• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Aynı dertten muzdaribiz arkadaşlar.Benim boyum 172 kilom 54 gögüslerim fiziğime göre gercekten cok kucuk A cup kullanıyorum.Ve ciddi anlamda silikonu dusunuyordum.Ama kime sorsam nerde yazılanları okusam silikon yaptıranların cogu bundan gercekten pişman oluyor.Bende ne yapacagıma karar veremedim.Cunku silikondan pişman olanların sayısı o kadar yuksekkı napmak gerekir işinin ehli daha iyi bir silikoncu mu bulmak gerek hiç bir fikrim yok.Siz ne düşünüyorsunuz?

Buyuklugunden hiç endıse etme bnde senın kilondayım boyum 1.65 bna 375 cc takıldı ve suan üstunden 9 ay gectı gayet normal bi boyuttalar:1:

Buyuklugunden hiç endıse etme bnde senın kilondayım boyum 1.65 bna 375 cc takıldı ve suan üstunden 9 ay gectı gayet normal bi boyuttalar:1:
Merhaba bende 165 boyundayım ve silikon için ciddi anlamda kafa yoruyorum araştırmalar vs. sakıncası yok ise kilon ve takılan silikonun beden,cc, ve cup ölçülerini yazabilirmisin boyumuz aynı olduğundan senin memnuniyet derecene göre bi beden fikri alabilmiş olmak adına öğrenmek istiyorum, yarın görüşmeye gidicem ve gün almaktada kararlıyım bu problemim yüzünden uyku uyuyamaz duruma geldim :S

Aynı dertten muzdaribiz arkadaşlar.Benim boyum 172 kilom 54 gögüslerim fiziğime göre gercekten cok kucuk A cup kullanıyorum.Ve ciddi anlamda silikonu dusunuyordum.Ama kime sorsam nerde yazılanları okusam silikon yaptıranların cogu bundan gercekten pişman oluyor.Bende ne yapacagıma karar veremedim.Cunku silikondan pişman olanların sayısı o kadar yuksekkı napmak gerekir işinin ehli daha iyi bir silikoncu mu bulmak gerek hiç bir fikrim yok.Siz ne düşünüyorsunuz?

ya kızlar bu cc işinde bende cok kararsızım bekarım. 175 boy 48 kılo. gogus altı 75 gogus cevresi 80 ama memem yok. bel 61 popo 88. kemik yapım ince derim esnek. max kac cc gider ki bana

kaydirigubbakcemile2

Benimki doğum öncesinde çok küçüktü zaten, bu nedenle içi boşaldı.Ama fazla sarkma olmadı.Hatta neredeyse hiç olmadı diyebilirim.Silikon sonrasında da dimdik duruyorlar,genç kız memesi gibi:)

merhaba.silikon taktırdıktan sonra doğum yaparsan ve cocuk emzirirsen memelerin sarkarmı gene onu merak ettim. üç sene olmuş memnun musun canım ?

cnm ben bu konuda artık doktora yapcam nerdeyse gece gunduz arastırma yapıp doktrlarla konusuyorum. sweetcherypie ya yeni meme yardım kampanyası diye konu actım orada ankaradaki doktorlarla olan tum grusmelerimi fiyatlarını neler söylediklerini yazdım .

kas üstü eger meme dokun az ise co belli oluyor sılıkonlar top gibi duruyor. kas zarı altında ise senin kas zarının yapısına baglı. kaslarının yapısına baglı kımınınkı cok esnek oluyor kaldırıor ama doktor bana cok ince bir zar oldugunu 0.05 mm mi öyle bişiydi galiba yanlış hatırlamıyosam demişti.
kas altı dual planda ise en dogal duran sonucları veriyor. baslarda tabi agrı sızı oluyor ama kişinin agrı eşiğine de baglı.agrı kesici falan verıyor doktrlar. spora bir zararı olmuyor. yaklasık 1 bucuk 2 ay sonra rahat sporunu yapabiliyorsun. tabi profesyonel yuzucu falansan tavsiye etmiyor doktor. şimdilik bu kadar benden sorularınız olursa ya da tecrübelerini paylaşacak olan arkadaslar beklerim. ben de ankarada doktor arastırmaları ıcındeyim.
:21:

Canim sence dual plan nasil bi yontem doktorum bana o yontemi yapicaz dedi silikonu hissedermiyim acaba diye endiseleniyorum:((

