.İzler memelerin altında kaldı.Yaklaşık 4 cm kadar.Kollarımı kaldırdığımda kırmızı pembe hafifçe görünüyor,zamanla düzeleceğini söylemişti Tuğrul bey kaydirigubbakcemile2.Ben bu forumu takip ederek,hem operasyona karar verdim hem de Tuğrul Bey'i buldum.Onu seçmemdeki en büyük sebep kasüstü ve sedasyon ile yapmasıydı,ikinci sebep de bir günde sadece 1 hasta alması.Ve gerçekten öyle yaptı,ameliyattan sonra başımda bekledi.Kendisinden çok memnun kaldım,tavsiye ederim..

Ben de zayıfım Birce2 ,ama çok doğal duruyor göğüslerim.Bu sadece benim değil eşimin de görüşü..:)Çok memnunum yaptırdığıma.Bana kasaltı deseydi doktor tercih etmezdim,iyi ki kasüstü oldu;benim kişisel görüşüm tabii ki..Göğüs altını doktorum tercih etti,ucu yeterince geniş değilmiş.İzler memelerin altında kaldı.Yaklaşık 4 cm kadar.Kollarımı kaldırdığımda kırmızı pembe hafifçe görünüyor,zamanla düzeleceğini söylemişti Tuğrul bey kaydirigubbakcemile2.Ben bu forumu takip ederek,hem operasyona karar verdim hem de Tuğrul Bey'i buldum.Onu seçmemdeki en büyük sebep kasüstü ve sedasyon ile yapmasıydı,ikinci sebep de bir günde sadece 1 hasta alması.Ve gerçekten öyle yaptı,ameliyattan sonra başımda bekledi.Kendisinden çok memnun kaldım,tavsiye ederim..

çok teşekkürler sweetsmiley.henüz kararsızım ama içimden bir ses tuğrul bey diyor.Senin adına çok sevindim canım memnun olmana:)) yardımların için çok teşekkürler.Darısı inşallah en kısa zamanda benim başıma:)))

slm bayanlar bende yeni katıldım ve çok beğendim sizlerden yardım bekliyorum bende iki çocuk annesiyim emzirmeden dolayı memelerimde küçülme ve sarkma meydana geldi mafoldumbenben şimdiye kadar hiç bir doktora başvurmadım çok araştırdım ama sonunda ist olarak karar vermiştim bende hatayda oturuyorum antakyadaki hastaneden tuncay beyden sizlerin sayesinde haberim oldu bana biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum ameliyat sonrası nasıl oluyo vede fiyatı tabiki.:a015:

arkadaşım görünüşü doğal olmuşsa ne ala çok şanslısın ne güzel, ancak kas üstü arkadaşlar kendileride burda itiraf ediyor, ele geliyor diye sizde ele gelme durumu olmadımı. ya göğüs derisinin altına konan bir yabancı madde illa ele gelir yani be bileyim gelmemesi bana anormal geliyor açıkçası, silikonun kenarları flndamı hissetmiyosun??

arkadaşım görünüşü doğal olmuşsa ne ala çok şanslısın ne güzel, ancak kas üstü arkadaşlar kendileride burda itiraf ediyor, ele geliyor diye sizde ele gelme durumu olmadımı. ya göğüs derisinin altına konan bir yabancı madde illa ele gelir yani be bileyim gelmemesi bana anormal geliyor açıkçası, silikonun kenarları flndamı hissetmiyosun??

Kenarları kesinlikle ele gelmiyor.Benim de en büyük korkum buydu,ama bu açıdan bir sorun yok.Yalnız silikonun varlığını tabii ki hissediyorsun,çünkü normal bir göğüsten daha diri bir yapısı var,hele de önceki haliyle karşılaştırdığımda.Ancak dışardan bir göz veya el bunu söylemediğim sürece anlayamaz.Eşim farketmiyor mesela..Farklı pozisyonlarda örneğin ellerimi tam yukarı kaldırdığımda sadece alt tarafta silikonun yuvarlak yapısı ortaya çıkıyor(çıplakken)Bu arada ben çok zayıfım,kaburgalarımı seçebilirsin normalde.Ama ben bunu problem etmiyorum,çünkü hayatım boyunca sahip olmadığım kadar güzeller.Çok mutluyum,kendime güvenim geldi,artık V yaka giysiler,derin dekolte elbiseler giyebiliyorum.Kendime üçgen bikini aldım önceden hayal bile edemezdim.Kısacası eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim.Kasüstünü ben özellikle istedim,güzellik için kas yapısının bozulması fikri bana uzaktı(Bu benim kişisel görüşüm herkesin düşüncesine saygım var)..Yani ya kasüstü olacaktı ya hiç.

