valla canım şişler inince sağ göğsüm çok sarktı sandım
sandım diyorum çünki yazılarımın hepsini okuduysan baştan beri problemler yaşadım sol göğsümde.kistler,dolaşım bozukluğuna bağlı simsiyah olması falan.tabi sağ göğüste problem kalmayınca o çabuk indi ve ben sol göğsünde bütün şişinin indiğini sandım çünki sertlik falan kalmamıştı.ben aynaya baktıkça sürekli rahatsız oluyodum .sonra bi süre bi-iki ay hiç bakmamaya karar verdim.bu arada kilo aldım.sanırım kilo slikonun dış yüzeyi açısından işe yaradı hani bağ doku örüyo ya zamanla ondan.çünki çok doğal bi görüntü aldı.meğer benim sarkma sandığım sol göğsün daha yukarda kalmasıymış.herşey normale binince şimdi çok memnunum.ha ama tabiki bu yöntem öyle çok uzun vadede iyi değil.çünki toparlanmayan deri zamanla çabuk sarkıcaktır.çünki göğüs olduğu yerde büyüycek.deri toparlandığı zaman ise göğsü istediği yere alıyor doktor ve tabiki daha mükemel oluyorlar.benim deride fazlalık çok olduğundan özellikle de sağ göğüste çok geç toplandı maalesef.ama ben kom marka sütyenin bana uygun olan toparlayıcı sütyeninden çok memnun kaldım bu arada.çünki doktorum ısrarla sürekli sütyen takmamı göğüslerimin büyüklüğünden dolayı çabuk sarkabileceğini söyledi.ben ikinci bebek yaptıktan sonra nasıl olsa toparlatıcam.ama şu an sanki 20 yaşındaki hiç sarkmamış hallerini aldı.tabi benim göğüslerim o zamanlar iriydi bundan dolayı şu an da iri dolayısıyla.mesela selen var bilirsin onunki daha ufaktı ve gene aynı ölçülerinde ve o da çok memnun.zaten doktora gidince o sana gerekeni anlatır.
ha bu arada tek şikayetim keşke aynı yöntemle kas altı olmak mümkün olsa.çünki benim gibi durumlarda ister istemez zaman zaman hissediyosun slikonu.ama eşim bundan rahatsız değil o pek anlamıyo.ben biliyorum ya ondan heralde.neyse tabiki buna da şükür.çünki önceki halleri çok kötüydü çok. şimdi çok memnunum.ama muhakkak her detayı sor doktora ve bi kaç doktorla da görüş.eğer kesin toparlancak derlerse tuğrul beyden şaşma derim iyice gezki farkı anlıyasın.ben onunkinden daha iyi toparlama görmedim.diğer yöntemleri zaten iyi olan bütün doktorlar güzel yapıyo
Çok sagol canım. Ben de toparlanmayı ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Senin şu an memnun olmana çok sevindim. Benim için şu an önemli olan iz olmaması ve çabuk toparlanmak, günlük yaşama çabuk dönebilmek. Kasaltını da çok istersek sonra da yaptırabiliriz. Ama ben istemiyorum kasaltını. Mesajlarını okumuştum. Yaşadığın problemleri hatırlıyorum. Senden güzel haberler alınca çok sevindim. Çok teşekkürler canım.
sweetsmiley selam canım.Ben ankaradayım ama tuğrul beyi de düşünüyorum.Zaten şu an iki doktor arasında kaldım.Tuğrul bey kasüstü yapıyor genelde ben baya zayıfım, memelerim de baya küçük kasüstü yapınca silikon dışarıdan belli olacak diye korkuyorum.Senin belli oluyormu.Bide göğüsaltı kesi izlerinin biyüklüğü yaklaşık kaç cm:ben baya kararsızım ve korkuyorum.Kasaltı ndada ileride problem çıkabiliyormuş.Kaslar silikonu sıkıştırıp şeklini bozabiliyormuş,görüştüğüm bir doktor öyle demişti.valla kafam karmakarışık,tecrübelerine ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler
Ben de zayıfım Birce2 ,ama çok doğal duruyor göğüslerim.Bu sadece benim değil eşimin de görüşü..:)Çok memnunum yaptırdığıma.Bana kasaltı deseydi doktor tercih etmezdim,iyi ki kasüstü oldu;benim kişisel görüşüm tabii ki..Göğüs altını doktorum tercih etti,ucu yeterince geniş değilmiş.İzler memelerin altında kaldı.Yaklaşık 4 cm kadar.Kollarımı kaldırdığımda kırmızı pembe hafifçe görünüyor,zamanla düzeleceğini söylemişti Tuğrul bey kaydirigubbakcemile2.Ben bu forumu takip ederek,hem operasyona karar verdim hem de Tuğrul Bey'i buldum.Onu seçmemdeki en büyük sebep kasüstü ve sedasyon ile yapmasıydı,ikinci sebep de bir günde sadece 1 hasta alması.Ve gerçekten öyle yaptı,ameliyattan sonra başımda bekledi.Kendisinden çok memnun kaldım,tavsiye ederim..
