Meme estetiği Hacettepe Haldun Kamburoğlu

kızlar merhaba. ben de göğüs büyütme estetiğine karar verenlerdenim. aklımda iki tane doktor ismi var. hacettepe de haldun kamburoğlu ve sakarya eğitim araştırma hastanesinde ilsun özkaya aka. buradaki yorumlardan sonra haldun beyi düşünmeye başladım ama aklımda hep bi soru var. daha önceleri de hacettepenin doktorlarından ömer ekin e ameliyat olmayı düşünmüştüm. fakat burada bi arkadasımız ömer ekine ameliyatında bir göğsünün dikişlerini ömer beyin attığını diğer göğsünün dikişlerini başka bir doktor arkadasına attırdığını okudum ve biraz tedirgin oldum acaba araştırma hastenelerinde hep böle sıkıntılar olma olasılığı var mı? bunun garantisini ameliyattan önce doktordan mı almalıyım ? kızlar yardım edin lütfen bu hafta görüşmeye gitmek istiyorum duruma göre..

kızlar merhaba. ben de göğüs büyütme estetiğine karar verenlerdenim. aklımda iki tane doktor ismi var. hacettepe de haldun kamburoğlu ve sakarya eğitim araştırma hastanesinde ilsun özkaya aka. buradaki yorumlardan sonra haldun beyi düşünmeye başladım ama aklımda hep bi soru var. daha önceleri de hacettepenin doktorlarından ömer ekin e ameliyat olmayı düşünmüştüm. fakat burada bi arkadasımız ömer ekine ameliyatında bir göğsünün dikişlerini ömer beyin attığını diğer göğsünün dikişlerini başka bir doktor arkadasına attırdığını okudum ve biraz tedirgin oldum acaba araştırma hastenelerinde hep böle sıkıntılar olma olasılığı var mı? bunun garantisini ameliyattan önce doktordan mı almalıyım ? kızlar yardım edin lütfen bu hafta görüşmeye gitmek istiyorum duruma göre..
Ameliyat esnasinda dikislerini kimin attigini gorme sansin yok tabi hic bir dr da dikisini diger arkadas atti demez bu onun icin kotu bir imaj olur o yuzden haldun bey sizi bu konuda aydinlatir kendisi yapmayacagi yada yaptigi bir seyi gizlemeyecek kadar durusttur kafani karistirma yani:))

Merhabaa, bende buradan okuduğum yorumlardan sonra Haldun beye ameliyat olmaya karar verdim. Yarın arayıp muayene için randevu almayı düşünüyorum.. Siz muayene oldunuz mu?? Ameliyat tarihini ne kadar sonraya veriyor? :KK17:

konu başlığından dolayı burayada yazmak istedim haldun hocanın hastasıyım..ve 27 şubat cuma günü ameliyatım var..

Merhabalar, ben de Haldun Bey'le görüştüm ve 2 Haziran'a ameliyatımı aldım. Damla protez kullanıcak ve sonuç 75-C olucakmış. Haldun Bey'in ismini burayı okuyarak sizden almıştım, gerçekten işini bilen birine benziyor, ayrıca ameliyat ve sonrasındaki acılar için korkularımı sizler sayesinde yendim, bu yüzden çok teşekkür ederim şimdiden :) benim birkaç sorum olacak göğüs büyütme operasyonu geçiren arkadaşlara. Yaptırdıktan sonra ayakta dik durduğunuzda çok mu dik duruyor? Bir de yattığınız zaman nasıl duruyor? Yani buraya bir doktor hiçbir şekilde doğal durmayacak yazmış, bu beni biraz korkuttu açıkçası, sizlerden öğrenmek istedim. Biraz enteresan sorular soruyorum biliyorum ama yakınımda yaptıran kimse olmadığı için nasıl duracağını tahmin edemiyorum, bildiğiniz gibi ünlüler de biraz abartıyorlar onlarınki iki büyük top gibi duruyor. :KK23: Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çook teşekkür ederim :))

Merhabalar, ben de Haldun Bey'le görüştüm ve 2 Haziran'a ameliyatımı aldım. Damla protez kullanıcak ve sonuç 75-C olucakmış. Haldun Bey'in ismini burayı okuyarak sizden almıştım, gerçekten işini bilen birine benziyor, ayrıca ameliyat ve sonrasındaki acılar için korkularımı sizler sayesinde yendim, bu yüzden çok teşekkür ederim şimdiden :) benim birkaç sorum olacak göğüs büyütme operasyonu geçiren arkadaşlara. Yaptırdıktan sonra ayakta dik durduğunuzda çok mu dik duruyor? Bir de yattığınız zaman nasıl duruyor? Yani buraya bir doktor hiçbir şekilde doğal durmayacak yazmış, bu beni biraz korkuttu açıkçası, sizlerden öğrenmek istedim. Biraz enteresan sorular soruyorum biliyorum ama yakınımda yaptıran kimse olmadığı için nasıl duracağını tahmin edemiyorum, bildiğiniz gibi ünlüler de biraz abartıyorlar onlarınki iki büyük top gibi duruyor. :KK23: Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çook teşekkür ederim :))

mrb haldun beyin hastasıyım.damla protez kullandı bana.gayet doğal duruyor merak etme.ama sunu belirteyim yuvarlak da da çok güzel sonuçlar gördüm.Damla yada yuvarlak...önemli olan yapay durmaması ve istediğin büyüklükte olması.benim gerçek anlamda göğüs dokum sıfırdı.şu an 75 c'yi dolduruyorum.herşey istediğin gibi olur umarım.haldun bey iyi bir doktor merak etme.