kaydirigubbakcemile4
Kenarları kesinlikle ele gelmiyor.Benim de en büyük korkum buydu,ama bu açıdan bir sorun yok.Yalnız silikonun varlığını tabii ki hissediyorsun,çünkü normal bir göğüsten daha diri bir yapısı var,hele de önceki haliyle karşılaştırdığımda.Ancak dışardan bir göz veya el bunu söylemediğim sürece anlayamaz.Eşim farketmiyor mesela..Farklı pozisyonlarda örneğin ellerimi tam yukarı kaldırdığımda sadece alt tarafta silikonun yuvarlak yapısı ortaya çıkıyor(çıplakken)Bu arada ben çok zayıfım,kaburgalarımı seçebilirsin normalde.Ama ben bunu problem etmiyorum,çünkü hayatım boyunca sahip olmadığım kadar güzeller.Çok mutluyum,kendime güvenim geldi,artık V yaka giysiler,derin dekolte elbiseler giyebiliyorum.Kendime üçgen bikini aldım önceden hayal bile edemezdim.Kısacası eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim.Kasüstünü ben özellikle istedim,güzellik için kas yapısının bozulması fikri bana uzaktı(Bu benim kişisel görüşüm herkesin düşüncesine saygım var)..Yani ya kasüstü olacaktı ya hiç.

Canım tamda kararsızlıgımın ortasında okudum yazını bende kasustu ıstıyorum ama karar veremıyorum ve aslında tamda senin gibi kasımı kestirmek asla istemiyorum sanki iyileşemeyecek gibi geliyor ( tabiki bu sadece benim hüsnükuruntum onuda biliyorum) Ben meme dokuma güvenmiyorum hiçama doktor uygun oldugunu soyledi ama cok cok kararsızım yardıma ihtiyacım var

dashunya seni anlıyorum bnmde o kdr küçükki arkadaşlarımda kabul ediyor ve destekliyor silikon konusunda. bende çok dr gezdim ankarada ve hepsi kas üstü için dokun yeterli dediğinde dünyalar bnm olmuştu, şok olmuştum yeterli bulunmasına, ben 11 yıldır hiç sütyensiz dışarı çıkmadım, çünkü dümdüz, ailemin yanında bile çıkarmadım, babam anlıycak sütyenle büyültmeye çalıştığımı diye utandım, neyse kasın kesilmesinde ne gibi sakıncalar olabilir bilmiyorum hiç bu konu gündeme gelmemişti burda, ki sanmıyorum sakıncası olsun, sonuçta birgün silikonu tamamen çıkartmaya karar verirsek bile kaslar zmnla eski halini alıcak ve aynı kırılan kemik gibi kaynayacaktır diye düşünüyorum, ve evt dr.lar hepsi bi yerden çalıyor başka yerden söylüyorlar:) sen kafana yatan yönetemi ve dr.u seçmek kalıyor, tabi en önemlisi hastaların memnuniyetlerini araştırıp, sonuçlarına bakmaktır karar verirken en önemli kıstas

vııyy yine çok uzattım hadi kızlar selametle

slm kızlarr yaa bende aynı derttenim çok küçük göğüslerim silikonu aklımın ucundan bile geçirmezdim bunları okuyunca bende çok istiyorum şimdi ama hiç bir fikrim yok bende zayıfım istanbulda yaptıran ve nerde varsa paylaşsın benimle ayrıca ücretlerinide merak etmedim değil hanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlarr yaa bende aynı derttenim çok küçük göğüslerim silikonu aklımın ucundan bile geçirmezdim bunları okuyunca bende çok istiyorum şimdi ama hiç bir fikrim yok bende zayıfım istanbulda yaptıran ve nerde varsa paylaşsın benimle ayrıca ücretlerinide merak etmedim değil hanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben İstanbul'da Dr.Tuğrul Turan'a yaptırdım.6000 TL'ye..Lokal anastezi+sedasyonla,kas üstü,350 cc,high profile,yuvarlak silikon takıldı.Çok memnunum,5 ay oldu,hiçbir sorun yaşamadım.