Leylek82, iyi olduğuna sevindim..a.s
Ben de zayıfım Birce2 ,ama çok doğal duruyor göğüslerim.Bu sadece benim değil eşimin de görüşü..:)Çok memnunum yaptırdığıma.Bana kasaltı deseydi doktor tercih etmezdim,iyi ki kasüstü oldu;benim kişisel görüşüm tabii ki..Göğüs altını doktorum tercih etti,ucu yeterince geniş değilmiş.İzler memelerin altında kaldı.Yaklaşık 4 cm kadar.Kollarımı kaldırdığımda kırmızı pembe hafifçe görünüyor,zamanla düzeleceğini söylemişti Tuğrul bey kaydirigubbakcemile2.Ben bu forumu takip ederek,hem operasyona karar verdim hem de Tuğrul Bey'i buldum.Onu seçmemdeki en büyük sebep kasüstü ve sedasyon ile yapmasıydı,ikinci sebep de bir günde sadece 1 hasta alması.Ve gerçekten öyle yaptı,ameliyattan sonra başımda bekledi.Kendisinden çok memnun kaldım,tavsiye ederim..
arkadaşım görünüşü doğal olmuşsa ne ala çok şanslısın ne güzel, ancak kas üstü arkadaşlar kendileride burda itiraf ediyor, ele geliyor diye sizde ele gelme durumu olmadımı. ya göğüs derisinin altına konan bir yabancı madde illa ele gelir yani be bileyim gelmemesi bana anormal geliyor açıkçası, silikonun kenarları flndamı hissetmiyosun??
Kenarları kesinlikle ele gelmiyor.Benim de en büyük korkum buydu,ama bu açıdan bir sorun yok.Yalnız silikonun varlığını tabii ki hissediyorsun,çünkü normal bir göğüsten daha diri bir yapısı var,hele de önceki haliyle karşılaştırdığımda.Ancak dışardan bir göz veya el bunu söylemediğim sürece anlayamaz.Eşim farketmiyor mesela..Farklı pozisyonlarda örneğin ellerimi tam yukarı kaldırdığımda sadece alt tarafta silikonun yuvarlak yapısı ortaya çıkıyor(çıplakken)Bu arada ben çok zayıfım,kaburgalarımı seçebilirsin normalde.Ama ben bunu problem etmiyorum,çünkü hayatım boyunca sahip olmadığım kadar güzeller.Çok mutluyum,kendime güvenim geldi,artık V yaka giysiler,derin dekolte elbiseler giyebiliyorum.Kendime üçgen bikini aldım önceden hayal bile edemezdim.Kısacası eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim.Kasüstünü ben özellikle istedim,güzellik için kas yapısının bozulması fikri bana uzaktı(Bu benim kişisel görüşüm herkesin düşüncesine saygım var)..Yani ya kasüstü olacaktı ya hiç.
slm kızlarr yaa bende aynı derttenim çok küçük göğüslerim silikonu aklımın ucundan bile geçirmezdim bunları okuyunca bende çok istiyorum şimdi ama hiç bir fikrim yok bende zayıfım istanbulda yaptıran ve nerde varsa paylaşsın benimle ayrıca ücretlerinide merak etmedim değil hanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sağol tatlım bir araştırayım ben biraz da korkuyorum sanırım ameliyattan o yüzden cesaretim yok hiç:1no2::1no2:Ben İstanbul'da Dr.Tuğrul Turan'a yaptırdım.6000 TL'ye..Lokal anastezi+sedasyonla,kas üstü,350 cc,high profile,yuvarlak silikon takıldı.Çok memnunum,5 ay oldu,hiçbir sorun yaşamadım.
Merhaba,
endişelenmene gerek yok. ben 2007 yılında oldum. 300cc ve boyu.175 bence sen biraz kendine büyük seçmişsin. ama genede söyle diyeyim. gözümü ilk açtığımda aman yarabbi ne bu gözüme girecek demiştim hepsi iniyor zamanla ve yerine oturuyor. tavsiyem masajlarını aksatmaman onların yerine oturmasına yardımcı olur. masaj yapmaktan korkma sakın.
benim boyutuna doktor karar vermişti ayrıca kendim seçmemiştim.
Canım ınan bende gece gunduz arastıryorum; kasustunu cok ıstememe ragmen mamografı cekımlerınde sorun cıkartma ıhtımalıne karsı vazgectım,yani vazgecırıldım( ama su anda senın dedıgın gıbı kaszarı altınnı arastırıyorum ama tabı yenı bır yontem olması benı bıraz dusundurtuyor acaba kas zarını kaldırıp silikonu oraya sokunca zarsız kalan kas zarar gorur mu? yada ılerde sılıkonu olurda cıkarmak ıstersem ( pek sanmıyorum ama :)) sorun olur mu acaba?? ay kafam o kadar karısıkkı en sonunda kasaltı kasustu zaraltı heryere sılıkon taktırıp kurtulcam:)))) bu arada bende aynen canım aylardır para bıktırdım amelıyat ıcın sonunda denklestı en gec mayıs sonu amelıyat olmak ıstıyorum tabı eger nereye koyulucagına karar verebılırsem. Bu arada Barıs Cakır hakkında bılgısı olan var mı?yada kas zarı altı yontemı kullanan baska doktor bılıyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?