Merhaba altobayan rumuzlu ben Haldun hocaya 28.01.2015 tarh'in de ameliyat oldum, internetten ablam araştırdı günlerce hangi dr daha iyi yapar araştırması içerisinde iken DR Haldun KAMBUROĞLU nu gördük ve yorumlardan yola çıkarak kendisiyle görüşme randevusu aldık ve görüşmeye gittik 3 bayan muayene falan derken ameliyat günü belirlendi inanılmaz hasta randevusu varken bazı gelemeyen hastaların gelmemesiyle bizi araya sıkıştırdı ve ameliyat günü geldi çok heycanlıydım önce ablam oldu sonrası ben oldum, kesinlikle Haldun hocaya ameliyat olmanı tavsiye ederim dalında çok başarılı hastalarıyla yakından ilgili ne zaman telefonun arayacak olsan mutlaka cevap veriyor hastalarıyla bi aile gibi samimi görüşüyor hiç tereddüt etmeyin ,bu arada şunu unutmadan söyleyeyim kesinlikle çok doğal duruyor ayakta yada yatarken hiç bi fark yok bence o dr dürüst davranmamış her kimse kafanızı hiç bir şekilde karıştırmayın bence şuan ben çok memnunum iyi kide Haldun hocaya gitmişim diyorum. umarım yazdıklarımı bi nebze sizi rahatlatmıştır bütün samimiyetimle yazdım.

Çok çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için , şimdiden heyecanlanmaya başladım hazirana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :)

Herkese merhaba. Bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum ama hala damla mi yuvarlak mi karar veremedim. Yaptiran arkadaslardan fotograf koyan varsa beni izlemeye alabilir mi?
Yaa arkadaslar hayatimda ilk defa kendim icin birsey yapacagim bu yuzden cok heyecanliyim.:KK22: Lutfen 31 yasinda olmama ragmen hayatimda aksiyonun bitmemesinden kaynakli halen universitede okumaktayim ve eger bir aksilik olmazsa bu haziranda mezun olacagim. Bu ameliyati cok uzun yillardir istiyorum ama maddi imkansizliklar ve sorunlar sebebiyle basaramadim. Okula basladigimdan beri okul masraflarimi cikartmak icin calisiyorum belki birgun bu ameliyati olurum diyede para biriktirmeye calisiyordum bu sene patronum sen biriktirdikce ameliyat parasi artiyor sen ayarla parayi ben verecegim, sen bana odersin dedi. Su anda okul ve isle birlikte ilgilenmek zorunda oldugum yeni ameliyat olmus 3 kisi var. onlardan firsat bulur bulmaz Haldun beye gidip ameliyatla ilgili herseyi ayarlamak istiyorum. Bu nedenle gitmeden ne istedigim kafamda netlesmeli diye dusundum. Dedigim gibi bu sene haziranda mezun olacagim ( insallah :KK17: ) o nedenle hazirana kadar, sinavlardan sonraya ameliyat tarihi ayarlamaya calisacagim ama mezuniyet balosunada iyilesmis gitmek istiyorum. Ameliyati olan arkadaslar sizce kac hafta sonra ayaklanip mezuniyet balosuna gidebilirim? Buradan edindigim bilgilere gore 1 ay sonra tamamen iyilesiyormussun ama 2 hafta sonra falan baloya katilsam cok mu sikinti cekerim?:KK22:
Cok uzattim galiba heyecandan kusura bakmayin :oops:

Herkese merhaba. Bende Haldun hocaya ameliyat olmak istiyorum ama hala damla mi yuvarlak mi karar veremedim. Yaptiran arkadaslardan fotograf koyan varsa beni izlemeye alabilir mi?
Yaa arkadaslar hayatimda ilk defa kendim icin birsey yapacagim bu yuzden cok heyecanliyim.:KK22: Lutfen 31 yasinda olmama ragmen hayatimda aksiyonun bitmemesinden kaynakli halen universitede okumaktayim ve eger bir aksilik olmazsa bu haziranda mezun olacagim. Bu ameliyati cok uzun yillardir istiyorum ama maddi imkansizliklar ve sorunlar sebebiyle basaramadim. Okula basladigimdan beri okul masraflarimi cikartmak icin calisiyorum belki birgun bu ameliyati olurum diyede para biriktirmeye calisiyordum bu sene patronum sen biriktirdikce ameliyat parasi artiyor sen ayarla parayi ben verecegim, sen bana odersin dedi. Su anda okul ve isle birlikte ilgilenmek zorunda oldugum yeni ameliyat olmus 3 kisi var. onlardan firsat bulur bulmaz Haldun beye gidip ameliyatla ilgili herseyi ayarlamak istiyorum. Bu nedenle gitmeden ne istedigim kafamda netlesmeli diye dusundum. Dedigim gibi bu sene haziranda mezun olacagim ( insallah :KK17: ) o nedenle hazirana kadar, sinavlardan sonraya ameliyat tarihi ayarlamaya calisacagim ama mezuniyet balosunada iyilesmis gitmek istiyorum. Ameliyati olan arkadaslar sizce kac hafta sonra ayaklanip mezuniyet balosuna gidebilirim? Buradan edindigim bilgilere gore 1 ay sonra tamamen iyilesiyormussun ama 2 hafta sonra falan baloya katilsam cok mu sikinti cekerim?:KK22:
Cok uzattim galiba heyecandan kusura bakmayin :oops:

Merhaba,doğru bir karar vermişsiniz Haldun Hocaya ameliyat olmakla hiç kafanızı karıştırmayın ve kendisiyle bire bir görüşün daha iyi gelecek daha çok rahatlayacaksınız,kısaca sorularınıza yada kafanızı karıştıran bi kac sorunuza cevap vere bilirim çünkü bu ameliyatı bende yaşadım tabi ki kafanızı karıştıracak bi çok soru oluştu ve bunların cevabını öğrenmek de en doğal hakkınız neticede ameliyat olacaksınız kolay bir şey değil ama birde iyi hekimle bu operasyonu geçirmek var bu da en önemli nokta ben ameliyat olalı yakalaşık 55 gün oldu ve şuan her hareketimi kolaylıkla yapa biliyorum sadece yüz üstü yatmak dışında bir aydan sonra hayatının bi kısımı normale dönüyor ağrılar kalmıyor ve göğüsler yavaş yavaş şekilenmeye başlıyor ve sonrası zaman geçtikçe güzelleşiyor daha çok hoşunuza gitmeye başlıyor neden detaylı anlattım kafanız karışık ki normalde benim de başta öyleydi ama ameliyattan sonra keşke bu kadar düşünmeseymişim diyorsunuz :) ve ben damla yaptırdım sizinde vücut şeklinize göre Haldun Hoca olacak en iyi protezi seçiyor o yüzden bunun kararını hocayla birlikte verin bence.ve benden size tavsiye kesinlikle başkasıyla değil fikir alışverişi yapın ama önce hocadan duyun bence duymak istediğinizi çünkü en iyisini o yapacak ben kesinlikle çok memnunum iyi kide Haldun Hocaya yaptırmışım diyorum size de kesinlikle tavsiye ediyorum işinin ehli hekim :) tek geçerim

Çok çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için , şimdiden heyecanlanmaya başladım hazirana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum :)
rica ederim gelir sayılı gün merak etme hiç tedirgin olmayın çok memnun kalacaksınız ben garanti veriyorum :)

bence meme estetiğine girmek istiyorum ama sadece ucu içine kaçık onu düzelttirmem lazım , o şekilde yapılır mı ?

Haldun bey aklımda ilk isimdi fakat ameliyat tarihini ocak ayına veriyor.barış beyle görüşünce o olmazsa Haldun beyi bekleyeceğim yada vazgececegim .

Haldun bey aklımda ilk isimdi fakat ameliyat tarihini ocak ayına veriyor.barış beyle görüşünce o olmazsa Haldun beyi bekleyeceğim yada vazgececegim .
ocak ayına derken önümüzdeki yıldan mı bahsediyorsunuz? vazgeçmeyin bence bazen arada açıklıklar oluyor bir anda çağırabiliyor biz öyle olduk ocak ta gittik temmuz haziran demişti ocağın sonunda ameliyat olduk bu ihtimal de var.

Evet onuda belirtti ama şehir dışından gideceğim için yedeklere giremedim.gorunen o ki bekleyeceğim güven veren bir doktor inşallah olur.

aaa ne kadar uzun zaman öyle ben 2 bucuk ay beklemiştim 10 ay sonraya mı kalıyor şimdi:KK35: hocama talep çok demekki:KK52:ben 2 buçuk ayda kafayı tırlatmıştım resmen..allah kolaylık versin kızlar cidden bekleme aşaması çok zor.sürekli araştır araştır çok fazla bilgi kirliliği oluyor haberiniz olsun.

Ve evet 2016 ocak ayı ne yazık ki.
kesinlikle güvenmelisin o kadar çok hastası var ki ajandasını görmeniz lazım bizde ilk başta çok tedirgindik ama gerek yokmuş tedirginliğe emin olun bi boşluk bulursa mutlaka daha önce çağıracaktır ben Ankara da yaşıyorum bu biraz daha avantajlı bi durum ama eminim ki sizi o kadar bekletmeyecek tir çünkü arada çıkan ameliyatı ertelenen hastalar oluyor :) biz onu yaşadık,kafanızı hiç karıştırmayın Haldun hoca doğru tercih

X