Ben İstanbul'da Dr.Tuğrul Turan'a yaptırdım.6000 TL'ye..Lokal anastezi+sedasyonla,kas üstü,350 cc,high profile,yuvarlak silikon takıldı.Çok memnunum,5 ay oldu,hiçbir sorun yaşamadım.
sağol tatlım bir araştırayım ben biraz da korkuyorum sanırım ameliyattan o yüzden cesaretim yok hiç:1no2::1no2:

mehmet ketene, selim çebioğlu, murat (art estetik), nebil bozdoğan, onepteki ünal şahin. onepte zühtü demirle görüşmeye gerek duymadım, çıkışta personelleri ben ve arkadaşımı azarlayınca:) aynı saate sıra vermişler diğer hasta mızmızlanınca bize ndn çok uzattınız diye trip attı kız:)kendileri kaybetti yoksa ünal şahin sevimli bir adamdı ama tekniği bnm aklıma yatmadı. sonra ticari kokular geldi bazısında dr gibi değilde pazarlamacı gibi konuşunca karşımda öyle eledim(bende pazarlamacılık yaptım öğrenciyken anlarım hmn ) bazısında sanki kendini çok övdü bende bir antipati yarattı,çok konuşan boş konuşur zihniyetiyle eledim direk. kimisi hmn kas üstü yapalım dedi(buda işlem kolay olduğu için kolaya kaçmaya çalışan bir tip olduğu izlenimini verdi bende.

abcj sende hoca olduğu için bir dr seçiyorsun dersini veriyor en iyi yöntemi biliyordur en iyi sonucu o ortaya çıkarır gibi bi düşünceye sahipsin anladığım kdryla. şahsen hastalarından burun ve diğer işlemlerde olsa araştır ve neticeleri gör. ben ankarada olsam hastalarıyla tanışırdım bile, bizim okulda bi ton profösörümüz vardı ama adam bize bilgi aktaramıyordu, yani öğretim görevlisiydi işi buydu ama işini iyi yapamıyordu. yani her üniversitede puanı iyi olduğu için tıp kazanan, dersleri iyi diye yükselen kişi pro. oldu diye çok iyi el marifetine sahip olamayabilir. en iyi yöntemi bilmek ayrıdır uygulama ayrıdır. teorikle pratik her zmn çok farklıdır. sen ne zmn izin alıcaksın. ankarada ben ameliyatımı olduğumda gelip sonucuna bakabilirsin istersen:) yani benim öyle lüksüm olmadı, senin bari olsun.

şahsen mehmet keteneye gittiğimde burun ucu revizyon+göğüs hastası vardı sbh operasyon geçirmiş, müsade istedim görmek için, çok başarılı buldum hem revizyon iyiydi hem göğüs ve kız akşama eve gidicem diyordu yani sedasyonmu ne o yöntemle yapmış, dokundum sertlik bile fazla olmamış, gerçi bu bünye ilede alaklı bişi. neyse ama oda illa göğüs ucu dedi, risk yok ben o kdr ameliyat yaptım hiçbişi olmadı dedi, riskli olsa yapmam dedi, ama biz biliyoruzki risk var, yani deseydi binde 1 risk var daha olumlu düşünücektim hakkında. sonra ısrarla damlayı tavsiye etti ben bunu kullanıyorum genelde dedi. e şimdi bnm arkadaşım var yıllar önce damla yaptırmış sarkık görüntü oldu zmnla dedi, buda bilinen bişi. yani bunları dr söylerse o zmn o dr.a güvenirim ben. ama herşey dörtdörtlük olucak diye başlarlarsa lafa bende güvensizlik oluşuyor doktora karşı.