Kizlar banada bi yardim edin cok zor durumdayim 1bucuk hafta sonra kas altindan ameyatim olcak ama hala kadar veremedim Boyum 1.60 47 kilo ama 10 kilo vermis balim bu. Dar omuzlu once belliyim doktor en son 275 dedi ama ben iri ve dolgun olmasini istiyorum 300 cc istiyorum zaten kas alti ama cok Bugun olur die cok korkuyorum

Kizlar banada bi yardim edin cok zor durumdayim 1bucuk hafta sonra kas altindan ameyatim olcak ama hala kadar veremedim Boyum 1.60 47 kilo ama 10 kilo vermis balim bu. Dar omuzlu once belliyim doktor en son 275 dedi ama ben iri ve dolgun olmasini istiyorum 300 cc istiyorum zaten kas alti ama cok Bugun olur die cok korkuyorum

iyi de doktorun sana ideal boyutu vermiş bide şöyle düşün kilolu birinde küçük göğüs olmaz zayıf birinde de çok büyük göğüs olmaz. görüntü olarakta hoş olucağını sanmıyorum suni olduğu belli olur doğal durmaz

Canim olculerimiz seninle ayni bana 260cc high profile kondu boyutu cok guzel suanda zaten daha buyuk koymus ama olmamis koltuk altindan tasarmis zaten daha buyuk olursa bence doktoruna guven

Canim olculerimiz seninle ayni bana 260cc high profile kondu boyutu cok guzel suanda zaten daha buyuk koymus ama olmamis koltuk altindan tasarmis zaten daha buyuk olursa bence doktoruna guven
senin resimler Varmi canim ben kas alti olacagim icin kucuk olur die korkuyoorum genelde 275. Bile taktiranlar pisman ben de buyuk istiyorum cunku Belki bnada 300 sigdiramayabilirler

iyi de doktorun sana ideal boyutu vermiş bide şöyle düşün kilolu birinde küçük göğüs olmaz zayıf birinde de çok büyük göğüs olmaz. görüntü olarakta hoş olucağını sanmıyorum suni olduğu belli olur doğal durmaz
evet haklisin canim ama ben biraz buyuk olsun istiyorum tabi cokta abarti degil 275 cc kucuk olursa pisman olmak istemiyorum

senin resimler Varmi canim ben kas alti olacagim icin kucuk olur die korkuyoorum genelde 275. Bile taktiranlar pisman ben de buyuk istiyorum cunku Belki bnada 300 sigdiramayabilirler

Suan resimlerim yok ama biraz daha iyilesiyim cekicem dikislerim birzz iyilesince canim banada dual plan yapildi bi nevi kasalti oda ama gercekten bundan buyugude bana olmazmis diyorum

merhaba arkadaşlar boyum 1.55 kilom 55, yuvarlak 300 cc kas üzeri silkon taktırdım bugun 2. günüm göysüm sarılı ama füze gibi sivri ve dik duruyo ustelikte çok büyük oldu sanki, çok morelim bozuk arkadaşlar ne yapıcam şimdi ben zaten zorla taktırdım çok utanıyorum denemiştik ameliyattan önce böyle görunmuyodu

Daha sonra iniyor diye biliyorum üzülüp moralini bozma hemen canım

evet haklisin canim ama ben biraz buyuk olsun istiyorum tabi cokta abarti degil 275 cc kucuk olursa pisman olmak istemiyorum

Ben sizden biraz daha kiloluyum. Ancak fiziken dar omuzlu ve üst bedeni ince biriyim. Protezin koltuk altına taşması çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bu nedenle siz en büyük diye söyleyin ancak en son kararı doktorunuz versin ve rahat olun. Bence çok güzel olacaktır.

Ben sizden biraz daha kiloluyum. Ancak fiziken dar omuzlu ve üst bedeni ince biriyim. Protezin koltuk altına taşması çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bu nedenle siz en büyük diye söyleyin ancak en son kararı doktorunuz versin ve rahat olun. Bence çok güzel olacaktır.
Size kac cc Takildi peki ? Bana zaten doktorum tasma yapar dedi 300le napicam bilmiyorum

295cc takıldı. 57 kiloyum. Boyum 1,60 göğüs kafesim dar. Hiç göğüsüm yoktu. A Cup bile dolmuyordu sen düşün. Şu anda dolu dolu B Cup oldum.

aramizda sadece kilo farki var peki Sende taşma oldumu

Çok hafif taştı. Ama bir büyüğü kesin taşardı. Hoş eğer sen kollarına doğru yayılmasından rahatsız olmazsan doktoruna ısrarcı ol. Ama zaten alabildiğinin bir büyüğünü yerleştiremez doktor da.

Back