bide kuaförde bi kızla tanıştım burun dudak göğüs heryerinde işlem vardı, burun delikleri biri küçük biri büyük, göğüsler sertti ve top gibiydi resmen dudakta bariz belli dolgu olduğu. abartıdan hoşlanan bir arakadaş, göğüs kesi izini görünce ve sert göğüslere dokunuca o gün kahroldum resmen, ilk defa silikonlu göğüs elliyordum, ve o gün vazgeçtim ankaradayken geçen dr araştırmasına geldiğimde işte oluyor bunlar. arkadaşla buluştuk noldu dedi ne bu hal. sonra o kıza yapılan operasyonda arıza olduğuna karar verdik ve bikaç kişiye sordum herkes hayır sert olmuyor doğal göğüs formunda oluyor deyince yeniden yaptırmaya karar verdim.

yani terslikte olabilir ne bilim ama işlh olmazda kurtuluruk artık

bide kas zarı altını araştır istersen, o acısızmış ve kas altındaki doğal sonucun aynısını verebiliyormuş, ya çok zayıf ve göğüs sıfır olan insanlarda kas altı yapıyorlar çünkü kas üstü olsa adamda ztn silikonu saklayacak yağ-meme dokusu yok oy üzden gergin ve emanet bir duruşa sahip oluyor. yani dr kas üstü uyar derse (ki bana dedi şok oldum şuncacık göğsüme) kas üstü yaptır,demekki snn yeterli göğüs dokun var ve silikon bariz sırıtmayacak. ama bu formu iyi oku ben aylardır okuduğum için karşılaştım kas üstü yaptırdım çok memnunum ama arada kenarları ele geliyor diyenleri duydum, belki dr.u kötüydü beceremedi, yada belki göğüs dokusu azdı ama dr. kolay ve becerebileceği bir yönetm olduğu için bu kas üstü dedi yaptı oda sonra ele geldi. yani dr.lar kobay gibide kullanabiliyor hastaları, ya dün lazere gitttim epilasyona, kıza sordum hmn burnun estetikmi die evt dedi, anlıyorum artık uzmanlaştım, kim dr dedim yerel bi drmuş, ankara ist. dil yani. hani diyemedim kıza kötü olmuş ama bakarsın tanıdık bi dr.a yaptırmıştır diye bilgi almak istedim,yani oraya yolum bile düşmesin diye kafama kazımak için, kız 2 kez yaptırmış ve üstteki kemik azalmış burnun iki yanıda içine çökmüş. yani şimdi bu dr estetik doktorumu yoksa estetik düşmanı dr.mu?? memnunmusun dedim hayır dedi nefes alamıyormuş görüntüsüde cabası. bende forumdan duyduğum revizyon ameliyatı yapan dr adı verdim ank. ist drları araştır dedim git düzelt dedim. kız ben alışmıştım artık 3. düşünmüyordum ama araştırayım bari dedi. yani hasta kabullenmiş olayı. dr.lar çok uyanık yani ben olsam tazminatın allahını (tövbeee) açardım o doktora. hayır 2 amelyatıda aynı dr.a yaptırmakta kızın hatası bence. sonuçta bi yerde arıza olursa aynı yere git yapsın aynı dr ama sonuç felaketken ndn aynı masaya yatıyorsunki.

ya acı çekicez o kdr, para olayı ayrı ztn, bnm yıllardır borçlarım var anca denkleştirdim, ki bir yıl daha borçlu olacam tam rahatlamışken, ama dilerim görüntü ii olur ve bi terslik olmaz,

ALLAH PıŞMAN ETMESıN ıŞLH

Canım ınan bende gece gunduz arastıryorum; kasustunu cok ıstememe ragmen mamografı cekımlerınde sorun cıkartma ıhtımalıne karsı vazgectım,yani vazgecırıldım:(( ama su anda senın dedıgın gıbı kaszarı altınnı arastırıyorum ama tabı yenı bır yontem olması benı bıraz dusundurtuyor acaba kas zarını kaldırıp silikonu oraya sokunca zarsız kalan kas zarar gorur mu? yada ılerde sılıkonu olurda cıkarmak ıstersem ( pek sanmıyorum ama :)) sorun olur mu acaba?? ay kafam o kadar karısıkkı en sonunda kasaltı kasustu zaraltı heryere sılıkon taktırıp kurtulcam:)))) bu arada bende aynen canım aylardır para bıktırdım amelıyat ıcın sonunda denklestı en gec mayıs sonu amelıyat olmak ıstıyorum tabı eger nereye koyulucagına karar verebılırsem. Bu arada Barıs Cakır hakkında bılgısı olan var mı?yada kas zarı altı yontemı kullanan baska doktor bılıyor musunuz??

arkadaşlar kas zarı altı çok yeni bir yöntemmiş o yüzden belki doktorlar bunu uygulamaya biraz çekiniyor olabilirler. ama en az ağrısı olanı da buymuş. fakat kas altına göre dezavantajları varmış. kas zarı pek esnek bir yapıda olmadığı için ameliyat esnasında ya da sonrasında bu zarın zedelenme riski varmış. gerçekten bu konuda tecrübeli bir doktora başvurulması gerekiyor. zaten biz ameliyat olmayı göze alıyorsak artık ağrılarına, sancılarına katlanmayı da göze almalıyız bence. çok büyük sancıları yaşayanlar tahmini en fazla bir hafta çekmiştir. sonrası biraz daha rahatlıyor. yani önemli olan uzun vadedeki sıkıntılarını düşünmek bence...

Merhaba,

endişelenmene gerek yok. ben 2007 yılında oldum. 300cc ve boyu.175 bence sen biraz kendine büyük seçmişsin. ama genede söyle diyeyim. gözümü ilk açtığımda aman yarabbi ne bu gözüme girecek demiştim hepsi iniyor zamanla ve yerine oturuyor. tavsiyem masajlarını aksatmaman onların yerine oturmasına yardımcı olur. masaj yapmaktan korkma sakın.
benim boyutuna doktor karar vermişti ayrıca kendim seçmemiştim.

slm arkadasim,

2007 yilindan beri goguslerinden memnun musun?herhangi bir sikayetin oldu mu?
yada daha oncesinden meme buyutme yapmis arkadaslarin var mi deneyimlerini benimle paylasacak...
tesekkur ederim

Canım ınan bende gece gunduz arastıryorum; kasustunu cok ıstememe ragmen mamografı cekımlerınde sorun cıkartma ıhtımalıne karsı vazgectım,yani vazgecırıldım:(( ama su anda senın dedıgın gıbı kaszarı altınnı arastırıyorum ama tabı yenı bır yontem olması benı bıraz dusundurtuyor acaba kas zarını kaldırıp silikonu oraya sokunca zarsız kalan kas zarar gorur mu? yada ılerde sılıkonu olurda cıkarmak ıstersem ( pek sanmıyorum ama :)) sorun olur mu acaba?? ay kafam o kadar karısıkkı en sonunda kasaltı kasustu zaraltı heryere sılıkon taktırıp kurtulcam:)))) bu arada bende aynen canım aylardır para bıktırdım amelıyat ıcın sonunda denklestı en gec mayıs sonu amelıyat olmak ıstıyorum tabı eger nereye koyulucagına karar verebılırsem. Bu arada Barıs Cakır hakkında bılgısı olan var mı?yada kas zarı altı yontemı kullanan baska doktor bılıyor musunuz??

cnm ben bu konuda artık doktora yapcam nerdeyse gece gunduz arastırma yapıp doktrlarla konusuyorum. sweetcherypie ya yeni meme yardım kampanyası diye konu actım orada ankaradaki doktorlarla olan tum grusmelerimi fiyatlarını neler söylediklerini yazdım .

kas üstü eger meme dokun az ise co belli oluyor sılıkonlar top gibi duruyor. kas zarı altında ise senin kas zarının yapısına baglı. kaslarının yapısına baglı kımınınkı cok esnek oluyor kaldırıor ama doktor bana cok ince bir zar oldugunu 0.05 mm mi öyle bişiydi galiba yanlış hatırlamıyosam demişti.
kas altı dual planda ise en dogal duran sonucları veriyor. baslarda tabi agrı sızı oluyor ama kişinin agrı eşiğine de baglı.agrı kesici falan verıyor doktrlar. spora bir zararı olmuyor. yaklasık 1 bucuk 2 ay sonra rahat sporunu yapabiliyorsun. tabi profesyonel yuzucu falansan tavsiye etmiyor doktor. şimdilik bu kadar benden sorularınız olursa ya da tecrübelerini paylaşacak olan arkadaslar beklerim. ben de ankarada doktor arastırmaları ıcındeyim.
:21:

Back